NoiSy MaN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Και ρωταω εγω σαν απειρος ειναι τοσο σημαντικο το freesync? Ειμαι και γω σε αναζητηση καρτας γραφικων συστημα Ι5 4570 0θονη lg 23mp68vg 16g ram ειμαι μεταξυ Msi 1060 6gb και Gigabyte 570 4gb θεωρω την 580 αρκετα ενεργοβορα και την βγαζω εκτος αγορας. Τοσο σημαντικο δεν ειναι αλλα προφανως ειναι προτιμότερο να το χεις απο το να μην το χεις, οταν μιλαμε για κάρτες παρόμοιου επιπέδου. Οπότε πάνε amd. Καλημερα παιδια . Το συστημα μου περιλαμβανει. CPU INTEL I7 6700 K MSI GAMING PRO ΜΗΤΡΙΚΗ RAM ADATA 16 GB 2400 SSD SAMSUNG EVO 500 GB GPU R9 380 4 GB ΟΘΟΝΗ CROSSOVER 27 VV FREEDOM 2 K ** ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ NA ΠΑΙΖΩ ΣΕ 2Κ ΤΟ BATTLEFIED1 ** Θα ηθελα τις αποψεις σας καθως σκεφτομαι αλλαγη καρτας γραφικων απο την R9 380 σε καποια nvidia . Η οθόνη μου υποστηριζει Free synch και ειναι και 2Κ, αλλα η AMD δεν με καλυπτει με καποια αξιολογη προταση. Τωρα αναγκαζομαι και τα εχω ολα στα Low settings αλλιως πεφτουν τα frames δραματικα και σιγουρα ενω μπορω να παιζω σε 2 Κ ουτε καν το σκεφτομαι. Αξιζει τον κοπο να χαραμισω το free synch καθώς σιγουρα δεν μπορω να αλλαξω και οθονη.. Τι λετε;;; 1070 ή φεεετα μέχρι το Vega. Υπερβολικό μου ακουγεται λιγο το ολα στα low για ικανοποιητικα frames, μηπως κατι άλλο πάει στραβά? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ποιο τροφοδοτικό έχεις που θεωρείς την 580 τόσο ενεργοβόρα; Δεν θα την σηκώσει το psu θεωρείς; Γιατί αυτή την στιγμή μια 580 έχει και τις άλλες δύο που κοιτάς σε επιδόσεις... το τροφοδοτικο μου ειναι Corsair TX Series TX650W και μιλαω σε θεμα καταναλωσεις γιατι αλλο 130w nividia 1060 αλλο 185w 580 δεν ξερω αν ειναι τοσο σημαντικη διαφορα για αυτο γραφω για την 570 και οχι για την 580. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το τροφοδοτικό σου ούτε καν θα καταλάβει διαφορά...δεν υπάρχει περίπτωση να ζοριστεί με τίποτα από την 580...φυσικά και πας σε 580 8gb αυτή την στιγμή σε εκείνο το εύρος τιμών, ειδικά αν η οθόνη σου έχει freesync...αν όχι είναι θέμα προτίμησης, εγώ πάλι σε 580 θα πήγαινα...εκτός αν πας στην πιο φθηνή 1060 6gb που θα βρεις στο skroutz, που έχει 25 ευρώ περίπου διαφορά με την 580...πάλι προσωπικά θα τα χαλάλιζα για μια ελαφρώς πιο γρήγορη κάρτα όπως η 580... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Και ρωταω εγω σαν απειρος ειναι τοσο σημαντικο το freesync? Ειμαι και γω σε αναζητηση καρτας γραφικων συστημα Ι5 4570 0θονη lg 23mp68vg 16g ram ειμαι μεταξυ Msi 1060 6gb και Gigabyte 570 4gb θεωρω την 580 αρκετα ενεργοβορα και την βγαζω εκτος αγορας. Πρώτον αναφέρεις 2 κάρτες διαφορετικών επιδόσεων, αν θες να κοιτάξεις εποδόσεις τότε η 1060 είναι απέναντι στην 480/580 8GB. Δεύτερον, τουλάχιστον την απλή Gigabyte απέφυγε την! το τροφοδοτικο μου ειναι Corsair TX Series TX650W και μιλαω σε θεμα καταναλωσεις γιατι αλλο 130w nividia 1060 αλλο 185w 580 δεν ξερω αν ειναι τοσο σημαντικη διαφορα για αυτο γραφω για την 570 και οχι για την 580. Δεν ξέρω με ποια έννοια το εννοείς, αλλά εφόσον σε καλύπτει το τροφοδοτικό δεν βρίσκω λόγο να μην πας σε 480/580 εφόσον έχεις monitor που υποστηρίζει FreeSync, και μπορείς να δώσεις τα λεφτά που ζητάει. Καλημερα παιδια . Το συστημα μου περιλαμβανει. CPU INTEL I7 6700 K MSI GAMING PRO ΜΗΤΡΙΚΗ RAM ADATA 16 GB 2400 SSD SAMSUNG EVO 500 GB GPU R9 380 4 GB ΟΘΟΝΗ CROSSOVER 27 VV FREEDOM 2 K ** ΥΠΟΨΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ NA ΠΑΙΖΩ ΣΕ 2Κ ΤΟ BATTLEFIED1 ** Θα ηθελα τις αποψεις σας καθως σκεφτομαι αλλαγη καρτας γραφικων απο την R9 380 σε καποια nvidia . Η οθόνη μου υποστηριζει Free synch και ειναι και 2Κ, αλλα η AMD δεν με καλυπτει με καποια αξιολογη προταση. Τωρα αναγκαζομαι και τα εχω ολα στα Low settings αλλιως πεφτουν τα frames δραματικα και σιγουρα ενω μπορω να παιζω σε 2 Κ ουτε καν το σκεφτομαι. Αξιζει τον κοπο να χαραμισω το free synch καθώς σιγουρα δεν μπορω να αλλαξω και οθονη.. Τι λετε;;; 580 όπως αναφέρθηκε. 2Κ εννοείς 2560x1440 ή 2560x1080? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soctap Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Τοσο σημαντικο δεν ειναι αλλα προφανως ειναι προτιμότερο να το χεις απο το να μην το χεις, οταν μιλαμε για κάρτες παρόμοιου επιπέδου. Οπότε πάνε amd. 1070 ή φεεετα μέχρι το Vega. Υπερβολικό μου ακουγεται λιγο το ολα στα low για ικανοποιητικα frames, μηπως κατι άλλο πάει στραβά? Ενταξει εχω το mech quality σε ultra. Σαν τι αλλο; Το μονο που ειμαι σιγουρος οταν ξεκινησα το Battlefield1 πριν 3 μηνες περιπου τα επαιζα σχεδον ολα στα ultra και αυτο ειναι σιγουρο και ξαφνικα αναγκαστικα να τα κατεβασω. Μεχρι και format εκανα και τωρα εκτος απο browsers εχω μονο το παιγνιδι στον δισκο. Δες σε κάποια 580 8GB όπως πχ την XFX GTS στα 299. Μην χάσεις το freesync. Δεν ξερω τελικα βοηθαει στο παιγνιδι το freesynch;;; Πρώτον αναφέρεις 2 κάρτες διαφορετικών επιδόσεων, αν θες να κοιτάξεις εποδόσεις τότε η 1060 είναι απέναντι στην 480/580 8GB. Δεύτερον, τουλάχιστον την απλή Gigabyte απέφυγε την! Δεν ξέρω με ποια έννοια το εννοείς, αλλά εφόσον σε καλύπτει το τροφοδοτικό δεν βρίσκω λόγο να μην πας σε 480/580 εφόσον έχεις monitor που υποστηρίζει FreeSync, και μπορείς να δώσεις τα λεφτά που ζητάει. 580 όπως αναφέρθηκε. 2Κ εννοείς 2560x1440 ή 2560x1080? 2560x 1440 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω τελικα βοηθαει στο παιγνιδι το freesynch;;; Δεν βοηθάει το παιχνίδι ακριβώς, βελτιώνει την gaming εμπειρία γενικότερα. Ίσως το παρακάτω βίντεο σου λύσει κάποιες απορίες: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το τροφοδοτικό σου ούτε καν θα καταλάβει διαφορά...δεν υπάρχει περίπτωση να ζοριστεί με τίποτα από την 580...φυσικά και πας σε 580 8gb αυτή την στιγμή σε εκείνο το εύρος τιμών, ειδικά αν η οθόνη σου έχει freesync...αν όχι είναι θέμα προτίμησης, εγώ πάλι σε 580 θα πήγαινα...εκτός αν πας στην πιο φθηνή 1060 6gb που θα βρεις στο skroutz, που έχει 25 ευρώ περίπου διαφορά με την 580...πάλι προσωπικά θα τα χαλάλιζα για μια ελαφρώς πιο γρήγορη κάρτα όπως η 580... Το μονο κολλημα μου ειναι η καταναλωση ρευματος της 580 σε σχεση με την 1060 ειναι αρκετα μεγαλη αλλιος δεν εχω προβλημα να αγορασω 580. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimoskoutr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Το μονο κολλημα μου ειναι η καταναλωση ρευματος της 580 σε σχεση με την 1060 ειναι αρκετα μεγαλη αλλιος δεν εχω προβλημα να αγορασω 580. Μια χαρά κατανάλωση έχει η 580, δεν είναι ότι αγοράζεις αυτοκίνητο και συγκρίνουμε πετρέλαιο με βενζίνη!!! Μην υπερβάλουμε σε κάτι που είναι τόσο απλό...δεν θα δεις καμία διαφορά πρακτικά όσον αφορά την λίγη περισσότερη κατανάλωση της 580... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aslanG7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν τα ξερω καλλα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω καρτα γραφικων μπορει καποιος να μου εξηγηση για της καταναλωσεις η να με παραπέμψει σε μια σελιδα για να καταλαβω.Αν οι διαφορες στην καταναλωση της 580 με 1060 ειναι μικρες(σε καταναλωση ρευματος) φυσικα και θα προτιμήσω την 580 λογω freesync. noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, Ύστερα από μια μικρή "περιπέτεια" που είχα με το amazon.fr και μια XFX RX480 GTR που παρήγγειλα αρχές Μαΐου (περισσότερα στο Site: νήμα που άνοιξα) και το αίσιο τέλος που είχε είμαι σε αναζήτηση καινούργιας κάρτας γραφικών μιας και ενώ ανάμεσα σε RX480 8GB και GTX1060 6GB ήμουν ξεκάθαρος υπέρ της πρώτης τώρα με την RX580 8GB έχω μπερδευτεί λίγο. Το σύστημα μου αποτελείται από τα εξής: CPU - Intel i5 2500K (ανάλογα την περίοδο και του τι χρήση κάνω τον ανεβάζω στα 4-4.2GHz) PSU - Recom PE-600PLUS Οθόνη - Samsung SyncMaster SA300 24 ίντσες 1080P GPU - Sapphire AMD HD6950 2GB Οθόνη δεν έχω σκοπό να αλλάξω ίσως μέσα στο επόμενο εξάμηνο να πάρω μια δεύτερη 24άρα 1080p. Από άποψης χρημάτων μπορώ να φτάσω το πολύ στα 300€ τελική τιμή. Η RX480 που είχα πάρει βγήκε ~255€ αλλά τώρα βλέπω ότι για τέτοιες τιμές θα πρέπει να περιμένω πολύ ακόμα. Κοιτάω αποκλειστικά από amazon μιας και με ενδιαφέρει το καλό aftersale support και δεν θέλω να ρισκάρω από αλλού και αυτή τη στιγμή είμαι ανάμεσα στις εξής παρακάτω κάρτες: Site: SapphireRX580 Site: ASUSGTX1060 Site: EVGAGTX1060 Κλείνω πιο πολύ προς την Nvidia και συγκεκριμένα την ASUS λόγω καλύτερης κατανάλωσης ρεύματος, λίγο καλύτερης τιμής (μέσω amazon.de δίνουν και το DOW 3) και καλύτερου driver support μιας και τώρα η amd που έχω είναι στην κατηγορία legacy και δεν έχει υποστήριξη εδώ και 1-1.5 χρόνο. Επίσης ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ και με CUDA αν τελικά καταλήξω σε Nvidia οπότε είναι και αυτός ένας παράγοντας για την επιλογή. Από λίγα reviews που διάβασα οι διαφορές μεταξύ GTX1060 και RX580 δεν είναι τρομακτικές αν και η RX580 υπερέχει σε DX12 που λογικά είναι το μέλλον και για αυτό έχω μπερδευτεί μεταξύ των δύο μιας που εκεί που υπερέχει η μια υστερεί η άλλη και το ανάποδο. Η HD6950 που έχω τώρα έχει μήκος 260mm και έχω περιθώριο για 10-20mm μακρύτερη αλλά επιλογές τύπου ASUS Strix (δοκιμασμένη RX480 Strix γνωστού) ή αντίστοιχες σε μήκος δεν χωράνε χωρίς να βγάλω το HDD Cage που χρειάζομαι. Από παιχνίδια με ενδιαφέρουν The Witcher 3, GTA V, SW Battlefront, Mass Effect Andromeda, Prey. Θα ήθελα μια παραπάνω γνώμη σε όλα αυτά μπας και ξεκαθαρίσω λίγο το τοπίο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Ενταξει εχω το mech quality σε ultra. Σαν τι αλλο; Το μονο που ειμαι σιγουρος οταν ξεκινησα το Battlefield1 πριν 3 μηνες περιπου τα επαιζα σχεδον ολα στα ultra και αυτο ειναι σιγουρο και ξαφνικα αναγκαστικα να τα κατεβασω. Μεχρι και format εκανα και τωρα εκτος απο browsers εχω μονο το παιγνιδι στον δισκο. Δεν ξερω τελικα βοηθαει στο παιγνιδι το freesynch;;; 2560x 1440 Με την ίδια κάρτα? Τότε προφανώς και κάπου αλλού είναι το θέμα.. Τι να σου πω είναι και πολλοί οι παράγοντες στα πισιά, μπας και έχεις συνδέσει την οθόνη στη mobo 2k είναι το full hd btw αλλά παντού το χρησιμοποιούν λάθος. Επειδη δεν τα ξερω καλλα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω καρτα γραφικων μπορει καποιος να μου εξηγηση για της καταναλωσεις η να με παραπέμψει σε μια σελιδα για να καταλαβω.Αν οι διαφορες στην καταναλωση της 580 με 1060 ειναι μικρες(σε καταναλωση ρευματος) φυσικα και θα προτιμήσω την 580 λογω freesync. noob Το freesync είναι σημαντικότερο από τη διαφορά που έχουν στην κατανάλωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tanasen01 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Επειδη δεν τα ξερω καλλα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω καρτα γραφικων μπορει καποιος να μου εξηγηση για της καταναλωσεις η να με παραπέμψει σε μια σελιδα για να καταλαβω.Αν οι διαφορες στην καταναλωση της 580 με 1060 ειναι μικρες(σε καταναλωση ρευματος) φυσικα και θα προτιμήσω την 580 λογω freesync. noob Οι διαφορές στην κατανάλωση από οικονομικής πλευράς είναι ελάχιστες. Τώρα από άποψη απαιτήσεων ισχύος τροφοδοτικού δες αυτή τη λίστα http://www.realhardtechx.com/index_archivos/Page362.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, [...] και καλύτερου driver support μιας και τώρα η amd που έχω είναι στην κατηγορία legacy και δεν έχει υποστήριξη εδώ και 1-1.5 χρόνο. Επίσης ίσως στο μέλλον να ασχοληθώ και με CUDA αν τελικά καταλήξω σε Nvidia οπότε είναι και αυτός ένας παράγοντας για την επιλογή. [...] Η κάρτα σου μπήκε στην κατηγορία Legacy, όχι γιατί η AMD δεν έχει καλό driver support, απλώς ήταν όντως παλιά. Η AMD υποστηρίζει πλήρως με drivers όλες τις κάρτες GCN αρχιτεκτονικής (όλες θαρρώ μετά την σειρά 6xxxx). [...] Οθόνη δεν έχω σκοπό να αλλάξω ίσως μέσα στο επόμενο εξάμηνο να πάρω μια δεύτερη 24άρα 1080p. [...] Εδώ τώρα είσαι όντως σε δίλημμα, όχι στις κάρτες αυτές καθ' αυτές οι κάρτες, γιατί με όποια και αν επιλέξεις θα είσαι εντάξει, αλλά με το τι "τις περιτριγυρίζουν". Με την 580 μπορείς όπως εκμεταλλευτείς το FreeSync (εφόσον θα αλλάξεις και οθόνη), αλλά χάνεις τα CUDA και vice versa. Κατά την γνώμη μου εκεί πρέπει να βασίσεις την επιλογή σου. Τι θα έρθει σε πρώτη μοίρα, με το FreeSync θα έχεις μια πιο smooth gaming εμπειρία, αλλά με τα CUDA ίσως γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά σου (αν μιλάμε σε επαγγελματικό ή μη). Τώρα, αν θες ωμά νούμερα, που δεν λένε και πολλά, κάποια δείχνουν μπροστά την μια με 1-2% και πότε την άλλη. Για μένα μια τέτοια διαφορά είναι αμελητέα. Σωστή υποστήριξη DX12, Vulkan σε παιχνίδια θα καθυστερήσουμε να δούμε ωβρέως, έχω την εντύπωση. Ξαναλέω γνώμη μου! EDIT: Τώρα που το είδα, νομίζω πρέπει να αλλάξεις και τροφοδοτικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geobe Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Η κάρτα σου μπήκε στην κατηγορία Legacy, όχι γιατί η AMD δεν έχει καλό driver support, απλώς ήταν όντως παλιά. Η AMD υποστηρίζει πλήρως με drivers όλες τις κάρτες GCN αρχιτεκτονικής (όλες θαρρώ μετά την σειρά 6xxxx). Δε λέω ότι δεν είναι παλιά η 6950 (όντως από την σειρα 7xxx και μετά είναι σε GCN και υποστηρίζονται) απλά από μεριάς nvidia που έχω στο λαπτοπ (525Μ) παίρνω κανονικά drivers. Επίσης σκέφτομαι και την καλύτερη υποστήριξη που έχουν σε linux. Εδώ τώρα είσαι όντως σε δίλημμα, όχι στις κάρτες αυτές καθ' αυτές οι κάρτες, γιατί με όποια και αν επιλέξεις θα είσαι εντάξει, αλλά με το τι "τις περιτριγυρίζουν". Με την 580 μπορείς όπως εκμεταλλευτείς το FreeSync (εφόσον θα αλλάξεις και οθόνη), αλλά χάνεις τα CUDA και vice versa. Κατά την γνώμη μου εκεί πρέπει να βασίσεις την επιλογή σου. Τι θα έρθει σε πρώτη μοίρα, με το FreeSync θα έχεις μια πιο smooth gaming εμπειρία, αλλά με τα CUDA ίσως γίνεται πιο γρήγορα η δουλειά σου (αν μιλάμε σε επαγγελματικό ή μη). Τώρα στα υπόλοιπα μάλλον θα έβαζα πιο ψηλά το cuda από το freesync μιας και δεν πρόκειται να αλλάξω ή να προσθέσω δεύτερη οθόνη άμεσα. EDIT: Τώρα που το είδα, νομίζω πρέπει να αλλάξεις και τροφοδοτικό. Το τροφοδοτικό είναι κάτι που το σκέφτομαι αν θα πρέπει να το αλλάξω ειδικά στην περίπτωση της GTX1060 γιατί και η 6950 που έχω είναι ενεργοβόρα και δεν είχα ποτέ μέχρι στιγμής πρόβλημα (Το σύστημα είναι από την πρώτη στιγμή σε UPS). Επίσης αν θα αλλάξω τροφοδοτικό λέω να δώσω το πολύ 60-80ευρώ. Προτάσεις για κάποιο που να με καλύπτει σε αυτό το εύρος χρημάτων είναι ευπρόσδεκτες. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο πάω για GTX1060. Μεταξύ των δύο που ανέφερα ή και άλλων έχετε να προτείνετε κάποια περισσότερο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ μ'αυτά που λες, όμως θέλω να πάρω το maximum αυτού του ποσού και σε 1-2 χρόνια που θα γίνει η επόμενη αναβάθμιση να προσθέσω πιο λιγότερα. Περα απο το θεμα ισορροπιας και το Freesync που χανεις χωρις το δευτερο και αναλογη amd καρτα πιθανον να εχεις frame skipping στα 75Hz. Επειδη δεν τα ξερω καλλα ειναι η πρωτη φορα που θα αγορασω καρτα γραφικων μπορει καποιος να μου εξηγηση για της καταναλωσεις η να με παραπέμψει σε μια σελιδα για να καταλαβω.Αν οι διαφορες στην καταναλωση της 580 με 1060 ειναι μικρες(σε καταναλωση ρευματος) φυσικα και θα προτιμήσω την 580 λογω freesync. noob Δε κανουν καμμια πρακτικη διαφορα οι καταναλωσεις.Το τροφοδοτικο σου σηκωνει και καποιο oc με τετοιο hardware και οποια καρτα αναφερθηκε.Κοιτας σε RX 570,480,580 (αναλογως και τα χρηματα) για το συστημα και την οθονη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα