Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1. Mακαρι να τις παιρνουν οι miners για να αφησουν ησυχες  τις 570-580.Περιμενει φιλος να βρει 570-580 τοσο καιρο.Ελεος...

2. ρε παιδια,μιας κ γραφετε για καρτουλες,μπορει να μου πεις καποιος ποια ειναι η καλυτερη καρτουλα για 1080p μαχ settings??εκτος οι 1070-1080-1080ti οπου εχω κ ξερω... :) μια 1050τι τα παιζει τα 1080p max?? ή παμε στην 1060 κατηγορια απο nvidia μερια??

1. Οι RX έχουν καλύτερη απόδοση στο mining ;)

2. Αν θες max settings η 1060/480/580 είναι οι ιδανικές. Με την 1050 Ti στα high (με κάποιες λίγες ρυθμίσεις στα medium) για 1080p/60.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, έχω αυτό το pc να βλέπω ταινίες λίγο σερφαρισμα, χωρίς να παίζω παιχνίδια. Έχουν χαλάσει η έξοδοί dvi k hdmi κάνουν στην οθόνη μπλε κόκκινα χιόνια και σε 2 λεπτά μαυρίζει η οθόνη. Στο vga δεν έχει πρόβλημα παίζει. Το πρόβλημα είναι στην καινούργια tv που πήρα δεν έχει vga.

Θέλω να πάρω μια κάρτα να παίζει 4κ να χωράει στο κουτί, (το pc είναι για έργα κ σερφαρισμα). Σκεφτόμουν μια rx 500 πρέπει να μου κάνει, εσείς τη λέτε?

Case (Κουτί): SILVERSTONE SST-LC16B-M HTPC CASE

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811163053

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): EVGA Power Supply 500W

https://phablets.gr/product/trofodotiko-evga-500w-80-plus-100-w1-0500-k2--uni

Motherboard (Μητρική): asus p8z68 v le

https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131773

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): i5 2500k

RAM (Μνήμη συστήματος):8GB

GPU (Κάρτα γραφικών):0

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):tv sony 55 xd8599

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 10 pro

Καλησπέρα, μου ήρθε η κάρτα, sapphire pulse rx 560 4gb. Όταν τη κουμπώνω στη μητρική βάζω το εξαπινο ρεύμα και πατάω το κουμπί να ανάψει το pc δουλεύουν για μισό δευτερόλεπτο όλοι οι ανεμιστήρες εκτός της κάρτας γραφικών και το pc μένει νεκρό. Τη μπορεί να φταίει?

Απεγκατασταση προηγουμενων driver , αν υπαρχουν.

Κλεισε pc.

Βγαλε την καρτα.

Αφαιρεσαι μπαταρια απο μητρικη και μετα λιγα δευτερα ξαναβαλτην

Ξανα βαλε την καρτα.

Ανοιξε το pc.

Εμενα ειχε φτιαξει.

soik εκτός την απεγκατασταση drive όλα τα άλλα τα έκανα όπως μου τα έγραψες, κάνει το ίδιο. Απεγκατασταση πως μπορώ να κάνω? Η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη στη μητρική.

Μήπως έχεις καρφωτή επιλογή στο BIOS να χρησιμοποιεί μόνο την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών; Τσέκαρε το αλλά μην το βάλεις καρφωτό στην εξωτερική γιατί αν έχει πρόβλημα η κάρτα μετά θα πρέπει να κάνεις clear cmos. Βάλε auto, αν έχει.

1. Οι RX έχουν καλύτερη απόδοση στο mining ;)

2. Αν θες max settings η 1060/480/580 είναι οι ιδανικές. Με την 1050 Ti στα high (με κάποιες λίγες ρυθμίσεις στα medium) για 1080p/60.

με την 480 θα πιασει 1080p max settings χωρις συμβιβασμους?

580 δεν βρισκει κ δν συμφερει λεει με τετοιες τιμες.

Σε ποιο παιχνίδι; Στο Mass Effect Andromeda, για παράδειγμα, δεν θα είσαι πάντα πάνω από 60fps με RX 480 και όλα max.

Σωστο και αυτο...Παιζει τα παντα απο οσο ξερω...

Απο οτι ξερω τωρα λιωνει σε overwatch,PUGB,siege...Προχθες μου ελεγε για το Prey.Αλλα σε μια συζητηση που ειχαμε γενικα μας ειπε οτι θελει να παιξει Mafia,fallout,batman και  Witcher 3 και τετοια...

Καλησπέρα, μου ήρθε η κάρτα, sapphire pulse rx 560 4gb. Όταν τη κουμπώνω στη μητρική βάζω το εξαπινο ρεύμα και πατάω το κουμπί να ανάψει το pc δουλεύουν για μισό δευτερόλεπτο όλοι οι ανεμιστήρες εκτός της κάρτας γραφικών και το pc μένει νεκρό. Τη μπορεί να φταίει?

Εγώ θα πρότεινα και bios hard reset.. Αλλά όντως παίζει και τροφοδοτικό όπως προαναφέρθηκε..

Edit να κάνω να χαζη ερώτηση. Δεν πιστεύω να την βάζεις στην δεύτερη pci-express?

και στις 2 pci-express δοκίμασα σε καμία δεν λειτουργεί. Δοκίμασα μια κάρτα ήχου ούτε με αυτή ανοίγει ο υπολογιστής κάνει το ίδιο όπως με την κάρτα γραφικών.

και στις 2 pci-express δοκίμασα σε καμία δεν λειτουργεί. Δοκίμασα μια κάρτα ήχου ούτε με αυτή ανοίγει ο υπολογιστής κάνει το ίδιο όπως με την κάρτα γραφικών.

Bios defaults έκανες; Εγώ θα εβγαζα τα πάντα πάνω από την μητρική(σκληρούς και περιττές μνήμες Δηλαδή θα άφηνα μόνο μια) και σίγουρα jumber bios reset ( αν έχει )

με την 480 θα πιασει 1080p max settings χωρις συμβιβασμους?

580 δεν βρισκει κ δν συμφερει λεει με τετοιες τιμες.

Η 480 με την 580 είναι ουσιαστικά η ίδια GPU, μόνο που η δεύτερη έχεις υψηλότερα τα ρολόγια και κάποιες τροποποιήσεις στην αρχιτεκτονική.

Οι 1060/480/1080 είναι σχεδιασμένες για υψηλές ρυθμίσεις @1080p, αλλά οι μεταφορές τίτλων από τις κονσόλες αρκετές φορές δεν το επιτρέπουν.

Αν δεν είναι ultra μια ρύθμιση (π.χ shadows quality) αλλά very high ή high την διαφορά ενώ παίζεις δεν θα την καταλάβεις, ειδικά αν μιλάμε για fast pasted FPS.

• Like 1

καλησπέρα σε και απο μενα, έβαλα μόλις την 1050ti πανω στο πισι και έβαλα μια ταινια 4κ και λαγκαρει οπως δεν φορτώνει ένα βίντεο στο youtube ( η ταινια είναι κατεβασμένη 60gb)

Έκανα μια ρύθμιση μέσα από την τηλεόραση να δίνει στην hdmi 3 χρώματα UHD όπως έλεγε.

Τι μπορεί να φταίει?

*** Χρειάζεται καλώδιο hdmi 2,0?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...