cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δε λέω ότι δεν είναι παλιά η 6950 (όντως από την σειρα 7xxx και μετά είναι σε GCN και υποστηρίζονται) απλά από μεριάς nvidia που έχω στο λαπτοπ (525Μ) παίρνω κανονικά drivers. Επίσης σκέφτομαι και την καλύτερη υποστήριξη που έχουν σε linux. Νομίζω μια υποτυπώδη υποστήριξη δίνει στις πολύ παλιές σειρές. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο πάω για GTX1060. Μεταξύ των δύο που ανέφερα ή και άλλων έχετε να προτείνετε κάποια περισσότερο? Θα έλεγα καλύτερα αυτή ή αυτή (review εδώ) (παρόμοιες διαστάσεις με την 6950) ή την Asus που αναφέρεις. Από AMD την Sapphire. Το τροφοδοτικό είναι κάτι που το σκέφτομαι αν θα πρέπει να το αλλάξω ειδικά στην περίπτωση της GTX1060 γιατί και η 6950 που έχω είναι ενεργοβόρα και δεν είχα ποτέ μέχρι στιγμής πρόβλημα (Το σύστημα είναι από την πρώτη στιγμή σε UPS). Επίσης αν θα αλλάξω τροφοδοτικό λέω να δώσω το πολύ 60-80ευρώ. Προτάσεις για κάποιο που να με καλύπτει σε αυτό το εύρος χρημάτων είναι ευπρόσδεκτες. Ρώτα εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Περα απο το θεμα ισορροπιας και το Freesync που χανεις χωρις το δευτερο και αναλογη amd καρτα πιθανον να εχεις frame skipping στα 75Hz. Δε κανουν καμμια πρακτικη διαφορα οι καταναλωσεις.Το τροφοδοτικο σου σηκωνει και καποιο oc με τετοιο hardware και οποια καρτα αναφερθηκε.Κοιτας σε RX 570,480,580 (αναλογως και τα χρηματα) για το συστημα και την οθονη σου. Εξαρχεις ειπα να παω για αγορα της 570 αλλα αφου μου λετε οτι η 580 ειναι καλυτερη και δεν εχουν τοση διαφορα στην καταναλωση ρευματος θα προτιμήσω μια 580 αλλα ποια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 αυτή αυτή ή αυτή με τυχαία σειρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 επειδη κι εγω ειμαι σε ψαξιμο πλεον για νεα καρτα γραφικων, το μπατζετ ειναι περι τα 200€ και σκεφτομαι προς τα που να παω. θα ηθελα μια 580, αλλα τα βλεπω σκουρα..... απο πλευρας μπατζετ εννοω. αρα μαλλον θα συμβιβαστω με καποια 570 αλλα ποια εκδοση...?? τι λετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 @cabdik Η 570 (και η 470), έχει πάρει την ανιούσα τιμολογιακά. Θα ελεγα αυτές τις δύο, οι υπόλοιπες έχουν υπερβολικές τιμές, όχι ότι αυτές είναι καλύτερες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 @cabdik Η 570 (και η 470), έχει πάρει την ανιούσα τιμολογιακά. Θα ελεγα αυτές τις δύο, οι υπόλοιπες έχουν υπερβολικές τιμές, όχι ότι αυτές είναι καλύτερες. αυτες τις 2 τις εχω δει και τις εχω στα υποψιν...! αν υπαρχει κι απο εξωτερικο καποια καλυτερη προταση, ακομα και καποια 580... γιατι οχι.....? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 αυτες τις 2 τις εχω δει και τις εχω στα υποψιν...! αν υπαρχει κι απο εξωτερικο καποια καλυτερη προταση, ακομα και καποια 580... γιατι οχι.....? μκε 200 ευρώ,ούτε από έξω δε τις παίρνεις τις 580 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 αυτες τις 2 τις εχω δει και τις εχω στα υποψιν...! αν υπαρχει κι απο εξωτερικο καποια καλυτερη προταση, ακομα και καποια 580... γιατι οχι.....? Ας πούμε amazon.de που βλέπω, η ίδια Asus στα 193 (+ μεταφορικά). Η μόνη (μαζί με μία ΙΤΧ της Sapphire) κάτω από 200 ευρώ. Εικάζω και σε άλλα Ευραπαικά μαγαζιά τόσο πάνω-κάτω είναι οι τιμές για τις φθηνές 570. Για 580 που αναφέρεις, ούτε λόγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 η 1060 3gb αξιζει τον κοπο η να παω σε 570 4gb..? γιατι μαλλον για Expedition το κοβω...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 η 1060 3gb αξιζει τον κοπο η να παω σε 570 4gb..? γιατι μαλλον για Expedition το κοβω...!!! Ίδιες τιμές, ίδιες αποδόσεις με 570. Προσωπικά, δεν θα πήγαινα λόγω 3GB VRAM. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos_op Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερομαι για αγορα καρτας γραφικων που θα μπει σε παλιο μηχανημα φιλου.Τα specs του μηχανηματος ειναι : Cpu : Intel Core 2 Quad Q8200 Ram : 4gb Τοφοδοτικο : 300W (DDR2 mobo ram) Δυστυχως δεν θυμαμαι τα υπολοιπα specs αλλα οπως και να εχει σκεφτομαι να δωσω μεχρι 70 ευρω για καρτα γραφικων. Δεν το θελω για hardcore gaming. Ισα ισα αν σηκωνει κανενα heroes of the storm, rocket league και κανεναν παλιο τιτλο ακομα και σε mid-low graphics.Αντε το πολυ πολυ να τρεξει καμια μηχανη γραφικων οπως Unity και περιβαλλοντα οπως eclipse για developing που δεν ειναι ιδιαιτερα βαρια. Το κανω κυριως γιατι το pc καθεται και θελω να μην παει χαμενο και η καρτα ειναι το μονο που του λειπει. Ειπα να κινηθω καπου εδω: http://www.skroutz.gr/s/5213534/Gigabyte-GeForce-GT-730-2GB-GV-N730D5-2GI-Rev-1-0.html http://www.skroutz.gr/s/8453840/Gigabyte-GeForce-GT730-1GB-GV-N730D5OC-1GI.html Υπαρχει κατι πιο αξιολογο σε αυτα τα λεφτα?Η αγορα θα ηθελα να γινει απο Ελλαδα και εχω κινηθει κυριως e-shop και skroutz Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2017 από Titos_op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Κοίτα GT 1030 (τις πιο φθηνές) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos_op Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Αποτι βλέπω τα reviews σε αυτες που ανεβασα βλεπω θετικα σχολια, η 1030 θα κανει τοσο μεγαλη διαφορα στο παλιο μηχανημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι η 1030 είναι ότι πρέπει σε αυτό το μηχάνημα. Φτιάξε τα λινκ σου γιατί επιστρέφουν στο θέμα εδώ και όχι το Σκρουτζ. Ή πες μας ποιες είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos_op Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Ναι η 1030 είναι ότι πρέπει σε αυτό το μηχάνημα. Φτιάξε τα λινκ σου γιατί επιστρέφουν στο θέμα εδώ και όχι το Σκρουτζ. Ή πες μας ποιες είναι. Το διορθωσα το αρχικο μου post Link για το ποια να παρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα