Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Απο τιμες ειναι καλοι αυτο ειναι το μονο θετικο!Απο εξυπηρετηση ειναι σαν τους δικους μας κ σε περιπτωση RMA ειναι κουκουρουκου.Ασε που δεν ξερουν κ καλα αγγλικα για να συνεννοηθεις.Το συστημα μου απ αυτους ειναι εκτος τις ραμ,περιφεριακα.καρτα γραφικων κ οθονη.Την εμπειρια μου την εζησα απ το rma καρτας γραφικων κ εγω που νομιζα πως για τον π@#τ$ο ειναι μονο οι δικοι μας. Ψάχνουμε να βρούμε μαγαζί για αγορά γιατί καίγεται,ενώ εγώ λέω να περιμένει κάνα μήνα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν αντιλέγω,και γω το σκέφτομαι οτι ειναι οριακά για κάτι τέτοιο,μιας και ο fx τραβάει και αυτός παραπάνω πλεον λόγω OC. Το τροφοδοτικό έχει εγγύηση ακόμα(δεν έχει κλεισει 3ετία)απλά δεν ξέρω τι γίνεται με την 5ετή εγγύηση μιας και η αγορά του έγινε απο eshop και εξαρχής εγραφε 5ετης εγγύηση ενώ στο site της XFX λεει 3+2 μετά απο εγγραφή(η κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι πλήρως). περισσότερο το φοβάμαι τώρα το καλοκαίρι,αν και έχω επαρκή εξαερισμό στο κουτί,ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή μπαίνει κάθετα λόγω amd socket(δεν μπορεί να γυρίσει η ψύκτρα μιας και κουμπώνει στο εργοστασιακό bracket)οπότε πετάει ζεστό αέρα στην εισαγωγή αερα του XFX και τώρα στις μεγάλες ζέστες το έπιανα στο πίσω μέρος και ηταν αρκετά ζεστό. Αν είχα το 650αρι δεν θα το συζητούσα καν,απλά εκανα την αγορά του 550αριού με το σκεπτικό οτι δεν θα βάλω κάποια High end κάρτα κάποτε λόγω της συνολικής πλατφόρμας. Αν θυμάμαι καλά οι reference Κάρτες επίσης ηταν και αρκετά φούρνοι(95 βαθμοι κλπ)βέβαια θα μου πετάει τον αέρα έξω απο το κουτί. Φιλε Xristara, επετρεψε μου να σου πω, οτι ΔΕΝ ειναι ΟΡΙΑΚΟ. το συστημα σου με OCed 6300+ την 290, και σε συνθηκες GAMING, με πολυ ζορια ισως περασει λιγο τα 400W....!!! για να προσπαθησεις, να εξαντλησεις το XFX, θα πρεπει να τα OCαρεις ολα -cpu+Gpu- και να βαλεις παραλληλα OCCT cpu Stress test + Furmark να τρεχουν.....! ΜΟΝΟ ετσι, και παλι..... ΙΣΩΣ εξαντλησεις τα ορια του XFX. και αυτο γιατι ειναι ενα πολυ καλο τροφοδοτικο και αντεχει και παραπανω απο την ονομαστικη του ισχυ. βεβαια...., το οριο καλο ειναι να μην ξεπερνιεται με κανεναν τροπο...!!! ομως, το παραπανω σεναριο που σου εθεσα, ειναι αδυνατον να γινει σε πραγματικες συνθηκες. οποτε θεωρω αδυνατον να φτασεις το οριο των 550W του XFX, στην καθημερινη χρηση του υπολογιστη σου. και ολα αυτα, στα λεω με την R9 290 επανω και οχι με την 760 που εχεις τωρα. αυτο το σεναριο που σου ειπα, το εκανα στο δικο μου πισι, με FX 8320 στα 4,2 -4,3ghz (το εψαχνα τοτε..) και την 7950 3GB στα 950, δεν πολυ ασχολιομουν με Gpu OC. το OCCT + Furmark παραλληλα μου εδειξαν στο μετρητη καπου στα 530-540W. καθημερινα, ομως, σε gaming δεν περναγε τα 380W..!!! σαφως η 290 ειναι λιγο πιο ενεργοβορα απο την 7950 (=R9 280) αλλα απο την αλλη εχεις και μικροτερο επεξεργαστη, που οσο να' ναι, "τρωει" την διαφορα...! Τελικη μου αποψη, αν δεν ασχοληθεις με Extreme OC σε επεξεργαστη ΚΑΙ καρτα γραφικων, δεν θα εχεις προβλημα. ακομα και λιγο OC (κυριως στον επεξεργαστη, για να μπορεσει να αποδωσει καλυτερα με αυτη την καρτα) δεν θα ειναι προβλημα. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από cabdik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Φιλε Xristara, επετρεψε μου να σου πω, οτι ΔΕΝ ειναι ΟΡΙΑΚΟ. το συστημα σου με OCed 6300+ την 290, και σε συνθηκες GAMING, με πολυ ζορια ισως περασει λιγο τα 400W....!!! για να προσπαθησεις, να εξαντλησεις το XFX, θα πρεπει να τα OCαρεις ολα -cpu+Gpu- και να βαλεις παραλληλα OCCT cpu Stress test + Furmark να τρεχουν.....! ΜΟΝΟ ετσι, και παλι..... ΙΣΩΣ εξαντλησεις τα ορια του XFX. και αυτο γιατι ειναι ενα πολυ καλο τροφοδοτικο και αντεχει και παραπανω απο την ονομαστικη του ισχυ. βεβαια...., το οριο καλο ειναι να μην ξεπερνιεται με κανεναν τροπο...!!! ομως, το παραπανω σεναριο που σου εθεσα, ειναι αδυνατον να γινει σε πραγματικες συνθηκες. οποτε θεωρω αδυνατον να φτασεις το οριο των 550W του XFX, στην καθημερινη χρηση του υπολογιστη σου. και ολα αυτα, στα λεω με την R9 290 επανω και οχι με την 760 που εχεις τωρα. αυτο το σεναριο που σου ειπα, το εκανα στο δικο μου πισι, με FX 8320 στα 4,2 -4,3ghz (το εψαχνα τοτε..) και την 7950 3GB στα 950, δεν πολυ ασχολιομουν με Gpu OC. το OCCT + Furmark παραλληλα μου εδειξαν στο μετρητη καπου στα 530-540W. καθημερινα, ομως, σε gaming δεν περναγε τα 380W..!!! σαφως η 290 ειναι λιγο πιο ενεργοβορα απο την 7950 (=R9 280) αλλα απο την αλλη εχεις και μικροτερο επεξεργαστη, που οσο να' ναι, "τρωει" την διαφορα...! Τελικη μου αποψη, αν δεν ασχοληθεις με Extreme OC σε επεξεργαστη ΚΑΙ καρτα γραφικων, δεν θα εχεις προβλημα. ακομα και λιγο OC (κυριως στον επεξεργαστη, για να μπορεσει να αποδωσει καλυτερα με αυτη την καρτα) δεν θα ειναι προβλημα. ευχαριστώ για την απάντηση. Εκανα μερικές δοκιμές σήμερα που βρήκα χρόνο με ενα βατόμετρο τοίχου hama(αυτό που δίνει το eshop.gr),δοκίμασα 3 παιχνίδια(GTAV,Hitman,BF4 multi)και η μέγιστη peak ένδειξη που ειδα ηταν 369.2 βατ. υπο κανονικές συνθήκες ηταν στα 330-350. να αναφέρω οτι στο σύστημα υπάρχουν και 3 ανεμιστήρες 120αρηδες(ενασ coolermaster slickeflow και 2 xigmatek) κάπου ειχα διαβάσει οτι με 80αρι τροφοδοτικο για να φάω τα 550βατ πρεπει να τραβήξω 680 βατ με την μεθοδο των τριων,εκτός κ αν το βλέπω λάθος σαν σκεπτικό. edit, είδα μέγιστη μέτρηση 397βατ Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από Xristaras12 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 amd r7 270x αξιζει να την παρω στα 100 ευρω; την θελω για κανενα λολ προ και gta v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 amd r7 270x αξιζει να την παρω στα 100 ευρω; την θελω για κανενα λολ προ και gta v R9 270x εννοεις μαλλον. Ειχα μια τετοια και την πουλησα για να παω σε μια gtx680 τοτε. Καλυτερη καρτα η 680.. Την εβαλα σε αγγελια αυτες τις μερες στα 100.Αν σε ενδιαφερει στειλε p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 270X στα 100€ οχι Με 100-110€ βρισκεις 280Χ και με 80€ 7950 που ειναι αντιστοιχη 280 και καλυτερη απο 270X 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PseudonimoEl Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας οποτε δεν αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης θα κοιτάξω για κατι αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duffyduck Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Με 100 ευρω μπορεις να βρεις μια RX 460 2GB καινουργια με εγγυηση. Οποτε ποιος ο λογος να πας σε R9 270 ? Αλλα και R9 270X να ειναι στα 100 ευρω δεν αξιζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2017 ειδικά αν σκεφτείς πως πριν 2,5-3 χρόνια έκανε 180 ευρώ καινούρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CraigD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Γεια χαρα..Ποια απο τις παρακατω καρτες προτεινετε: Palit VGA GTX 1060 3GB Dual Gigabyte VGA Geforce GTX 1060 Windforce 2X OC 3GB Gigabyte VGA Geforce GTX 1060 G1 Gaming Edition 3GB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Γεια χαρα..Ποια απο τις παρακατω καρτες προτεινετε: Palit VGA GTX 1060 3GB Dual Gigabyte VGA Geforce GTX 1060 Windforce 2X OC 3GB Gigabyte VGA Geforce GTX 1060 G1 Gaming Edition 3GB budget? psu,cpu? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CraigD Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 CPU:Core i7-7700 3.6 PSU:Corsair 750W το μπατζετ αναμεσα σε 300 με 350 ευρωπουλα εκει πανω κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 CPU:Core i7-7700 3.6 PSU:Corsair 750W το μπατζετ αναμεσα σε 300 με 350 ευρωπουλα εκει πανω κατω Toτε μην κοιτας 3gb. https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9526905%2C10650183%2C9718611 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aOUaS88 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Υε μακρυα απο 3 γιγα..1060 κ 3 γιγα τσαμπα την καρτα χαραμιζεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
philmord Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 * PSU : Corsair VS550 * Motherboard: asrock h61m-dgs * CPU: Intel core i3 3250 * RA: 16gb ddr3 * GPU gtx 650 1gb * Monitor/Resolution: 1680 x 1050 * ΟS: Windows 10 64bit Θα ηθελα να με ενημερωσετε ποια καρτα γραφικων θα ταιριαζε στο pc μου για να μπορω να παιζω παιχνιδια οπως gta v,witcher 3, Dishonored 2,Battlefield 1 κλπ εστω με medium γραφικα.Αν γινεται και high αλλα τα fps μην πεφτουν κατω των 30.Το budget ειναι μαξ 200ευρω Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα