Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άμα βρεις εσύ 970 στα 160 να μου στείλεις και εμένα μία ...

Και τι τροφοδοτικό έχει για την 290 ( την 4-5 ετών κάρτα ) , όχι ότι θα βρει ( σκισμένες είναι από τους miners ) αλλά λέμε τώρα ... και φυσικά χωρίς εγγύηση , Την αγοράζεις σου σκάει και κλαις 200-250 euro τουλάχιστον
Λοιπόν  250-300 watt θέλει σε load ! 

και άλλα 100 W η CPU σε load

Edit 1
Thermaltake smart 630w έχει 

Θέλει : ( 750 Watts & 42 Amps )

Βάση αυτού μπορεί με μία 1050 τι 4GB  ... http://www.game-debate.com/hardware/index.php?gid=3762&graphics=GeForce%20GTX%201050%20Ti%20MSI%20OC%204GB

Κονσόλα δεν μπορεί να πάρει, δεν φτάνουν τα λεφτά λέει ή κάνω λάθος .

edit 2 ...

Αν φτάνεις πάρε αυτή https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=04G-P4-1976-KR

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το bus width δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο. Η 480/580 με 256bit bus έχουν ίδιες επιδόσεις (ίσως μια διαφορά 1-3%) με την 1060 6GB σε avg fps ή σκέψου την 390 και την 970 με 512bit και 256bit αντίστοιχα. Αυτό τι θα πει, ότι η πρώτες θα κρατήσουν περισσότερο στο χρόνο? Όχι αναγκαστικά. H αρχιτεκτονική είναι το μείζον. Η Nvidia, επίσης, κάνει καλό compression, γι΄ αυτό βλέπεις με μικρότερο bus καταφέρνει ίδιες επιδόσεις με αντίστοιχες κάρτες της AMD που έχουν μεγαλύτερο εύρος μνήμης. Το memory bus παίζει ρόλο κυρίως όσο ανεβαίνεις αναλύσεις.

Σωστος..

Και καπως ετσι δημιουργειται το υψηλο overhead στους drivers μιας καρτας

1. Με το καλημερα η καρτα που του λες να παρει ξεκινάει με low settings στο nba 2k17 τι δεν καταλαβαίνεις? Και θελει μεχρι το 2020 να παιζει κανενα παιχνιδακι, ας ψαξει για 2. 970/290 μεταχειρισμενη στα 160-170 εφόσον λογω μινινκ δεν θα πεσουν η τιμες, ας παρει καρτα καλυτερα με 3. 256bus να τερματιζει την 1080p παρα την σαπια καρτα που του πρωτηνεις με το 128bit bus και δεν ειναι θεμα πικριας ειναι θεμα οτι θα βγαλει παραπανω χρονια με αυτες τις καρτες σε αυτα τα λεφτα απλα πραματα, η να παρει την κονσολα που θελει

1. Εγώ δεν βλέπω "με το καλημέρα low settings"

2. Ξεπούλημα είναι σ' αυτή την τιμή οι κάρτες αυτές.

3. Έχεις κάποια στοιχεία που να με πείσουν για αυτό που λες?

1. Εγώ δεν βλέπω "με το καλημέρα low settings"

3. Έχεις κάποια στοιχεία που να με πείσουν για αυτό που λες?

Αρρωστακι εισαι? Με το video που εβαλες δείχνει 720p με αγνωστα settings και δεν κρατάει σταθερο 60fps για την ακρίβεια βαραει 40fps,βαλε να δεις με την 970 τι βγαζει η με την 1060 6g που του προτεινω απο την αρχη να περιμενει να πέσει η τιμη της η να παρει την κονσολα που θελει βαζει παιζει τελος ουτε να ρυθμιζει την 1050τι που του προτεινες και παιξει το νβα17 με low 60fps

Οσο για τον φιλο πανω ενταξει το 512bit της 290 μπωρει να ειχε αποδοση 256 της 970 δεν αντιλέγω το θεμα ειναι οτι η 970 ακομη και η 290(παλια καρτα) σε 1080 ειναι καλυτερες απο 1050

Δε εχεις αδικο χαλαμε το θεμα, αλλα να προτεινουμε ετσι απλα μια 1050 επειδή εχει 150ευρω για να βγαλει μεχρι 2020που θελει για nba2k17 κτλπ, ας περιμενει να πέσει η 1060 6g που εχει 192bit bus και θα βλεπει full textures σε 1080p,οποιος εχει αποριες ας ρωτήσει τον αιλουρο και δεν πιστεύεται εμενα, 192bit(1060 6g και πανω) σημαίνει οτι θα βγαζει 1080p 60fps στα παιχνιδια του

....

Γνωμη μου ειναι να περιμενει να πέσει η 1060 6g 150-160ευρω

Αυτό δυστυχώς όμως δεν θα γίνει ποτέ. Απλά.

Η αν θέλει να περιμένει να την βρει σε αυτή την τιμή μεταχειρισμενη σε 2 χρόνια περίπου

• Like 1

Ξεπούλημα 160-170 ευρώ η 970 που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και εκτός εγγύησης ? Τι λέτε ρε παιδιά θα κάνουμε και σκόντο στους αγιογδύτες/εμπόρους που τις πουλάνε στις αγγελίες σε εξωπραγματικές τιμές 230+ εκμεταλλευόμενοι και την άγνοια κάποιων ? Παρεμπιπτόντως υπήρχαν πρόσφατα στις αγγελίες 2 κάρτες 970 στα 170 ευρώ, τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι σωστοί που πουλάνε σε σχετικά λογικές τιμές.

• Like 1

Ξεπούλημα 160-170 ευρώ η 970 που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και εκτός εγγύησης ? Τι λέτε ρε παιδιά θα κάνουμε και σκόντο στους αγιογδύτες/εμπόρους που τις πουλάνε στις αγγελίες σε εξωπραγματικές τιμές 230+ ? Παρεμπιπτόντως υπήρχαν πρόσφατα στις αγγελίες 2 κάρτες 970 στα 170 ευρώ. 

Μεταφορικά στο λέει ρε'συ λόγω κατάστασης. Άλλο πόσο έπρεπε να είναι. Έχει ο καθένας μυαλό να κρίνει τι τον συμφέρει και τι όχι.

Μόλις είδα στην πρώτη σελίδα 970 στα 270€ Τρεχάτε!

Ποια 160-170 μου λέτε;

Μεταφορικά στο λέει ρε'συ λόγω κατάστασης. Άλλο πόσο έπρεπε να είναι. Έχει ο καθένας μυαλό να κρίνει τι τον συμφέρει και τι όχι.Μόλις είδα στην πρώτη σελίδα 970 στα 270€ Τρεχάτε!

Ποια 160-170 μου λέτε;

Δίκιο έχεις.970 με εγγύηση (ένα με ενάμιση χρόνο) μπορείς να βρεις στα 230€ με το ζόρι. Στα 270€ θα χει κάνα 2+ χρόνια.

Μεταφορικά στο λέει ρε'συ λόγω κατάστασης. Άλλο πόσο έπρεπε να είναι. Έχει ο καθένας μυαλό να κρίνει τι τον συμφέρει και τι όχι.

Μόλις είδα στην πρώτη σελίδα 970 στα 270€ Τρεχάτε!

Ποια 160-170 μου λέτε;

ΟΚ, απλά κάποιοι δεν ασχολούνται και πιθανόν να μην μπορούν να κρίνουν τι τους συμφέρει. Γι αυτό άλλωστε δημιουργήθηκε και αυτή η ενότητα :)

Δίκιο έχεις.970 με εγγύηση (ένα με ενάμιση χρόνο) μπορείς να βρεις στα 230€ με το ζόρι. Στα 270€ θα χει κάνα 2+ χρόνια.

Σε αυτά τα χρήματα παίρνεις καινούρια 1060 ακόμα και με τις υψηλές τιμές που έχουν διαμορφωθεί στην αγορά.

• Like 1

Στο θέμα μας τώρα. Και με 1050ti την κάνει την δουλειά του εννοείται όχι σε ultra. Τώρα απο κει και πέρα εμείς προτείναμε και τις 2 περιπτώσεις η απόφαση είναι δική του. Δεν βγάζει πουθενά το να γεμίζουμε τις σελίδες του νήματος τζάμπα με διαφωνίες κτλ. Ο άλλος έρχεται εδώ για να βρει άκρη και όχι για να μπερδευτεί περισσότερο.

Δε εχεις αδικο χαλαμε το θεμα, αλλα να προτεινουμε ετσι απλα μια 1050 επειδή εχει 150ευρω για να βγαλει μεχρι 2020που θελει για nba2k17 κτλπ, ας περιμενει να πέσει η 1060 6g που εχει 192bit bus και θα βλεπει full textures σε 1080p,οποιος εχει αποριες ας ρωτήσει τον αιλουρο και δεν πιστεύεται εμενα, 192bit(1060 6g και πανω) σημαίνει οτι θα βγαζει 1080p 60fps στα παιχνιδια του

Ο άνθρωπος ζήτησε μια κάρτα 100-150 ευρώ να παίζει. Ποια 1060 6gb μας λές. Ποια bus και ποιά τρόλεϊ;

Σε καινούργια η μόνη επιλογή είναι η 1050ti

Εnd of story.

Καλησπερα. Εχω το συστημα της υπογραφης μου (οι μνημες θα γινουν αλλαγη στο σε λιγοτερο απο ενα μηνα και θα μπουν 3200)
H οθονη μου ειναι http://www.lg.com/hk_en/monitor/lg-23MP68VQ-P
Αυτη τη στιγμη εχω  μια rx 460. Λογω προβληματος στο δεξι χερι μετα απο αποτυχημενο χειρουργειο κλπ κπλ μετα απο 2 χρονια μπορω να παιξω και παλι κανενα game. Αυτο τον καιρο η παρεα μου παιζει pubg.
Με την 460 και ολα τα tweaks παιζω στα very low με 50 fps. Εαν βαλω το custom bios παω κοντα στα 80 αλλα το παιχνιδι δεν ειναι smooth και εχω αρκετα drops. 
Θα ηθελα να παω σε amd καρτα ωστε να χρησιμοποιησω το free sync της οθονης μου αλλα οι τιμες τους ειναι εξωπραγματικες οποτε το ξεχναμε.
Η τιμολογιση της 1060 6gb μου φαινεται παλαβη. Σαν πιο vfm λυση μου φαινεται η 1070. Αλλα πλησιαζει πολυ στην 1080. 
Στα 580 ευρω περιπου και εαν βρω καποιο μαγαζι να κανει δοσεις μου φαινεται πολυ καλο deal. Ναι ξερω θα πειτε οτι παει τσαμπα η οθονη, αλλα την ειχα αγορασει σε προσφορα αν θυμαμαι 130 ευρω. Αργοτερα με τη νεα γεννια panel ισως βρω καποιο καλο deal (ακομα και σε g sync) αλλα αυτο θα μας απασχολησει στο μελλον. 

Οποτε το ερωτημα μου εχει ψς εξης.
Να αγορασω μια 1060 3gb? 6gb? Που αν και overpriced θα με καλυψει φετος μια χαρα στο casual gaming που κανω?
Να αγορασω μια 1070 8gb και να ξεχασω το θεμα αναβαθμιση για 2 χρονακια σιγουρα?
Να αγορασαω μια 1080 8gb ωστε να μην ασχοληθω με καρτα γραφικων για 3+ χρονια?
Για πειτε καμια ιδεα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...