Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

H 970 με σωστή υλοποίηση στα 180 , Καινούργια από EVGA με υδρόψυξη  και μεταφορικά έχει 205

Η 980 περίπου στα 250 

Η 980 στα 330 

Πάντα με εγγύηση ... αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις με τον μουτζούρη.  B)

Παιδιά μια evga hybrid πόσο pushαρισμα μπορεί να φάει? Πόσα mhz oc δλδ? Στο περίπου τα νούμερα εννοείται δεν θέλω και τι multiplier θα πρέπει να χει :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

@LastSurvivor πολύ καλή επιλογή 
Και την απλή να πάρεις για να γλυτώσεις 30euro μια χαρά θα είσαι . Με την διαφορά ότι θα τις κάνεις ένα μικρό OC από το Boost της Gigabyte

δεν υπαρχει καμια απο τις παραπανω διαθεσιμη απο evga

Τελος παιδια απο το καταστημα της evga. Εγω πηρα απο τις τελευταιες στα 204€ και τωρα εχει τη hybrid 250+20 μεταφορικα οποτ δεν τα αξιζει.

Το ότι τώρα δεν υπάρχει αλλά υπήρχε εχθές δεν είναι κάτι τρομερό. 

Πυκνά συχνά έχει γίνει να υπάρχει αύξηση για λίγες μέρες και μετά ξανά προσφορά .

H 970 με σωστή υλοποίηση στα 180 , Καινούργια από EVGA με υδρόψυξη  και μεταφορικά έχει 205

Η 980 περίπου στα 250 

Η 980 στα 330 

Πάντα με εγγύηση ... αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις με τον μουτζούρη.  B)

Aυτο ακρβως φιλε...ευχαριστω για το Help...

• Like 1

Καλησπερα ειχα μια XFX R9 270X η οποια πεθανε με το γνωστο προβλημα (εχουν ανοιχτει και εδω διαφορα threads) οποτε ειμαι στην διαδικασια αλλαγης τωρα. Περιμενα που γραφατε οτι τον Σεπτεμβρη θα πεσουν οι τιμες και βλεπω οτι τωρα οντως αρκετες 1050ti εχουν πεσει στα 150-170 ευρω.

Εχω το εξης συστημα:

Κουτι: AEROCOOL STRIKE-X ONE

Μητρικη: GIGABYTE GA-970A-DS3P

Επεξεργαστης: AMD FX-6300

Τροφοδοτικο: XFX TS SERIES 450W

Οθονη: LG 23MP55HQ-P 23'' IPS

Παιζω ολων των ειδων τα games απο FPS (call of duty, battlefield) και sports (nba2k, fifa, pro) μεχρι strategy (civilization) κλπ. Δεν με νοιαζει αν θα τα παιζω στα ultra ή στα high ή και στα medium καποια settings υπο προυποθεσεις. Με max 180-190e πιστευετε οτι μια 1050ti ειναι μονοδρομος;

Αν ναι ποια απο ολες; Απο το λιγο που κοιταξα στο skroutz, μεχρι τα 180e το πιο υψηλο core clock το εχουν οι εξης:

Asus GeForce GTX 1050 Ti 4GB DC2 OC

Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB G1 Gaming

Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB Windforce OC

MSI GeForce GTX1050 Ti 4GB OC

Gigabyte GeForce GTX1050 Ti 4GB OC

Οι της gigabyte εχουν πολλες/καλες κριτικες. Εσεις τι προτεινετε; Μου διαφευγει κατι ισως;

Επειδή οι τιμές δεν έχουν διαφορά μεταξύ αυτών που προτείνεις θα πήγαινα στην Asus ... αλλά και χωρίς κανένα φόβο σε όποια από τις υπόλοιπες αρκεί να είχε 6pin.
Κοίταξε να δεις στο δίκτυο υπάρχουν review για OC σε κάποιες από αυτές ... 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω η EVGA 1070 SC Black Edition ειναι καλη υλοποιηση για 1070 σε σχεση με αλλες?

Και γενικα ποια θεωρειται normal τιμη για 1070?

Επεξ/σία από Inler

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή οι τιμές δεν έχουν διαφορά μεταξύ αυτών που προτείνεις θα πήγαινα στην Asus ... αλλά και χωρίς κανένα φόβο σε όποια από τις υπόλοιπες αρκεί να είχε 6pin.

Κοίταξε να δεις στο δίκτυο υπάρχουν review για OC σε κάποιες από αυτές ... 

Δεν καταλαβα τι εννοεις με το 6pin αν μπορουσες να μου εξηγησεις. Οι υπολοιπες εκτος της Asus δεν εχουν;

Αν ειναι σχετικο με overclock που διαβασα νομιζω καπου, δεν εχω κανει και δεν προτιθεμαι να κανω η αληθεια ειναι εκτος αν χρειαστει απαραιτητα.

Επεξ/σία από pavlos1908

Καλησπέρα. Ξέρει κανείς αν γίνεται αγορά (ή μήπως έχει αγοράσει κάποιος) από το κατάστημα της EVGA χωρίς να πληρώσει το ΦΠΑ (επαγγελματικό με διακοινοτικές) ?? Προσπαθώ αλλά δεν το βλέπω σαν επιλογή.

pavlos1908

Το 6pin θα σου χρειαστεί αν θέλεις να ανεβάσεις λίγο τους χρόνους. Σαν κάρτα δεν έχει τρελά κέρδη, αλλά έχει περιθώριο για ένα + 5 με 7% χωρίς ιδιαίτερη πίεση.
Εδώ ένα σχετικό video για πάρεις μία γεύση ... https://www.youtube.com/watch?v=hoZe3k1Ec1g  .. αφορά MSi κατασκευή αλλά είναι το ίδιο περίπου και στις άλλες ... 
Αλλά για να γίνει αυτό ( που όπως βλέπεις είναι αρκετά απλό ) θέλει 6pin ρεύμα. 

Το καλό είναι ότι δεν είναι κάρτα που καταναλώνει ρεύμα ούτε ανεβάζει θερμοκρασίες ... 

Στο 3΄30 και μετά ... https://www.youtube.com/watch?v=GsOFcQRUwJg

Σε ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις. Παρηγγειλα τελικα την Gigabyte G1 GAMING λογω συνδυασμού κριτικων/μεγεθους/τιμης και εχει 6 pin. Ελπιζω να πανε ολα καλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...