Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν θέλω να ξεπεράσω τα 100 κ όπως είπα το μονο παιχνίδι που παίζω είναι το pes 17 κ όταν βγει θα πάρω το 18

Μπορείς να πας και σε μεταχειρισμένη σε αυτο το budget, είναι πιο συμφέρον.

Δημοσ.

Eχω amd randeon 6950 2gb προς το παρον με καλυπτει με το μονιτορ που εχω που ειναι λιγο κατω απο full hd... Εχω i7 2600k... Ποια καρτα να παρω? Ηρθε η ωρα για αλλαγη?

Δημοσ.

Eχω amd randeon 6950 2gb προς το παρον με καλυπτει με το μονιτορ που εχω που ειναι λιγο κατω απο full hd... Εχω i7 2600k... Ποια καρτα να παρω? Ηρθε η ωρα για αλλαγη?

Καλημερα.Αρχικά λες ότι σε καλύπτει και μετά λες τι κάρτα να πάρεις? Κάτι δεν κατάλαβα μου φαίνεται.

• Like 1
Δημοσ.
liverpoolman

για να δεις σοβαρή διαφορά , πας σε 1060/6GB , αν δεν διαθέτεις τα 300ευρώ που ζητάει εγώ θα περίμενα να μαζέψω και άλλα να συμπληρώσω (οι τιμές της 1060 έχουν πτωτικές τάσεις)

daPro

ελάχιστο σε AMD 560/2GB , NVIDIA 1050/2GB 

βρίσκεις με 120ευρώ , κάνε την υπέρβαση για να πάρεις gaming vga και όχι απλά vga που παίρνουν αυτοί που τρέχουν MSOFFICE

(αν το monitor σου είναι 1080)

• Like 2
Δημοσ.

Καλημερα.Αρχικά λες ότι σε καλύπτει και μετά λες τι κάρτα να πάρεις? Κάτι δεν κατάλαβα μου φαίνεται.

Με καλυπτει με το υπαρχον μονιτορ που ειναι 1680x1050.. Σε περιπτωση που θελω επιτελους full hd?

Δημοσ.

@daPro  Καλύτερα άνοιξε νέο θέμα 

Με καλυπτει με το υπαρχον μονιτορ που ειναι 1680x1050.. Σε περιπτωση που θελω επιτελους full hd?

Αφού δεν έχεις κάνει ακόμα την μετάβαση σε full hd εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν να πήγαινα και σε μεγαλύτερη ανάλυση 1440p αν φυσικά το αντέχει το πορτοφόλι σου.

• Like 2
Δημοσ.

@daPro  Καλύτερα άνοιξε νέο θέμα 

Αφού δεν έχεις κάνει ακόμα την μετάβαση σε full hd εγώ στην θέση σου θα σκεφτόμουν να πήγαινα και σε μεγαλύτερη ανάλυση 1440p αν φυσικά το αντέχει το πορτοφόλι σου.

Και εγω ετσι το σκεφτομαι... Αλλα θελει καρτα γραφικων + οθονη.. Η 1050 ti δεν κανει ε? Minimum 1060 6gb + oθονη στο συνολο μπατζετ γυρω στα 600... αξιζει?

Δημοσ.

Καλησπέρα επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τις τιμές των gpu και πιο συγκεκριμένα gtx 1070 και 1080 θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιές είναι οι φυσιολογικές τιμές αυτών των 2 καρτών για την αγορά τους ... Υπήρξε άνοδος στις τιμές τους ;; Σκέφτομαι να αγοράσω μια από αυτές τις 2 Αλλά δεν ξέρω αν η τιμή τους είναι στο περίπου εκεί που θα έπρεπε . Ευχαριστώ !!!

Δημοσ.

Και εγω ετσι το σκεφτομαι... Αλλα θελει καρτα γραφικων + οθονη.. Η 1050 ti δεν κανει ε? Minimum 1060 6gb + oθονη στο συνολο μπατζετ γυρω στα 600... αξιζει?

Για 1440p σίγουρα δεν κάνει η 1050ti ακόμα και με την 1060 6gb θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Οπότε πράγματι θα πρέπει να δώσεις πάνω από 600. Το αν αξίζει εξαρτάται από τις απαιτήσεις του καθενός και το πορτοφόλι του. Για μένα πάντως αξίζει να επενδύσεις σε μια καλή οθόνη. Ρώτα και στην ενότητα των οθονών να σου πουν και οι ποιο ειδικοί.

Καλησπέρα επειδή έχω καιρό να παρακολουθήσω τις τιμές των gpu και πιο συγκεκριμένα gtx 1070 και 1080 θα ήθελα να μου πει κάποιος ποιές είναι οι φυσιολογικές τιμές αυτών των 2 καρτών για την αγορά τους ... Υπήρξε άνοδος στις τιμές τους ;; Σκέφτομαι να αγοράσω μια από αυτές τις 2 Αλλά δεν ξέρω αν η τιμή τους είναι στο περίπου εκεί που θα έπρεπε . Ευχαριστώ !!!

Οι τιμές είναι αυτές που είναι , για μένα θα έπρεπε να είναι πιο χαμηλές αλλά δεν καθορίζω εγώ τις τιμές. Αυτή την στιγμή επειδή η διαφορά στην τιμή ανάμεσα σε 1070 και 1080 είναι σχετικά μικρή αξίζει περισσότερο η 1080 γύρω στα 550 ευρώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα...

Επειδη εχουν τρελαθει ολοι μου φαινεται κ ζητανε υπερογκα ποσα για used 970,αποφασια να παω σε 980 ή και 980ti used,για το 2ο Build μου.

Τι τιμες θα πρεπει να ψαχνω?επειδη εχω μια αποχη κ δν ξερω τι παιζει με τις τιμες σε used.

***θα παρακαλεσω τους κατοχους 970 να μην αρχισουν τα Hate.γτ 250-280€ για καρτα used κ χωρις εγγυηση ε μην τρελαθουμε!!!

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Το σύστημά μου είναι:

CPU: AMD FX-8320 (stock clocks)

MOBO: Gigabyte GA-990XA-UD3 (rev 3.0)

VGA: ASUS GTX 660 2GB Direct II OC

RAM: Corsair Vengeance 8GB Dural Channel

PSU: Aerocool Strike-X 600w 80+ Bronze

CASE: Aerocool VS-3 (link: https://www.aerocool.com.tw/en/chssis/pgs-v/vs-3 (Το απλό, όχι το Advance, αν και δεν έχουν διαφορά πέρα από το usb-3 και ένα fan))

Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών και σκέφτομαι για την GTX 1060 6GB, να προσθέσω ότι θα την κρατήσω μερικά χρόνια. Ποια είναι η γνώμη σας για την έκδοση της Gigabyte, GTX 1060 6GB AORUS X-TREME Edition 9Gbps?

link1: ( http://gr.global.gigabyte.com/Graphics-Card/GV-N1060AORUS-X-6GD-rev-10#kf )(Από την Gigabyte)

link2: ( http://www.skroutz.gr/s/11806874/Gigabyte-GeForce-GTX-1060-6GB-GV-N1060AORUS-X-6GD.html#sku-info )(skroutz)

Αξίζει η αναβάθμιση και συγκεκριμένα στην έκδοση της Gigabyte; Επίσης απ' ότι είδα στο skroutz  τα δύο μαγαζιά που την έχουν πιο φτηνά δεν υποστηρίζουν αντικαταβολή. Λέτε να υπάρξει κανένα θέμα;

Τέλος, επειδή το κουτί μου είναι λίγο μικρό, από ότι είδα στις διαστάσεις την χωράει οριακά. Λέτε να φάω καμιά πατάτα και να μην χωρέσει εν τέλη;

Από άποψη Budget, είμαι στα 300€-350€, 5 πάνω-5 κάτω δεν τίθεται θέμα, απλώς μην ξεφύγουμε.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!! :)

Ξέχασα να αναφέρω ότι το Monitor μου είναι 1080p και δεν υποστηρίζει ούτε FreeSync ούτε Gsync.

Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα...

Επειδη εχουν τρελαθει ολοι μου φαινεται κ ζητανε υπερογκα ποσα για used 970,αποφασια να παω σε 980 ή και 980ti used,για το 2ο Build μου.

Τι τιμες θα πρεπει να ψαχνω?επειδη εχω μια αποχη κ δν ξερω τι παιζει με τις τιμες σε used.

***θα παρακαλεσω τους κατοχους 970 να μην αρχισουν τα Hate.γτ 250-280€ για καρτα used κ χωρις εγγυηση ε μην τρελαθουμε!!!

Δεν ξερω τι τιμες ζητανε, για τις πιο νορμαλ υλοποιησεις θα ελεγα 970=200 ευρω  980ti=350 ευρω

Ψαξε και απο το site της evga  για καινουργια.

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπερα κ απο εμενα...

H 970 με σωστή υλοποίηση στα 180 , Καινούργια από EVGA με υδρόψυξη  και μεταφορικά έχει 205

Η 980 περίπου στα 250 

Η 980 στα 330 

Πάντα με εγγύηση ... αλλιώς κινδυνεύεις να μείνεις με τον μουτζούρη.  B)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...