cpttony Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2017 Η πιο φθηνη στο skroutz.gr εχει 156,17 ευρω, οποτε προτεινα την Gigabyte με 161,60 που εχει και καλυτερο συστημα ψυξης. Και γω ειμαι της γνωμης οτι η GTX 1050 Ti 4GB ειναι καλυτερη επιλογη. Ομως θελει μονο AMD, λογω freesync (λεει οτι το υποστηριζει η οθονη του). Πιο πολύ το έγραψα για την Asus που έβαλες στα 170+. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κατά πόσο το FreeSync θα βοηθήσει, από την στιγμή που η 1050 Ti είναι ~20-22% δυνατότερη, από την άλλη όμως το "point" του FreeSync είναι να ελαττώνει τα προβλήματα που υπάρχουν, και να κάνει τo gameplay πιο smooth αν δεν μπορεί να βγάλει η κάρτα 60fps συνεχώς. Δεν ξέρω, δεν έχω "τρέξει" κάτι προσωπικά με FreeSync και χωρίς για να ξέρω τις διαφορές, οπότε καλύτερα να μην εκφέρω γνώμη χωρίς να γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ουτε εγω γνωριζω, απλα ζητησε προταση για AMD και προτεινα AMD. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Ας μας πει τι games παίζει να δούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakiz105 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 150 ευρώ η 560.Δεν τα τρωει στις π******ς καλύτερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Πιο πολύ το έγραψα για την Asus που έβαλες στα 170+. Να σου πω την αλήθεια, δεν ξέρω κατά πόσο το FreeSync θα βοηθήσει, από την στιγμή που η 1050 Ti είναι ~20-22% δυνατότερη, από την άλλη όμως το "point" του FreeSync είναι να ελαττώνει τα προβλήματα που υπάρχουν, και να κάνει τo gameplay πιο smooth αν δεν μπορεί να βγάλει η κάρτα 60fps συνεχώς. Δεν ξέρω, δεν έχω "τρέξει" κάτι προσωπικά με FreeSync και χωρίς για να ξέρω τις διαφορές, οπότε καλύτερα να μην εκφέρω γνώμη χωρίς να γνωρίζω. καλημερα εχω μια απορια μια φορα ειχα παει στο e-shop και μ ειπε ενας πολιτης οτι αν εχεις ιντελ επεξεργαστη πρεπει να γον συνδιασεις με nvidia καρτα γραφικων η αν εχεις αmd eεπεξεργαστη με amd καρτα γραφικων ...Αυτο ισχύει η ο τυπος δεν ηξερε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petranthe Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ΥΣΧΙΕΙ φile afτο poy ιπεw g t karτα graφικων. kΑΙ γο μιa φορα πιγα διακοπew κε εναw eki m eipe οτι an το pc σου πειασι σ exei panw apo 60 baumoyw kaiγεται.Αφτο ισχιει; Θα θελα να κσερο . eφxaerisv! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 ΥΣΧΙΕΙ φile afτο poy ιπεw g t karτα graφικων. kΑΙ γο μιa φορα πιγα διακοπew κε εναw eki m eipe οτι an το pc σου πειασι σ exei panw apo 60 baumoyw kaiγεται. Αφτο ισχιει; Θα θελα να κσερο . eφxaerisv! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 καλημερα εχω μια απορια μια φορα ειχα παει στο e-shop και μ ειπε ενας πολιτης οτι αν εχεις ιντελ επεξεργαστη πρεπει να γον συνδιασεις με nvidia καρτα γραφικων η αν εχεις αmd eεπεξεργαστη με amd καρτα γραφικων ...Αυτο ισχύει η ο τυπος δεν ηξερε ?Να τους πεις να αλλάξουν προσωπικό στο e-shop. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Αφού πολίτης ήταν, όχι πωλητής ρε παιδιά, δεν ήταν δουλειά του να ξέρει από αυτά. Μανάβης μπορεί να ήταν ο άνθρωπος. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Korn21 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Kalhspera thelw na agorasw mia karta grafikwn gia na mporw na paizw paixnidia opws the witcher 3 kai vrika mia ths msi http://www.skroutz.gr/s/10529205/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-GTX-1050-TI-GAMING-4G.html#reviews axizei na thn parw? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Kalhspera thelw na agorasw mia karta grafikwn gia na mporw na paizw paixnidia opws the witcher 3 kai vrika mia ths msi http://www.skroutz.gr/s/10529205/MSI-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Gaming-GTX-1050-TI-GAMING-4G.html#reviews axizei na thn parw? Greeklish?? Budget? Monitor? System Specs? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Greeklish?? Budget? Monitor? System Specs? Επειδη την κοιταω κ γω αυτη μαζι με τονkorn21. Εχουμε καταληξει στην 1050ti. Απλα επειδη αν πατησεις στο σκρουτζ εχει πολλες θελαμε να ξερουμε αν η msi ειναι μια χαρα. Greeklish?? Budget? Monitor? System Specs? Οσο για system specs θελωα να ξερω ποια amd cpuειναι vfm. Εχω την fx 4300 quad. Δεν παιζω τρελα παιχνιδια αν θελω αν χρειαστεθ να παιξει ενα witcher. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Επειδη την κοιταω κ γω αυτη μαζι με τονkorn21. Εχουμε καταληξει στην 1050ti. Απλα επειδη αν πατησεις στο σκρουτζ εχει πολλες θελαμε να ξερουμε αν η msi ειναι μια χαρα. H msi ειναι μια αρκετα καλη υλοποιηση αλλα ακρως απαγορευτικη τιμη.. 200 ευρω κοντα για 1050ti προσωπικα δεν εδινα.. Πριν κανα διμηνο εβρισκες κοντα στα 220 rx480.. Λυσεις Παρτε πιο φθηνη υλοπoηση https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=10553461%2C10282700%2C10214297%2C10521312 Παρτε gtx970 μεταχειρισμενη (πολυ καλυτερη καρτα) Καντε υπομονη μεχρι το σεπτεμβρη που θα εχουν πεσει οι τιμες.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amplaxoublis Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 <p> H msi ειναι μια αρκετα καλη υλοποιηση αλλα ακρως απαγορευτικη τιμη.. 200 ευρω κοντα για 1050ti προσωπικα δεν εδινα.. Πριν κανα διμηνο εβρισκες κοντα στα 220 rx480.. Λυσεις Παρτε πιο φθηνη υλοπoηση https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=10553461%2C10282700%2C10214297%2C10521312 Παρτε gtx970 μεταχειρισμενη (πολυ καλυτερη καρτα) Καντε υπομονη μεχρι το σεπτεμβρη που θα εχουν πεσει οι τιμες.. Μαλιστα.. Γιατι θελαμε κατι σχετικα συντομα. Θα το ψαξουμε. Ευχαριστουμε πολυ παντως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Drake27 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2017 καλημερα εχω μια απορια μια φορα ειχα παει στο e-shop και μ ειπε ενας πολιτης οτι αν εχεις ιντελ επεξεργαστη πρεπει να γον συνδιασεις με nvidia καρτα γραφικων η αν εχεις αmd eεπεξεργαστη με amd καρτα γραφικων ...Αυτο ισχύει η ο τυπος δεν ηξερε ? Οχι,μαλακιες σου ειπανε,εγω εχω i5 4690Κ με rx470,το pc της γυναικας μου εχει i3 4130 με μια 7870. Οτι θες βαζεις με οτι επεξεργαστη εχεις. Βεβαια αν εχεις,οπως της γυναικας μου,εναν i3 και του βαλεις μια rx480 ή μια 1080,θα σου κανει bottleneck στα σιγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα