Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Χριστός και η Παναγιά, τι τιμή είναι αυτή?

Πας εδώ

http://www.skroutz.gr/s/9682977/Gainward-GeForce-GTX1060-3GB-3798.html

ή

http://www.skroutz.gr/s/10454975/Gainward-GeForce-GTX1050-2GB-3835.html (τέτοια βρήκες απο eshop στα 200 ευρώ)

ή 

http://www.skroutz.gr/s/11434150/MSI-GeForce-GTX-1050-Ti-4GB-Aero-ITX-OC-GTX-1050-TI-AERO-ITX-4G-OC.htmlΣ

Στη Κύπρο είναι πιο ακριβά. Ο επεξεργαστής μου και η ram μου είναι οκ? Αν βάλω μόνο κάρτα γραφικών GTX 1050 η 1060 θα είμαι οκ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανάλογα τι παίζεις και τι θεωρείς "καλύτερο gaming". Οθόνη; ποσά χρήματα διαθέτεις;

Λογικα κάτι σε 1050 / rx 570(όχι στα λεφτά που έχει τώρα βέβαια) θα ήταν κομπλέ για το σύστημα αυτό.

Όπως είπε το παιδί πάνω, ποια οθόνη έχεις και τι χρήματα διαθέτεις?

Λόγω επεξεργαστή, μία 1050 Ti (οποιαδήποτε υλοποίηση), από 'κει και πάνω όποια κάρτα και αν βάλεις θα έχεις bottleneck.

Mε μια turbo-x 22αρα ειμαι στην συνηθισμενη αναλυση..Γενικα θα ηθελα να δοκιμασω καινουργια παιχνιδια στο pc αν αγορασω καινουργια καρτα γραφικων.

1050Τι εχει νοημα σε 1280Χ1024?

Η 1050 για τετοια αναλυση?

Και μια φθηνή 1030 κάνει δουλειά εκεί. Άλλαξε οθόνη καλύτερα.

Και μια φθηνή 1030 κάνει δουλειά εκεί. Άλλαξε οθόνη καλύτερα.

Μπα δε παιζει αλλαγη οθονης.

Θα παιξει μαζι με ενα 4560 σαν αναβαθμιση.Και επειδη ξανα αναβαθμιση σε 15 χρονια,εφοσον βγαινει μεσα στο budget η 1050Τι,why not.

Το 240αρι τροφοδοτικο λες να τα σηκωσει?Στους calculator οριακα βγαινει.

Αν είναι καλο 240αρι ναι. Προσωπικά θα το έβαζα αλλά δεν αναλαμβάνω ευθύνες αν καεί ούτε το προτείνω σε άλλη περίπτωση.

Mε μια turbo-x 22αρα ειμαι στην συνηθισμενη αναλυση..Γενικα θα ηθελα να δοκιμασω καινουργια παιχνιδια στο pc αν αγορασω καινουργια καρτα γραφικων.

Η "συνηθισμένη ανάλυση" είναι 1080p ή 720p Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις στα παιχνίδια που θες να παίξεις, θα σε καλύψει απόλυτα.

Αν είναι καλο 240αρι ναι. Προσωπικά θα το έβαζα αλλά δεν αναλαμβάνω ευθύνες αν καεί ούτε το προτείνω σε άλλη περίπτωση.

Ναι εσενα θα κυνηγαω  :P

Θα το δοκιμασω και αν ειναι θα του πεταξω κανα 300αρι.φθηνα ειναι αυτα.

Ναι εσενα θα κυνηγαω  :P

Θα το δοκιμασω και αν ειναι θα του πεταξω κανα 300αρι.φθηνα ειναι αυτα.

Το Disclaimer "οδηγία εκ της διαχείρησης".  :-)

Η "συνηθισμένη ανάλυση" είναι 1080p ή 720p Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις στα παιχνίδια που θες να παίξεις, θα σε καλύψει απόλυτα.

Aπλα εχω σταματησει να παρακολουθω τις καρτες γραφικων και δεν ξερω περιπου που να παιξω μπαλα!!θα ηθελα ξερω εγω να σηκωνω shadow of mordor και σε τιποτα τετοιο παρεμφερες σε αξιολογη αναλυση!

Aπλα εχω σταματησει να παρακολουθω τις καρτες γραφικων και δεν ξερω περιπου που να παιξω μπαλα!!θα ηθελα ξερω εγω να σηκωνω shadow of mordor και σε τιποτα τετοιο παρεμφερες σε αξιολογη αναλυση!

Σε 1080p, το SoM θα μπορείς να το παίξεις ίσως και στα ultra. Σε νεότερους τίτλους μάλλον θα χρειαστεί να παίξεις με μίξη medium-high (ίσως και low κάποια settings) για να έχεις smooth εμπειρία.

Σε 1080p, το SoM θα μπορείς να το παίξεις ίσως και στα ultra. Σε νεότερους τίτλους μάλλον θα χρειαστεί να παίξεις με μίξη medium-high (ίσως και low κάποια settings) για να έχεις smooth εμπειρία.

Σε κατι μεταχειρισμενο μεχρι 200ευρο θα μπορουσα να βρω καποια αξιοπρεπει καρτα αλλα σαφως καλυτερης της r9 270 που εχω τωρα?

με 200ευρώ παίρνεις 1060/3GB ή 570/4GB

η 1060 είναι πολύ γρήγορη αλλά έχει μειονέκτημα την μνήμη 

η 570 δεν υπάρχει διαθέσιμη

κακή εποχή , έχουν ανέβει οι τιμές

Σε κατι μεταχειρισμενο μεχρι 200ευρο θα μπορουσα να βρω καποια αξιοπρεπει καρτα αλλα σαφως καλυτερης της r9 270 που εχω τωρα?

Δεν έχω κάτι κατά νου, αν και νομίζω δεν θα βρεις κάτι. Περίμενε όμως μήπως απαντήσει κάποιος άλλος.

με 200ευρώ παίρνεις 1060/3GB ή 570/4GB

η 1060 είναι πολύ γρήγορη αλλά έχει μειονέκτημα την μνήμη 

η 570 δεν υπάρχει διαθέσιμη

κακή εποχή , έχουν ανέβει οι τιμές

1060 3GB αρχίζει στα 220 ευρώ, 570 από 260. Καθόλου κοντά στα 200 ευρώ. Συν το bottleneck που θα έχει με αυτές τις δύο κάρτες που αναφέρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...