cpttony Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Το τροφοδοτικό θα είναι το πρόβλημα θεωρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εγώ θα την έβαζα. Έχω βάλει και χειρότερα (4870Χ2 σε VS450). Προσωπική γνώμη πάντα. Αλλά Disclaimer, ότι κάνεις, εγώ προσωπικά αλλά και το φόρουμ, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Το κάνεις με δικό σου ρίσκο. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Εγώ θα την έβαζα. Έχω βάλει και χειρότερα (4870Χ2 σε VS450). Προσωπική γνώμη πάντα. Αλλά Disclaimer, ότι κάνεις, εγώ προσωπικά αλλά και το φόρουμ, δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Το κάνεις με δικό σου ρίσκο. Δεν αντιλέγω,και γω το σκέφτομαι οτι ειναι οριακά για κάτι τέτοιο,μιας και ο fx τραβάει και αυτός παραπάνω πλεον λόγω OC. Το τροφοδοτικό έχει εγγύηση ακόμα(δεν έχει κλεισει 3ετία)απλά δεν ξέρω τι γίνεται με την 5ετή εγγύηση μιας και η αγορά του έγινε απο eshop και εξαρχής εγραφε 5ετης εγγύηση ενώ στο site της XFX λεει 3+2 μετά απο εγγραφή(η κάτι παρόμοιο δεν θυμάμαι πλήρως). περισσότερο το φοβάμαι τώρα το καλοκαίρι,αν και έχω επαρκή εξαερισμό στο κουτί,ο ανεμιστήρας του επεξεργαστή μπαίνει κάθετα λόγω amd socket(δεν μπορεί να γυρίσει η ψύκτρα μιας και κουμπώνει στο εργοστασιακό bracket)οπότε πετάει ζεστό αέρα στην εισαγωγή αερα του XFX και τώρα στις μεγάλες ζέστες το έπιανα στο πίσω μέρος και ηταν αρκετά ζεστό. Αν είχα το 650αρι δεν θα το συζητούσα καν,απλά εκανα την αγορά του 550αριού με το σκεπτικό οτι δεν θα βάλω κάποια High end κάρτα κάποτε λόγω της συνολικής πλατφόρμας. Αν θυμάμαι καλά οι reference Κάρτες επίσης ηταν και αρκετά φούρνοι(95 βαθμοι κλπ)βέβαια θα μου πετάει τον αέρα έξω απο το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αφού έγραφε 5 το eshop, είναι υποχρεωμένο να σε καλύψει για 5. Aν είναι reference θα είναι καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Αφού έγραφε 5 το eshop, είναι υποχρεωμένο να σε καλύψει για 5. Aν είναι reference θα είναι καλύτερα. μέχρι το σάββατο θα ξέρω,στην χειρότερη την κρατάω εφεδρική η την ξαναπουλάω. Γνωριζόμαστε με το παλικάρι ήδη θα μου κάνει καλή τιμή. επίσης μιας και το ανέφερα,τι θα θεωρούσες εσύ καλή τιμή για την 4αρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 μέχρι το σάββατο θα ξέρω,στην χειρότερη την κρατάω εφεδρική η την ξαναπουλάω. Γνωριζόμαστε με το παλικάρι ήδη θα μου κάνει καλή τιμή. επίσης μιας και το ανέφερα,τι θα θεωρούσες εσύ καλή τιμή για την 4αρα; Προσωπικά, καλή τιμή θα θεωρούσα τα 160, με "χάρισμα" τα 130. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostakis7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Στο παρακατω συστημα τι καρτα γραφικων θα προτεινατε; asrock ab350m pro4 xfx 500w p1-550b-befx g.skill RipjawsV 16gb ddr4 3200mh amd Ryzen 5 1600 3.2Ghz oθονη θα αγοραστη συντομα μαλλον η Dell s2418hn budget 270e max To γνωριζω οτι δεν ειναι καταλληλη εποχη για καρτα γραφικων αλλα πρεπει να αγοραστει αμεσα. Δεν υπαρχει συγκεκριμενη προτιμιση σε καταστημα απλα επειδη η αγορα πρεπει να γινει αμεσα πρεπει να ειναι ετοιμοπαραδοτη μεχρι 1βδομαδα αναμονη . Κυριως για csgo gta 5 τα πιο απαιτητηκα δυσκολα κατι πολυ πιο βαρυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Δες κάποια GTX1060, και με την 3άρα θα κάνεις δουλειά πιστεύω. Αλλά τα οικονομικά σου επαρκούν για 6άρα (θεωρητικά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
olimpiakos 7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια!! Φιλος μου εχει αυτο το pc! Cpu: AMD Athlon 5350 APU Μητρικη: AM1I MSI Τροφοδοτικο: Μια μαρκα που κανει μπαμ! Κοινως turbo-x 400w Αξιζει να αγοραστει αυτη η καρτα γραφικων; http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-nvidia-geforce-gt710-gv-n710d3-2gl-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER. *Ξερω οτι θα πρεπει το τροφ να αλλαχτει!! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Γεια σας παιδια!! Φιλος μου εχει αυτο το pc! Cpu: AMD Athlon 5350 APU Μητρικη: AM1I MSI Τροφοδοτικο: Μια μαρκα που κανει μπαμ! Κοινως turbo-x 400w Αξιζει να αγοραστει αυτη η καρτα γραφικων; http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-nvidia-geforce-gt710-gv-n710d3-2gl-2gb-ddr3-pci-e-retail-p-PER. *Ξερω οτι θα πρεπει το τροφ να αλλαχτει!! Thanks! Για μενα μονο μια gt 1030 το ελαχιστο θα θεωρουσα αναβαθμιση.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα. Ποια θα διαλέγατε από τις 2; Αυτή εδώ ή αυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Πολλα δεν είναι για 1080; Με 520 έβρισκες κάποτε από Σκρουτζ. Αν δεν σε καίει, περίμενε. Από τις δυο, την palit, αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα στο θέμα εγγύησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Καλημέρα. Ποια θα διαλέγατε από τις 2; Αυτή εδώ ή αυτή; Την palit, galax μόνο στην hof edition. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Πολλα δεν είναι για 1080; Με 520 έβρισκες κάποτε από Σκρουτζ. Αν δεν σε καίει, περίμενε. Από τις δυο, την palit, αν και δεν έχω ακούσει τα καλύτερα στο θέμα εγγύησης. δεν είναι για εμένα,τον διαμεσολαβητή κάνω. όντως είναι αρκετά,και κάθε μέρα που κοιτάμε με τον φίλο μου,κάθε μέρα πάνε προς τα πάνω οι τιμές. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2017 από Chrysostomos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hitman 21 original Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2017 από mindfactory.de αγοράζουμε άφοβα; Απο τιμες ειναι καλοι αυτο ειναι το μονο θετικο!Απο εξυπηρετηση ειναι σαν τους δικους μας κ σε περιπτωση RMA ειναι κουκουρουκου.Ασε που δεν ξερουν κ καλα αγγλικα για να συνεννοηθεις.Το συστημα μου απ αυτους ειναι εκτος τις ραμ,περιφεριακα.καρτα γραφικων κ οθονη.Την εμπειρια μου την εζησα απ το rma καρτας γραφικων κ εγω που νομιζα πως για τον π@#τ$ο ειναι μονο οι δικοι μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα