Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι την έχω δει αλλά δεν θα ήθελα να διαθέσω τόσα πολλά για υπολογιστή γραφείου Άμα υπάρχει κάτι πιο οικονομικό σε nvidia

https://www.skroutz.gr/s/8408579/MSI-GeForce-GT710-2GB-GT-710-2GD3H-LP.html αυτη ???κανει

Ποιο το υπολοιπο συστημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Θελω επιτελους να αναβαθμισω την 550ti μου που με εβγαλε 6 χρονια χωρις κανενα παραπονο και ακομα κραταει γερα σε παιχνιδια πχ LoL. Η 1050ti αποτελει αξιολογη αναβαθμιση για τα δεδομενα του 2017; Τα 4gb θα ειναι αρκετα για τα επομενα 5 χρονια που θα κανω να την αλλαξω; Παιχνιδια δεν παιζω περα απο LoL (που στο ενδεχομενο της 2κ οθονης θα ηθελα να το παιζω σε Ultra γραφικα)

(Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη)

Επισης, ο i5 3470 ειναι αρκετος για την 1050ti;

(Psu: 650watt, δεν θυμαμαι το μοντελο, αλλα το ειχα πληρωσει κανα 60ρι 6 χρονια πριν

Mobo:gigabyte z68apd3

Ram: 8gb DDR3 1600Mhz)

Θελω επιτελους να αναβαθμισω την 550ti μου που με εβγαλε 6 χρονια χωρις κανενα παραπονο και ακομα κραταει γερα σε παιχνιδια πχ LoL. Η 1050ti αποτελει αξιολογη αναβαθμιση για τα δεδομενα του 2017; Τα 4gb θα ειναι αρκετα για τα επομενα 5 χρονια που θα κανω να την αλλαξω; Παιχνιδια δεν παιζω περα απο LoL (που στο ενδεχομενο της 2κ οθονης θα ηθελα να το παιζω σε Ultra γραφικα)

(Σημειωση:Υπαρχει το ενδεχομενο μεσα στο 2018 να παω σε μια 2κ οθονη)

Επισης, ο i5 3470 ειναι αρκετος για την 1050ti;

(Psu: 650watt, δεν θυμαμαι το μοντελο, αλλα το ειχα πληρωσει κανα 60ρι 6 χρονια πριν

Mobo:gigabyte z68apd3

Ram: 8gb DDR3 1600Mhz)

https://www.skroutz.gr/s/12625001/PNY-Quadro-GP100-16GB-VCQGP100-PB.html

Ψάχνω να δω αν αξίζει ή έχει θέματα με θερμοκρασίες και θόρυβο λόγο μικρής κατασκευής.

Είναι καλή υλοποίηση πάρ'την πρίν ανέβει.

Σήμερα βέβαια έπεσε στα 310 η palit αυτη πχ δε θα στην πρότεινα κι ας είναι 20 ευρά κάτω

Για 2κ που λες ειναι ΛΙΓΗ!

Αν μεινω σε 1080p, ο επεξεργαστης μου ειναι αρκετος για την 1050ti; Επισης το γεγονος οτι η μητρικη μου εχει pci 2.0 θα κρατησει πισω την 1050ti;

Αν μεινω σε 1080p, ο επεξεργαστης μου ειναι αρκετος για την 1050ti; Επισης το γεγονος οτι η μητρικη μου εχει pci 2.0 θα κρατησει πισω την 1050ti;

Kαι με 1060 οκ θα εισαι..

Το pci 2.0 ,απλως θα αποδιδει ενα 95% αντι για 100%.

φιλε Γιαννη.... αν ανεβεις σε αναλυση οθονης, αναγκαστικα, πρεπει να ανεβεις και σε μπατζετ για καρτα γραφικων...!!  

αν εχεις στο μυαλο σου να πας σε 2Κ μονιτορ, υπολογιζεις ΜΙΝ... μια 1060....!

αν μεινεις στα 1080Ρ, και η 1050Τι θα ειναι αρκετη.

ο επεξεργαστης σου, και για τις 2 καρτες, ειναι αρκετος. απλα... ΑΝ σε παιρνει, ανεβασε λιγο τους χρονισμους- αν τον εχεις σε εργοστασιακες ρυθμισεις-, ωστε να πουσαρει καλυτερα...!!    

με το σύστημα σου ξεχνάς την ανάλυση 2Κ , είναι παλιό.

για να αντισταθμίσεις την αδυναμία του επεξεργαστή πρέπει να πας σε τουλάχιστον 1070/8GB.

Aντιθέτως για 1080 είσαι μια χαρά και με 1050ΤΙ (ελάχιστο) και ακόμη καλύτερα με 1060/6GB για να παίζει όλα τα παιχνίδια άνετα.

Καλημερα κι απο εμενα! Εχω στην κατοχη μου μια asus gtx 1070 strix 8gb και οθονη monitor tv samsung 24e390ew fhd. Θελω να παιζω κυριως bf1 και wow σε ultra 1080p αλλα και στο μελλον σκεφτομαι για αλλαγη οθονης σε 2Κ , που οπως διαβασα σχεδον ολα τα νηματα, η καρτα αυτη ανταπεξερχεται αξιοπρεπως. Εχω κανει με τη βοηθεια μελους του insomnia μια επιλογη για τον πυργο που θα φτιαξω σε 2-3 μερες και θα ηθελα να ριξετε μια ματια για τυχον καποια προταση ή παραληψή μου γιατι αγχώθηκα με τα bottlenecks που αναφερονται παραπανω! Η επιλογη μαζι με την καρτα που ανεφερα και την οθονη ειναι αυτη που αναφερω στο τελος, αλλα στοχος ειναι να μπορει το συστημα να ανταπεξελθει σε 2κ στο μελλον αλλα και σε νεους τιτλους που θα βγουν σε 1-2 χρονια σε αυτες τις αναλυσεις! Ευχαριστω!

Ι7 7700, ram 16gb ddr4 2400, gigabyte b250 hd3p, corsair rmx 650w

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...