Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτόν το επεξεργαστή, μέχρι 1050 ti θα πήγαινα προσωπικά. Το τροφοδοτικό σου λογικά θα δουλέψει, αλλά εγώ θα έβαζα ένα engaged 430, είναι αρκετό και σχετικά ποιοτικό για τα χρήματα που ζητάει.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την πρόταση.Τουλάχιστον θα παίζουμε αξιοπρεπώς στα 1080p φαντάζομαι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αξιοπρεπώς ναι, στα φουλ όχι. Απλα αν θες θαύματα πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή, τροφοδοτικό και κάρτα των 250+.

• Like 1

Αξιοπρεπώς ναι, στα φουλ όχι. Απλα αν θες θαύματα πρέπει να αλλάξεις επεξεργαστή, τροφοδοτικό και κάρτα των 250+.

Τώρα με πρίζωσες και θα κάνω και άλλη ερώτηση.Με ποια κάρτα και με ποιον επεξεργαστή πάω για full στα 1080p(το τροφοδοτικό έτσι και αλλιώς θα αλλαχτεί) για να ξέρω τι βγάζω από τον κουμπαρά.Φυσικά εννοείται ότι θα πρέπει να συμβαδίζουν με την μητρική που έχω.Γίνομαι κουραστικός το ξέρω αλλά θέλω να κάνω demi αναβάθμιση όχι ολοκληρωτική. :)

Case (Κουτί):Corsair Carbide Series 200R, Mid-Tower, USB3.0 ,Black 
* PSU (Τροφοδοτικό & Watt):Corsair Builder Series CX600 V2,600 Watt,80+ Bronze, Active PFC
Motherboard (Μητρική):GIGABYTE GA-H77-DS3H socket 1155 DDR3 ATX
* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core i7-3770 3.4GHz 8 MB Socket 1155
* RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston 8GB HyperX KHX1600C9D3K2/8GX 8GB(2 X 4GB) DDR3 1600 MHz
* GPU (Κάρτα γραφικών):Gigabyte GV-N65TOC-2GI, GTX 650 Ti,2GB GDDR5,128bit

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):22',FULL HD nothing special :P
ΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIN10

Καλησπέρα

έχω ένα budget στα 800-900 ευρώ και θέλω να αλλάξω 3 στοιχεία του desktop: gpu,ram και psu (για cpu λίγο δύσκολο σε αυτά τα λεφτά αν πάω σε κάτι i7 7700k-άντε να βάλω λεφτά extra για ram στο budget) 

Για gpu:

MSI GeForce GTX1060 6GB (GTX 1060 GAMING X 6G) [για 1080p gaming-νομίζω η 1070 θα είναι overkill]

Για psu:(δεν γνωρίζω ποσά watt θα χρειάζεται πάντως θέλει η κάρτα 1Χ8pin τροφοδοσία και εγώ έχω 6αρι)

Δεν γνωρίζω και καλά πως λειτουργεί αυτό το κομμάτι (αν έχει κάποιος ένα λινκ με πληροφορίες θα βοηθούσε)

Για ram:σκεφτομαι να παρω αλλα 2 στικς ιδια να παει στα 16gb.

Αν εχεi κάνεις καμία άλλη πρόταση θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδια

[δεν ξέρω και αν είμαι στο σωστό thread αν είναι να το μεταφέρω στις αναβαθμίσεις?]

μεταφέρθηκε στις αναβαθμίσεις

Case (Κουτί):Corsair Carbide Series 200R, Mid-Tower, USB3.0 ,Black * PSU (Τροφοδοτικό & Watt):Corsair Builder Series CX600 V2,600 Watt,80+ Bronze, Active PFCMotherboard (Μητρική):GIGABYTE GA-H77-DS3H socket 1155 DDR3 ATX* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core i7-3770 3.4GHz 8 MB Socket 1155* RAM (Μνήμη συστήματος):Kingston 8GB HyperX KHX1600C9D3K2/8GX 8GB(2 X 4GB) DDR3 1600 MHz* GPU (Κάρτα γραφικών):Gigabyte GV-N65TOC-2GI, GTX 650 Ti,2GB GDDR5,128bitMonitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):22',FULL HD nothing special :PΟS (Λειτουργικό σύστημα):WIN10

Καλησπέρα

έχω ένα budget στα 800-900 ευρώ και θέλω να αλλάξω 3 στοιχεία του desktop: gpu,ram και psu (για cpu λίγο δύσκολο σε αυτά τα λεφτά αν πάω σε κάτι i7 7700k-άντε να βάλω λεφτά extra για ram στο budget) 

Για gpu:

MSI GeForce GTX1060 6GB (GTX 1060 GAMING X 6G) [για 1080p gaming-νομίζω η 1070 θα είναι overkill]

Για psu:(δεν γνωρίζω ποσά watt θα χρειάζεται πάντως θέλει η κάρτα 1Χ8pin τροφοδοσία και εγώ έχω 6αρι)

Δεν γνωρίζω και καλά πως λειτουργεί αυτό το κομμάτι (αν έχει κάποιος ένα λινκ με πληροφορίες θα βοηθούσε)

Για ram:σκεφτομαι να παρω αλλα 2 στικς ιδια να παει στα 16gb.

Αν εχεi κάνεις καμία άλλη πρόταση θα ήταν χρήσιμη.

Ευχαριστώ εκ τον προτέρων παιδια

[δεν ξέρω και αν είμαι στο σωστό thread αν είναι να το μεταφέρω στις αναβαθμίσεις?]

Καλυτερα να το μεταφέρεις αφού δεν πρόκειται μόνο για την κάρτα.
  • Like 1

από mindfactory.de αγοράζουμε άφοβα;

Εγώ πάντως έχω κακή εμπειρία, εξ επαγωγής.

Παραγγείλαμε μια 580 τέλος Μαιού (25-28) και έλεγε ότι είναι διαθέσιμη(και άλλα πολλά, ολόκληρο σύστημα) και είχε ημερομηνία παράδοσης 2 Ιουνίου. Σιγά σιγά η ημερομηνία πήγαινε παρακάτω.

Ε, ακόμα την περιμένουμε. Και δεν έχουν στείλει και τα υπόλοιπα. Και έχουν πάρει και τα λεφτά. Προφανώς περιμένουν να κάνουμε cancel την παραγγελία, γιατί η τιμολόγηση είχε γίνει με τις παλιές τιμές πριν τις εξαφανίσουν όλες οι bleeping miners. Αλλά έχουν πέσει σε μουλάρι...

• Like 3

Εγώ πάντως έχω κακή εμπειρία, εξ επαγωγής.

Παραγγείλαμε μια 580 τέλος Μαιού (25-28) και έλεγε ότι είναι διαθέσιμη(και άλλα πολλά, ολόκληρο σύστημα) και είχε ημερομηνία παράδοσης 2 Ιουνίου. Σιγά σιγά η ημερομηνία πήγαινε παρακάτω.

Ε, ακόμα την περιμένουμε. Και δεν έχουν στείλει και τα υπόλοιπα. Και έχουν πάρει και τα λεφτά. Προφανώς περιμένουν να κάνουμε cancel την παραγγελία, γιατί η τιμολόγηση είχε γίνει με τις παλιές τιμές πριν τις εξαφανίσουν όλες οι bleeping miners. Αλλά έχουν πέσει σε μουλάρι...

Δεν βιάζομαι βασικά για παραγγελία ακόμα απλά ψάχνομαι γενικώς και αορίστως.

Έχει και αρκετά καλές τιμές Βέβαια και αυτή εδώ  με βάζει σε πειρασμό...

Παιδιά πιστεύετε για 1080p είναι καλύτερα τα 4 ή τα 8 GB VRAM;;

ασχετως αναλυσης, πολλα νεοτερα παιχνιδια, μπορει να ζητανε μνημη ανω των 4gb. οποτε καλυτερα 8 απο 4.  

επειτα ειναι -απλα- θεμα τσεπης. οι 8αρες ειναι ακριβοτερες απο τις 4αρες. 

• Like 1

η ερώτησή μου δεν είναι τόσο περι ποιας κάρτας αλλα περί του αν αντέχει το σύστημα μου.

Το σύστημα ειναι της υπογραφής και μάλλον ενας φίλος πουλάει R9 290 4gb σε λογική για εμενα τιμή απλα σκέφτομαι αν το xfx αντέχει.

Δεν πρόλαβα να ρωτήσω αν ειναι reference η καποια αλλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...