Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Nαι, περίμενε αν θες τις 560 που θα είναι full πυρήνας. Αν και το τροφοδοτικό σου το φοβάμαι. Mια MSI έπαιζε στα 93, δες αν υπάρχει ακόμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θελω να αναβαθμισω την G1 970 σε μια 1070 , υπαρχει ομως ενα προβλημα , οι οθονες που εχω ειναι με 2 HDMI (main monitor και TV) και 1 VGA (secondary monitor) ... Oι περισσοτερες 1070 εχουν 1 DVI , 1 HDMI και 3 Displayport ... Tι κανουμε σε αυτην την περιπτωση ? Adapter DVI>VGA και adapter Displayport>Hdmi ??? Eπισης με προβληματιζει ΑΝ η DVI θα δεχεται το VGA adapter , η 970 που εχει 2 DVI μονο το 1 ειναι συμβατο με το vga adapter ... Πως μπορω να ξερω οτι το dvi της 1070 θα το δεχεται ?? Ευχαριστω εκ των πρότερων !!! ΥΓ . Για να μεινω και οntopic , ποιες απο τις παρακατω να προτιμησω ? Μετραει πολυ και το στυλιστικο κομματι διοτι θα μπει στο P400 Tempered Glass 1η μουρη !!! Eγω εχω ενα +1 στην ΜSI για να ταιριαξει και με την mobo αλλα αν η Strix ειναι αρκετα καλυτερη τοτε χτυπαω την Strix https://www.skroutz.gr/s/9241728/MSI-GeForce-GTX1070-8GB-Gaming-X-GTX-1070-Gaming-X-8G.html https://www.skroutz.gr/s/9348156/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-ROG-Strix-90YV09N2-M0NA00.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θέλει active adapter από dvi->vga, έχει τον νου σου. Τώρα σε ποια να πας, εγώ θα κοιτούσα τις τρεις φθηνότερες, εξάλλου ίδιες επιδόσεις και oc έχουν πάνω κάτω (<3%) και τα παραπάνω λεφτά για φρου φρου και αρώματα τα θεωρώ πέταμα. Ειδικά όταν οι ακριβές 1070 έχουν όσο οι 1080 ή και περισσότερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blazz0r Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα. https://www.skroutz.gr/s/8453840/Gigabyte-GeForce-GT730-1GB-GV-N730D5OC-1GI.html Αν δεν κάνω λάθος κοιτώντας την μέγιστη ανάλυση είναι kepler (οι fermi πανε έως 2560Χ2048), συνεπώς θα μπορεί να μπει και 3η οθόνη αν ποτέ χρειαστεί (αν ήταν fermi δεν γίνεται). Θα κοιτούσα πάντως πρώτα μην έχουν χαλάσει τα καλώδια VGA γιατί και αυτό είναι μια πιθανότητα. Σωστή η επισήμανση για τα καλώδια, θα το βεβαιώσω πριν κάνω οτιδήποτε. Επίσης τώρα να πω ότι προστέθηκε και μία επιπλέον απαίτηση από λογισμικό η οποία περιγράφεται εδώ https://support.pix4d.com/hc/en-us/articles/202557289-System-Requirements-Minimum-and-Recommended-Hardware-and-Software-Specifications#gsc.tab=0 Λέει recommended GeForce GPU compatible with OpenGL 3.2 and 2 GB RAM. Αν θέλαμε να πιάσουμε και τα 2GB? Edit: Θυμήθηκα ότι όταν τον είχα φέρει στο σπίτι τον υπολογιστή για έλεγχο, και με τα δικά μου vga καλώδια έβγαζε κίτρινες οθόνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θέλει active adapter από dvi->vga, έχει τον νου σου. Τώρα σε ποια να πας, εγώ θα κοιτούσα τις τρεις φθηνότερες, εξάλλου ίδιες επιδόσεις και oc έχουν πάνω κάτω (<3%) και τα παραπάνω λεφτά για φρου φρου και αρώματα τα θεωρώ πέταμα. Ειδικά όταν οι ακριβές 1070 έχουν όσο οι 1080 ή και περισσότερο! Μεχρι τωρα χρησιμοποιώ το κλασσικο DVI-I (dual link) σε vga στην 1η θυρα της 970 που το υποστηρίζει , στην 2η δεν λειτουργει .... Ιδια φαση και στην 1070 δλδ ? Θελει αλλο adapter εντελως ? Εχει σχεση ο τυπος DVI που προσφερει δλδ η gpu ? Λογικα θα αγοραστει απο εδω μεσα με υπολοιπο εγγυησης (οταν βρω αγγελια που να μου κανει κλικ) καινουριες οι "premium" υλοποιήσεις ξεφευγουν πολυ ναι δεν αξιζει ... Θελω ομως να ειναι κοσμημα η καρτα γιατι θα μπει σε πολυ ομορφο κουτακι , το backplate δλδ ειναι απαραιτητο ... Και αν εχει κανα rgb ακομα καλυτερα ξερω ειναι περιττα στην ουσια αλλα αν δεις βραδακι το σεταπ θα το ερωτευτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στην δουλειά έχω έναν A10 -6800k, με ram 8gb και τροφοδοτικό bitmore 450W, χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών. Έλεγα τα μεσημέρια που δεν θα προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι να άρχιζα πάλι το gaming. Πρακτικά θέλω να μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς σε full HD παιχνίδια όπως call of duty, Crysis κ.τ.λ. Ταβάνι τα 100€. Λογικά η MSI rx 460 2 Gb μου κάνει έτσι; Σου κανει,οπως σου παν http://www.skroutz.gr/s/10554879/MSI-Radeon-RX-460-2GB-OC-Radeon-RX-460-2G-OC.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Broder Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Case: Coolmaster Cosmos 1000 Cpu : Intel i7 920 Mobo: Asus P6T deluxe Ram: ddr3 1333 (667MHz) corsair triple channel 6gb Gpu: asus radeon 4870 Psu: corsair 650watt Os: Windows 10 pro 64 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών (μου βγάζει θέματα τον τελευταίο χρόνο) με μια rx480 ή rx 580, ποιά είναι η γνώμη σας και αν θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με το σύστημα μου, καθότι παλιό. Σκεφτόμουν κάτι σε sapphire ή Asus και τα παιχνίδια που παίζω είναι rts (σειρά total war) και το Diablo... Ευχαριστώ... Υ.Σ. Τα παιχνίδια θα παίζουν σε οθόνη που υποστηρίζει 1080p και καλοκαίρι θα αγοράζω οθόνη που θα υποστηρίζει amd freesync Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από Broder 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisAttart Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Θελω να αναβαθμισω την G1 970 σε μια 1070 , υπαρχει ομως ενα προβλημα , οι οθονες που εχω ειναι με 2 HDMI (main monitor και TV) και 1 VGA (secondary monitor) ... Oι περισσοτερες 1070 εχουν 1 DVI , 1 HDMI και 3 Displayport ... Tι κανουμε σε αυτην την περιπτωση ? Adapter DVI>VGA και adapter Displayport>Hdmi ??? Eπισης με προβληματιζει ΑΝ η DVI θα δεχεται το VGA adapter , η 970 που εχει 2 DVI μονο το 1 ειναι συμβατο με το vga adapter ... Πως μπορω να ξερω οτι το dvi της 1070 θα το δεχεται ?? Ευχαριστω εκ των πρότερων !!! ΥΓ . Για να μεινω και οntopic , ποιες απο τις παρακατω να προτιμησω ? Μετραει πολυ και το στυλιστικο κομματι διοτι θα μπει στο P400 Tempered Glass 1η μουρη !!! Eγω εχω ενα +1 στην ΜSI για να ταιριαξει και με την mobo αλλα αν η Strix ειναι αρκετα καλυτερη τοτε χτυπαω την Strix https://www.skroutz.gr/s/9241728/MSI-GeForce-GTX1070-8GB-Gaming-X-GTX-1070-Gaming-X-8G.html https://www.skroutz.gr/s/9348156/Asus-GeForce-GTX1070-8GB-ROG-Strix-90YV09N2-M0NA00.html Θέλει active adapter από dvi->vga, έχει τον νου σου. Τώρα σε ποια να πας, εγώ θα κοιτούσα τις τρεις φθηνότερες, εξάλλου ίδιες επιδόσεις και oc έχουν πάνω κάτω (<3%) και τα παραπάνω λεφτά για φρου φρου και αρώματα τα θεωρώ πέταμα. Ειδικά όταν οι ακριβές 1070 έχουν όσο οι 1080 ή και περισσότερο! Μεχρι τωρα χρησιμοποιώ το κλασσικο DVI-I (dual link) σε vga στην 1η θυρα της 970 που το υποστηρίζει , στην 2η δεν λειτουργει .... Ιδια φαση και στην 1070 δλδ ? Θελει αλλο adapter εντελως ? Εχει σχεση ο τυπος DVI που προσφερει δλδ η gpu ? Λογικα θα αγοραστει απο εδω μεσα με υπολοιπο εγγυησης (οταν βρω αγγελια που να μου κανει κλικ) καινουριες οι "premium" υλοποιήσεις ξεφευγουν πολυ ναι δεν αξιζει ... Θελω ομως να ειναι κοσμημα η καρτα γιατι θα μπει σε πολυ ομορφο κουτακι , το backplate δλδ ειναι απαραιτητο ... Και αν εχει κανα rgb ακομα καλυτερα ξερω ειναι περιττα στην ουσια αλλα αν δεις βραδακι το σεταπ θα το ερωτευτεις Βρηκα ακρη η σειρα 900 ειχε DVI-I που μπορει να γινει με απλο ανταπτορ VGA ενω η σειρα 1000 εχει DVI-D που θελει active ... και ρωταω ... Πως σαν φαινεται η αγορα μιας 980ti αντι 1070 ? Μεταχειρο θα ηταν και οι 2 , εχει τις εξοδους που θελω και μεχρι 1440 που σκοπευω να παιζω ειναι αψογες και οι 2 ... Τι λετε ? Case: Coolmaster Cosmos 1000 Cpu : Intel i7 920 Mobo: Asus P6T deluxe Ram: ddr3 1333 (667MHz) corsair triple channel 6gb Gpu: asus radeon 4870 Psu: corsair 650watt Os: Windows 10 pro 64 Καλησπέρα, θέλω να αλλάξω την κάρτα γραφικών (μου βγάζει θέματα τον τελευταίο χρόνο) με μια rx480 ή rx 580, ποιά είναι η γνώμη σας και αν θα έχω κάποιο θέμα συμβατότητας με το σύστημα μου, καθότι παλιό. Σκεφτόμουν κάτι σε sapphire ή Asus και τα παιχνίδια που παίζω είναι rts (σειρά total war) και το Diablo... Ευχαριστώ... Υ.Σ. Τα παιχνίδια θα παίζουν σε οθόνη που υποστηρίζει 1080p και καλοκαίρι θα αγοράζω οθόνη που θα υποστηρίζει amd freesync Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο σεταπ , προχωρα σε 480/580 (ιδια καρτα ειναι με λιγο καλυτερους χρονισμους) και μην φοβασαι τπτ απο θεμα συμβατοτητας ... Θα προτεινα βεβαια αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις cpu/mobo/ram , να παρεις μια καλη ψυκτρα και να πας τον 920 στα 4ghz ... Παντως η 970 ( λιγο πιο αδυναμη απο την 580 που λες) ηταν πανω στο ιδιο σεταπ και επαιζε αψογα ... Ο 920 ειναι αξιοπρεπεστατος cpu και με λιγο overclock δεν νομιζω να εχεις θεμα ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Broder Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Σε ευχαριστώ, τώρα περιμένω να κυκλοφορήσουν οι 580 γιατί μέχρι και σήμερα μόνο οι 570 κυκλοφόρησαν Ελλάδα και αυτές όχι ετοιμοπαράδοτες... Βρηκα ακρη η σειρα 900 ειχε DVI-I που μπορει να γινει με απλο ανταπτορ VGA ενω η σειρα 1000 εχει DVI-D που θελει active ... και ρωταω ... Πως σαν φαινεται η αγορα μιας 980ti αντι 1070 ? Μεταχειρο θα ηταν και οι 2 , εχει τις εξοδους που θελω και μεχρι 1440 που σκοπευω να παιζω ειναι αψογες και οι 2 ... Τι λετε ? Φιλε μου ειχα ακριβως το ιδιο σεταπ , προχωρα σε 480/580 (ιδια καρτα ειναι με λιγο καλυτερους χρονισμους) και μην φοβασαι τπτ απο θεμα συμβατοτητας ... Θα προτεινα βεβαια αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις cpu/mobo/ram , να παρεις μια καλη ψυκτρα και να πας τον 920 στα 4ghz ... Παντως η 970 ( λιγο πιο αδυναμη απο την 580 που λες) ηταν πανω στο ιδιο σεταπ και επαιζε αψογα ... Ο 920 ειναι αξιοπρεπεστατος cpu και με λιγο overclock δεν νομιζω να εχεις θεμα ... Σε ευχαριστώ, τώρα περιμένω να κυκλοφορήσουν οι 580 γιατί μέχρι και σήμερα μόνο οι 570 κυκλοφόρησαν Ελλάδα και αυτές όχι ετοιμοπαράδοτες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo grs Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εχω υπολογιστη με επεξεργαστη g4560 ram hyperx 8gb μητρικη gigabyte ga b250m d3h τροφοδοτικο coolermaster 600watt 85+. Μου εχει μεινη να επιλεξω την καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα σε gtx1060 6gb msi gaming x 310 ευρω h gigabyte g1 gaming 6gb 300 ευρω h rx580 ακομα δεν εχουν βγει στην ελληνικη αγορα εκτος απο την strix sta 390 ευρω.Μελλοντικα παω σε 7700κ η 6600κ και ssd.Συμβουλες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Εχω υπολογιστη με επεξεργαστη g4560 ram hyperx 8gb μητρικη gigabyte ga b250m d3h τροφοδοτικο coolermaster 600watt 85+. Μου εχει μεινη να επιλεξω την καρτα γραφικων ειμαι αναμεσα σε gtx1060 6gb msi gaming x 310 ευρω h gigabyte g1 gaming 6gb 300 ευρω h rx580 ακομα δεν εχουν βγει στην ελληνικη αγορα εκτος απο την strix sta 390 ευρω.Μελλοντικα παω σε 7700κ η 6600κ και ssd.Συμβουλες??? Τι οθονη εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelo grs Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 1080p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Καλημέρα παιδιά. Μέσα Μαΐου σκέφτομαι να αλλάξω την 6850 που έχω. Η κάρτα που θέλω να πάρω είναι η Gigabyte 1050ti Τα παιχνίδια που θέλω να παίξω είναι gta v, Batman arkham knight, Need for speed (το τελευταίο), division και γενικά τέτοιου είδους παιχνίδια. Πως πιστεύετε θα πηγαίνει με την συγκεκριμένη κάρτα. Δεν με ενδιαφέρει να τα παίζω στο τέρμα τα γραφικά και με 60 fps αλλά και να μην παίζουν και με 20. Πως θα πηγαίνει η συγκεκριμένη κάρτα? Δυστυχώς δεν μπορώ να διαθέσω περισσότερα λεφτά και θέλω μόνο καινούργια. Η αλλαγή θα γίνει στο pc 1 της υπογραφής μου και θα αντικαταστήσεις την Asus 6850. Επίσης υπάρχει πιθανότητα να την κόβει ο επεξεργαστής? Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Την υπογραφή δεν μπορώ να την δω γιατί είμαι από κινητό. Η 1050ti είναι μια αρκετά δυνατή κάρτα, ικανή για χαλαρό παιχνίδι σε 1080ρ. Μήπως όμως να έκανες την υπέρβαση για μια φθηνή 470; Σαν απόδοση/τιμή είναι καλύτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2017 Την υπογραφή δεν μπορώ να την δω γιατί είμαι από κινητό. Η 1050ti είναι μια αρκετά δυνατή κάρτα, ικανή για χαλαρό παιχνίδι σε 1080ρ. Μήπως όμως να έκανες την υπέρβαση για μια φθηνή 470; Σαν απόδοση/τιμή είναι καλύτερη. Το pc είναι αυτο.PC1-> OS: Windows 10 home 64bit greek - Cpu: Intel pentium G3258 (4.4 Ghz oc) - Cpu cooler: Cooler master hyper 212 evo - Motherboard: Asrock Z97 anniversary - Ram: Kingston hyperx fury 4*4 gb ddr3L - Hdd: Western digital caviar blue 1Tb - Western digital caviar green 1Tb- Gpu: Asus hd 6850 1gb - Psu: Corsair cx430 - Case: Corsair carbide 300r - Monitor: Asus vs 247P Δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Θα έχει μεγάλη διαφορά από την 1050 to? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα