Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ξαναρψτήσω σχετικά με το Mustshop , αν έχει ακουστεί κάτι αρνητικό για το κατάστημα.

Ευχαριστώ.

Πρόκειται για αποθήκη-σπίτι,ούτε καν μαγαζί.Είχα παραγγείλει μια οθόνη και μου έλεγε από εβδόμάδα σε εβδομάδα.Τελικά πέρασε μήνας και τίποτα,του έριξα άκυρο και πήρα από αλλού.Δεν ξέρω από που τις έχει πάρει τις αξιολογήσεις ή τις γράφει μόνος του αλλά εγώ δεν το εμπιστεύομαι ούτε για αγορά ούτε για υποστήριξη μετά την αγορά.Αυτά τα σαιτ είναι σαν να παίρνεις από Αμερική που δεν ξέρεις αν θα έχεις υποστήριξη οπότε γιατί να μην την αγοράσεις απ'έξω αν την βρεις φθηνότερη.Δεν ξέρω αν έχει συνετιστεί το παραπάνω σαιτ,ας μας πει κανένας που έχει εμπειρία πρόσφατα.

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εχω ενα PC με Q6600 8gb ram και θελω να του βαλω μια καρτα γραφικων για να σηκωνει κανα παιχνιδι (life is strange, csgo, dota2, lol κλπ).

Η HD 6790 κανει για τα παραπανω?

Δημοσ.

Έχετε παραγγείλει από αυτό το site? Γιατί με ενδιαφέρει.

Μια χαρά είναι. Εγώ ψωνίζω πλέον σχεδόν αποκλειστικά από εκεί..

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορασα απο εκει την XFX RX480 σε πολυ καλη τιμη και ειναι αψογη.Αλλα δεν εχω παρει κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω αγορασα απο εκει την XFX RX480 σε πολυ καλη τιμη και ειναι αψογη.Αλλα δεν εχω παρει κατι αλλο.

Για να παραγγείλατε από εκεί, φαντάζομαι στέλνουν Ελλάδα. Υπάρχουν τίποτα έξτρα χρεώσεις όπως μεταφορικά, τελωνείο η οτιδήποτε άλλο;

Δημοσ.

Για να παραγγείλατε από εκεί, φαντάζομαι στέλνουν Ελλάδα. Υπάρχουν τίποτα έξτρα χρεώσεις όπως μεταφορικά, τελωνείο η οτιδήποτε άλλο;

21-30 ευρω μτφ

Δημοσ.

21-30 ευρω μτφ

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είμαι άσχετος :P , όταν λες 21-30€ μεταφορικά, πχ αν παραγγείλω έναν cpu και ένα psu τα μεταφορικά θα είναι 21-30€ και για τα δύο ή για το καθένα; Δηλαδή θα πάει 42-60€; Συγχωρέστε την ασχετοσίνη μου! :/ :P

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή είμαι άσχετος :P , όταν λες 21-30€ μεταφορικά, πχ αν παραγγείλω έναν cpu και ένα psu τα μεταφορικά θα είναι 21-30€ και για τα δύο ή για το καθένα; Δηλαδή θα πάει 42-60€; Συγχωρέστε την ασχετοσίνη μου! :/ :P

Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία υπολογίζει τα μεταφορικά ανάλογα με την χώρα που θα επιλέξεις οπότε μπορείς τα το τσεκάρεις. Κάπου στο 20άρικο θα σου βγουν τα μεταφορικά συνολικά εκτός και αν επιλέξεις Εxpress. Εννοείται ότι δεν πληρώνεις για κάθε προϊόν ξεχωριστά μεταφορικά.

Όσο για την evga 1080 που ενδιαφερόταν ο φίλος @panoramix222000 από ότι βλέπω εξαντλήθηκε και μάλλον θα είναι ξανά διαθέσιμη τέλος του μήνα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία υπολογίζει τα μεταφορικά ανάλογα με την χώρα που θα επιλέξεις οπότε μπορείς τα το τσεκάρεις. Κάπου στο 20άρικο θα σου βγουν τα μεταφορικά συνολικά εκτός και αν επιλέξεις Εxpress. Εννοείται ότι δεν πληρώνεις για κάθε προϊόν ξεχωριστά μεταφορικά.

Ευχαριστώ πολύ φίλε!! Να σαι καλά! :)

Δημοσ.

Συνήθως πάει με το βάρος και τον όγκο οπότε λογικά με το τροφοδοτικό θα ανέβει λίγο το ποσό αλλά από Ευρώπη γενικά δεν αυξάνονται πολύ μετά από ένα σημείο όπως π.χ. από Αμερική.Όταν τα βάλεις στο καλάθι και επιλέξεις χώρα και τ.κ. θα σε ενημερώσει για τα μεταφορικά δεν είναι ανάγκη να τα παραγγείλεις.

• Like 1
Δημοσ.

Συνήθως πάει με το βάρος και τον όγκο οπότε λογικά με το τροφοδοτικό θα ανέβει λίγο το ποσό αλλά από Ευρώπη γενικά δεν αυξάνονται πολύ μετά από ένα σημείο όπως π.χ. από Αμερική.Όταν τα βάλεις στο καλάθι και επιλέξεις χώρα και τ.κ. θα σε ενημερώσει για τα μεταφορικά δεν είναι ανάγκη να τα παραγγείλεις.

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας!! :)

• Like 2
Δημοσ.

Μια ερώτηση παίδες.

Μια GT 1030 θα την παλέψει με τα νέα NBA 2K18 και PES 2018; Σκοτίστηκα για τα γραφικά (ε καλά, όχι και 800x600 όμως), με ενδιαφέρει να τρέχουν αξιοπρεπώς και να είναι 100% playable.

Δημοσ.

Μια ερώτηση παίδες.

Μια GT 1030 θα την παλέψει με τα νέα NBA 2K18 και PES 2018; Σκοτίστηκα για τα γραφικά (ε καλά, όχι και 800x600 όμως), με ενδιαφέρει να τρέχουν αξιοπρεπώς και να είναι 100% playable.

Ξεπερνάει τα minimum requirments των παιχνιδιών οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα σε 1080p medium settings :). Εξαρτάται βέβαια και από το υπόλοιπο σύστημα, μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσεις λίγο παραπάνω αν έχεις παλιό cpu/λίγη ram αλλά θα είναι playable. :)

• Like 2
Δημοσ.

Ξεπερνάει τα minimum requirments των παιχνιδιών οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα σε 1080p medium settings :). Εξαρτάται βέβαια και από το υπόλοιπο σύστημα, μπορεί να χρειαστεί να υποχωρήσεις λίγο παραπάνω αν έχεις παλιό cpu/λίγη ram αλλά θα είναι playable. :)

Ωραίος! Αυτό ήθελα να μάθω, αν είμαι κομπλέ δηλαδή, από άποψη κάρτας γραφικών.

Θέμα με παλιό CPU και λίγη RAM δε παίζει, γιατί τώρα ετοιμάζομαι να στήσω ένα σύστημα οπότε θα επιλεγούν σύγχρονα κομμάτια. ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...