Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1050 απλή ή ti. H ti είναι 4GB? Αν δεν δώσεις πάνω απο 40 ευρώ, ναι.

TI στα 199, δεν αγοράζω σκρουτζ κάρτες ξανά,μόνο πλαίσιο.

Γύρω στα 70 καπέλο θα δώσω για καινουρια κάρτα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι

Αφού απαντάς έτσι, κάνε ότι θες.

Αν δεν θες να εμπειστευτείς καταστήματα απο το σκρουτζ, πήγαινε amazon και πάρε με αυτά τα λεφτά μια 1060 3GB που είναι πολύ καλύτερη.

• Like 2

Αφού απαντάς έτσι, κάνε ότι θες.

Αν δεν θες να εμπειστευτείς καταστήματα απο το σκρουτζ, πήγαινε amazon και πάρε με αυτά τα λεφτά μια 1060 3GB που είναι πολύ καλύτερη.

Ελλάδα θέλω φίλε και κανονικό μαγαζί, που το κακό;

Το κανονικό μ'αρέσει. Πάρε την απο εκεί, τι να σου πω.

Τεσπα αλλού είναι το θέμα, αξίζει η να περιμένω; παίζει να βγει κάτι καλύτερο έως τα 200 ευρώ;

Τεσπα αλλού είναι το θέμα, αξίζει η να περιμένω; παίζει να βγει κάτι καλύτερο έως τα 200 ευρώ;

Με 200 παίρνεις πολύ καλύτερες gpu, αλλά όχι απο το Πλαίσιο. Στο price range των 1050ti που ψάχνεις δεν αναμένεται κάτι. Ίσως η 560 που είναι κάπου 8% πάνω απο την 460 (σαν 460 ξεκλείδωτη και OC).

• Like 1

Με 200 παίρνεις πολύ καλύτερες gpu, αλλά όχι απο το Πλαίσιο. Στο price range των 1050ti που ψάχνεις δεν αναμένεται κάτι. Ίσως η 560 που είναι κάπου 8% πάνω απο την 460 (σαν 460 ξεκλείδωτη και OC).

Λιγο πιο πανω μαλλον..

Αρχισε να εμφανιζεται και eu αυτη https://geizhals.eu/?cat=gra16_512&xf=9809_13+2406+-+RX+560&asuch=&bpmax=&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&plz=&dist=&mail=&sort=r&togglecountry=set

• Like 1

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση. Κάρτα γραφικών για Mac 15αρι του 2011 Α1286 ποια κάρτα γραφικών κάνει?

Nομιζω ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη και δεν ειναι αποσπωμενη..

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω μια 1070 για casual gaming μεν αλλα 1440p δε οποτε κατεληξα σε 1070 αντι για 1060.

Τώρα ποια υλοποίηση της 1070 προτείνετε?

Αξίζει τα λεφτά της η Asus GeForce GTX1070 8GB ROG Strix OC ή η Gigabyte GeForce GTX1070 8GB Xtreme Gaming ή μπορω να πάω σε μια οικονομικότερη υλοποίηση πχ MSI GeForce GTX1070 8GB Aero OC που έχει και 60-100 υερω λιγοτερα?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα,

Θέλω να πάρω μια 1070 για casual gaming μεν αλλα 1440p δε οποτε κατεληξα σε 1070 αντι για 1060.

Τώρα ποια υλοποίηση της 1070 προτείνετε?

Αξίζει τα λεφτά της η Asus GeForce GTX1070 8GB ROG Strix OC ή η Gigabyte GeForce GTX1070 8GB Xtreme Gaming ή μπορω να πάω σε μια οικονομικότερη υλοποίηση πχ MSI GeForce GTX1070 8GB Aero OC που έχει και 60-100 υερω λιγοτερα?

Ευχαριστώ πολύ!

Καλυτερα να γραφετε και απο τι αποτελειται το συστημα και μοντελο οθονης καλου-κακου.

Την υπογραφή δεν μπορώ να την δω γιατί είμαι από κινητό.

Η 1050ti είναι μια αρκετά δυνατή κάρτα, ικανή για χαλαρό παιχνίδι σε 1080ρ. Μήπως όμως να έκανες την υπέρβαση για μια φθηνή 470; Σαν απόδοση/τιμή είναι καλύτερη.

Sheogorath τελικά μάλλον αύριο θα πάω στην 470 υλοποίηση της gigabyte G1 (μου αρέσει αρκετά αυτή η υλοποίηση και πολύ δύσκολα θα αλλάξω γνώμη). Στην έκδοση με τα 4 gb

http://www.cosmodata.gr/product/281392/

Αν μέχρι 25 μαίου περίπου που θα αλλάξω τροφοδοτικό την δουλεύω με το τροφοδοτικό της υπογραφής μου θα έχω θέμα, το ξέρω ότι είναι οριακά αλλά υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά η κάρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...