Pinkakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αφού έχεις gtx 750. Για μένα όχι, δεν αξίζει.. η 1050ti είναι πολύ καλό upgrade από 750 γιατί να μην τη βάλει;
Kostas.karras Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 η 1050ti είναι πολύ καλό upgrade από 750 γιατί να μην τη βάλει;Να δωσει χρήμα σε κάρτα και να παίζει σε αυτή την ανάλυση;; Να είχε μια FHD να το δεχτώ. 2
babis13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 @liverpoolman GTX 1060 3gb vs 6gb Cuda Cores 1152 vs 1280 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-nvidia-geforce-gtx-1060-3gb-vs-6gb-review_6 https://www.gamersnexus.net/hwreviews/2604-gtx-1060-3gb-vs-6gb-benchmark-review Μαζι σου σε ολα απλα μην ξεχναμε οτι τα αρθρα γραφτηκαν περσυ και οι τιμες εχουν διαφορα....πια δεν ειναι 40-50 ευρο η διαφορα αλλα κοντα στα 100 οπότε θεωρω για καποιον που εχει μπατζετ 200-220 ευρο η 6αρα ειναι +80ευρο το λιγοτερο,εγω παραγγειλα και περιμενω την zotac mini με 3gb και όταν έρθει θα πω εντυπώσεις
Pinkakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Να δωσει χρήμα σε κάρτα και να παίζει σε αυτή την ανάλυση;; Να είχε μια FHD να το δεχτώ. Σωστό και αυτό,μπορεί να κάνει upgrade την οθόνη στο μέλλον παρόλα αυτά, στο μεταξύ μπορεί να απολαμβάνει τριπλάσια fps . Κάτι άσχετο, δεν μπορώ να δω την υπογραφή κανενός,καμιά ιδέα γιατι;
EddieObscurant Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς ? Δεν θα βγάλει σε dx12 updated drivers η nvidia δλδ.? Μεταξύ 1060 3gb και 1050 ti 4gb δλδ.προτεινεις την δεύτερη ως πιο future proof? Μέχρι τώρα πάντως και σε dx12 την αφήνει πίσω ένα 15%.. τι να κάνω να μην πάρω τίποτα και να περιμένω ? Έμεινα χωρίς κάρτα και η πλάκα είναι ότι σκεφτόμουν πρόσφατα για αναβάθμιση Oχι ρε συ , μεταξυ 1050ti και και 1060 3gb προφανώς θα πας στην 1060. Mεταξύ των 3 και 6gb, σου έλεγα να προτιμήσεις την 6gb. Η nvidia βγάζει και θα συνεχίσει να βγάζει drivers για vulkan/dx12 απλώς επειδή το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στον προγραμματιστή με αυτά τα 2 api θα πρέπει και αυτός να χει μεριμνήσει και δεν θα εξαρτάται μόνο απο την nvidia ωστε να μην ξεμένει απο μνήμη ένα παιχνίδι 2
ZELOMOTH Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Σωστό και αυτό,μπορεί να κάνει upgrade την οθόνη στο μέλλον παρόλα αυτά, στο μεταξύ μπορεί να απολαμβάνει τριπλάσια fps . Κάτι άσχετο, δεν μπορώ να δω την υπογραφή κανενός,καμιά ιδέα γιατι; Εισαι αποσυνδεμενος! 2
thor777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαι αποσυνδεμενος! Ή έχει φαει μπανάρισμα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι . Σοβαρά τώρα μαλλον είναι απο κινητό και δεν έχει ενεργοποιήσει την πλήρη εκδοση της ιστοσελιδας. 1
Pinkakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Εισαι αποσυνδεμενος! Τι εννοείς αφού σας γράφω πως γίνεται να είμαι αποσυνδεδεμένος Ή έχει φαει μπανάρισμα και δεν το έχει πάρει χαμπάρι . Σοβαρά τώρα μαλλον είναι απο κινητό και δεν έχει ενεργοποιήσει την πλήρη εκδοση της ιστοσελιδας. Όχι είμαι κανονικά στον σταθερό, η δικιά μου υπογραφή φαίνεται κανονικά;
thor777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ρωτάς αν η υπογραφή σου φένεται ? Ναι φενεται κανονικά. Τα likes τα βλέπεις?
Pinkakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, εγώ την βλέπω. Ρωτάς αν η υπογραφή σου φένεται ? Ναι φενεται κανονικά. Τα likes τα βλέπεις? http://prntscr.com/gl49vc Τα βλέπω τα like
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πας πάνω σε μία υπογραφή έχει στα αριστερά ένα "χ". Αν το πατήσεις λέει αγνόηση υπάρχουσας υπογραφής και αγνόηση όλων των υπογραφών. Κάτι τέτοιο θα έχεις πατήσει λογικά. Δες αν εμφανίζετε το "χ" και προσπάθησε να απενεργοποιήσεις την αγνόηση. edit: στα δεξιά εννοώ όπως κοιτάς την οθόνη είναι κάτω από το κουμπί Like
thor777 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Αν πας πάνω σε μία υπογραφή έχει στα αριστερά ένα "χ". Αν το πατήσεις λέει αγνόηση υπάρχουσας υπογραφής και αγνόηση όλων των υπογραφών. Κάτι τέτοιο θα έχεις πατήσει λογικά. Δες αν εμφανίζετε το "χ" και προσπάθησε να απενεργοποιήσεις την αγνόηση. edit: στα δεξιά εννοώ όπως κοιτάς την οθόνη είναι κάτω από το κουμπί Like Φίλε μήπως ξέρεις πως ξαναεμφανίζονται γιατί το έκανα από περιέργεια και τώρα δεν βλέπω και εγώ τις υπογραφές
Pinkakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μήπως ξέρεις πως ξαναεμφανίζονται γιατί το έκανα από περιέργεια και τώρα δεν βλέπω και εγώ τις υπογραφές ΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, μια βοήθεια παρακαλώ
LastSurvivor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν γνωρίζω. Παρεπιπτώντος σκέφτηκα και γω να το πατήσω για να δω πως ξαναεμφανίζεται αλλά λέω άστο καλύτερα, θα γίνει καμιά μαλ***α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα