Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οτιδήποτε κατω απο 1060 6g ειναι πεταμενα λεφτα και η 1060 6g ειναι ακριβη ακομη, παρε καμια 980 μεταχειρισμένη σε αυτα τα λεφτα

Γιατί όπως ξαναείδαμε, όλοι παίζουν παιχνίδια του 2017 στα 1440ρ.

Δεν παίζει κανένας FIFA ή ΜΜΟ πχ. Κουρασες πια...

Δεν μπορείς να κανεις κουμάντο στην τσέπη του άλλου.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aποκλειστικα,αναμεσα στις δυο,ποια θα επιλεγατε?Ανεξαρτητου τιμης...

Καθαρα σαν υλοποιηση..

https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9269191%2C9241728

Πανακριβες και οι δυο. Κατασκευαστικά gigabyte. Σε θέμα εγγύησης όμως εχει πέσει κατά πολύ σε σχέση με τον ανταγωνισμό η gigabyte.

Γιατί όπως ξαναείδαμε, όλοι παίζουν παιχνίδια του 2017 στα 1440ρ.

Δεν παίζει κανένας FIFA ή ΜΜΟ πχ. Κουρασες πια...

Δεν μπορείς να κανεις κουμάντο στην τσέπη του άλλου.

Τραβα παιξε εσυ nba2k17 με 1050 full ολα σε 1080p και αμα μπορέσεις κλαιν, χιλιες φορες να παρει 970 μεταχειρισμένη στα 170 παρα την 1050 στα 150...

Τραβα παιξε εσυ nba2k17 με 1050 full ολα σε 1080p και αμα μπορέσεις κλαιν, χιλιες φορες να παρει 970 μεταχειρισμένη στα 170 παρα την 1050 στα 150...

Καταρχάς δεν με γνωρίζεις για να μιλάς με φράσεις όπως "τράβα". Δεν είμαι ούτε χωριανός σου ούτε απο το ίδιο σόι. Ευτυχώς.

• Like 5

Ρε φίλε δεν υπάρχει 970 με 170 ευρώ.. Στις τελευταίες 20 σελίδες που ειδα η Ποιο φτηνή ήταν 210€ για κάρτα 2.5 χρονων χωρίς εγγύηση.. Γιατί επιμένεις τόσο πολυ;

Ο φίλος έχει μεχρι 150 -170 ευρώ και θέλει κάρτα τωρα... 1060 δεν μπορεί να πάρει 970 μεταχειρισμενη δεν μπορεί να πάρει.. Οπότε γιατί επιμένεις; Αν έχεις καμία αξιόλογη 970 στα 170€ δωσ'του τη να παίζει μεχρ ι το 2020(αν αντέξει μεχρ ι τότε η κάρτα)

• Like 2

Ρε φίλε δεν υπάρχει 970 με 170 ευρώ.. Στις τελευταίες 20 σελίδες που ειδα η Ποιο φτηνή ήταν 210€ για κάρτα 2.5 χρονων χωρίς εγγύηση.. Γιατί επιμένεις τόσο πολυ;

Ο φίλος έχει μεχρι 150 -170 ευρώ και θέλει κάρτα τωρα... 1060 δεν μπορεί να πάρει 970 μεταχειρισμενη δεν μπορεί να πάρει.. Οπότε γιατί επιμένεις; Αν έχεις καμία αξιόλογη 970 στα 170€ δωσ'του τη να παίζει μεχρ ι το 2020(αν αντέξει μεχρ ι τότε η κάρτα)

Υπήρχαν δυο 970 με 170 (γράφει 340 επειδή πουλησε 2) και άλλη μία με 200 στις πρώτες 4 σελίδες στις αγγελίες. Τώρα οσο αφορά τον φίλο άλλος είναι αυτός που ζήτησε κάρτα με budget 100-150 ευρώ και άλλος ο @IceFrog που έχει απροσδιόριστο budget αφού αναφέρθηκε ακόμα και σε 1080.

Καλησπερα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου (οι μνημες θα γινουν αλλαγη στο σε λιγοτερο απο ενα μηνα και θα μπουν 3200)

H οθονη μου ειναι http://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-23MP68VQ-P

Αυτη τη στιγμη εχω  μια rx 460. Λογω προβληματος στο δεξι χερι μετα απο αποτυχημενο χειρουργειο κλπ κπλ μετα απο 2 χρονια μπορω να παιξω και παλι κανενα game. Αυτο τον καιρο η παρεα μου παιζει pubg.

Με την 460 και ολα τα tweaks παιζω στα very low με 50 fps. Εαν βαλω το custom bios παω κοντα στα 80 αλλα το παιχνιδι δεν ειναι smooth και εχω αρκετα drops. 

Θα ηθελα να παω σε amd καρτα ωστε να χρησιμοποιησω το free sync της οθονης μου αλλα οι τιμες τους ειναι εξωπραγματικες οποτε το ξεχναμε.

Η τιμολογιση της 1060 6gb μου φαινεται παλαβη. Σαν πιο vfm λυση μου φαινεται η 1070. Αλλα πλησιαζει πολυ στην 1080. 

Στα 580 ευρω περιπου και εαν βρω καποιο μαγαζι να κανει δοσεις μου φαινεται πολυ καλο deal. Ναι ξερω θα πειτε οτι παει τσαμπα η οθονη, αλλα την ειχα αγορασει σε προσφορα αν θυμαμαι 130 ευρω. Αργοτερα με τη νεα γεννια panel ισως βρω καποιο καλο deal (ακομα και σε g sync) αλλα αυτο θα μας απασχολησει στο μελλον. 

Οποτε το ερωτημα μου εχει ψς εξης.

Να αγορασω μια 1060 3gb? 6gb? Που αν και overpriced θα με καλυψει φετος μια χαρα στο casual gaming που κανω?

Να αγορασω μια 1070 8gb και να ξεχασω το θεμα αναβαθμιση για 2 χρονακια σιγουρα?

Να αγορασαω μια 1080 8gb ωστε να μην ασχοληθω με καρτα γραφικων για 3+ χρονια?

Για πειτε καμια ιδεα..

Υπήρχαν δυο 970 με 170 (γράφει 340 επειδή πουλησε 2) και άλλη μία με 200 στις πρώτες 4 σελίδες στις αγγελίες. Τώρα οσο αφορά τον φίλο άλλος είναι αυτός που ζήτησε κάρτα με budget 100-150 ευρώ και άλλος ο @IceFrog που έχει απροσδιόριστο budget αφού αναφέρθηκε ακόμα και σε 1080.

Προφανως θα προσεξες οτι οι 170€ εχουν ηδη φυγει η αλλαξε γνωμη και επισης ο πωλητης εχει 0 αξιολογησεις.. Εσυ θα επερνες απο καποιον με 0 αξιολογησεις χωρις εγγυηση γνωριζοντας οτι οι μεσες τιμες που πωλειται ειναι 40€ πανω? επισης και ο αλλος φιλος που τις δινει 200 ευρω και αυτη δεν εχει εγγυηση ουτε καν παρελκομενα οποτε αρκετα υψηλο ρισκο.. Πιστευω οτι και τα μελη που δεν εχουν ιδιαιτερη επαφη με hardware θα πρεπει εν μερη να τα προστατευουμε απο κακοτοπιες στα μεταχειρισμενα..(Δεν υποννοω κατι για κανεναν απο τους συγκεκριμενους πωλητες).. 

@IceFrog μαλλον θα πρεπει να προσδιορισεις σε τι αναλυση θα παιζεις στα επομενα 2-3 χρονια..Αν δεν αλλαξεις οθονη για να ανέβεις αναλυση πιστευω δεν εχει ουσια να πας σε gtx 1080. Και με 1070 εισαι υπερκαλυμμένος.

• Like 2

Σε full hd θα μεινω οπως ειπα στο ποστ μου. Απλα βλεποντας τις τιμες, μια 1080 εχει 150 ευρω διαφορα απο μια 1070. Σε βαθος 4 ετων δεν ειναι πολλα τα χρηματα και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τη μεταβαση

Σε full hd θα μεινω οπως ειπα στο ποστ μου. Απλα βλεποντας τις τιμες, μια 1080 εχει 150 ευρω διαφορα απο μια 1070. Σε βαθος 4 ετων δεν ειναι πολλα τα χρηματα και αναρωτιεμαι εαν αξιζει τη μεταβαση

Σε 4 χρονια δεν μπορεις να ξερεις τι απαιτησεις θα εχουν τα παιχνιδια.. Σιγουρά οτι ποιο δυνατο παρεις θα σε τραβηξει περισσοτερο.. Ομως δυσκολα να προβλεψεις το μελλον. Προσωπικα πιστευω οτι αν δεν εισαι τρελος gamer τοσο hi-end καρτες δεν αξιζουν.. Οποτε πας σε ποιο λογικες αναβαθμισεις και βλεπεις πως παει η τεχνολογια..

Επισης δεν ειναι παραλογο να εχεις μια καρτα που μπορεις να παιζεις σε 2Κ η 4Κ και εσυ να εισαι σε 1080p?  

• Like 3

Ισχυει οτι η οθονη αλλαζει κατα πολυ την εμπειρια χρησης.
Απλα αυτη τη στιγμη η καρτα ειναι ο αδυναμος κρικος στο συστημα μου.
το ιδανικο για μενα θα ηταν μια rx 580 στα 300 ευρω πχ
Εαν δεν υπηρχε η τρελα του mining εκει θα πηγαινα με τη μια. 
Freesync over hdmi και μια χαρα δυναμη για casual gaming.
Δεν ξερω.. θελει αρκετη σκεψη..

• Like 2

Εγώ πάντως τα 100 ευρώ παραπάνω θα τα έδινα για μια 1080 σε σχέση με την 1070 , όχι όμως παραπάνω. Όμως όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω είναι κάπως too much για 1080p για τα σημερινά παιχνίδια. Πράγματι θέλει σκέψη.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...