Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οποιος μπορει παρακαλω :)

Όπως λέω εδώ, αν θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα (~100+) ευρώ, κοιτάς την 970. Αν βρεις πάλι την 1060 6GB (με εγγύηση) στις αγγελίες γύρω στα 250, νομίζω ότι είναι μια καλή τιμή. Η συγκεκριμένη 1060 που έχεις παραθέσει δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Τι τροφοδοτικό (μοντέλο) έχεις? Οθόνη (ανάλυση)? Και τι παιχνίδια παίζεις/θες να παίξεις?

Πως γίνεται να έχεις i5 με FM2 μητρική? :ph34r:

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όπως λέω εδώ, αν θες να γλιτώσεις κάποια χρήματα (~100+) ευρώ, κοιτάς την 970. Αν βρεις πάλι την 1060 6GB (με εγγύηση) στις αγγελίες γύρω στα 250, νομίζω ότι είναι μια καλή τιμή. Η συγκεκριμένη 1060 που έχεις παραθέσει δεν είναι πλέον διαθέσιμη.

Τι τροφοδοτικό (μοντέλο) έχεις? Οθόνη (ανάλυση)? Και τι παιχνίδια παίζεις/θες να παίξεις?

Πως γίνεται να έχεις i5 με FM2 μητρική? :ph34r:

Με ενδιαφέρει κυρίως για PUGB άλλα και για μεταγένεστερα παιχνίδια με budget γυρω στα 300

Οθονη 42' LG 42LS55600 - http://www.lg.com/uk/tvs/lg-42LS5600-led-tv

Το τροφοδοτικο δεν το θυμαμαι ειναι  600 σιγουρα θα το checkaro το απογευμα.

Mainboard Z97m 99%

Τα specs του desktop μου : http://imgur.com/a/S8Jf6

τελείως τυχαία  μου χάλασε για δεύτερη φορά σε 4 χρονιά ο wd black αγορασμένος από πλαισιο. και μιας και χαλάει συνεχώς είπα να δώσω τα 70 που είναι η πίστωση συν 130 απο μένα για την gigabyte 1050ti.

Απο θεμα τροφοδοτικού θα ειμαι καλά ( corsair tx650) μην έχουμε και εκει κάποιο θεμα

καλησπερα παιδια  πριν 1 χρονο και κατι εφτιαξα καινουργιο υπολογιστη αλλα λογο οικονομικων αφησα την καρτα γραφικων ωστε να την αγορασω αργοτερα και ετσι χρησiμοποιουσα τα γραφικα του cpu. τωρα σκοπευω να παρω μια καρτα ως το πολυ 400 ευρω και ενα καινουργιο monitor μιας και το υπαρχον ειναι παλιο. αξιζει να παρω τωρα μια καρτα ή να περιμενω καθως βγαινουν οι καινουργιες μιας και δεν πολυβιαζομαι? το θελω για παιχνιδια οπως fifa 18 που θα παρω, csgo κανενα battlefield 1, kai καποια καινουργια που θα βγουν. 

ΤΟ συστημα ειναι το εξης

Case (Κουτί): Coolermaster K282 (mid tower)

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): coolermaster G550M

Motherboard (Μητρική): ASUSTeK COMPUTER INC. Z170-K (LGA1151)

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): intel core i7 6700

RAM (Μνήμη συστήματος): 8,00GB Dual-Channel 

GPU (Κάρτα γραφικών):

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): windows 7 64 bit

Προφανώς και δεν αξίζει καμία 1060 400€. Είναι πολύ κοντά στην τιμή της 1070 από εξωτερικό. Περίμενε λίγο να πέσουν οι 1070. Αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες μπορείς να δεις και την Vega 56, αν δεν τις πάρουν όλες οι miners.

Καλησπερα παιδια! Εχω ενα λαπτοπ asus με i7 4720hq, gtx 950m, 12gb ram 500gb evo 850. Ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να παιξω το battlefield 1 στο λαπτοπ μου και αν καποιος εχει παρομοιο λαπτοπ σε τι ρυθμισεις. Σαν minimum αναφερεται η gtx 660.

Καλησπερα παιδια! Εχω ενα λαπτοπ asus με i7 4720hq, gtx 950m, 12gb ram 500gb evo 850. Ηθελα να ρωτησω αν θα μπορουσα να παιξω το battlefield 1 στο λαπτοπ μου και αν καποιος εχει παρομοιο λαπτοπ σε τι ρυθμισεις. Σαν minimum αναφερεται η gtx 660.

Σου απάντησα εδώ.

Προφανώς και δεν αξίζει καμία 1060 400€. Είναι πολύ κοντά στην τιμή της 1070 από εξωτερικό. Περίμενε λίγο να πέσουν οι 1070. Αν μπορείς να περιμένεις 2-3 μήνες μπορείς να δεις και την Vega 56, αν δεν τις πάρουν όλες οι miners.

Mακαρι να τις παιρνουν οι miners για να αφησουν ησυχες  τις 570-580.Περιμενει φιλος να βρει 570-580 τοσο καιρο.Ελεος...

ρε παιδια,μιας κ γραφετε για καρτουλες,μπορει να μου πεις καποιος ποια ειναι η καλυτερη καρτουλα για 1080p μαχ settings??εκτος οι 1070-1080-1080ti οπου εχω κ ξερω...:)

μια 1050τι τα παιζει τα 1080p max?? ή παμε στην 1060 κατηγορια απο nvidia μερια??

Απο amd δν ξερω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...