Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εξαρταται και απο τα παιχνιδια που θα παιζεις.Εισαι σε 1440p μεν αλλα και παλι σε αρκετα θα σε κρατησει πισω ο επεξεργαστης και σε καποια θα χεις καποιο stuttering.Σε γενικες γραμμες αν μιλας για συγχρονα παιχνιδια (και multi) για να παρεις το maximum θα χρειαστεις αλλαγες περα απο ram-καρτας.

Agreed.Αν ήταν ξεκλείδωτος αλλάζει το θέμα,όπως και να χει μην πας σε 1080.Εγώ μαυτό το σύστημα θα πήγαινα max σε 1070,το πιο λογικό σε 1060-480,δεν χρειάζεται να τα φορτώνεις όλα στο full!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις, από τη στιγμή που για όλες τις άλλες λειτουργίες που χρησιμοποιώ τον υπολογιστή καλύπτομαι από το υπάρχον hardware, ήλπιζα να μπορώ να αναβαθμίσω τα γραφικά λόγω και της υψηλοτερης πλέον ανάλυσης. Λογικά αυτο που θα κάνω είναι να βάλω μια 1070 με την προσθήκη άλλων 8gb ram με το σκεπτικό σε μελλοντική στιγμή να αναβαθμίσω και cpu, mobo, ram και η 1070 που θα έχω ήδη να αποδίδει ακόμα καλύτερα.

Καλησπερα και απο μενα το σύστημα μου ειναι

Amd phenom ii x4 955 black edition

Μητρική msi am3 socket

4gb ram ddr3

Σκεφτομαι για καρτα γραφικών

amd rx 460~ gtx 1050 ~ gtx 950 ~ gtx 960

Δεν με ενδιαφέρουν τα ultra γραφικα 1080p θέλω να παιζω medium- high ,

Αξιζει να παρω καρτα γραφικών για αυτο το σύστημα η θέλει αλλαγη ολο ?? Και αν ναι ποια προτείνετε απο αυτες που έγραψα,

Ευχαριστώ

gtx 1050 ~  gtx 960

αυτές τις 2 κ ίσως την 480 από amd αλλά δεν την προτείνω γιατί έχει βγάλει θεματάκια παρότι στα λεφτά της είναι καλύτερη από την 1050.

gtx 1050 ~ gtx 960

αυτές τις 2 κ ίσως την 480 από amd αλλά δεν την προτείνω γιατί έχει βγάλει θεματάκια παρότι στα λεφτά της είναι καλύτερη από την 1050.

Θεματάκια;

Θεματάκια;

Πολλά προβλήματα με γκρι οθόνες, crashes κτλ.

Anyway, μια 1050ti ΦΘΗΝΗ, αλλιώς πας σε RX470 με ~180-190 ευρώ. Θες και άλλα 4 GB ραμ απαραίτητα.

• Like 1

επανερχομαι , σε συνεχεια προηγουμενης ερωτησης μου για αγορα καρτας .

ειμαι σε τελικη αποφαση

λογω budget <=160€)  

απο συστημα οπως σας ειχα προηγουμενος γραψει , δεν εχω θεμα (ι7 32ραμ κτλ) , και τροφοδοτικο vso550 corsair  .  

για 1050ti ή 960χ(2gb) ? και πια εταιρεια καλυτερα?

επανερχομαι , σε συνεχεια προηγουμενης ερωτησης μου για αγορα καρτας .

ειμαι σε τελικη αποφαση

λογω budget <=160€)  

απο συστημα οπως σας ειχα προηγουμενος γραψει , δεν εχω θεμα (ι7 32ραμ κτλ) , και τροφοδοτικο vso550 corsair  .  

για 1050ti ή 960χ(2gb) ? και πια εταιρεια καλυτερα?

Mια φθηνή 1050ti, η 960 δεν έχει νόημα πλέον.

• Like 3

Όποια και να πάρεις θεωρώ  καλή θα είναι.

Προσωπικά, από την 1050ti palit storm x έχω μείνει ευχαριστημένος.

Αρκετά κρύα, μικρή, δεν θέλει έξτρα ρεύμα (όπως οι περισσότερες 1050ti) και σε 1080p μέχρι ώρας μια χαρά τα πάει (fifa 17 max out, bf4 max out, rome total war 2 max out κλπ).

• Like 1

Case Soprano RS
PSU 
Motherboard: American Megatrends Inc. 2103, 27/4/2009
CPU Intel® Core™ 2Duo CPU E7600 @ 3,06 GHz 3,07 GHz
RAM 4 Gb
GPU NVIDIA GeForce 9800 GT
Monitor/Resolution LG / 1600 x 900 x 60 hertz:
ΟS Microsoft Windows 7 Ultimate.

Γεια σας παίδες!
Για λόγους προώθησης της δουλειάς μου φτιάχνω μερικά βίντεο τα οποία τα επεξεργάζομαι μόνος μου με το πρόγραμμα της Cyberlink "Powerdirector".
Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι με το ζόρι μπορώ να μοντάρω σε ανάλυση 1080p. Κολλάει το βίντεο, δηλαδή, παίζει ο ήχος αλλά η εικόνα κινείται με "λόξυγκα"! Κ μόνο "play" να πατήσω το ίδιο πρόβλημα έχω! 
Θα ήθελα λοιπόν, να κάνω μία αναβάθμιση σε κάποιο από τα attributes του pc ώστε να μπορώ να editάρω σαν άνθρωπος χωρίς να παθαίνω επιληψία!

Δε γυρεύω φοβερά κ τρομερά επαγγελματικά πράγματα κλπ, απλώς να μην κολλάνε τα βίντεο αυτής της ανάλυσης (άντε ίσως κ 2k) κ να μην αναγκάζομαι να αγγαρεύω φίλους κ γνωστούς που οκ, θα στο κάνουν μία φορά τζάμπα, δύο, αλλά μετά δε θέλω κ εγώ να αισθάνομαι άσχημα!
Είναι θέμα κάρτας γραφικών/μνήμης/επεξεργαστή κλπ; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να βρω κ να προτείνατε σε μπάτζετ το πολύ 100-130€;
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Case Soprano RS

PSU 

Motherboard: American Megatrends Inc. 2103, 27/4/2009

CPU Intel® Core™ 2Duo CPU E7600 @ 3,06 GHz 3,07 GHz

RAM 4 Gb

GPU NVIDIA GeForce 9800 GT

Monitor/Resolution LG / 1600 x 900 x 60 hertz:

ΟS Microsoft Windows 7 Ultimate.

Γεια σας παίδες!

Για λόγους προώθησης της δουλειάς μου φτιάχνω μερικά βίντεο τα οποία τα επεξεργάζομαι μόνος μου με το πρόγραμμα της Cyberlink "Powerdirector".

Το πρόβλημά μου λοιπόν είναι ότι με το ζόρι μπορώ να μοντάρω σε ανάλυση 1080p. Κολλάει το βίντεο, δηλαδή, παίζει ο ήχος αλλά η εικόνα κινείται με "λόξυγκα"! Κ μόνο "play" να πατήσω το ίδιο πρόβλημα έχω! 

Θα ήθελα λοιπόν, να κάνω μία αναβάθμιση σε κάποιο από τα attributes του pc ώστε να μπορώ να editάρω σαν άνθρωπος χωρίς να παθαίνω επιληψία!

Δε γυρεύω φοβερά κ τρομερά επαγγελματικά πράγματα κλπ, απλώς να μην κολλάνε τα βίντεο αυτής της ανάλυσης (άντε ίσως κ 2k) κ να μην αναγκάζομαι να αγγαρεύω φίλους κ γνωστούς που οκ, θα στο κάνουν μία φορά τζάμπα, δύο, αλλά μετά δε θέλω κ εγώ να αισθάνομαι άσχημα!

Είναι θέμα κάρτας γραφικών/μνήμης/επεξεργαστή κλπ; Υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να βρω κ να προτείνατε σε μπάτζετ το πολύ 100-130€;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Καλησπέρα, λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον θέλει αλλαγή όλο το σύστημα και η αλλαγή της κάρτα είναι ημίμετρο.

Αλλά θα πρότεινα μια GTX1050 και έναν Xeon αν δέχεται η μητρική, συν άλλα 4 gb ραμ. Αλλά ξεφεύγει στα 180 περίπου συνολικά. Καλύτερα να ανοίξει νέο θέμα για να το δούμε αναλυτικά ;)

• Like 1

Καλησπέρα, λυπάμαι που το λέω αλλά μάλλον θέλει αλλαγή όλο το σύστημα και η αλλαγή της κάρτα είναι ημίμετρο.

Αλλά θα πρότεινα μια GTX1050 και έναν Xeon αν δέχεται η μητρική, συν άλλα 4 gb ραμ. Αλλά ξεφεύγει στα 180 περίπου συνολικά. Καλύτερα να ανοίξει νέο θέμα για να το δούμε αναλυτικά ;)

Βασικά είχε ανοίξει αλλά κλειδώθηκε μιας και ρώταγε για κάρτα γραφικών.

http://www.insomnia.gr/topic/641146-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-video-editing/

@Frydia

Άνοιξε ένα θέμα στο νέα συστήματα και αναβαθμίσεις.

• Like 2

Ψινομαι για sli 1080 στο σύστημα που έχω στην υπογραφή ... οι απορίες που έχω είναι γιατί Δεν έχω κάνει ποτέ μ ... και πάντα ήθελα ..

1.πρπει να είναι ακριβός το ίδιο μοντέλο ; γιατί πχ αν η μια είναι Asus strix κ η άλλη είναι η Asus strix oc συγχρονίζονται στην χηροτερη σωστά ; πχ δεν μπορώ να πάρω μια gigabyte κ η άλλη να είναι Asus strix ?

2 . Εκτός το bridge θέλει κάτι άλλο ; και τι bridge βάζω ; ότι ναναι ;

Νομίζω δεν θέλω κάτι άλλο σωστά ; της κουμπώνω , ένα Aki bridge . Και τέλος ;

Τέλος Πρπει να προσέξω αν η μητρική την τρέχει φουλ ;

δεν χρειαζεται να είναι η ιδια μαρκα...

1080 sli εχω ακουσει δεν κανει καλο scaling ισως τρωνε και ταβανι από τo cpu ....

σε πολλες περιπτώσεις θα είναι πεταμενα λεφτα..

αν ισχυει,  πας 2χ 1070 sli or 1χ 1080ti..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...