Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακόμα και αν μιλάμε για διάφορα τιμής 136 από την 3 gb; Τουλάχιστον από το μαγαζί που με συμφέρει. Αν θυμάμαι καλά 270 η 3gb(gigabyte)και 400 περίπου η 6gb(asus)

Δημοσ.

Ακόμα και αν μιλάμε για διάφορα τιμής 136 από την 3 gb; Τουλάχιστον από το μαγαζί που με συμφέρει. Αν θυμάμαι καλά 270 η 3gb(gigabyte)και 400 περίπου η 6gb(asus)

Αυτή την στιγμή η Gigabyte GTX 1060 3GB βρίσκεται στα ~253 και η Gigabyte GTX 1060 6GB στα ~351 ευρώ. 100 ευρώ διαφορά. Δεν αξίζει να πας στην Asus, εκτός και αν σε ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση.

Αν μιλάμε καθαρά για το ποιά κάρτα, προσωπικά θα πήγαινα στην 6GB.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτές οι ακίδες που ναι σαν τσουτσουνι μέσα δεν τα κάνουν αρσενικά; :P

Αμα ειναι ετσι Γιαννακη μου τοτε κι εσυ θηλυκο εισαι γιατι μπορει να μπαινει αυτο το "τσουτσουνι" στης κοπελιας σου την "θυρα"  αλλα αμα ανεβασεις το πετσακι τερμα πανω, τοτε θα ΄ναι μια "ακιδα" μεσα σε μια πετσα-τρυπα! :-D

(Λες τελικα να ειναι ερμαφροδιτο)??? :blink: :-D :D :P

Η αναλυση της τεχνολογιας σε ολο της το μεγαλειο!

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω λίγη βοήθεια για επιλογή GPU. Σκέφτομαι για 1060 6GB μιας και θα χρησιμοποιείται για editing (CUDA cores δλδ) και λίγο 1080p gaming.

Το θέμα είναι δεν ξέρω πολλά από τις εταιρείες και θα ήθελα μια αθόρυβη κάρτα (όσο γίνεται τουλάχιστον).

Έβλεπα την EVGA Superclocked (EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, 06G-P4-6163-KR, 6GB GDDR5, ACX 2.0 (Single Fan)), καμία ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω λίγη βοήθεια για επιλογή GPU. Σκέφτομαι για 1060 6GB μιας και θα χρησιμοποιείται για editing (CUDA cores δλδ) και λίγο 1080p gaming.

Το θέμα είναι δεν ξέρω πολλά από τις εταιρείες και θα ήθελα μια αθόρυβη κάρτα (όσο γίνεται τουλάχιστον).

Έβλεπα την EVGA Superclocked (EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, 06G-P4-6163-KR, 6GB GDDR5, ACX 2.0 (Single Fan)), καμία ιδέα;

Ευχαριστώ!

αναλόγος με τι θα κάνεις edit. Αν δεν κάνω λάθος είναι πιο πολύ open cl τα καινούργια. Αν θες αποκλειστικά cuda cores πας σε 980 μτχ (παρόμοια απόδοση με 1060 σε games). Θα σου έλεγα και για 780ti αλλά δεν αξίζει τόσο όσο τις πουλάνε

Δημοσ.

αναλόγος με τι θα κάνεις edit. Αν δεν κάνω λάθος είναι πιο πολύ open cl τα καινούργια. Αν θες αποκλειστικά cuda cores πας σε 980 μτχ (παρόμοια απόδοση με 1060 σε games). Θα σου έλεγα και για 780ti αλλά δεν αξίζει τόσο όσο τις πουλάνε

Αξίζει η 980 στα ~280eu μεταχειρισμένη από την παραπάνω κάρτα στα ~250eu καινούργια;

Δημοσ.

Για αντικατάσταση της 970 απο τις λύσεις που υπάρχουν τώρα στην αγορά μεχρι 300 euro τι θα άξιζε για αναβάθμιση ( όχι αναγκαστικά σε nvidia ) , το σύστημα ειναι της υπογραφής

Δεν αξίζει, ναι μια 580/1060 είναι καλύτερη αλλά αν δεν έχεις σκάλωμα λόγω 4GB VRAM, η αναλογία $/απόδοσης θα είναι πολύ χαμηλή. Λογικά περιμένεις για Vega56, σε νορμάλ τιμή (~400€) προς Νοέμβρη/Δεκέμβρη ή τυχόν price drop της 1070.

• Like 2
Δημοσ.

Ερώτηση για εγγύηση EVGA. Αναφέρει στο site ότι μέσα σε διάστημα 90 ημερών απο την ημερομηνία αγοράς , μπορεί να γίνει επέκταση της εγγύησης με κάποιο επιπρόσθετο κόστος. Αναφέρει ότι θα πρέπει να σταλθεί η απόδειξη αγοράς απο εξουσιοδοτημένο πωλητή (authorized EVGA reseller). Έχει κάποιος προβέι σε επέκταση εγγύησης ?? πχ αγοράζω την EVGA GeForce GTX1060 3GB (03G-P4-6160-KR) απο το Quickshop ?? Πως μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι η EVGA θα κάνει δεκτή την εγγύηση , και στην περίπτωση που το κατάστημα πει ότι ανήκει στην κατηγορία των authorized EVGA reseller ???

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! το συστημα μου ειναι το παρακατω:

Case  Thermaltake Commander MS-III

PSU  Corsair RM550x

Motherboard  Gigabyte H110M-DS2

CPU  Intel Core i3 6100  3.70GHz

RAM  8GB DDR4 1065MHz

GPU  NVIDIA GeForce GTX 650 Ti

Monitor/Resolution SyncMaster (1280x1024@60Hz)

ΟS Windows 10 64bit

Ψαχνω για καρτα με ταβανι τα 100-120, τι λετε;

Δημοσ.

Σε αυτά τα χρήματα για καινούρια πας σε gtx 1050 και για μεταχειριμένες σε 960 4gb ή 380 4gb. Δεν ξέρω αν ή οθόνη σου έχει υποδοχή dvi-d , αν όχι τότε για την gtx 1050 θα χρειαστείς active adapter οπότε καλυτερα να κοιτάξεις για μετ. 960/380. Επίσης αρκετοί θα σου πούνε να αγοράσεις καινούρια οθόνη  :P

Δημοσ.

Επίσης αρκετοί θα σου πούνε να αγοράσεις καινούρια οθόνη  :P

Η οποία οθόνη θα είναι 3 φορές πάνω απτό budget σου και απαραιτήτος να είναι DELL

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...