Shadowthief15 Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 * Case (Κουτί): Δεν ξέρω ακριβώς ποιο μοντέλο είναι. Είναι Gigabyte πάντως και το έχω σχεδόν 10 χρόνια * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Thermaltake Smart SE 530W * Motherboard (Μητρική): ASROCK Z97 Anniversary * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Core i5 4460 * RAM (Μνήμη συστήματος): 8GB * GPU (Κάρτα γραφικών): ASUS RADEON HD 7790 1GB * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung P2370, 1920 x 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 (πιθανότατα θα αναβαθμίσω σε 10 με την αλλαγή της κάρτας) Θα δώσω 200-300 ευρώ. Αυτή την στιγμή δεν ασχολούμαι με video gaming ιδιαίτερα πολύ αλλά κάνω video editing σε sony vegas συχνά πυκνά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2017 * Case (Κουτί): Δεν ξέρω ακριβώς ποιο μοντέλο είναι. Είναι Gigabyte πάντως και το έχω σχεδόν 10 χρόνια * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Thermaltake Smart SE 530W * Motherboard (Μητρική): ASROCK Z97 Anniversary * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Core i5 4460 * RAM (Μνήμη συστήματος): 8GB * GPU (Κάρτα γραφικών): ASUS RADEON HD 7790 1GB * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Samsung P2370, 1920 x 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 (πιθανότατα θα αναβαθμίσω σε 10 με την αλλαγή της κάρτας) Θα δώσω 200-300 ευρώ. Αυτή την στιγμή δεν ασχολούμαι με video gaming ιδιαίτερα πολύ αλλά κάνω video editing σε sony vegas συχνά πυκνά. https://www.skroutz.gr/s/9643209/XFX-Radeon-RX-480-8GB-RX-480P8DBA6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadowthief15 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αναμεσα σε αυτη και στη gtx 1060 6gb ειμαι. Γενικα στα reviews βλεπω βαζουν την gtx ελαφρα πιο πανω. Εσυ γιατι λες αυτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Αναμεσα σε αυτη και στη gtx 1060 6gb ειμαι. Γενικα στα reviews βλεπω βαζουν την gtx ελαφρα πιο πανω. Εσυ γιατι λες αυτη; Λόγω Sony Vegas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλημέρα στην παρέα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να του βάλω μία GTX 1080. Σέ ένα σάιτ που υπολογίζει το bottleneck μου βγάζει 18% από 9 που έχω τώρα. Θα έχω πρόβλημα; Είναι αξιόπιστα αυτά τα αποτελέσματα; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Μα παιζει ρολο η αναλυση και τα Hz.... ποιο site ειναι αυτο ? oi 4690K / 4790K δεν τρωνε μπουκαλι. αντεχουν μια χαρα οτι και να τους ριξεις.. Αν τους κλοκαρεις κι ολας, εχουν ιδιο single thread IPC με 6700/6850Κ και καλυτερο ακομα, δηλαδη αν ειναι να φαει μπουκαλι θα το τρωνε ολοι λιγο πολυ, αντε λιγο καλυτερα ο 7700K στα 5GHz και Ryzen 1800x μονο να τους κοντραρει 10% single thread IPC... Ειχα 4690Κ @ 4.7GHz ΑΙΟ με GTX 1080. Μιλαμε για 1440p/60Ηz μινιμουμ, γιατι σε 1080p/60Hz η 1080 ειναι overkill και θα τρωει λιγο μπουκαλι. μια 1070 υπεραρκει εκει εισαι αρχοντας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Καλημέρα στην παρέα. Έχω το σύστημα της υπογραφής μου και θέλω να του βάλω μία GTX 1080. Σέ ένα σάιτ που υπολογίζει το bottleneck μου βγάζει 18% από 9 που έχω τώρα. Θα έχω πρόβλημα; Είναι αξιόπιστα αυτά τα αποτελέσματα; Ευχαριστώ. Σάιτ που υπολογίζει το bottltneck... Μάλιστα... Θα εμπιστευόμουν περισσότερο μια χαρτορίχτρα αδερφέ. Στο προκείμενο στην πλειονότητα των παιχνιδιών δεν θα έχεις καθόλου σε ορισμένα ένας i7 θα είναι μπροστά. Δεν υπολογίζω και το πλεονέκτημά σου να τον κλοκάρεις. Οπότε άν την έβαλες στο μάτι και η ανάλυση της οθόνης σου το επιτρέπει go for it. Με το τελευταίο εννοώ μην την πάρεις άν έχεις 1080p και δεν έχεις σκοπό να το αλλάξεις. Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Το ήξερα ότι μπορώ να σας εμπιστευτώ. Βασικά τον υπολογιστή τον έχω σε μία 4κ τηλεόραση. Δεν έχω απαιτήσεις τρελές. Πιο πολύ για assetto Corsa και τέτοιας κατηγορίας παιχνίδια. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 σε 4Κ ΔΕΝ τρως μπουκαλα με τιποτα, θες sli στο μελλον για μαχ settings σε μερικους τιτλους, αλλα τη βγαζεις και ετσι καπως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Δεν έχω απαιτήσεις τρελές. Πιο πολύ για assetto Corsa και τέτοιας κατηγορίας παιχνίδια. Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Εγώ μια φορά άν δεν είχα τρελές απαιτήσεις, θα καθόμουν στ'αυγά μου με την 970 και δεν θα έσκαγα 6 κατοστάρικα Απο εκεί και μετά θα πρότεινα να περιμένεις λίγο καιρό να δείς τι θα γίνει με τις καινούργιες απο amd τιμές-απόδοση και αποφασίζεις τότε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2017 ναι ..... παντως οι τιμες πεφτουν λιγο σιγα σιγα, και σε pascal οτι και να παρεις ειναι καλο με κλειστα τα ματια : 1080 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ στα 550 http://www.skroutz.gr/s/9240707/MSI-GeForce-GTX1080-8GB-Armor-OC-GTX-1080-ARMOR-8G-OC.html 1070 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ στα 435 http://www.skroutz.gr/s/10043837/EVGA-GeForce-GTX1070-8GB-SC-Gaming-ACX-3-0-Black-08G-P4-5173-KR.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karaLRS Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Αναμεσα σε αυτη και στη gtx 1060 6gb ειμαι. Γενικα στα reviews βλεπω βαζουν την gtx ελαφρα πιο πανω. Εσυ γιατι λες αυτη;σε πέντε μέρες θα έχω μια 1060 3gb oc που πηρα στα 190€ από Amazon.fr αν θες περίμενε λίγο να σου πω εντυπώσεις από Cuda στο Vegas Επεξ/σία 19 Απριλίου 2017 από karaLRS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blazz0r Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Σε υπολογιστή γραφείου τοπογράφου μηχανικού, οι οθόνες χάνουν σήμα και γίνονται κίτρινες ή μαύρες ή χαλάνε τα χρώματα. Αυτό γίνεται και σε XP και σε Windows 10. Επειδή standard φταίει η κάρτα γραφικών, θα βάλουμε καινούργια. CPU έχει AMD Phenom II X4 διπύρηνο PSU έχει Corsair 430 W Τώρα έχει μία Nvidia Geforce 220 GT Θέλω να βάλω μία νέα με budget 70 ευρώ ταβάνι και θέλω να έχει 2 DVI ή 2 VGA ή 1 DVI 1 VGA θύρες. Αυτό γιατί συνδέονται δύο οθόνες στον υπολογιστή που έχουν μόνο VGA input. Η ειδική χρήση που έχει είναι προγράμματα σχεδίασης τοπογράφου μηχανικού, όπως Microstation και Autocad και επίσης Google Earth μου έρχεται σαν ειδικό. Νομίζω μία οποιαδήποτε budget NVIDIA/ATI μας κάνει, με τις σωστές θύρες εξόδου, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Σε υπολογιστή γραφείου τοπογράφου μηχανικού, οι οθόνες χάνουν σήμα και γίνονται κίτρινες ή μαύρες ή χαλάνε τα χρώματα. Αυτό γίνεται και σε XP και σε Windows 10. Επειδή standard φταίει η κάρτα γραφικών, θα βάλουμε καινούργια. CPU έχει AMD Phenom II X4 διπύρηνο PSU έχει Corsair 430 W Τώρα έχει μία Nvidia Geforce 220 GT Θέλω να βάλω μία νέα με budget 70 ευρώ ταβάνι και θέλω να έχει 2 DVI ή 2 VGA ή 1 DVI 1 VGA θύρες. Αυτό γιατί συνδέονται δύο οθόνες στον υπολογιστή που έχουν μόνο VGA input. Η ειδική χρήση που έχει είναι προγράμματα σχεδίασης τοπογράφου μηχανικού, όπως Microstation και Autocad και επίσης Google Earth μου έρχεται σαν ειδικό. Νομίζω μία οποιαδήποτε budget NVIDIA/ATI μας κάνει, με τις σωστές θύρες εξόδου, αλλά είπα να ρωτήσω και εδώ Πιστεύω θα σε καλύψει απόλυτα. https://www.skroutz.gr/s/8453840/Gigabyte-GeForce-GT730-1GB-GV-N730D5OC-1GI.html Αν δεν κάνω λάθος κοιτώντας την μέγιστη ανάλυση είναι kepler (οι fermi πανε έως 2560Χ2048), συνεπώς θα μπορεί να μπει και 3η οθόνη αν ποτέ χρειαστεί (αν ήταν fermi δεν γίνεται). Θα κοιτούσα πάντως πρώτα μην έχουν χαλάσει τα καλώδια VGA γιατί και αυτό είναι μια πιθανότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zorans Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2017 Στην δουλειά έχω έναν A10 -6800k, με ram 8gb και τροφοδοτικό bitmore 450W, χωρίς έξτρα κάρτα γραφικών. Έλεγα τα μεσημέρια που δεν θα προλαβαίνω να γυρίσω σπίτι να άρχιζα πάλι το gaming. Πρακτικά θέλω να μπορώ να παίζω αξιοπρεπώς σε full HD παιχνίδια όπως call of duty, Crysis κ.τ.λ. Ταβάνι τα 100€. Λογικά η MSI rx 460 2 Gb μου κάνει έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα