galanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Για την θερμοκρασία λογικό .... για το ότι τα παιχνίδια δεν το υποστηρίζουν δεν ξέρω ρε παιδιά πείτε μ ένα game 2016-2017 που δεν υποστηρίζει sli .. εγώ το σκάφτηκα ότι με το sli πρώτον θα είναι φυσικά καλύτερο από μια 1080ti σε απόδοση , και 2ρον . Δεν θα πουλήσω την δικιά μ που τη πήρα 730 να την σκοτώσω για ένα 450 ρι ποσό πάνε μεταχηρησμενες και να βάλω ποσά ακόμη ... απλά θ βρω μια καλή τιμή μεταζηρησμενη και θα την βάλω ...τα ίδια λεφτά είναι νομίζω ... Edit λίγο που το έψαξα . Για μόνη κάρτα φυσικά είναι κλασις ανώτερο σε 1080p , σε 3440 1440 που είμαι εγώ .. έχω σχεδόν 80% boost με 1080 sli Witcher 4K ultra 1080 43 fps , sli 1080. 75.6 , Διλαδη θα μπορώ να βάζω και dsr 1.5 να φτάνω 5260χ2160 χαλαρά Επεξ/σία 6 Απριλίου 2017 από galanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madfury Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποια υλοποιηση 1080 εχεις και θα την σκοτωσεις για 450€ wtf? Δες στο σκρουτζ ποσο πωλειται η δικια σου τωρα και πουλα τη 50-100€ το πολυ λιγοτερο αλλα 450 σοβαρα; Κανενα δεν υποχρεωνεις να παρει την καρτα σου στα χ χρηματα αλλα και κανενας δεν σε υποχρεωνει να την δωσεις στα λ7 που θελει, Για 450 ας παει να παρει 1070 30% ποιο αργη καρτα καινουρια η 980ti 400€ μτχ οχι οτι με νοιαζει αλλα εντελως φιλικα μην κανεις ευκολη τη ζωη στο καθε κορακι που θελει ΑΑΑ καρτα στο τσαμπε και σου κανει και χαρη απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποια υλοποιηση 1080 εχεις και θα την σκοτωσεις για 450€ wtf? Δες στο σκρουτζ ποσο πωλειται η δικια σου τωρα και πουλα τη 50-100€ το πολυ λιγοτερο αλλα 450 σοβαρα; Κανενα δεν υποχρεωνεις να παρει την καρτα σου στα χ χρηματα αλλα και κανενας δεν σε υποχρεωνει να την δωσεις στα λ7 που θελει, Για 450 ας παει να παρει 1070 30% ποιο αργη καρτα καινουρια η 980ti 400€ μτχ οχι οτι με νοιαζει αλλα εντελως φιλικα μην κανεις ευκολη τη ζωη στο καθε κορακι που θελει ΑΑΑ καρτα στο τσαμπε και σου κανει και χαρη απο πανω. Πόσο να την δώσει όταν καινούριες ξεκινάνε απο 520? Δεν έχει (τόσο) σημασία η μάρκα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madfury Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1080 Η πιο φτηνη απο 540€ και επισης ποιος σου ειπε οτι ειναι ιδια η palit gainward με τις strix η aurus, μαλλον αυτο λεει το καθε κορακι για να παρει αυτο που θελει απο καποιο υποψηφιο θυμα.. Μην αρχισουμε στο εξωτερικο κλπ οποιος θελει παει εκει και να στο πω και αλλιως επειδη οι περισσοτεροι γνωριζουν plaisio e-shop θα πωλουσα χωρις βιασυνη με βαση την τιμη αυτων και την υλοποιηση μου κσι οχι με βαση το τελευταιο φτηνοτερο μαγαζι στο σκρουτζ στοχος οταν πουλας ειναι να μεγιστοποιησεις το κερδος σου και οχι να βοηθησεις τον καθε απιθανο να πραγματοποιησει το ονειρο του για ψιχουλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1080 Η πιο φτηνη απο 540€ και επισης ποιος σου ειπε οτι ειναι ιδια η palit gainward με τις strix η aurus, μαλλον αυτο λεει το καθε κορακι για να παρει αυτο που θελει απο καποιο υποψηφιο θυμα.. Μην αρχισουμε στο εξωτερικο κλπ οποιος θελει παει εκει και να στο πω και αλλιως επειδη οι περισσοτεροι γνωριζουν plaisio e-shop θα πωλουσα χωρις βιασυνη με βαση την τιμη αυτων και την υλοποιηση μου κσι οχι με βαση το τελευταιο φτηνοτερο μαγαζι στο σκρουτζ στοχος οταν πουλας ειναι να μεγιστοποιησεις το κερδος σου και οχι να βοηθησεις τον καθε απιθανο να πραγματοποιησει το ονειρο του για ψιχουλα Οκ, καλή πώληση σε εσένα. Μην παίρνεις άλλους στον λαιμό σου όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrysostomos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποιος αγοράζει GPU από eshop και Πλαίσιο;;;;;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=catspan&keyphrase=gtx+1080 Η πιο φτηνη απο 540€ και επισης ποιος σου ειπε οτι ειναι ιδια η palit gainward με τις strix η aurus, μαλλον αυτο λεει το καθε κορακι για να παρει αυτο που θελει απο καποιο υποψηφιο θυμα.. Την ειδαμε και την gigabyte στις AMD gpus και την asus (τωρα τελευταια με τις RX εφτιαξε εκει η asus) τι κανανε. και palit/gainward ειναι στον ιδιο κυκλο, nvidia exclusives. https://www.youtube.com/watch?v=htZGx5rFgwE&t=1s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Έχω την Asus strix ..και αυτό λέω την πηρα 830 να την δώσω 450 !;;;καλύτερα να δώσω αλλά τόσα να κάνω sli Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dust7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα σας. Πέθανε η κάρτα γραφικών μου και πάω για νέα. Ήταν μια Palit GTX 780ti 3GB. Τα παιχνίδια μου είναι Xplane 11 και battlefield 4. Ποιο πολύ με ενδιαφέρει το Xplane 11. Τι προτείνεται μέχρι 300€. Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ^^ Λογικά κοιτάς αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ^^ Λογικά κοιτάς αυτές. Σωστός, ή και την λίγο φθηνότερη, απλή XFX 480 8GB. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madfury Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Έχω την Asus strix ..και αυτό λέω την πηρα 830 να την δώσω 450 !;;;καλύτερα να δώσω αλλά τόσα να κάνω sli Kοίταξε φίλε και κρίνε πόσο κάνει η κάρτα σου τώρα, και μιλάμε για την απλή strix και όχι οc a8g, ξεκινά απο 680€ στο scroutz https://www.skroutz.gr/s/9306553/Asus-GeForce-GTX1080-8GB-ROG-Strix-90YV09M1-M0NM00.html Eαν λοιπόν πείς οτι την δίνεις 500€, απλά την χαρίζεις και κάποιος χαίρεται που έπιασε εσένα κορόιδο...... Καλά οι συμβουλές για 450€ και ότι είναι όλες οι υλοποιήσεις ίδιες είναι τουλάχιστον γελοίες μην πώ τίποτε βαρύτερο αλλά κατ' ελάχιστον πρόστιχες, μιλάμε για προιόν που δεν υπάρχει κάν ο αντικαταστάτης του στο τρέχον έτος, και θέλουν να το αγοράσουν και μισοτιμής, υπάρχουν πρόθυμα διάφορα κοράκια εδώ. Οτι όλες οι υλοποιήσεις είναι ίδιες πραγματικά με ξεπερνά ναι, ίδιο binning, power phases, mosfets etc ότι να ναι, πραγματικά αξιολύπητοι Και σε εσένα που μου ευχήθηκες καλές πωλήσεις σε πληροφορώ πως fury x, έχω και δεν ενδιαφέρομαι να την πουλήσω, απλά γράφω την άποψη μου ότι δεν πρέπει να κάνει την χάρη στο κάθε κοράκι στην τιμή που το βολεύει και επίσης οχι δεν παίρνω κανένα στο λαιμό μου, το αντίθετο κάνεις εσύ διαμορφώνοντας συγκεκριμένο κλίμα, μπορεί βέβαια να σε εξυπηρετεί να βρεις καμιά 1080 με 450€, για την 1070 πόσα θα έδινες 250€ ας πούμε ή 1060 να στην χαρίσουν? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Παιδιά ειρήνη υμίν,ο καθένας κάνει ότι καλύτερο νομίζει για τη τσέπη του,αλλά καλώς ή κακώς πρέπει να κινηθεί μέσα σε κάποια πλαίσια.Εγώ τη δικιά μου την έδωσα 500 αλλά είχα αγοράσει κ πιο φθηνά και μπορούσα..Αν την είχα πάρει 900 φυσικά και δεν θα μου άρεσε να την δώσω τόσο...Αλλά αντικειμενικά πάνω από 550 δύσκολα θα δωθεί,στο εξωτερικό κάνουν τόσο καινούριες..Εσύ θα την έπαιρνες αν την έβλεπες 600-650?Καλώς η κακώς η μεταπωλητική αξία καθορίζεται από άλλους παράγοντες,όσον αφορά τις 1070 συνφωνώ,όταν έδινα τη δικιά μου τη θεωρούσε ακριβή άτομο που έδινε 1070 420 ευρώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Οτι όλες οι υλοποιήσεις είναι ίδιες πραγματικά με ξεπερνά ναι, ίδιο binning, power phases, mosfets etc ότι να ναι, πραγματικά αξιολύπητοι Και σε εσένα που μου ευχήθηκες καλές πωλήσεις σε πληροφορώ πως fury x, έχω και δεν ενδιαφέρομαι να την πουλήσω, απλά γράφω την άποψη μου ότι δεν πρέπει να κάνει την χάρη στο κάθε κοράκι στην τιμή που το βολεύει και επίσης οχι δεν παίρνω κανένα στο λαιμό μου, το αντίθετο κάνεις εσύ διαμορφώνοντας συγκεκριμένο κλίμα, μπορεί βέβαια να σε εξυπηρετεί να βρεις καμιά 1080 με 450€, για την 1070 πόσα θα έδινες 250€ ας πούμε ή 1060 να στην χαρίσουν? Αναφέρει πουθενά για ειδικό bining η Asus? Έχει καλύτερες θερμοκρασίες απο άλλες? Τερματίζουν ή δεν τερματίζουν όλες στα 2050-2100? Αναφέρεις πράγματα που δεν γνωρίζεις τι σημαίνουν. Οι χαρακτηρισμοί σου "κοράκι", "αξιολύπητοι" και ότι "με εξυπηρετεί κάτι", άσε να το κρίνουν άλλοι, εσύ δεν έχεις κανέναν λόγο. Γιατί απο ότι φαίνεται δεν έχεις και την αντίστοιχη γνώση. Οι "χθεσινοί" λογαριασμοί δεν με αφορούν. Προσωπικά, και ontopic, σε Nvidia προτείνω την φθηνότερη, ειδικά σε Pascal δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στην απόδοση, ενώ χρηματική μέχρι και 100+ ευρώ. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, και ontopic, σε Nvidia προτείνω την φθηνότερη, ειδικά σε Pascal δεν έχουν σχεδόν καμία διαφορά στην απόδοση, ενώ χρηματική μέχρι και 100+ ευρώ. second that για Pascal ! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2017 από stefanos9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα