Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γενικα αυτη η εταιρια τι λεει αξιοπιστη;παντα επαιζα και παιζω σε asus,sapphire η διαθεσιμοτητα δεν με τρελενει ετσι κ αλλιως εχω ενα 20ημερο πιξιμο μεχρι να βρω χρόνο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γενικα αυτη η εταιρια τι λεει αξιοπιστη;παντα επαιζα και παιζω σε asus,sapphire η διαθεσιμοτητα δεν με τρελενει ετσι κ αλλιως εχω ενα 20ημερο πιξιμο μεχρι να βρω χρόνο!

Σε λίγο θα πάει στα 240 και αυτή. Βάρα τη μια χαρά είναι.

Βλεπω οτι υπάρχει μια υποχώρηση στις τιμές,και σκεφτομαι οτι ισως ειναι α

Ευκαιρία να αμαβαθμισω την 7970 γιατι με το VR ζορίζεται.

Το θεμα ειναι σε τι;

Βλεπω οτι η πιο φθηνη 1080ti ειναι στα 750,βεβαια ειναι η armor της msi που αρκετοι την κράζουν,αλλα η πρωτη αξιόλογη ειναι στα 850.

Αντιθετα η πιο φθηνη 1080 ειναι η zotac amp στα 550 που θεωρείται απο τις καλυτερες υλοποιήσεις.

Αν δεν εχει θεματα η msi,για 200€,παω ξεκαθαρα στην ti,αλλα απο 300€ και πανω διαφορα δεν ξερω αν αξιζει. ????

Παιδιά καλημέρα, θέλω την γνώμη σας. Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κάποιος φανατικός gamer, πιο πολύ και γω sport gamer είμαι.

Είμαι ανάμεσα σε τρεις κάρτες.

1050ti 4gb

1060 3gb

1060 6gb.

Τα 300κατι ευρώ της τελευταίας είναι ταβάνι.

Αν πάω στη λύση της 1050 λογικά θα βγάλω τη χρονιά και του χρόνου θα θέλω αναβάθμιση(?)

Αν πάω στη 1060 3gb φοβάμαι μήπως είναι περιορισμός τα επόμενα χρόνια τα 3gb της.

Αν πάω στη 1060 6gb αφενός φτάνω στο ταβάνι του budget μου και αφετέρου δεν ξέρω ποσο θα με βγάλει, γιατί 320 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Θέλω να παίζω στο full.

Και τα παιχνίδια που θέλω να παίζω είναι όλα τα athletics από pes2018 και 2k18 μέχρι τένις και f1. Το μόνο game που δεν έχει να κάνει με σπορ που θα παίζω είναι το call of duty infinite Και mw.

Τι λέτε;

Ξέρω ότι δεν είναι εποχή για αγορά κάρτας αλλά θέλω οπωσδήποτε να πάρω. Απλά θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή για την δεδομένη χρονική στιγμή.

Καλημέρα.Θα ήθελα κάποια γνώμη για αγορά οικονομικής κάρτας γραφικων για το παρακάτω pc.Να διευκρινήσω ότι δεν παίζω παιχνίδια ποτέ. Κυρίως Autocad και αυτο 2d. Σκεφτόμουν για την 1030 η αν βρώ οικονομικα την 750 ti.

AMD RYZEN 5 1600

Gigabyte AB-350-Gaming 3

2x4gb Ram ddr4 2400

500w EVGA bronze

Ευχαριστω

Παιδιά καλημέρα, θέλω την γνώμη σας. Για αρχή να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κάποιος φανατικός gamer, πιο πολύ και γω sport gamer είμαι.

Είμαι ανάμεσα σε τρεις κάρτες.

1050ti 4gb

1060 3gb

1060 6gb.

Τα 300κατι ευρώ της τελευταίας είναι ταβάνι.

Αν πάω στη λύση της 1050 λογικά θα βγάλω τη χρονιά και του χρόνου θα θέλω αναβάθμιση(?)

Αν πάω στη 1060 3gb φοβάμαι μήπως είναι περιορισμός τα επόμενα χρόνια τα 3gb της.

Αν πάω στη 1060 6gb αφενός φτάνω στο ταβάνι του budget μου και αφετέρου δεν ξέρω ποσο θα με βγάλει, γιατί 320 ευρώ δεν είναι και λίγα.

Θέλω να παίζω στο full.

Και τα παιχνίδια που θέλω να παίζω είναι όλα τα athletics από pes2018 και 2k18 μέχρι τένις και f1. Το μόνο game που δεν έχει να κάνει με σπορ που θα παίζω είναι το call of duty infinite Και mw.

Τι λέτε;

Ξέρω ότι δεν είναι εποχή για αγορά κάρτας αλλά θέλω οπωσδήποτε να πάρω. Απλά θέλω να κάνω την καλύτερη επιλογή για την δεδομένη χρονική στιγμή.

Μια κάρτα μπορεί να κρατήσει και 2-3 χρόνια με υποχωρήσεις στα settings. Δεν αξίζει να δώσεις 300€ για την 1060 6gb.

Καλημέρα.Θα ήθελα κάποια γνώμη για αγορά οικονομικής κάρτας γραφικων για το παρακάτω pc.Να διευκρινήσω ότι δεν παίζω παιχνίδια ποτέ. Κυρίως Autocad και αυτο 2d. Σκεφτόμουν για την 1030 η αν βρώ οικονομικα την 750 ti.

AMD RYZEN 5 1600

Gigabyte AB-350-Gaming 3

2x4gb Ram ddr4 2400

500w EVGA bronze

Ευχαριστω

Μεταξύ 750ti και 1030 καλύτερα να πας σε 750ti γιατί είναι και ποιο φτηνή και έχει καλύτερες επιδώσεις.

Μια κάρτα μπορεί να κρατήσει και 2-3 χρόνια με υποχωρήσεις στα settings. Δεν αξίζει να δώσεις 300€ για την 1060 6gb.

Μεταξύ 750ti και 1030 καλύτερα να πας σε 750ti γιατί είναι και ποιο φτηνή και έχει καλύτερες επιδώσεις.

Ευχαριστω΄.Δεν την εχω βρει πιο φθηνα πάντως ακόμα.

Ναι ρε συ αλλά επίσης δεν αξίζει να δώσεις 170 και μέσα σε λίγους μήνες να αρχίσεις τις "εκπτώσεις" σε απόλαυση. Πφφ δεν ξέρω ίσως πάω στα 3gb της 1060 που είναι στη μέση.

Ναι ρε συ αλλά επίσης δεν αξίζει να δώσεις 170 και μέσα σε λίγους μήνες να αρχίσεις τις "εκπτώσεις" σε απόλαυση. Πφφ δεν ξέρω ίσως πάω στα 3gb της 1060 που είναι στη μέση.

Έτσι πάει. Αν θέλεις απόλαυση για καιρό πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δώσεις και αρκετά.

• Like 2

Έτσι πάει. Αν θέλεις απόλαυση για καιρό πρέπει να είσαι διατεθειμένος να δώσεις και αρκετά.

Κάτι κάπου στη μέση;

Δλδ με τη 1060 3gb πόσο καιρό θα μπορώ να παίζω τα παιχνίδια που ανέφερα σε full settings και πόσο με την 1050ti?

Εντάξει στο περίπου ρωτάω προφανώς δεν είσαι μάντης :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...