benign Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Tην θεωρείς καλύτερη από μια 10603gb λόγω μνήμης καθαρά; Στον αλλο φιλο απαντησε για την 1050ti που προφανως ειναι καλυτερη η 970. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ο χρήστης spiros571 είπε:Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gbΠαρε αμα βρεις 970 μεταχειρισμένη καλυτερα Καλυτερο απο το να δωσω λιγα παραπανω για 1060 6 gb?που θα ειναι καινουργια με εγγυηση αποτι μεταχειρισμενη χωρις να ξερω χρηση κτλπ. Σορρυ που απανταω ετσι αλλα μπαινω απο κινητο και η εφαρμογη ινσομνια τα εχει παιξει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Καλυτερο απο το να δωσω λιγα παραπανω για 1060 6 gb?που θα ειναι καινουργια με εγγυηση αποτι μεταχειρισμενη χωρις να ξερω χρηση κτλπ. Πολύ ακριβότερη είναι η 6άρα, αλλά σίγουρα καλύτερη. Εγω θα πήγαινα στην hybrid 970 στα 200κάτι ή σε 1060 3άρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ρε παιδια σορρυ που το λεω γιατι διαβαζω τα ποστ μπας κ βγαλω ακρη..πιστευω μια 1060 6gb βασταει για αρκετα χρονια..δεν με νοιαζει να παιζω ολα τα καινουργια full hd 4k που βλεπω καποιους και λενε καθε χρονο αγοραζουν αλλη καρτα γραφικων..οταν ασχολιομουνα πιο παλια επερνα μια αρκετα καλη καρτα γραφικων κ την κραταγα καποια χρονια..τωρα αμα ειμαι λαθος πειτε μου..δεν ειμαι ουτε κανας καμενος gamer ουτε με photoshop video editing και δν ξερω γω τι..εδω και κανα 2-3 βδομαδες εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω???? πχ αμα παρω την 1060 του χρονου θα πρεπει να την δωσω;οπως βλεπω πουΛενε καποιοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Όχι, γιατί να πρέπει; Απλά η 1060 βγαίνει σε δύο εκδόσεις, 3 και 6 GB vram. Η δεύτερη σαφώς θα κρατήσει περισσότερα χρόνια αλλά είναι και πιο ακριβή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 ^^ Δεν έχουν μόνο διαφορά στην VRAM. Αλλά ναι, η 6GB είναι καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IceFrog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Η 6 gb ειναι ολοκληρη η καρτα, η 3gb ειναι λιγο κουτσουρεμενη.Σαφως και μπορει καποιος να την κρατησει χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε 1060 ποια εταιρια να διαλεξω;6αρα gb Επισης θα ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζει freesync της nvidia για να μπορεσω να αγορασω κ ενα μονιτορ ωστε να δουλευει ακομα καλυτερα..ευχαριστω εκ των προτερων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Οι τιμές των 1060 6GB πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα τις 1070! Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αξίζει 100€ παραπάνω από την 3 GB για 10% παραπάνω απόδοση. Γνώμη μου η φτηνά σε 1060 3gb η μαζεύεις λεφτά για 1070 ή Vega 56 που υποστηρίζει και freesync (το οποίο είναι μόνο για AMD κάρτες btw) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε 1060 ποια εταιρια να διαλεξω;6αρα gbΕπισης θα ηθελα να ρωτησω αν υποστηριζει freesync της nvidia για να μπορεσω να αγορασω κ ενα μονιτορ ωστε να δουλευει ακομα καλυτερα..ευχαριστω εκ των προτερων.Freesync είναι της AMD και δεν υπάρχει στις κάρτες τις Nvidia. Η Nvidia έχει το Gsync το οποίο χρειάζεται ειδικό εξοπλισμό (εσωτερικά τις οθόνης) κάτι το οποίο την καθιστά αρκετά ακριβή.Οι τιμές των 1060 6GB πλησιάζουν πλέον επικίνδυνα τις 1070! Δεν πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι αξίζει 100€ παραπάνω από την 3 GB για 10% παραπάνω απόδοση. Γνώμη μου η φτηνά σε 1060 3gb η μαζεύεις λεφτά για 1070 ή Vega 56 που υποστηρίζει και freesync (το οποίο είναι μόνο για AMD κάρτες btw)Και αν είναι 10%. Στα ποιο πολλά games είναι 5-7% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και σε amd δεν αξιζει καποια να φανταστω;διαβασα οτι η 6 εχει 5-10% παραπανω στα φπς απο την 3αρα που με ενδιαφερει αρκετα αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Και σε amd δεν αξιζει καποια να φανταστω;διαβασα οτι η 6 εχει 5-10% παραπανω στα φπς απο την 3αρα που με ενδιαφερει αρκετα αυτο.. Σε AMD μόνο αν περιμένεις να κυκλοφορήσουν οι rx vega. (Και να δούμε και σε τι τιμές) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Εψαξα για vega 56 οπως ειπες κ ειδα οτι ειναι sold out και αναμενουν επισης 1070 παει 400+ δεν θα ξοδεψω τοσα απο 180-200 που εχει μια 1050 να δωσω ενα κατοσταρικο παραπανω για 1060 οκ αλλα 200+ για να παιζω οποτε παιζω ειναι πολλα...αρα θα παω σε 1060 πιστευω...απλα υποστηριζουν μονο gsync σωστα σε μονιτορ εννοω Απλα σε τι εταιρια να παω στην 1060;βλεπω σε καποιες οτι αντι για 2 φανς εχουν 3..αν μποεειτε να προτεινετε καποια εκτος gigabyte που ειναι η ψιλοστανταρ: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Τελικά θα πας σε 3 gb ή σε 6gb ? Ετσι και αλλιώς ολες οι 6αρες είναι ακριβές αλλά σε Asus / Msi και Evga ξεγευγουν οι τιμές οπότε μάλλον για gigabyte είσαι εκτός αν ψάξεις τίποτα και απο εξωτερικό σε καλύτερη τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiros571 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Σε μια απο της 2...αμα η διαφορα ειναι μικρη χρηματικα απο 3 σε 6 θα παω στην 2η...αλλα αποτι βλεπω η διαφορα σε msi ειναι κανα 100ρικο πανω...οι διαφορες αυτες ειναι να φανταστω στην ποιοτητα;εχω ακουσει καλα σχολια για evga αλλα ειναι μονο με παραγγελια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα