Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα.. Θέλω μια entry- level gpu μεχρ ι 120 ευρώ για αγορά αποκλειστικά από e-shop λόγω του ότι από εκεί έχω πιστωτικό.. ξέρω πως είναι ακριβό στις gpu Αλλά δεν υπάρχει επιλογη.. Δεν παίζω καθόλου gaming απλά χρησιμοποιώ dual monitor για development

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλω να αγορασω μια rx 580 8gb!

Το τροφοδοτικο με υπερκαλυπτει μιας και ειναι 750 gold! Η οθονη ειναι 1080p 60hz και ο επεξεργαστης phenom 2 x 6 1090t χωρις oc! Το ξερω οτι θα υπαρχει σχετικό μπουκαλι απο τη cpu αλλα καποια στιγμη στο μελλον θα αναβαθμιστουν! Η κεντρικη μνημη ειναι 8gb και το κουτι μου coolermaster 912 plus χωραει τα παντα!

Μελλοντικα θα αγοραστει freesync monitor επισης!

Ποια προτείνετε γιατι η hd 4850 δεν μπορει να μου καλυψει τις αναγκες πλεον μια και τελειωνω το τελευταιο παιχνιδι στη συλλογη μου απο αυτα που υποστηριζει και θελω να αγορασω καποια καινουργια που δεν τα υποστηρίζει οπως witcher 3, dark souls 3, mass effect andromeda και bf1!

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Καλησπέρα.. Θέλω μια entry- level gpu μεχρ ι 120 ευρώ για αγορά αποκλειστικά από e-shop λόγω του ότι από εκεί έχω πιστωτικό.. ξέρω πως είναι ακριβό στις gpu Αλλά δεν υπάρχει επιλογη.. Δεν παίζω καθόλου gaming απλά χρησιμοποιώ dual monitor για development

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-radeon-rx460-windforce-oc-2g-gv-rx460wf2oc-2gd-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516833

Το τροφοδοτικο με υπερκαλυπτει μιας και ειναι 750 gold! Η οθονη ειναι 1080p 60hz και ο επεξεργαστης phenom 2 x 6 1090t χωρις oc! Το ξερω οτι θα υπαρχει σχετικό μπουκαλι απο τη cpu αλλα καποια στιγμη στο μελλον θα αναβαθμιστουν! Η κεντρικη μνημη ειναι 8gb και το κουτι μου coolermaster 912 plus χωραει τα παντα!

Ποια προτείνετε γιατι η hd 4850 δεν μπορει να μου καλυψει τις αναγκες πλεον μια και τελειωνω το τελευταιο παιχνιδι στη συλλογη μου απο αυτα που υποστηριζει και θελω να αγορασω καποια καινουργια που δεν τα υποστηρίζει οπως witcher 3, dark souls 3, mass effect andromeda και bf1!

Οι τιμές βέβαια είναι κάπως υπερβολικές. http://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11862215%2C11715340 και με επιφύλαξη οι Gigabyte (έως τώρα δεν έχει καλές υλοποιήσεις σε AMD).

• Like 1

Οι τιμές βέβαια είναι κάπως υπερβολικές. http://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=11862215%2C11715340 και με επιφύλαξη οι Gigabyte (έως τώρα δεν έχει καλές υλοποιήσεις σε AMD).

Για την Aorus XTR εχω διαβασει καλα λογια, νομιζω θεωρειται απ τις καλες υλοποιησεις μαζι με την Nitro+.

Για την Nitro+ στην επαρχια παει 312€, πολλα για 580 ετσι;

Επισης η Aorus XTR απο MSystems "Αναμονή παραλαβής 29/05/2017"

Με αυτά τα λεφτά, ούτε RΧ 550 δεν παίρνεις που έχει entry price 80e

Εδώ Ελλάδα την βρίσκεις από 93ε αλλού

Βγαίνει σε λίγο και η GT 1030 (ανώτερη και φτηνότερη της RX 550 με τιμή εκκίνησης στην Ευρώπη (η Ελλάδα πού βρίσκεται ρε παιδιά; ) γύρω στα 70-80e

Αυτές τις κάρτες θα έπαιρνες λογικά

Η πλάκα είναι ότι τα μεγαλομάγαζα, ανακοινώνουν αυτές τις τιμές μέσα στα site τους αλλά τις φέρνουν σε εξωφρενικές τιμές

Ο πλήρης παραλογισμός 

Οπότε σου προτείνω να βάλεις άλλα 9 ευρώ καi να πάρεις την RX 550 (κανονικά με λιγότερα λεφτά παίρνεις μία RX 460 2gb. Kαι με ελάχιστα περισσότερα μιά GTX 1050 2gb)

Με αυτά τα λεφτά, ούτε RΧ 550 δεν παίρνεις που έχει entry price 80e

Εδώ Ελλάδα την βρίσκεις από 93ε αλλού

Βγαίνει σε λίγο και η GT 1030 (ανώτερη και φτηνότερη της RX 550 με τιμή εκκίνησης στην Ευρώπη (η Ελλάδα πού βρίσκεται ρε παιδιά; ) γύρω στα 70-80e

Αυτές τις κάρτες θα έπαιρνες λογικά

Η πλάκα είναι ότι τα μεγαλομάγαζα, ανακοινώνουν αυτές τις τιμές μέσα στα site τους αλλά τις φέρνουν σε εξωφρενικές τιμές

Ο πλήρης παραλογισμός 

Οπότε σου προτείνω να βάλεις άλλα 9 ευρώ καi να πάρεις την RX 550 (κανονικά με λιγότερα λεφτά παίρνεις μία RX 460 2gb. Kαι με ελάχιστα περισσότερα μιά GTX 1050 2gb)

http://www.e-shop.gr/vga-gigabyte-radeon-rx460-windforce-oc-2g-gv-rx460wf2oc-2gd-2gb-gddr5-pci-e-retail-p-PER.516833

• Like 2

Σωστά! Δεν το είχα δεί. Την είχε τόσο;

Κι΄ έχει πιό ακριβά την RX 550;...

Θα τρελλαθουμε εντελώς

RX 460 δαγκωτό τότε

Παιδιά θέλω κι εγώ μια βοήθεια... Έχω τα εξής:

CPU: C2Quad Q9550 @3.4Ghz

RAM: 8 GB

GPU: R9 270 2 GB

Λέω να πάω σε μια RX 570 4GB, καθώς το budget είναι έως 220€ βαριά. Η εναλλακτική μου έιναι να πάρω μια GTX 970 μεταχειρησμένη. Τα λεφτά είναι πάνω κάτω τα ίδια. Προτιμώ την RX 570 καθώς θα αναβαθμίζεται με τον καιρό λόγω drivers ενώ η GTX 970 θα μένει πίσω.

Εσείς τι γνώμη έχετε; Αν προτείνετε την 570, πείτε για καμιά καλή υλοποίηση :)

Ευχαριστώ!

Δες αυτη οταν τη ξαναφερει αν και δε λες budget http://www.digital-master.gr/el-gr/Products/AMD%20RX%20580%7CSapphire%20Pulse%20Radeon%20RX%20580%208G-%208192%20MB%20GDDR5%20(%2011265-05-20  

Ενα φιλαρακι μου εχει τον ι5 660 και την gtx 460 εδω και 6 χρονια και θελει να αλλαξει καρτα γραφικων τωρα στα κοντα..γενικα παιζει αρκετα παιχνιδια αλλα δεν ειναι απαιτητικος χρηστης, θελει δηλαδη medium-high, εκει περα..Η φραση του ηταν "να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια του σημερα και η τιμη της να βλεπεται", οποτε καταλαβαινετε :P

Εγω εχω σταματησει λιγο να παρακολουθω την τεχνολογια σε αυτο τον τομεα και δε ξερω τι παιζει.

Ενα φιλαρακι μου εχει τον ι5 660 και την gtx 460 εδω και 6 χρονια και θελει να αλλαξει καρτα γραφικων τωρα στα κοντα..γενικα παιζει αρκετα παιχνιδια αλλα δεν ειναι απαιτητικος χρηστης.Η φραση του ηταν "να μπορει να παιζει ολα τα παιχνιδια του σημερα και η τιμη της να βλεπεται", οποτε καταλαβαινετε :P

Εγω εχω σταματησει λιγο να παρακολουθω την τεχνολογια σε αυτο τον τομεα και δε ξερω τι παιζει.

Είναι 2C/4T ο επεξεργαστής, σαν i3 με turbo boost. Αλλά μια RX460/GTX1050 του έρχεται κουτί.

• Like 2

Καλησπέρα σε όλους!

Μετά απο αρκετό καιρό νομίζω ότι ήρθε η ώρα πια να προχωρήσω

έστω και ένα σκαλοπάτι ψηλότερα, σε ότι αφορά τα γραφικά του υπολογιστή μου.

Λόγω των όχι και τόσο καλών οικονομικών μου αναγκαστικά δεν έχω θέσει τον πήχη ψηλά.

Οι τρείς λύσεις που σκέφτηκα είναι οι: R7 370 2G, RX 460 και απο NVidia η GTX 1050.

Και αυτές φυσικά μεταχειρισμένες...

Σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που διαθέτει ο υπολογιστής μου

ποια θα είναι σοφότερο να πάρω ώστε να έχω απόδοση και όχι Bottleneck;

CPU : i5 2500k @ 3,6Ghz (Stock Cooler)

MEMORY : Corsair Vengeance 8GB RAM @ 1600Mhz

GPU : AMD Radeon HD 6870

MB: Gigabyte Z68XP-UD3

PSU : OCZ StealthXstream II 600W

Το μόνιτορ μου παίζει στα 1440x900 και απο παιχνίδια ασχολούμαι

περισσότερο με FPS και αθλητικά όλων των ειδών...

Όλες οι προτάσεις καλοδεχούμενες :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...