Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^

Μέση λύση θεωρώ την 1050 Ti (οποιαδήποτε υλοποίηση). Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν μετατροπέα από HDMI σε VGA (εδώ ή εδώ), δεν ξέρω αν ένας παθητικός (φθηνός) μετατροπέας θα δουλέψει.

Αφού κατα πάσα πιθανότητα η κάρτα θα έχει μέσα ενα παθητικό DVI σε VGA

Αυτό το να πουλάνε οθόνες μόνο με VGA πάντως δεν το καταλαβαίνω... το άκουσα πριν κανα 6μηνο πάλι εδω (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος user) εγώ θυμάμαι μια οθόνη το 2004 που πήρα TFT 15" είχε DVI....

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχει πολλα μεταφορικα απο εκει?    κανει πολλες μερες να ερθει?  

απο την αλλη βλεπω οτι στο mindfactory αναμενεται 23/6  ή κανω λαθος?  ενω εδω υπαρχει αμεσα διαθεσιμη και ειναι και απο ελλαδα,  αν τυχον χρειαστει κατι.......  

30 εχουν απο κει απο οτι θυμαμαι.Βγαινει πιο φθηνα απο οτι απο Ελλαδα αλλα πρεπει και να περιμενεις.Αν τη θες ετοιμοπαραδοτη και δεν εχεις θεμα με την τιμη παρε απο Ελλαδα.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω και γω για αγορά κάρτας γραφικών. Ο υπολογιστής που έχω έχει:

CPU: ι5 6500

MOBO: gigabyte b150 hd3p

RAM: corsair vengeance 8gb

Δεν μπορω να πω οτι παιζω και πολλα games, μεχρι τωρα την βγαζω με την ενσωματωμενη του επεξεργαστη και με χει βολεψει μια χαρα αλλα θελω σιγα σιγα να παρω μια καρτα μεσαίου οικονομικού κόστους. Μεχρι τωρα επαιζα hearthstone και πολυ λιγο lol για τα οποια δεν ειχα κανενα προβλημα αλλα λεω να περασω σε overwatch (προσφατη αγορα) και ισως σε κανα fifa, nba αργοτερα. Δεν εχω καμια ιδιαιτερη τρελα με τα τεραστια νουμερα σε fps θελω απλα να κανω την δουλεια μου οσο πιο οικονομικα γίνεται. Οθόνη έχω μια lg full hd η οποια ομως δυστυχως δεν εχει hdmi, dvi εξοδο http://www.e-shop.gr/lg-w2240s-pn-22-tft-piano-black-p-PER.169605 .

Ευχαριστω για τον χρονο σας.

Η οθονη σου παντως δεν..Καλυτερα να δωσεις τα χρηματα για οθονη imo.

Δημοσ.

Αφού κατα πάσα πιθανότητα η κάρτα θα έχει μέσα ενα παθητικό DVI σε VGA

Αυτό το να πουλάνε οθόνες μόνο με VGA πάντως δεν το καταλαβαίνω... το άκουσα πριν κανα 6μηνο πάλι εδω (δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος user) εγώ θυμάμαι μια οθόνη το 2004 που πήρα TFT 15" είχε DVI....

Όλες οι κάρτες μέχρι την σειρά 9xx, ερχόταν με έναν παθητικό adaptor μαζί με την κάρτα. Η σεριά 10xx δεν περιέχει.

Μήπως είχε DVI-I ή DVI-A? 

Δημοσ.

30 εχουν απο κει απο οτι θυμαμαι.Βγαινει πιο φθηνα απο οτι απο Ελλαδα αλλα πρεπει και να περιμενεις.Αν τη θες ετοιμοπαραδοτη και δεν εχεις θεμα με την τιμη παρε απο Ελλαδα.

την παραγγειλα απο εδω με €238...!  προτιμω να δωσω 20€ παραπανω σε ελληνικο καταστημα, ΑΜΕΣΑ, παρα να περιμενω -και μενω χωρις πισι- 15 μερες...!!  

• Like 1
Δημοσ.

Όλες οι κάρτες μέχρι την σειρά 9xx, ερχόταν με έναν παθητικό adaptor μαζί με την κάρτα. Η σεριά 10xx δεν περιέχει.

Μήπως είχε DVI-I ή DVI-A? 

με g3258 που του εχει γινει oc μπορω να βαλω 1050ti?

Δημοσ.

CPU: Quad Core Q6600 @2.4Ghz

MOBO: ASUS P5Q

RAM: 4Gb

PSU: Καλό 500αρι

Αυτή την στιγμή υπάρχει 4870 με 2Gb Vram αλλά με χαλασμένο ανεμιστήρα. Κύρια χρήση για Pro kai light gaming. 

Δημοσ.

Η οθονη σου παντως δεν..Καλυτερα να δωσεις τα χρηματα για οθονη imo.

Το έχω σκεφτεί και αυτό απλα θα ξεφύγει λίγο το οικονομικό για τα τωρινά δεδομένα και σκεφτόμουν οτι πιο άμεσα αποτελέσματα θα βλεπα άμα έπαιρνα σε πρώτη φάση την κάρτα.

Δημοσ.
life is music

σωστή επιλογή , αυτό θα είναι και το "ταβάνι" σου. Στο μέλλον θα χρειαστείς καινούριο σύστημα

--------------------------------------------------------------------------------

batig0al

και για εσένα η 1050ΤΙ είναι το "ταβάνι" σου (θα τρώει μπουκάλι , αλλά λίγο και δεν αξίζει να πας σε φθηνότερη vga)

YG

η 1050 έχει καλύτερη συμπεριφορά σε αδύναμους επεξεργαστές από την 560

Δημοσ.

CPU: Quad Core Q6600 @2.4Ghz

MOBO: ASUS P5Q

RAM: 4Gb

PSU: Καλό 500αρι

Αυτή την στιγμή υπάρχει 4870 με 2Gb Vram αλλά με χαλασμένο ανεμιστήρα. Κύρια χρήση για Pro kai light gaming. 

Αν σε καλύπτει η 4870, που δνε βλέπω γιατί όχι, άλλαξε το ανεμιστηράκι με πατέντα.

Στείλε π.μ ή πόσταρε εδώ φωτογραφία να σου πω πως και τι.

Δημοσ.

Case (Κουτί): CASE ZALMAN Z11 PLUS BLACK

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):PSU COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR 80+ BRONZE

Motherboard (Μητρική):ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS Z170M-PLUS

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):CPU INTEL CORE I5-6600K 3.50GHZ LGA1151

RAM (Μνήμη συστήματος):RAM HYPERX HX421C14FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2133MHZ HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT

GPU (Κάρτα γραφικών):MSI R7770-PMD1GD5 1GB GDDR5

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG 22'' 1080p

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 Pro

budget Μέχρι 200. Δεν με χαλάει η κάρτα αυτή τη στιγμή για games όπως GTAV , FarCry4 αλλά σύντομα θα με χαλάει για άλλα games.

Δέκτη και πρόταση για αγορά νέας οθόνης 27" 1080p πάλι μέχρι 200

Δημοσ.

Case (Κουτί): CASE ZALMAN Z11 PLUS BLACK

PSU (Τροφοδοτικό & Watt):PSU COOLERMASTER G650M GM SERIES 650W MODULAR 80+ BRONZE

Motherboard (Μητρική):ΜΗΤΡΙΚΗ ASUS Z170M-PLUS

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):CPU INTEL CORE I5-6600K 3.50GHZ LGA1151

RAM (Μνήμη συστήματος):RAM HYPERX HX421C14FBK2/16 16GB (2X8GB) DDR4 2133MHZ HYPERX FURY DUAL CHANNEL KIT

GPU (Κάρτα γραφικών):MSI R7770-PMD1GD5 1GB GDDR5

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):LG 22'' 1080p

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 Pro

budget Μέχρι 200. Δεν με χαλάει η κάρτα αυτή τη στιγμή για games όπως GTAV , FarCry4 αλλά σύντομα θα με χαλάει για άλλα games.

Δέκτη και πρόταση για αγορά νέας οθόνης 27" 1080p πάλι μέχρι 200

Οθόνη κάποια απ' αυτές, και τα υπόλοιπα πρόσθεσέ τα για την κάρτα.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks! μπορούμε να πάμε σε 27'' οθόνη η ανεβαίνουμε πολύ;

Μια 27αρα με FreeSync κοστίζει ~200 ευρώ (χαμηλότερη τιμή στο skroutz). Μετά πρέπει να δώσεις έξτρα για την RX 570. Γι' αυτό πρότεινα 24".

• Like 3
Δημοσ.

Αφου θα εχει ιδια αναλυση, ας παει σε οποια μπορει οικονομικα.

Το προβλημα θα ηταν αν πηγαινε σε οθονη με υψηλοτερη αναλυση. Ειτε 1440p, ειτε παραπανω....

Αφου δεν ανεβαινεις σε αναλυση, και παιρνεις 1080p, δεν βλεπω το προβλημα να μην παρεις 27αρα, αν σε παιρνει το μπατζετ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...