Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

* Case (Κουτί): Corsair 350D
* PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair RM750
* Motherboard (Μητρική): Asus Maximus v gene
* CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Core i7 3770K @ 4.4Ghz
* RAM (Μνήμη συστήματος): 32GB ddr3 1600Mhz
* GPU (Κάρτα γραφικών): onboard
* Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Dell U2711 2560 x 1440
* ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10

Έχω το παραπάνω σύστημα και πρόκειται να "επενδύσω" σε GPU. Μου δωσε ο κολλητος μου για λίγο καιρό μια Asus strix 1070 OC μοντέλο και την έχω κατά ευχαριστηθεί.  Πραγματικά αθόρυβη κάρτα την ωρα του gaming , ποιοτική , χωρίς coil whine (καλα αυτο ειναι και λίγο ρίσκο) και τα τρέχει όλα νερό.

Σκέφτομαι ή να αγοράσω την ίδια ή να δω σε καμιά φθηνότερη υλοποίηση 1080, ας πούμε την Gigabyte GTX1080 (G1 ή απλή;;; )   ή MSI GeForce GTX1080 8GB Armor OC  που βγαίνουν σε παρόμοια τιμή με την Asus. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι υλοποιήσεις όμως πως είναι από θέμα θορύβου-θερμοκρασιών;; σε σύγκριση με την asus που είναι δοκιμασμένη....

Προτιμώ δηλαδή να χάσω λίγα fps για καλύτερη υλοποίηση.. εκτός αν δεν ισχύει αυτό στις συγκεκριμένες κάρτες.

Οι υλοποιήσεις όμως πως είναι από θέμα θορύβου-θερμοκρασιών;; σε σύγκριση με την asus που είναι δοκιμασμένη....

Προτιμώ δηλαδή να χάσω λίγα fps για καλύτερη υλοποίηση.. εκτός αν δεν ισχύει αυτό στις συγκεκριμένες κάρτες.

Όλες πάνω κάτω τα ίδια είναι, αρκεί να μην είναι blower fan.

• Like 2

Παιδια για την amd rx460 εχει καποιος εμπειρία για τα crashes που τρωει στα παιχνίδια και τι γίνεται ακριβως ? Γιατι ειμουν έτοιμος να την παρω αλλα με αυτα που διάβασα σε ξενα site εχω τρομάξει και πήγα λιγο πάσο μηπως παρω κατι αλλο,

Καλησπέρα! Ψάχνω μια καλή φθηνή κάρτα γραφικών μέχρι τα 35 ευρώ. Περιορισμένη τιμή και ξέρω οτι δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, απλά θέλω την καλύτερη σε αυτά τα λεφτά! Χρειάζεται για ερασιτεχνική επεξεργασία φωτογραφιών..Χωρίς κάρτα γραφικών το σύστημα δεν τις δείχνει ποιοτικές..τραβηγμένες από DSLR και δεν ..πριν είχα την ATI RADEON HD4650 και τις έδειχνε μια χαρά και τα παιχνίδια της έπαιζε PES16, FARCRY3, GRID AUTOSPORT..Μην τα πολυλογώ χαχα:

PSU : Power-On PS430 430W

Motherboard : Gigabyte 945GM-S2

CPU : Intel Pentium E5800 3.20GHz 

RAM : 2x 1GB KINGSTON 667MHz DDR2 (Πρόκειται να πάρω άλλες δυο μονές λίγους μήνες μετά την αναβάθμιση της κάρτας)

GPU : - ή Intel 82945G Express Chipset Family

Monitor/Resolution : VA1923wSERIES/1440x900

ΟS : Windows 10 Home 64-bit

Καλησπέρα! Ψάχνω μια καλή φθηνή κάρτα γραφικών μέχρι τα 35 ευρώ. Περιορισμένη τιμή και ξέρω οτι δεν υπάρχουν πολλές ευκαιρίες, απλά θέλω την καλύτερη σε αυτά τα λεφτά! Χρειάζεται για ερασιτεχνική επεξεργασία φωτογραφιών..Χωρίς κάρτα γραφικών το σύστημα δεν τις δείχνει ποιοτικές..τραβηγμένες από DSLR και δεν ..πριν είχα την ATI RADEON HD4650 και τις έδειχνε μια χαρά και τα παιχνίδια της έπαιζε PES16, FARCRY3, GRID AUTOSPORT..Μην τα πολυλογώ χαχα:

PSU : Power-On PS430 430W

Motherboard : Gigabyte 945GM-S2

CPU : Intel Pentium E5800 3.20GHz 

RAM : 2x 1GB KINGSTON 667MHz DDR2 (Πρόκειται να πάρω άλλες δυο μονές λίγους μήνες μετά την αναβάθμιση της κάρτας)

GPU : - ή Intel 82945G Express Chipset Family

Monitor/Resolution : VA1923wSERIES/1440x900

ΟS : Windows 10 Home 64-bit

Καλησπέρα,

Με το τροφοδοτικό που έχεις και δεν είναι 430 βαττ σίγουρα, (ας γράφει ότι θέλει) περιορίζονται δυστυχώς οι επιλογές.

Θα πρότεινα μια 6450 με περίπου 20 ευρώ, μια GT730 με λίγα παραπάνω (αξίζει), ή μια GT640 (όχι πολύ πάνω απο 30 ευρώ).

Ένας φίλος ίσως δίνει μια 730 αρκετά οικονομικά, αν σε ενδιαφέρει θα ρωτήσω, πιστεύω είναι η ιδανικότερη επιλογή αν το πρόγραμμα υποστηρίζει και Cuda.

Το τροφοδοτικό γράφει: Max Output 3V+5V=100W
                                      Max Output 12 V1 + 12 V2= 316W
                                      Max Total Output = 430W
..λιγα παραπανω δε βαζω γιατι εβαλα παραπανω σε αλλη καρτα που ειχα ξαναδημοσιευσει για αλλο συστημα, αν με θυμασαι  :P ..Μεταχειρισμενη δεν παιρνω..αυτή τη θέλω ίσα ίσα να δείχνει καλά τις εικόνες..και κανα pro..αρα; 

Στην 710 θα παω λογικα..ταιριαζει στην PCI της MB ετσι;;

Παιδια εχει βάλει κανεις την gtx 1050 σε μητρική χωρις uefi bios ??? Εχω αυτη την μητρική msi 880gm-e41 που ειναι μονο legacy υπαρχει περίπτωση να μην δουλέψει η καρτα ??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...