Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως η Gigabyte δεν έχει και τα καλύτερα Fans ... 

Με την 970 G1 δεν είχα κανένα θέμα. Ούτε έχω διαβάσει κάτι για τις καινούριες. Για στείλε κανένα Link

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@IceFrog

Όχι , και εξαρτάται πόσο θα την κρατήσεις , απλά αν έχεις λίγο υπομονή καλύτερα π.χ. MSi ή Evga

Δε θα τη κρατησω πολυ. σε 6-9 μηνες θα την αλλαξω οπως το βλεπω

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Τι κάρτα προτείνετε για το σύστημα  της υπογράφης μου ? Οθόνη 23 DELL έχω 1920 χ 1080 θα παίζω. Δυστηχώς αναγκάστικα να δώσω την 970 που ειχα. Θα ήθελα την φτηνότερη δυνατή λύση ώστε να παίζω καλά σε high ;) Λίγο που κοίταξα την 1050ti

Δημοσ.

@kosmasgr

Δυστυχώς δεν έχεις άλλη επιλογή . Η 1050ti είναι η μόνη καινούργια κάρτα που μπορεί να σου δώσει παιχνίδι σε 1080p ( χαμηλότερα βέβαια από την 970 ) 

• Like 1
Δημοσ.

Θελουμε να βλέπουμε το μαλλάκι του Ronaldo να ανεμίζει σε 4Κ. Εκεί δεν φτάνει.

Πάντως ναι, οι κάτω από 250-300 ευρώ γενικά δεν είναι κάρτες για πολλά, αλλά για sport, MMO κτλ είναι ιδανικές. Το vfm έχει για μένα μεγαλύτερη σημασία από το raw power.

Μην σου πω ότι πλέον σκέφτομαι να ανέβω και ένα 100αρικο για την 1060, να βλέπω μέχρι και την ρωγα του μεσι :P
Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση.

Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να παω σε μια 1060. Να με καλυψει φετος και του χρονουν βλεπουμε.

Σκεφτομαι για το μοντελο με τα 3 gb και την υλοποιηση της evga, γιατι απο τις "φθηνες" αυτην εμπιστευομαι.

Στα 230 ευρω νομιζω ειναι καλο deal. Υπαρχει καμια ενσταση? Εχει παρει το ματι σας καμια πιο καλη προσφορα? Υπαρχει καποιο θεμα με αυτη την υλοποιηση?20160822122825_evga_geforce_gtx1060_3gb_

Ναι, έχω ένσταση. Δεν ξέρω η 3gb τι κάνει, αλλά η 6gb σε αυτή την υλοποίηση ανεβάζει θερμοκρασίες. Αν δεις, το cooler δεν έχει heatpipes. Βγάζουν την ίδια κάρτα σε έκδοση superclocked, η οποία έχει heatpipes και είναι μια χαρά.

https://images.evga.com/products/gallery/03G-P4-6162-KR_LG_1.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, έχω ένσταση. Δεν ξέρω η 3gb τι κάνει, αλλά η 6gb σε αυτή την υλοποίηση ανεβάζει θερμοκρασίες. Αν δεις, το cooler δεν έχει heatpipes. Βγάζουν την ίδια κάρτα σε έκδοση superclocked, η οποία έχει heatpipes και είναι μια χαρά.

https://images.evga.com/products/gallery/03G-P4-6162-KR_LG_1.jpg

Μαλλον θα παω σε αυτη την υλοποιηση

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01KHWOAR4/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3P5ROKL5A1OLE&psc=1

Δημοσ.

Καλησπερα στους guru των gpu!!!!μετα απο σκεψεις αναμεσα σε gpu η ps4 προκρίθηκε μια νεα καρτα εχοντας χασει ελαφρως την επαφη μου λογο καλοκαιρινης δουλειας βλεπω οτι οι καρτες πηραν τρομερη αυξηση...και παμε τωρα στο διαταυτα....

εχω εναν i5 4690k με το corsair cx500 οθόνη full hd και εχω μια r9 270 που ειναι σκυλι αλλα δείχνει τα χρονια της σιγα σιγα και την λιγη μνημη της...αξιζει τωρα η επενδυση μιας καρτας της ταξης 1050ti;θα δω καποια ουσιαστικη διαφορα στις επιδοσεις;η να περιμενω να ξαναπεσουν οι τιμες;(εκτος αν δεν δινει ποτε) το μπατζετ ειναι κοντα στα 200ευρο μπορω να κανω μια υπερβαση αν αξιζει και παιζω ολα τα συγχρονα και απαιτητικα παιχνιδια

Δημοσ.

Ναι θα δεις διαφορά στις επιδόσεις με την 1050ti γύρω στο 30-40% σε average fps ανάλογα και με το παιχνίδι. Oμως αφού παίζεις όλα τα σύγχρονα απαιτητικά παιχνίδια και θέλεις να παίζεις και σε high/ultra settings τότε θες τουλάχιστον μια 1060 6gb. Όμως επειδή δεν είναι και η καλύτερη περίοδο για αναβάθμιση λόγω τιμών ίσως θα ήταν καλύτερα να περιμένεις να πέσουν αλλά να ξέρεις ότι ίσως χρειαστεί να περιμένεις αρκετά. Ή μπορείς να πάρεις τώρα μια 1050ti γύρω στα 160 ευρώ για να πάρεις ένα boost στα παιχνίδια που παίζεις και αργότερα όταν θα βγούν και οι volta την πουλάς και πας σε κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?

Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gb

Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση. 

Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να παω σε μια 1060. Να με καλυψει φετος και του χρονουν βλεπουμε.

Σκεφτομαι για το μοντελο με τα 3 gb και την υλοποιηση της evga, γιατι απο τις "φθηνες" αυτην εμπιστευομαι.

Στα 230 ευρω νομιζω ειναι καλο deal. Υπαρχει καμια ενσταση? Εχει παρει το ματι σας καμια πιο καλη προσφορα? Υπαρχει καποιο θεμα με αυτη την υλοποιηση?20160822122825_evga_geforce_gtx1060_3gb_

Εγω πηρα απο το καταστημα της evga της 970 με μεταφορικα 204€. Τωρα ειναι out of stock και μενει μονο η hybrid. Εφτασε ακριβως 6 μερες. Νομιζω ηταν η καλυτερη επιλογη.

• Like 3
Δημοσ.

Το θεμα μου ειναι οτι λογο καλοκαιρινης δουλειας χρονος υπαρχει απο τελη σεπτεμβριου εως αρχες απριλιου...αν παρω κατι θελω να ναι ψιλοσυντομα ωστε να την χαρω....τελευταια φορα που κοιταξα προς μαρτιο καλη επιλογη ηταν η 470 με τις τιμες στον θεο πια ίσως καποια 1060 3αρα;θα αντεξει λογο μνημης η οχι;

Δημοσ.

Καλησπερα αξιζει καλυτερα gtx 970 μεταχ στα 200 η 1050 ti 4gb oc?Για wow πιο πολυ και κανα cod οταν βγει..απλα δεν θελω να παρω τωρα μια καρτα και σε κανα χρονο να ψαχνω παλι.μην ζητησετε συστηματα κτλπ εχω κανει στις προηγουμενες σελιδες κ ειμαι αναμεσα σε αυτες...εκτος κ αν αξιζει να μαζεψω κατι παραπανω να παω σε 1060 6gb

Παρε αμα βρεις 970 μεταχειρισμένη καλυτερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...