Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρω   θα το βάλω γ να είναι άνετος σε περίπτωση π μετά πάει σε καλύτερο built 

Τελικά είσαι άνεργος για τα παζάρια, αλλά τεχνικάρα για να στήνεις pc?

Μπερδεύτηκα.

• Like 4
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ένα φιλαράκι θέλει να πάρει μια καρτούλα γύρω στα 200.

Το σύστημα του είναι παλιό.

http://www.e-shop.gr/samsung-syncmaster-t200-p-PER.168014 η οθόνη του

Intel Core 2 Quad Q8200 @ 2.33GHz

RAM 4,00GB Dual-Channel DDR2 @ 399MHz

Motherboard ASUSTeK Computer INC. P5Q (LGA 775

Από παιχνίδια παίζει κανα pro / lol / wow και τέτοια games. 

Τώρα το τροφοδοτικό του είναι 600W αλλά δεν ξέρω συγκεκριμένα μάρκα :/

Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κάρτα σε αυτό το σύστημα. Γνώμη μου, πουλήστε το και κάνετε νέο με τα 200+ τα ~100 του (μητρική-μνήμη-cpu).

• Like 3
Δημοσ.

Δεν αξίζει να δώσει πάνω απο 100 ευρώ για κάρτα σε αυτό το σύστημα. Γνώμη μου, πουλήστε το και κάνετε νέο με τα 200+ τα ~100 του (μητρική-μνήμη-cpu).

Αυτό του λεω τώρα... 

Παρακολουθεί το ποστ απλά δεν έχει acc. 

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά και θα φας το bottleneck της αρκούδας. Εγώ με Q9650, 8GB RAM και τρώω σε όλα. Έχω GTX1060, θα αναβαθμίσω σύντομα, την πήρα τώρα για να παίξω μερικά παιχνίδια και δεν ήθελα να πάρω υποδεέστερη και μετά να ψάχνω να την πουλήσω. 1080p παιχνίδια η CPU κολλάει στο 100% η κάρτα χαλαρή 60-70%...

Αποψή μου (που το έχω κάνει πολλές φορές): Πήγαινε AliExpress, τσίμπα με 30 ευρουλάκια έναν Q9550 ή με 50 ευρουλάκια έναν Q9650 (μικρή διαφορά), αν τους σηκώνει η μητρική σου βέβαια (775 δεν είναι?), βάλε και μνημούλα θα βρεις πολλές και φθηνές και στις αγγελίες από παιδιά εδώ μέσα να πας στα 8 αν μπορείς, και μετά σκέψου για κάρτα.

Και ποιος ο λογος να βαλει καποιος Q  επεξεργαστη αφου υπαρχουν οι xeon σε 775 σοκετ? Καλυτεροι,δυνατοτεροι,γρηγοροτεροι,μικροτερη καταναλωση.

Οτι ειπε ο sheo η καλυτερη λυση.

Αλλιως βρειτε καμια μεταχειρισμενη gtx750 ti για τωρα, και οταν μαζεψει κατι ακομα, να κανει αναβαθμιση ολικη μαζι με οθονη.

• Like 5
Δημοσ.

Τελικά είσαι άνεργος για τα παζάρια, αλλά τεχνικάρα για να στήνεις pc?

Μπερδεύτηκα.

den θα με ελεγες τεχνικαρα απλα εχω θεωριτικες γνωσεις καλες και σιγα σιγα μεσα απο το cisco  μαθαινω γ να γινομαι καλυτερος !

Δημοσ.

Και ποιος ο λογος να βαλει καποιος Q  επεξεργαστη αφου υπαρχουν οι xeon σε 775 σοκετ? Καλυτεροι,δυνατοτεροι,γρηγοροτεροι,μικροτερη καταναλωση.

Ακόμα καλύτερα, δε λέω, ότι υποστηρίζει η μητρική του, δεν μας είπε ποιά έχει. Μερικοί Xeon έχουν 1600FSB που μερικές 775 δεν σηκώνουν (όπως η δικιά μου Asus P5B Deluxe).

Δημοσ.

Ακόμα καλύτερα, δε λέω, ότι υποστηρίζει η μητρική του, δεν μας είπε ποιά έχει. Μερικοί Xeon έχουν 1600FSB που μερικές 775 δεν σηκώνουν (όπως η δικιά μου Asus P5B Deluxe).

Ναι, ανάλογα και τι μητρικη έχει.

Δημοσ.

130w

με ενα τροφοδοτικο 530 watt kai dyo ίδιες καρτες γραφικων και εναν cpu p καταναλωνει 80 watt eimai κομπλε πιστευεις ? 

Δημοσ.

με ενα τροφοδοτικο 530 watt kai dyo ίδιες καρτες γραφικων και εναν cpu p καταναλωνει 80 watt eimai κομπλε πιστευεις ? 

Ποιος ο λόγος να βάλεις crossfire 7850 σε pc με χαμηλό 775 xeon? Δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο?

Απορώ πως και γιατί το κάνεις...

Δημοσ.

Ποιος ο λόγος να βάλεις crossfire 7850 σε pc με χαμηλό 775 xeon? Δεν τον λυπάσαι τον άνθρωπο?

Απορώ πως και γιατί το κάνεις...

δεν εχω παρει καρτα γραφικων ακομη ειμαι σε σκεψη ειμαι μεταξει 7850 , 750ti , rx 460 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φίλος έχει την xg2401

Τι θα προτείνατε αυστηρά απο vision studio στα 300 περίπου; Οι τιμές που έχει εξαφανίζουν το vfm στις 480-580. Επίσης η sapphire pulse δε μου γεμίζει το μάτι πόσο μάλλον στα λεφτά που ζητάει. Απο την άλλη να πάει σε nvidia με αυτό τo monitor είναι αμαρτία. Για βοηθάτε ρε παλικάρια.

Τονίζω αυστηρά απο vision studio.

Δημοσ.

Κάποτε το Visionstudio είχε καλέ τιμές τώρα είναι αστα να πάνε. Οχι οτι δεν μπορείς να βάλεις και nvidia αλλά αν θες οποσδήποτε να εκμεταλευτείς το free sync τότε δεν υπάρχει άλλη λύση http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=55688&cat=5&sub=136&pmanuf=0&sort=3&step=2 και κάνε και κανένα παζάρι γιατί το έχουν παραξυλώσει με τις τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...