thor777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μια βοήθεια παρακαλώ Εντάξει το βρήκα: Επεξεργασία Προφίλ --> Επιλογές Λίστας Αγνόησης 3
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστό και αυτό,μπορεί να κάνει upgrade την οθόνη στο μέλλον παρόλα αυτά, στο μεταξύ μπορεί να απολαμβάνει τριπλάσια fps . Κάτι άσχετο, δεν μπορώ να δω την υπογραφή κανενός,καμιά ιδέα γιατι; Με την gtx 750 σε αυτη την αναλυση προσωπικα θα εμενα οπως ειμαι αν ειναι για αλλαγη οθονης μελλοντικα ,τοτε ναι,αξιζει! 1
Whitefanged Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Προχωρα ανετα σε 1050τι. Απο psu και μπουκαλι δεν θα εχεις θεμα. Prime blend με τι υπαρχουσα καρτα? Έχει μια 7750 1gb που βγάζει μπλε οθόνες. Το καθάρισα/έπλυνα όσο μπορούσα, η κάρτα με το που φορτώνουν οι drivers επιμένει να πεθαίνει Παίζει κυρίως multiplayer/mmo της π (ι) ουτσας (browser κυρίως) μαζί με μια παρέα στο ts, όπου όλοι μαζί μεταφέρονται από browser mmo σε ελαφριά clientκορεατοmmo Για αυτό σκεφτόμουν την 1030 που θα τα ξεφτυλίζει ούτως ή άλλως και να κρατήσει χρήματα για αλλάγη πλατφόρμας... ή χάνω κάτι? 1
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Έχει μια 7750 1gb που βγάζει μπλε οθόνες. Το καθάρισα/έπλυνα όσο μπορούσα, η κάρτα με το που φορτώνουν οι drivers επιμένει να πεθαίνει Παίζει κυρίως multiplayer/mmo της π (ι) ουτσας (browser κυρίως) μαζί με μια παρέα στο ts, όπου όλοι μαζί μεταφέρονται από browser mmo σε ελαφριά clientκορεατοmmo Για αυτό σκεφτόμουν την 1030 που θα τα ξεφτυλίζει ούτως ή άλλως και να κρατήσει χρήματα για αλλάγη πλατφόρμας... ή χάνω κάτι? Ναι, με αυτη την λογικη δεν χρειαζεται παραπανω καρτα. Gt 1030 η ακομα καλυτερα καμια μτχ gtx 750/750ti (κριμα γιατι την προηγουμενη βδομαδα εδωσα μια καλη 750 με ενα χρονο εγγυηση) 1
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα και από μένα. Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση της GPU μου και έχω δίλημμα για το ποιά κάρτα να επιλέξω. Το σύστημά μου είναι το παρακάτω: * Case (Κουτί): Coolermaster Silencio 550 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Thermaltake Smart SE 630Watt * Motherboard (Μητρική): Gigabyte GA H87M - HD3 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel i7 4770 (Haswell) * RAM (Μνήμη συστήματος): 2 X 8Gb HyperX DDR3 1600Mhz * GPU (Κάρτα γραφικών): Gigabyte R9 270X DirectCU * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Acer XG270HU 27'' (1ms, 144Hz) * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 Γνωρίζω ότι η οθόνη μου είναι freesync αλλά βλέπω ότι οι τιμές των καρτών της Ati έχουν ξεφύγει σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οπότε κοιτάω κάτι σε Nvidia. Το δίλημμα είναι, παίρνω μια 1060 στα 3gb που κατά την γνώμη μου έχει πολύ καλό VFM? Δίνω κάποια λεφτά παραπάνω για την έκδοση με τα 6gb ή κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα και παίρνω μια 1070; Έχει νόημα η 1070 στο μηχάνημά μου ή θα τρώει bottleneck από την cpu ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Pinkakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα και από μένα. Ήρθε η ώρα για αναβάθμιση της GPU μου και έχω δίλημμα για το ποιά κάρτα να επιλέξω. Το σύστημά μου είναι το παρακάτω: * Case (Κουτί): Coolermaster Silencio 550 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Thermaltake Smart SE 630Watt * Motherboard (Μητρική): Gigabyte GA H87M - HD3 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel i7 4770 (Haswell) * RAM (Μνήμη συστήματος): 2 X 8Gb HyperX DDR3 1600Mhz * GPU (Κάρτα γραφικών): Gigabyte R9 270X DirectCU * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Acer XG270HU 27'' (1ms, 144Hz) * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 Γνωρίζω ότι η οθόνη μου είναι freesync αλλά βλέπω ότι οι τιμές των καρτών της Ati έχουν ξεφύγει σε σχέση με αυτά που προσφέρουν οπότε κοιτάω κάτι σε Nvidia. Το δίλημμα είναι, παίρνω μια 1060 στα 3gb που κατά την γνώμη μου έχει πολύ καλό VFM? Δίνω κάποια λεφτά παραπάνω για την έκδοση με τα 6gb ή κάνω υπομονή μέχρι τα Χριστούγεννα και παίρνω μια 1070; Έχει νόημα η 1070 στο μηχάνημά μου ή θα τρώει bottleneck από την cpu ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Δεν θα έχεις θέμα bottleneck, τώρα αν το βιάζεσαι πάρε την 1060 3gb, οι διαφορές της σε 1080p με την 6 gb είναι μηδενικές και δεν αξίζει τα extra χρήματα.Αν μπορείς να περιμένεις βέβαια, περίμενε να δεις και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές με το release των Vega.
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα έχεις θέμα bottleneck, τώρα αν το βιάζεσαι πάρε την 1060 3gb, οι διαφορές της σε 1080p με την 6 gb είναι μηδενικές και δεν αξίζει τα extra χρήματα.Αν μπορείς να περιμένεις βέβαια, περίμενε να δεις και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές με το release των Vega. s Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το θέμα είναι, δεν είναι κρίμα να έχω 2Κ οθόνη και να μην την εκμεταλλεύομαι; Η 1060 στα 2Κ θα έχει αξιόλογη απόδοση ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο;
Pinkakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) s Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Το θέμα είναι, δεν είναι κρίμα να έχω 2Κ οθόνη και να μην την εκμεταλλεύομαι; Η 1060 στα 2Κ θα έχει αξιόλογη απόδοση ή θα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο; Θα παίζει medium-high όλους τους τίτλους 60+ fps(τους ανερχόμενους), αλλά αφού είναι και 144hz καλύτερο θα ήταν να πας σε 1070. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από Pinkakos
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Θα παίζει medium-high όλους τους τίτλους 60+ fps, αλλά αφού είναι και 144hz καλύτερο θα ήταν να πας σε 1070. Ακριβώς την ίδια αίσθηση είχα κι εγώ και με επιβεβαίωσες. Οπότε περιμένω μέχρι τα Χριστούγεννα να βάλω κανένα φράγκο στην άκρη να πάμε για το τέρας.
cpttony Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν θα έχεις θέμα bottleneck, τώρα αν το βιάζεσαι πάρε την 1060 3gb, οι διαφορές της σε 1080p με την 6 gb είναι μηδενικές και δεν αξίζει τα extra χρήματα.Αν μπορείς να περιμένεις βέβαια, περίμενε να δεις και πως θα διαμορφωθούν οι τιμές με το release των Vega. Μπορεί να μην έχουν διαφορές @1080ρ οι 3GB με την 6GB, μακροπρόθεσμα όμως η 6GB θα είναι καλύτερη επιλογή. Για μένα αξίζει την διαφορά η 6GB (αν κάποιος μπορεί να δώσει +100 απο την 3GB έκδοση). Με την 3GB υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορεί κάποιος να έχει max settings. Θα παίζει medium-high όλους τους τίτλους 60+ fps, αλλά αφού είναι και 144hz καλύτερο θα ήταν να πας σε 1070. Με την 1060 6GB μπορείς Ultra/High ρυθμίσεις @1440p με ~60fps στα περισσότερα παιχνίδια. Για 1440p (2K) 144Hz και η 1070 λίγη είναι για να "πιάνεις" >= 144Hz. @project.breeze Απ' ότι είδα η οθόνη υποστηρίζει FreeSync, καλύτερα να κινηθείς προς AMD. 3
hoakin1981 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. (Ελπίζω να είμαι στο σωστό νήμα, αν όχι απολογούμαι και ας μετακινηθεί) Θέλω να πάρω μια κάρτα γραφικών για το X-Plane 11 και επειδή ψάχνοντας το θέμα πέφτω συχνά σε αντιφάσεις, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος θα το εκτιμούσα. Η απορία μου είναι αν μπορεί ο συγκεκριμένος εξομοιωτής να τρέχει αποτελεσματικά (30+ fps, 1920X1200) σε παλιότερα μοντέλα κατηγορίας GTX 960 με 3-4 GB μνήμη με π.χ. Very High ρυθμίσεις. Δεν έχω πρόβλημα με το να "βάλω λίγο νερό στο κρασί" όσον αφορά τα Settings αλλά αν είναι να τα κατεβάσω όλα στο μηδεν για να έχω τα 30+ fps δεν αξίζει. Αυτό που με προβληματίζει περισσότερο είναι η σχετικά χαμηλή μνήμη. Οι περισσότεροι προτείνουν 1060 6GB σαν μια αξιοπρεπής λύση αλλά αυτοί συνήθως τρέχουν πανω από 1920Χ1200 με τα πάντα στο Ultra και HD Mesh textures για το έδαφος κλπ. Επειδή ξέρω πως μετράει και το υπόλοιπο σύστημα στο X-Plane 11 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Θα είναι μάλλον Intel i3-8350K * RAM (Μνήμη συστήματος): 16Gb DDR4 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Pinkakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί να μην έχουν διαφορές @1080ρ οι 3GB με την 6GB, μακροπρόθεσμα όμως η 6GB θα είναι καλύτερη επιλογή. Για μένα αξίζει την διαφορά η 6GB (αν κάποιος μπορεί να δώσει +100 απο την 3GB έκδοση). Με την 3GB υπάρχουν παιχνίδια που δεν θα μπορεί κάποιος να έχει max settings. Με την 1060 6GB μπορείς Ultra/High ρυθμίσεις @1440p με ~60fps στα περισσότερα παιχνίδια. Για 1440p (2K) 144Hz και η 1070 λίγη είναι για να "πιάνεις" >= 144Hz. @project.breeze Απ' ότι είδα η οθόνη υποστηρίζει FreeSync, καλύτερα να κινηθείς προς AMD. 3-4 fps είναι η διαφορά, τα 6 gb μελλοντικά θα είναι irrelevant λόγω πυρήνα. Ούτε εγώ πρόσεξα το Freesync, περίμενε για Vega καλύτερα
project.breeze Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 @project.breeze Απ' ότι είδα η οθόνη υποστηρίζει FreeSync, καλύτερα να κινηθείς προς AMD. Διαβάζοντας και κάποια ξένα sites πάντως η άποψη των περισσότερων ήταν ότι δεν θα πρέπει να δεσμευόμαστε από Gsync και Freesync. Εγώ για παράδειγμα την οθόνη δεν την πήρα για το Freesync. Ήταν η μοναδική 1440p 144hz 1ms οθόνη που βρήκα στα 370€ και γι'αυτό την πήρα, δεν με ενδιέφερε το freesync δηλαδή. Είναι για εσάς καθοριστικός παράγοντας;
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Διαβάζοντας και κάποια ξένα sites πάντως η άποψη των περισσότερων ήταν ότι δεν θα πρέπει να δεσμευόμαστε από Gsync και Freesync. Εγώ για παράδειγμα την οθόνη δεν την πήρα για το Freesync. Ήταν η μοναδική 1440p 144hz 1ms οθόνη που βρήκα στα 370€ και γι'αυτό την πήρα, δεν με ενδιέφερε το freesync δηλαδή. Είναι για εσάς καθοριστικός παράγοντας;Μάρκετινγκ είναι φίλε αλλά και το 1ms 1440p 144hz μάρκετινγκ είναι και αυτό όπως και το 3gb Vs 6gb στην ίδια καρτα...
Whitefanged Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) +65 ευρώ ήταν χτες που κοίταξα η φτηνότερη 3gb με την φτηνότερη 6gb κι οι δύο zotac. Πολύ μέτρια επιλογή η 3gb κουτσουρεμένη κάρτα με περιορισμένες δυνατότητες μεταπώλησης κιόλας. Είτε 1050ti για οικονομία είτε την κανονική έκδοση των 6gb από 280 ευρώ. Η διαφορά στις επιδόσεις είναι 6-7% κατά μέσο όρο όπου είναι αρκετά τα 3gb. Όταν τελειώνουν τα 3gb η διαφορά είναι playable/unplayable. Τα 3gb είναι οριακά για 1080p gaming σήμερα. Για το μέλλον ούτε λόγος. Αν ήταν για μια οικονομική κάρτα του 150ευρου θα είχε λογική η υποχώρηση αλλά να δώσει κανείς 220 (στη φτηνότερη) και να είναι τσίμα τσίμα από day1... edit: δεν σνομπάρω τις amd απλά είναι πολύ δυσεύρετες και θα έλεγα ακόμα πιο υπερτιμολογιμένες από τις nvidia Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2017 από Whitefanged 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα