Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε 4 χρόνια η GTX 1080 θα είναι σε κυκλοφορία 5 χρόνια. Οπότε για να δεις περίπου τι ψάρια θα πιάνει πήγαινε στις xx80 κάρτες που βγήκαν πριν 4-5 χρόνια. Ας πούμε η GTX 580 και η GTX 680. Η 580 στις μέρες μας είναι κάπου ανάμεσα από 1050 και 1050 ti. Η 680 είναι λίγο πάνω από 1050 ti αλλά κάτω από 1060.

Ιστορικά, πιστεύω ήταν πάντα καλύτερο να πας σε xx70 και να αλλάζεις πιο συχνά. Επειδή η xx80 κάρτα συνήθως έχει αρκετή ιπποδύναμη για να σε κρατήσει παραπάνω χρόνια, αλλά αυτό είναι παγίδα γιατί δεν την δίνεις την σωστή στιγμή και μετά αρχίζεις να χάνεις σε αξία μεταπώλησης, efficiency, καινούργιες τεχνολογίες κτλ. Ενώ την xx70 θα την σπρώξεις λίγο νωρίτερα και με αυτά που θα βγάλεις και αυτά που κέρδισες από την διαφοράς της από την xx80 θα πας σε κάτι καλύτερο.

Αυτά πάντα σε φυσιολογικές εποχές, όχι mining craze. Και επίσης με δεδομένο ότι έχουμε μείνει 500 χρόνια σε 1080p@60Hz. Στο μέλλον ίσως αλλάξουν τα πράγματα.

• Like 5
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστά τα λές αλλά παίζει ρόλο και η διαφορά τιμής μεταξή X70 και Χ80 οπου στο launch είναι 200+ ευρώ ενώ τώρα είναι 100. Επίσης πρίν από 5 χρόνια είχαμε την GTX 780 (οι 580/680 είναι πιο παλιές) η οποία πράγματι θεωρητικά πρέπει να είναι πάνω από την 1050ti αλλά λιγο κάτω από την 1060.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά ας το πάμε από την αρχή γιατί ειλικρινά περισσότερο μπερδεύτηκα πάρα το αντίθετο.

Αρχικά να ξεκαθαρίσω ότι προφανώς έχω στο μυαλό μου παιχνίδια σαν το φιφα πχ που φανταζομαι δεν έχει και τις πιο τρελές απαιτήσεις σε σχέση με άλλα, να το παίζω σε full settings και όχι να κάνω εκπτώσεις.

2ον έχω μια απορία, γιατί κάποια παιδιά μου προτείνετε κονσόλα που και πιο ακριβή είναι και χειρότερη κάρτα γραφικών και γενικά χειρότερο hardware έχει?

Και ξανακανω την ερώτηση αλλιώς διαμορφωμένη :

Ποια είναι η πιο φθηνή κάρτα που μπορώ να αγοράσω σήμερα(από Ελλάδα και όχι μεταχειρισμενη) για να παίζω το fifa18-19-20 σε full settings?

Επεξ/σία από thory
Δημοσ.

Ξαναβάζω το βίντεο που παρέθεσα χθες

Βλέπεις 100+ fps @1080p. Αν υπολογίσουμε ότι δεν θα αλλάξει η Frostbite, και δεν προσθέτουν κάτι τρομερό στα γραφικά κάθε χρόνο, θέλω να πιστεύω ότι μέχρι το '20 θα είσαι εντάξει για το FIFA με την 1050 Ti.

• Like 3
Δημοσ.

Θελουμε να βλέπουμε το μαλλάκι του Ronaldo να ανεμίζει σε 4Κ. Εκεί δεν φτάνει.

Πάντως ναι, οι κάτω από 250-300 ευρώ γενικά δεν είναι κάρτες για πολλά, αλλά για sport, MMO κτλ είναι ιδανικές. Το vfm έχει για μένα μεγαλύτερη σημασία από το raw power.

• Like 1
Δημοσ.

Τελευταια ερωτηση. 
Μετα απο αρκετη σκεψη αποφασισα να παω σε μια 1060. Να με καλυψει φετος και του χρονουν βλεπουμε.
Σκεφτομαι για το μοντελο με τα 3 gb και την υλοποιηση της evga, γιατι απο τις "φθηνες" αυτην εμπιστευομαι.
Στα 230 ευρω νομιζω ειναι καλο deal. Υπαρχει καμια ενσταση? Εχει παρει το ματι σας καμια πιο καλη προσφορα? Υπαρχει καποιο θεμα με αυτη την υλοποιηση?20160822122825_evga_geforce_gtx1060_3gb_

Δημοσ.

Μαλιστα. Τωρα βλεπω πως οι φθηνες τιμες λενε κατοπιν παραγγελιας. Και κατι μου λεει πως θα μου ριξουν ακυρο στη συνεχεια και θα περιμενω αδικα.. Οποτε παμε στα 260 ευρω για μια 1060 3gb.... 

Δημοσ.

Αυτα τα zotac gainward κλπ δεν μου αρεσουν (προτιμω κατι επωνυμο)

Αν θέλεις υπάρχει η gigabyte από amazon.uk στα 236€ τελική. Με δύο fans και backplate. Εγώ την χτύπησα σε προσφορά από amazon.de στα 223€. Αλλά τώρα ανέβηκε πολύ

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλεις υπάρχει η gigabyte από amazon.uk στα 236€ τελική. Με δύο fans και backplate. Εγώ την χτύπησα σε προσφορά από amazon.de στα 223€. Αλλά τώρα ανέβηκε πολύ

Ευχαριστω, ειναι και αμμεσα διαθεσιμη.. Τωρα ψαχνω και αν υπαρχει καμια προσφορα σε 6gb σε διαφορα amazon αλλα δεν βλεπω κατι. Οποτε μεχρι το τελος της μερας μαλλον θα χτυπησω την gigabyte.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...