zakailiou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Χαχαχα και δεν είναι 1η Απριλίου ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Καλημερα κι απο εμενα! Εχω στην κατοχη μου μια asus gtx 1070 strix 8gb και οθονη monitor tv samsung 24e390ew fhd. Θελω να παιζω κυριως bf1 και wow σε ultra 1080p αλλα και στο μελλον σκεφτομαι για αλλαγη οθονης σε 2Κ , που οπως διαβασα σχεδον ολα τα νηματα, η καρτα αυτη ανταπεξερχεται αξιοπρεπως. Εχω κανει με τη βοηθεια μελους του insomnia μια επιλογη για τον πυργο που θα φτιαξω σε 2-3 μερες και θα ηθελα να ριξετε μια ματια για τυχον καποια προταση ή παραληψή μου γιατι αγχώθηκα με τα bottlenecks που αναφερονται παραπανω! Η επιλογη μαζι με την καρτα που ανεφερα και την οθονη ειναι αυτη που αναφερω στο τελος, αλλα στοχος ειναι να μπορει το συστημα να ανταπεξελθει σε 2κ στο μελλον αλλα και σε νεους τιτλους που θα βγουν σε 1-2 χρονια σε αυτες τις αναλυσεις! Ευχαριστω! Ι7 7700, ram 16gb ddr4 2400, gigabyte b250 hd3p, corsair rmx 650w Το κατεβατό σου μπορεί εύκολα να γίνει ''παίζει μπουκάλι σε 7700 και 1070;'' Μονολεκτικά οχι. Τα άλλα τα έψαξες αρκεί η 1070 και σε πολύ βαριά παιχνίδια όταν βγούν ρίχνεις και λίγο σε high αντί για ultra δε χάλασε ο κόσμος. Σε offtopic θέμα αφού τα σκάς για intel δώσε ένα 20άρι παραπάνω και πάρε τον 7700k Θα με πείς θέλει και ψύκτρα.. ας είναι όταν έρθει το πλήρωμα πιο εύκολα θα τον σπρώξεις απο κλειδωμένο. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το κατεβατό σου μπορεί εύκολα να γίνει ''παίζει μπουκάλι σε 7700 και 1070;'' Μονολεκτικά οχι. Τα άλλα τα έψαξες αρκεί η 1070 και σε πολύ βαριά παιχνίδια όταν βγούν ρίχνεις και λίγο σε high αντί για ultra δε χάλασε ο κόσμος. Σε offtopic θέμα αφού τα σκάς για intel δώσε ένα 20άρι παραπάνω και πάρε τον 7700k Θα με πείς θέλει και ψύκτρα.. ας είναι όταν έρθει το πλήρωμα πιο εύκολα θα τον σπρώξεις απο κλειδωμένο. επειδη διαβαζω ολα σχεδον τα τοπικς και ειδα οτι ο 7770Κ παιζει σε πιο ψιλες θερμοκρασιες δεν παω στην αγορα του. κι επειδη δεν εχω ιδεα για OC κτλ και δεν προκειται να κανω ποτε ειπα να βαλω τον κλειδωμενο αλλα δεν ξερω σε βαθος χρονου ποσο καλος ειναι για gaming με την 1070 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Αξίζει από 750 με 2 γιγα να πάω σε 1030; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Το κατεβατό σου μπορεί εύκολα να γίνει ''παίζει μπουκάλι σε 7700 και 1070;'' Μονολεκτικά οχι. Τα άλλα τα έψαξες αρκεί η 1070 και σε πολύ βαριά παιχνίδια όταν βγούν ρίχνεις και λίγο σε high αντί για ultra δε χάλασε ο κόσμος. Σε offtopic θέμα αφού τα σκάς για intel δώσε ένα 20άρι παραπάνω και πάρε τον 7700k Θα με πείς θέλει και ψύκτρα.. ας είναι όταν έρθει το πλήρωμα πιο εύκολα θα τον σπρώξεις απο κλειδωμένο. επειδη διαβαζω ολα σχεδον τα τοπικς και ειδα οτι ο 7770Κ παιζει σε πιο ψιλες θερμοκρασιες δεν παω στην αγορα του. κι επειδη δεν εχω ιδεα για OC κτλ και δεν προκειται να κανω ποτε ειπα να βαλω τον κλειδωμενο αλλα δεν ξερω σε βαθος χρονου ποσο καλος ειναι για gaming με την 1070 Υπερκομπλέ είναι αγόρι. Kαι ο φθηνότερος 7600k κομπλέ είναι, και ο ακόμα φθηνότερος 1600 με μεγαλύτερης συχνότητας μνήμες κομπλέ είναι, και οι coffee lake που θα βγούνε σε λίγο κομπλέ θα είναι. τέλος offtopic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_s365 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ευχαριστω πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Αξίζει από 750 με 2 γιγα να πάω σε 1030; Oχι δεν αξιζει (εχουν παρομοιες επιδοσεις). Τουλαχιστον παρε μια 1050 2GB. https://www.youtube.com/watch?v=czIpG4SAKH0 https://www.youtube.com/watch?v=BaJVGGd_orw https://www.youtube.com/watch?v=94ErjYk8G1w Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2017 από duffyduck 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Ρε σεις ο άνθρωπος άντεξε με την 550ti 6 χρόνια, η 1050ti θα τον βγάλει άνετα 4-5 σε απλά παιχνιδάκια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη) Λέει ότι θα παίζει μόνο Lol όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Ναι, και στα ultra θα είναι με 40 fps. Όπως βολεύεται ο καθένας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δεν είναι αναβάθμιση κάρτας ακριβώς φίλτατοι όμως βοηθήστε αν γίνεται. Λοιπόν άλλαξα σύστημα πήρα τα πάντα εκτός από gpu και έχω κρατήσει να αφήσω στο καινούργιο την 750ti μου μέχρι να ηρεμήσει η τρέλα με το mining για να πάρω μια κάρτα της προκοπής...το παλιό θα το δώσω σε συγγενικό μου πρόσωπο απλά για να μπαίνει internet, να βλέπει youtube 1080p και καμιά ταινία. Ούτε games ούτε κάτι άλλο. Επειδή έχω ήδη ξοδέψει ένα σεβαστό ποσό για το νέο σύστημα μπορείτε να μου προτείνετε μια καρτούλα απλά για αυτά που σας ανέφερα εκεί κοντά στο 50άρι; Ή λέω λίγα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Πουλα την 750ti, πρόσθεσε και χρήμα και πήγαινε σε 1050ti από καινούργιες Gtx 960 ή R9 280x από μεταχειρισμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Την τριτη παραλαβη η καρτα απο το καταστημα της evga. Η παραγγελια της καρτας εγινε τριτη. H μονη που εχει μεινει διαθεσιμη αυτη τη στιγμη ειναι η hybrid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Καλημέρα. Απο Quickshop έχεις ψωνίσει κανείς ?? Έχει σε καλή τιμή την EVGA 1050 Ti (και την GIGABYTE 4GB D5 GTX 1050 TI OC LP), αλλά θέλει 7-10 μέρες για την παραγγελία και δεν ξέρω γενικά τι λέει σαν κατάστημα (πλην των reviews στο skroutz.). Κάτι τελευταίο : Η EVGA και η Gigabyte 3 χρόνια εγγύηση δεν δίνουν ??? (Γιατί στην περιγραφή και των 2 καρτών γράφει 2 χρόνια, ενώ πχ στο mgmanager γράφει 3 και για τις 2) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα