Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.Πηρα μια gtx 1060 3gb,την συνδεσα κανονικα στην pciex16.Το καλώδιο τροφοδοσίας σε ποια θέση του τροφοδοτικού να το βάλω?Σε μαυρο 6pin η στο κοκκινο8pin?

Καλημέρα και πάλι. Γύρισα όλα τα μαγαζιά το Σάββατο και δεν βρήκα καλώδιο.

Επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι, χρειάζομαι 6pin θυληκο σε 8pin θυληκο η 6pin αρσενικό σε 8pin θυληκο;

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι. Γύρισα όλα τα μαγαζιά το Σάββατο και δεν βρήκα καλώδιο.

Επίσης δεν έχω καταλάβει κάτι, χρειάζομαι 6pin θυληκο σε 8pin θυληκο η 6pin αρσενικό σε 8pin θυληκο;

Γιατί γύρισες μαγαζία; Δεν έχεις τα καλώδια μαζί με το τροφοδοτικό;

https://www.youtube.com/watch?v=mtp_GvBeD-I

Αρσενικο σε αρσενικό είναι .Απο το τροφοδοτικο 8pin σε 6+2 για την gpu.

Δημοσ.

Για αντικατάσταση της 970 απο τις λύσεις που υπάρχουν τώρα στην αγορά μεχρι 300 euro τι θα άξιζε για αναβάθμιση ( όχι αναγκαστικά σε nvidia ) , το σύστημα ειναι της υπογραφής

Δημοσ.

Amd κάρτες είναι λοταρία αν βρεις και σε τι τιμή. 

Η 580 8gb είναι εξαιρετική κάρτα, αν τη βρεις πουθενά διαθέσιμη φυσικά.

Σε nvidia με max 300 κοιτάς σε οικονομική 1060 6gb.

Καλύτερη από την 970 αλλά κατ'εμέ δεν αξίζει η αλλαγή. 

Για να καταλάβεις αναβάθμιση από την 970 κοιτάς σε 1070, 1070ti (που αναμένεται) και πάνω.

Αν δεν έχεις θέμα με το oc ψάξου στα μτχ για καμιά 980ti που να είναι καλός clocker, φυσικά σε καλή τιμή.

• Like 3
Δημοσ.

Γιατί γύρισες μαγαζία; Δεν έχεις τα καλώδια μαζί με το τροφοδοτικό;

https://www.youtube.com/watch?v=mtp_GvBeD-I

Αρσενικο σε αρσενικό είναι .Απο το τροφοδοτικο 8pin σε 6+2 για την gpu.

Αρσενικό είναι οι υποδοχές του τροφοδοτικού και της κάρτας, οπότε το καλώδιο πρέπει να είναι θυληκο;

post-290476-0-35150800-1505722223_thumb.jpg

Δημοσ.

Για αντικατάσταση της 970 απο τις λύσεις που υπάρχουν τώρα στην αγορά μεχρι 300 euro τι θα άξιζε για αναβάθμιση ( όχι αναγκαστικά σε nvidia ) , το σύστημα ειναι της υπογραφής

Από 970 σε AMD rx570-580 δεν αξίζει γιατι οι επιδώσεις πάνω κάτω τα ίδια είναι.Η Vega η 56 είναι πολύ καλή αλά ακόμα δεν βγήκε. Σε Nvidia από 1070 και πάνω για να έχεις διάφορα. Η 970 είναι πάνω κάτω 10% κάτω από 1060 δηλ κάπου στα 10-15fps.

• Like 1
Δημοσ.

Αρσενικό είναι οι υποδοχές του τροφοδοτικού και της κάρτας, οπότε το καλώδιο πρέπει να είναι θυληκο;

θηλυκό είναι οι υποδοχές (τρύπα έχουν) 

αρσενικό είναι το καλώδιο που μπαίνει μέσα...

αλλά καλά καλά λέει ο john, το τροφοδοτικό σου είχε τα καλώδια αυτά μέσα.. 

Δημοσ.

θηλυκό είναι οι υποδοχές (τρύπα έχουν) 

αρσενικό είναι το καλώδιο που μπαίνει μέσα...

αλλά καλά καλά λέει ο john, το τροφοδοτικό σου είχε τα καλώδια αυτά μέσα..

Αυτές οι ακίδες που ναι σαν τσουτσουνι μέσα δεν τα κάνουν αρσενικά; :P
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα insomniacs 

Έχω i5 4570 3.2ghz
as rock h97 anniversary
8gb ddr3 1600hz
ssd 850 evo 250gb
coolermaster g650m
LG 27MP65 και σύντομα 50'' samsung 4k hdr

Με ενδιαφέρει να πάρω μια κάρτα γραφικών η Οποία να μου βγάλει μέχρι την γενιά του ps5. Ενδιαφέρομαι για 1080p σκεφτείτε οτι παιζω ps4 και είμαι ικανοποιημενος. Παιχνιδια που παίζω call of duty,overwatch, mass effect,witcher κλπ. Gtx 1050ti; 1060 3gb; η gtx 1060 6gb; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ακόμα και αν μιλάμε για διάφορα τιμής 136 από την 3 gb; Τουλάχιστον από το μαγαζί που με συμφέρει. Αν θυμάμαι καλά 270 η 3gb(gigabyte)και 400 περίπου η 6gb(asus)

Δημοσ.

Ακόμα και αν μιλάμε για διάφορα τιμής 136 από την 3 gb; Τουλάχιστον από το μαγαζί που με συμφέρει. Αν θυμάμαι καλά 270 η 3gb(gigabyte)και 400 περίπου η 6gb(asus)

Αυτή την στιγμή η Gigabyte GTX 1060 3GB βρίσκεται στα ~253 και η Gigabyte GTX 1060 6GB στα ~351 ευρώ. 100 ευρώ διαφορά. Δεν αξίζει να πας στην Asus, εκτός και αν σε ενδιαφέρει τόσο η εμφάνιση.

Αν μιλάμε καθαρά για το ποιά κάρτα, προσωπικά θα πήγαινα στην 6GB.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτές οι ακίδες που ναι σαν τσουτσουνι μέσα δεν τα κάνουν αρσενικά; :P

Αμα ειναι ετσι Γιαννακη μου τοτε κι εσυ θηλυκο εισαι γιατι μπορει να μπαινει αυτο το "τσουτσουνι" στης κοπελιας σου την "θυρα"  αλλα αμα ανεβασεις το πετσακι τερμα πανω, τοτε θα ΄ναι μια "ακιδα" μεσα σε μια πετσα-τρυπα! :-D

(Λες τελικα να ειναι ερμαφροδιτο)??? :blink: :-D :D :P

Η αναλυση της τεχνολογιας σε ολο της το μεγαλειο!

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλω λίγη βοήθεια για επιλογή GPU. Σκέφτομαι για 1060 6GB μιας και θα χρησιμοποιείται για editing (CUDA cores δλδ) και λίγο 1080p gaming.

Το θέμα είναι δεν ξέρω πολλά από τις εταιρείες και θα ήθελα μια αθόρυβη κάρτα (όσο γίνεται τουλάχιστον).

Έβλεπα την EVGA Superclocked (EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING, 06G-P4-6163-KR, 6GB GDDR5, ACX 2.0 (Single Fan)), καμία ιδέα;

Ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...