cpttony Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 1. Ειλικρινά ήμουν έτοιμος να πάρω τη 1060 μέχρι που ειδα bench στα 4Κ. 2. Υπόλοιπο σύστημα δεν αναφέρω καθαρά και μόνο για μην ξεκινήσει κουβέντα του στυλ, θα έχεις μπουκάλι λόγω cpu και δεν θα παρεις το max της κάρτας κτλ κτλ. [...] 1. Τι περίμενες δηλαδή να κάνει η 1060 στα 4Κ? Με checkboard rendering κλπ που χρησιμοποιούν στις κονσόλες θα γινόταν, αλλά περί ορέξεως. Για 4Κ με max settings ~60fps θες 1080Ti. 2. Ποιος ο λόγος να πάρεις μια κάρτα αν δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις πλήρως? Λίγο ψάξιμο που έκανα, είδα και αναφέρεις σε κάποια θέματα έναν Ε6600 και έναν FX-4320. Αν έχεις έναν από τους δύο, σίγουρα θα έχεις bottleneck. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fox_fox Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μπορεί κανείς να μου πεί το πάχος των thermal pads για 1060 6gb g1 gaming ? ρωτάω απλά να ξέρω για το μέλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Μπορεί κανείς να μου πεί το πάχος των thermal pads για 1060 6gb g1 gaming ? ρωτάω απλά να ξέρω για το μέλλον Εδώ, εδώ, εδώ. Ελπίζω να βοηθάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 1. Τι περίμενες δηλαδή να κάνει η 1060 στα 4Κ? Με checkboard rendering κλπ που χρησιμοποιούν στις κονσόλες θα γινόταν, αλλά περί ορέξεως. Για 4Κ με max settings ~60fps θες 1080Ti. 2. Ποιος ο λόγος να πάρεις μια κάρτα αν δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις πλήρως? Λίγο ψάξιμο που έκανα, είδα και αναφέρεις σε κάποια θέματα έναν Ε6600 και έναν FX-4320. Αν έχεις έναν από τους δύο, σίγουρα θα έχεις bottleneck. Αδερφέ το ξέρω ότι στα 4Κ κανονικά έπρεπε να πάρω 1080Ti. Το θέμα μου είναι στα μέχρι 400 ευρώ ποια κάρτα θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ας πάρω πρώτα την κάρτα και μετά αν έχω μπουκάλι από cpu βλέπω τι θα κάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Αδερφέ το ξέρω ότι στα 4Κ κανονικά έπρεπε να πάρω 1080Ti. Το θέμα μου είναι στα μέχρι 400 ευρώ ποια κάρτα θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ας πάρω πρώτα την κάρτα και μετά αν έχω μπουκάλι από cpu βλέπω τι θα κάνω. Πάρε μεταχειρισμενη 980ti ή 1070. Για ότι καλύτερο στα λεφτά αυτά. Σε καινούργια περίμενε από μήνα τις vega. Πάντως δεν είναι να δεις αν θα έχεις μπουκάλι, σίγουρα θα έχεις.. Πες μας ποιον έχεις όμως, δεν είναι μυστικό του κράτους.. Επίσης, τι τροφοδοτικο έχεις και ποια οθόνη; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Είναι απλά τα πράγματα. Μέχρι 400€ ή θα ψάξεις να βρεις πολύ καλό deal σε GTX 1070 (από εξωτερικό ή μεταχειρισμένη από εδώ) ή θα πάρεις υπερκοστολογημένη GTX 1060 / RX 580. Ή θα περιμένεις τα Χριστούγεννα να παίξει καμία προσφορά για την Vega 56, μήπως είσαι τυχερός και την δώσουν εκεί κοντά στα 400€ + ότι θα έχεις μαζέψει μέχρι τότε (αν δεν εξαφανιστούν από προσώπου γης λόγω mining). Το ότι όλα αυτά είναι άσκοπα για το σύστημα σου στο είπαν και το ξέρεις οπότε σου απαντάω αποκλειστικά για την κάρτα γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Η σύνθεση μου είναι: AMD FX 4320 MOBO ASROCK 970M PRO3 RAM 16GB 1800 Mhz SSD KINGSTON 120 GB HDD 3TB TOSHIBA GPU ASUS R7 250 Όμως παιδιά εν τέλει ανάμεσα σε αυτές τις δύο έστω υπερκοστολογημένες κάρτες ποια θεωρείτε καλύτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakailiou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Με τις υγείες σου ... χαχαχαχα ... Βρε αυτό που έχεις θέλει αλλαγή όλο ... Ίσως είναι απλά οριακό και μόνο για να τρέξει μία 970 ή 1060 3GB ... Τι 1070 ή 980 ti μιλάμε ... Στην χειρότερη περίοδο για κάρτα .... ασχολήσου με το υπόλοιπο σύστημα και κάνε υπομονή για την κάρτα ... Στην Ακαδημαϊκή ερώτηση 1060 vs 580 , εγώ θα διάλεγα την 580 αν μπορούσα να έχω freesynq monitor σε 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Η σύνθεση μου είναι: AMD FX 4320 MOBO ASROCK 970M PRO3 RAM 16GB 1800 Mhz SSD KINGSTON 120 GB HDD 3TB TOSHIBA GPU ASUS R7 250 Όμως παιδιά εν τέλει ανάμεσα σε αυτές τις δύο έστω υπερκοστολογημένες κάρτες ποια θεωρείτε καλύτερη; Τα πιο σημαντικά δεν είπες.. Οθονη, τροφοδοτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Turbo-X 650W Οθόνη Viewsonic 4K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Ρε φίλε, έδωσες τόσο χρήμα για την οθόνη, χωρίς να μπορείς να την υποστηριξεις.. Γιατι δεν έπαιρνες τουλάχιστον 2k? Θες... Τροφοδοτικό, μην σου τα πάρει όλα αμπαριζα. Mobo, Cpu, Ram για να μην έχεις μπουκάλι. Στην χειρότερη έναν fx8350 και να τον κλοκαρεις παρέα με μια καλή ψυχτρα. Η οθόνη σου, στην χειρότερη περίπτωση θέλει 980ti/1070 και σε πολλούς τίτλους με συμβιβασμούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Οκ παίδες απολύτως κατανοητό. @Kostas.karras Οι μνήμες τι έχουν; 16GB ποιο παιχνίδι θέλει παραπάνω; Επίσης σε full hd που παίζω τώρα με την κάρτα που έχω ειλικρινά πάνω 90% cpu load δεν εχω δει. Από εκεί και πέρα αν ισχύει ότι έχω διαβάσει η cpu ελάχιστα επιβαρύνεται σε υψηλότερες αναλύσεις, καθώς τη δουλειά αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών. Δεν νομίζω τώρα να μην μπορώ να πιάσω 30fps με τη cpu που έχω. Σε xenoverse 2, Batman Asylum, City έχω μέση τιμή 26 fps σε 1440p με details στο max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Οκ παίδες απολύτως κατανοητό. @Kostas.karras Οι μνήμες τι έχουν; 16GB ποιο παιχνίδι θέλει παραπάνω; Οι μνημες τιποτα,αλλα αν αλλαξεις πλατφορμα,πας σε ddr4 που σημαινει οτι θα θες αλλε μνημες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssd93 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2017 Οι μνημες τιποτα,αλλα αν αλλαξεις πλατφορμα,πας σε ddr4 που σημαινει οτι θα θες αλλε μνημες Μέχρι πριν ένα χρόνο ήμουν σε DDR2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2017 Kαι περυσι δηλαδη αποφασισες να κανεις το τρομερο λαθος και να παρεις fx επεξεργαστη? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα