Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δεν είναι αρκετή αυτή η 480 ? Από βίντεο που είδα στο YouTube μου φάνηκε ότι θα με καλύψει.. Τι πρέπει να πάρω για να τα φέρνει βόλτα τα 1440p? Μιλάω για FPS games, GTA, Witcher3, ... Όσο για τη cpu πιθανώς να αλλαχτεί άπο φθινόπωρο και μετά Μόνο για games προορίζεται η u2515h; Με αυτή θα πρότεινα την 1070 αφού λες για αλλαγή CPU σύντομα. Σε περίπτωση που είναι μόνο για games 580 στα ίδια λεφτά με 480, μαζί με ένα freesync monitor πχ lg29um68 το θεωρώ λογικότερο. Αν το τωρινό σου είναι παλιό θα δεις μεγάλη διαφορά ασχέτως ανάλυσης. Αυτά από'μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Μόνο για games προορίζεται η u2515h; Με αυτή θα πρότεινα την 1070 αφού λες για αλλαγή CPU σύντομα. Σε περίπτωση που είναι μόνο για games 580 στα ίδια λεφτά με 480, μαζί με ένα freesync monitor πχ lg29um68 το θεωρώ λογικότερο. Αν το τωρινό σου είναι παλιό θα δεις μεγάλη διαφορά ασχέτως ανάλυσης. Αυτά από'μενα. Εδώ και 10 χρόνια έχω Samsung 27" 1920x1200.. Έχω μένει πολύ ευχαριστημένος με αυτη. Θέλω όμως πλέον να πάω σε μεγαλύτερη ανάλυση.. Να μπορώ να έχω 2 browsers δίπλα δίπλα. Χρήση μου κατά βάση web, YouTube, προγράμματα παραγωγής μουσικής και gaming. το υπολοιπό μου σύστημα (φτιαγμένο το 2010) Intel Core i7 i7-860 2.8 GHz Quad Core Gigabyte GA-P55A-UD4 (rev. 1.0) 16GB Ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Εδώ και 10 χρόνια έχω Samsung 27" 1920x1200.. Έχω μένει πολύ ευχαριστημένος με αυτη. Θέλω όμως πλέον να πάω σε μεγαλύτερη ανάλυση.. Να μπορώ να έχω 2 browsers δίπλα δίπλα. Χρήση μου κατά βάση web, YouTube, προγράμματα παραγωγής μουσικής και gaming. το υπολοιπό μου σύστημα (φτιαγμένο το 2010) Intel Core i7 i7-860 2.8 GHz Quad Core Gigabyte GA-P55A-UD4 (rev. 1.0) 16GB Ram Rx580 + http://www.144hzmonitors.com/reviews/lg-29um68-p-review/ Σίγουρα καλύπτει σε αυτά που ζητάς, σκέψου το σαν ενδεχόμενο και ρώτα στο νήμα με τις οθόνες μήπως πάρεις καμιά καλύτερη πρόταση στο budget της dell χωρίς να την αποκλείσεις. Η 1070 πάντως είναι πιο fp στα 1440 δώσε παραπάνω μην το τσιγκουνευτεις αν αλλάζεις hardware μια στα 5-7 χρόνια όπως λες ο ίδιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Rx580 + http://www.144hzmonitors.com/reviews/lg-29um68-p-review/ Σίγουρα καλύπτει σε αυτά που ζητάς, σκέψου το σαν ενδεχόμενο και ρώτα στο νήμα με τις οθόνες μήπως πάρεις καμιά καλύτερη πρόταση στο budget της dell χωρίς να την αποκλείσεις. Η 1070 πάντως είναι πιο fp στα 1440 δώσε παραπάνω μην το τσιγκουνευτεις αν αλλάζεις hardware μια στα 5-7 χρόνια όπως λες ο ίδιος. Έχω σκεφτεί και τα Ultra wide monitor..Αλλά 10 χρόνια τώρα έχω Samsung 26" 1920x1200 και δε πρόκειται να πάρω οθόνη με 1080 κατακόρυφο.. Μόνο 1440 πλέον. Φυσικά σε ultra wide 1440 ανεβαίνει πολύ το κόστος. Οπότε το πιο πιθανό είναι η 2515h. Vga να δώσω 400€ είναι πολλά..σε αυτή τη περίπτωση rx580 είναι πιο νορμάλ νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asturias Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Αν μπορεί να την γυρίσει, αξίζουν τα 30. Ευχαριστώ για τις απαντησεις, και δυστυχως δε με αφησαν να τη γυρισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντησεις, και δυστυχως δε με αφησαν να τη γυρισω Αν είναι μέσα στην αρχική της συσκευασία, έχεις δικαίωμα να τη γυρίσεις πίσω εντός 14 ημερών. Τώρα, άμα έσκισες αυτοκόλλητα, πέταξες κουτιά, ξέχνα το. Ε, έτσι όπως τα έκανες(πλαίσιο, 170) σου αξίζει μια μικρή τιμωρία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Μαγειρας Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καληςπερα,Θελω να παω σε καινουργια καρτα,μονο για gaming..Δεν εχω πολυ καλη γνώση απο κάρτες γραφικων...περνω οτι μου προτείνουν οι πιο ειδικοί..Ειμαι κάτοχος AMD δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Nvidia..Σκεφτομαι να παω σε μια οικονομική υλοποίηση της 1080 πχ palit...η να παω στην αντίστοιχη κατηγορια της AMD (δεν ξερω ποια ειναι η καλύτερη ..νομιζω rx480-580;)Η κινηση μου αυτη θελω να με κρατήσει για 5 χρονια περιπου..Τι προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Καληςπερα, Θελω να παω σε καινουργια καρτα,μονο για gaming.. Δεν εχω πολυ καλη γνώση απο κάρτες γραφικων...περνω οτι μου προτείνουν οι πιο ειδικοί.. Ειμαι κάτοχος AMD δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Nvidia.. Σκεφτομαι να παω σε μια οικονομική υλοποίηση της 1080 πχ palit...η να παω στην αντίστοιχη κατηγορια της AMD (δεν ξερω ποια ειναι η καλύτερη ..νομιζω rx480-580;)Η κινηση μου αυτη θελω να με κρατήσει για 5 χρονια περιπου.. Τι προτείνετε; Στην AMD δεν έχει κυκλοφορήσει η αντίστοιχη της 1080 (Vega). Λογικά, κάπου Ιούνιο-Ιούλιο θα βγει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για 1080P-144Hz αρκει rx480-580 ή πρεπει να ανεβουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Για 1080P-144Hz αρκει rx480-580 ή πρεπει να ανεβουμε? Στα 1080p ναι αρκεί....... για 1080p/144hz όχι.Πρέπει αναγκαστικά να ανέβετε level. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δηλαδη 100fps δεν θα τα εχει σε very high settings χωρις υπερβολες στα φιλτρα? Απο AMD μερια λογω freesync τι επιλογες εχουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δηλαδη 100fps δεν θα τα εχει σε very high settings χωρις υπερβολες στα φιλτρα? Απο AMD μερια λογω freesync τι επιλογες εχουμε? Τα 100fps και υπό προυποθέσεις και πάντα αναλόγως το game ίσως τα έχεις.Όπως και να έχει ή πας σε μτχ fury x (τα 100fps θα τα έχει άνετα με ή χωρίς tweak στα settings πάντα αναλόγως του game) ή πας για cf rx 580/480 ή περιμένεις για vega. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asturias Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Αν είναι μέσα στην αρχική της συσκευασία, έχεις δικαίωμα να τη γυρίσεις πίσω εντός 14 ημερών. Τώρα, άμα έσκισες αυτοκόλλητα, πέταξες κουτιά, ξέχνα το. Ε, έτσι όπως τα έκανες(πλαίσιο, 170) σου αξίζει μια μικρή τιμωρία. Εμμμμ, δεν υπαρχει η παραμικρη φθορα ουτε εχει χαθει τιποτα. Πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι «θα τα πληρωσουμε εμεις απο την τσεπη μας». What?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Εμμμμ, δεν υπαρχει η παραμικρη φθορα ουτε εχει χαθει τιποτα. Πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι «θα τα πληρωσουμε εμεις απο την τσεπη μας». What?! Λογικό μου ακούγεται. Αυτό περί 14 ημερών είναι μόνο για ηλεκτρονικές αγορές και ανήκει στην κρίση του καταστήματος αν την δεχτεί καθώς ο νόμος δεν είναι ξεκάθαρος πάνω στο θέμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού δεν είναι και ελλατωματική θα έπρεπε το πλαίσιο να την πουλήσει ανοιγμένη σε κάποιον άλλον που μετά θα ερχόταν εδώ και θα διέσυρε το πλαίσιο ότι πουλάει ανοιγμένα προιόντα πχ Βέβαια υπάρχουν περιπτώσεις όπου το πλαίσιο αλλά και άλλα καταστήματα-αλυσίδες δέχονται τέτοιες αλλαγές, σύμφωνα με μαρτυρίες δηλαδή κάποιων συμφορουμιτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Καληςπερα, Θελω να παω σε καινουργια καρτα,μονο για gaming.. Δεν εχω πολυ καλη γνώση απο κάρτες γραφικων...περνω οτι μου προτείνουν οι πιο ειδικοί.. Ειμαι κάτοχος AMD δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε Nvidia.. Σκεφτομαι να παω σε μια οικονομική υλοποίηση της 1080 πχ palit...η να παω στην αντίστοιχη κατηγορια της AMD (δεν ξερω ποια ειναι η καλύτερη ..νομιζω rx480-580;)Η κινηση μου αυτη θελω να με κρατήσει για 5 χρονια περιπου.. Τι προτείνετε; Γραψε καλυτερα και τι συστημα (μοντελο,οθονης,cpu,τροφοδοτικο,καρτα) και τι budget εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα