Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Case (Κουτί): CoolerMaster Elite 130

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):Seasonic M12 520W Bronze

Motherboard (Μητρική):Asus B150I PRO GAMING WIFI AURA

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel i3 6100

RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston hyperx fury ddr4 2133  /16gb

GPU (Κάρτα γραφικών):xfx r9 280

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):Samsung tv  4K UHD Flat Smart TV MU6102 Series 6

ΟS (Λειτουργικό σύστημα):Windows 10 64bit

Απαιτήσεις, ελαφρύ gaming.

Πχ. fps σε 1080p ,fifa-προ-nba2k σε 4k αν γίνετε.

Έξοδο hdmi2.0a απαραίτητη.(3840 x 2160 60hz chroma 4:4:4)

Αυτή τι στιγμή ψάχνω στο internet διάφορα συγκριτικά για gtx1050ti και gtx1060 3gb.

Περιμένω απόψεις και προτάσεις για υλοποίηση  και επιλογή μοντέλου

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bios defaults έκανες; Εγώ θα εβγαζα τα πάντα πάνω από την μητρική(σκληρούς και περιττές μνήμες Δηλαδή θα άφηνα μόνο μια) και σίγουρα jumber bios reset ( αν έχει )

Καλησπέρα από εχτές τα έχω παίξει, πάτησα ένα κουμπάκι που είχε η μητρική, έβγαλα την μπαταρία, άλλαξα και τη θέση στο πινάκι απο 1-2 στη 2-3 και το ξανά έβαλα στη θέση του.  Από εκεί και μετά το pc τρελάθηκε, μια δεν ανοιγη κάνει ότι έκανε με την κάρτα (1-2 δευτερόλεπτα και κλίνει), κάποιες φορές ανοίγει χωρίς να δείχνει εικόνα απλά δουλεύουν μόνο οι ανεμιστήρες. Κάποιες φορές άνοιξε και πάει στη μητρική που έχει αλλάξει χρονολογία και είναι στο 2005 έχει άλλη βερσιόν και δεν μποουταρει ενώ βλέπει τους σκληρούς. Πάει σε μαύρη εικόνα που γράφει  Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

Καμία βοήθεια παιδιά έχω φρικάρει 

Δημοσ.

Κοίταξες την ρύθμιση για igpu και pcie gpu που σου είπα πριν; Όλα τα άλλα που αναφέρεις είναι μάλλον επειδή πρέπει να ρυθμίσεις από την αρχή το bios.

Δημοσ.

Καλησπέρα από εχτές τα έχω παίξει, πάτησα ένα κουμπάκι που είχε η μητρική, έβγαλα την μπαταρία, άλλαξα και τη θέση στο πινάκι απο 1-2 στη 2-3 και το ξανά έβαλα στη θέση του. Από εκεί και μετά το pc τρελάθηκε, μια δεν ανοιγη κάνει ότι έκανε με την κάρτα (1-2 δευτερόλεπτα και κλίνει), κάποιες φορές ανοίγει χωρίς να δείχνει εικόνα απλά δουλεύουν μόνο οι ανεμιστήρες. Κάποιες φορές άνοιξε και πάει στη μητρική που έχει αλλάξει χρονολογία και είναι στο 2005 έχει άλλη βερσιόν και δεν μποουταρει ενώ βλέπει τους σκληρούς. Πάει σε μαύρη εικόνα που γράφει Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

Καμία βοήθεια παιδιά έχω φρικάρει

Για αρχή βγάλε όλους τους σκληρούς και ότι κάρτα έχεις συνδεδεμένο πάνω στην μητρική.. άφησε μόνο ενα dimm μνήμης αν έχεις περισσότερα.. αποσυνδεσε και όλα τα pins του τροφοδοτικου..εκτος από το μεγάλο της μητρικής και το τετραπινηνο του επεξεργαστή.. Αν ανοίξει κανονικά ξεκινά να συνδέεις ένα ένα τα περιφερειακά.. ψάξε στο manual αν θέλει κάποια ειδική ρύθμιση του bios για τα pci express..

Δημοσ.

Δεν έχω καθόλου την κάρτα γραφικών επάνω. Ενώ ανοίγει με πάει στη μητρική με ρωτά με τη να εκκίνηση του πατάω το σκληρό που έχει τα 10. Αυτό πάει σε μια μαύρη εικόνα που λέει το κατεβατό που σας είχα έγραψα. 

Δημοσ.

Δεν έχω καθόλου την κάρτα γραφικών επάνω. Ενώ ανοίγει με πάει στη μητρική με ρωτά με τη να εκκίνηση του πατάω το σκληρό που έχει τα 10. Αυτό πάει σε μια μαύρη εικόνα που λέει το κατεβατό που σας είχα έγραψα. 

οταν κουμπωσες την καρτα αδιασες τα ρευματα απο τους πυκνωτες η την εβαλες κετευθειαν?

Δημοσ.

έχω ένα συστηματάκι με : 

thermaltake core v1

g4560

h110m-itx/ac

xfx ts 450

8gb kingston value 2133 oc στα 2400

ήταν το pc του σαλονιού, αλλά λέω να του βάλω μία καρτούλα και να τον δώσω στον αδερφό μου που είναι με socket 775 ακόμη (αλλά θέλει να παίζει και κανένα παιχνίδι αυτός πέρα από ταινίες κτλ) 

είδα μία r9 380x 4gb στα 170 ευρό με κανένα χρόνο εγγύηση ακόμη...  αξίζει? νομίζω είναι και το "όριο" του g4560 μάλλον το sweet spot...

Δημοσ.

^^ H 380X απ΄ ότι είδα θέλει 550W min PSU. Γιατί δεν κοιτάς μια 1050 Ti, ειδικά όταν επανέλθουν στις φυσιολογικές τιμές (140+) ?

Δημοσ.

Κάνε νέο θέμα, το έχετε γεμίσει άσχετα αυτό.

• Like 3
Δημοσ.

οταν κουμπωσες την καρτα αδιασες τα ρευματα απο τους πυκνωτες η την εβαλες κετευθειαν?

την εβαλα κατευθειαν

Δημοσ.

^^ H 380X απ΄ ότι είδα θέλει 550W min PSU. Γιατί δεν κοιτάς μια 1050 Ti, ειδικά όταν επανέλθουν στις φυσιολογικές τιμές (140+) ?

freesync + καλύτερες επιδόσεις.. (θα πάρει αυτός οθόνη, όταν του τον δώσω.. με 19" lg flatron δεν πάει πουθενά) 

στην σελίδα της sapphire λέει έχει 225w tdp και σε διάφορα psu calculators μου βγάζει τα 340watt σαν Load   

επόμενη λύση είναι να περιμένω και να του βάλω μια rx 470-570 

Δημοσ.

και τις άλλαξα θέση και τις έβαλα μια μια. Δεν θέλει να μποουταρει με τίποτα. Άνοιξα και το ahci που ήταν κλειστό.

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα θα σε παρακαλούσα να ανοίξεις ενα θέμα εδω Hardware Γενικά

• Like 2
Δημοσ.

να ρωτήσω κι εγώ μιας και έχω μείνει αρκετά πίσω στο θέμα κάρτας.

Θέλω την καλύτερη δυνατή λύση που υπάρχει με τα σημερινά δεδομένα έως 200 σε AMD και Nvidia.

Η οθόνη είναι 2560χ1440 

το rig θα φτιαχτεί σύντομα με Ryzen 1600 κατα πάσα πιθανότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...