Matrix7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Και στο amazon πληρώνεις κανονικά τον ΦΠΑ που αναλογεί στη χώρα σου. Κοίτα, εγώ μιλάω γενικώς για τις τιμές που έχουν στις κάρτες γραφικών γιατί αυτό δεν συμβαίνει σε όλα τους τα προϊόντα. Προσωπικά αγοράζω συχνά από e-shop και έχω κάνει πολλές συνθέσεις Η/Υ για φίλους από εκεί, όμως δεν βάζω κάρτα γραφικών από εκεί. Αν δεις τις τιμές τους σε κουτιά, επεξεργαστές, μητρικές, μνήμες κτλ θα διαπιστώσεις πως αρκετές φορές οι διαφορές δεν είναι τόσο μεγάλες. Ιδικά αν κάποιος είναι από επαρχία, τον συμφέρει πολλές φορές το e-shop λόγω μεταφορικών σε σχέση με skroutz. Να δώσεις αγαπητέ 10-15-20€? επιπλέον για μια κάρτα ώστε να στηρίξεις το e-shop αν σε διευκολύνει και εσένα αλλά εδώ μιλάμε για 150-200€, αν είναι δυνατόν... Τέλος πάντων, ναι υπάρχει μια μικρή διαφορά στα ρολόγια ανάμεσα στην Gaming Z (e-shop) και Gaming X (amazon). Αν επιμένεις από e-shop καλύτερα την ASUS Strix, θεωρώ είναι καλύτερη υλοποίηση. Αυτό το διάστημα τρέχει και το cashback promo για επιστροφή κάποιου ποσού από την ASUS. Γιατί το κατηγορείς μωρέ?Πού αλλού θα βρεις καινούρια 970?Τσάμπα πράμα,450 ευρωπουλάκια μόνο!Ξέχασα 2017 έχουμε... Τελείως off topic,υπάρχει νοήμων άνθρωπος που θα κάνει τέτοια αγορά?Επειδή φαντάζομαι όχι (ελπίζω τουλάχιστον),τι τις κάνει μετά;Τις επιστρέφει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 εχω καει και το φυσαγα Πού να δεις πόσοι έχουμε καεί από eshop.gr και το φυσούσαμε και δεν κρύωνε σε θέματα εγγύησης, αντικατάστασης, service κλπ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceman33221 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πού να δεις πόσοι έχουμε καεί από eshop.gr και το φυσούσαμε και δεν κρύωνε σε θέματα εγγύησης, αντικατάστασης, service κλπ.. αγαπητε δν αντιλεγω. κ εγω εχω καει απο το eshop απλα απο το αλλο μαγαζι καηκα γιατι ενω ηταν πολυ γνωστο εκλεισε κ οταν χαλασε το κινητο που ειχα παρει ανακαλυψα οτι ηταν κλεμενο και οτι το imei (οπως γραφετε τωρα δν θυμαμαι)ειχε δηλωθει σαν κλεμενο απο το εξωτερικο κ μου το ειπε η αντιπροσωπεια του κινητου οχι κανενα αλλο μαγαζι. θεωρω οτι ολοι εχουμε καει απο μαγαζια με ηλεκτρονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Πού να δεις πόσοι έχουμε καεί από eshop.gr και το φυσούσαμε και δεν κρύωνε σε θέματα εγγύησης, αντικατάστασης, service κλπ.. Όλο τέτοια διαβάζω, προσωπικά μερικές φορές που χρειάστηκα service/αντικατάσταση μια χαρα έγιναν(μια φορά μαλιστα για αρκετά ασήμαντο λόγο, άλλος ίσως δε δεχόταν καν). Το μονο που θα μπορούσα να καταλογισω ίσως ειναι αργοπορία, αλλα με αυτά που βλέπω αυτό φαίνεται ισχύει σε όλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Θέλω να πάρω σε pc κοπέλας μου μια κάρτα να παίζει τα πάντα ultra ... σε 1080p Έχει i7 4770 με 16 ram Σκέφτομαι για 1050ti .. η 1060 με τα 6 λογικά ... αλλά μετά έχει κ καλή τιμή η rx 480 ... θα τρώει με Καπια μπουκάλι ; δεν νομίζω έτσι ; πια θα προτιμούσατε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 ^^ Αν θες Ultra @1080p για σήμερα και αύριο, ξέχνας την 1050 Ti, κοιτάς 1060 6GB ή 480 8GB. Από αποδόσεις τα ίδια είναι, πότε πάνω ή μία πότε η άλλη. Προσωπικά θα έλεγα την 1060, αλλά η 480 αποτελεί την απόλυτη VFM επιλογή αυτή την στιγμή. Για μπουκάλι ούτε λόγος. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Μπορείς να περιμένεις λίγο και για τις 580,ίδια κάρτα θα είναι με λίγο μεγαλύτερα ρολόγια.Λένε ότι θα είναι καλύτερες τιμές αλλά στην αρχή αμφιβάλλω γιαυτό.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Δεν θέλω να πάρω με τιπτ amd ρε γαμωτο ... αλλά η 480 είναι όντως vfm .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Πάρε μια 1060 6άρα και τελείωσες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Εγώ δεν έχω κολήματα ούτε με τους μεν,ούτε με τους δε.Θα κοίταγα τη καλύτερη τιμή,ειδικά από τη στιγμή που οι rx έχουν πιάσει τις 1060 σε επιδόσεις (στην αρχή ήταν 10-12% κάτω). Αν παραδέχομαι την amd σε κάτι είναι οτι τα προιόντα της σε βάθος χρόνου γίνονται καλύτερα (ή απλά δεν είναι όπως πρέπει στην αρχή,όπως το δει κανείς).Η 1060 θα σου προσφέρει γενικά καλύτερες θερμοκρασίες και overclocking,ανάλογα και με το μοντέλο. Ρίξε πάντως μια ματιά κ στις αγγελίες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2017 Ευχαριστώ πολύ .... θα προσπαθήσω να μην είμαι βαμμένος και να της πάρω η 480 η 1060 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
A7X. Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 * Case (Κουτί):Corsair Carbide Series 300R Compact PC Gaming Case * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair Builder Series CX600 * Motherboard (Μητρική): Gigabyte H77M-D3H * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core i7-3770 * RAM (Μνήμη συστήματος): Corsair 16GB Vengeance 1600MHz CL (4x4) * GPU (Κάρτα γραφικών): Gigabyte GTX 560 1GB * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): TV Samsung 32" Full HD * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win 10 Καλησπέρα, ψάχνω να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών γιατί μου κάνει κάτι προβλήματα και γενικά κρατάει πίσω το υπόλοιπο σύστημα. Δεν με νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια, με ενδιαφέρει περισσότερο το Premiere και το After Effects. Το παραπάνω σύστημα είναι κομπλέ για full hd, αλλά όταν δουλεύω 4κ αρχεία από την Lumix G7 καθυστερεί και στο render μπορεί και να κολλήσει κι όλας αν βάλω GPU acceleration. το μπάτζετ είναι 100-120 άντε μέχρι 140 αν είναι να κάνει μεγάλη διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panozz Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2017 CPU Intel Core i5-3470 Box SOCKET 1155 MOTHERBOARD Asus P8H77-V RAM 2Χ HyperX Genesis 4GB DDR3-1600MHz GRAPHICS CARD Asus GeForce GTX670 2GB DirectCU II SSD Samsung 850 Evo 250GB HDD Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ CASE CoolerMaster HAF 912 Plus PSU Corsair Enthusiast Series Modular TX750M OS Windows 10 Home Παιδιά καλησπέρα, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το παραπάνω σύστημα και μόλις αντικατέστησα την Full HD οθόνη Samsung T24D590EW (https://www.skroutz.gr/s/5039461/Samsung-T24D590EW.html?from=account_favorites) με την 2Κ οθόνη Dell UltraSharp U2515H (https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?from=account_favorites). Αυτό που θέλω είναι να αλλάξω την GTX 670 με μια νέα κάρτα έτσι ώστε να μπορώ να τρέχω παιχνίδια κυρίως FPS και RTS τόσο καλά (δηλαδή σχεδόν όλα στο Ultra) στην νέα μεγαλύτερη ανάλυση όσο και με την GTX 670 σε Full HD. Πιστεύετε ότι το υπόλοιπο σύστημα είναι σε θέση να υποστηρίξει μια GTX 1080 με την προσθήκη άλλων 8GB ram πχ για να έχω 16 συνολικά ή και μια GTX 1070 θα ήταν αρκετή; Budget δεν αναφέρω γιατί είναι ανοιχτό προς το παρόν για να δω τι αξίζει και τι όχι να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 CPU Intel Core i5-3470 Box SOCKET 1155 MOTHERBOARD Asus P8H77-V RAM 2Χ HyperX Genesis 4GB DDR3-1600MHz GRAPHICS CARD Asus GeForce GTX670 2GB DirectCU II SSD Samsung 850 Evo 250GB HDD Western Digital Caviar Blue 1TB 3.5" SATA ΙΙΙ CASE CoolerMaster HAF 912 Plus PSU Corsair Enthusiast Series Modular TX750M OS Windows 10 Home Παιδιά καλησπέρα, αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ το παραπάνω σύστημα και μόλις αντικατέστησα την Full HD οθόνη Samsung T24D590EW (https://www.skroutz.gr/s/5039461/Samsung-T24D590EW.html?from=account_favorites) με την 2Κ οθόνη Dell UltraSharp U2515H (https://www.skroutz.gr/s/6233928/Dell-UltraSharp-U2515H.html?from=account_favorites). Αυτό που θέλω είναι να αλλάξω την GTX 670 με μια νέα κάρτα έτσι ώστε να μπορώ να τρέχω παιχνίδια κυρίως FPS και RTS τόσο καλά (δηλαδή σχεδόν όλα στο Ultra) στην νέα μεγαλύτερη ανάλυση όσο και με την GTX 670 σε Full HD. Πιστεύετε ότι το υπόλοιπο σύστημα είναι σε θέση να υποστηρίξει μια GTX 1080 με την προσθήκη άλλων 8GB ram πχ για να έχω 16 συνολικά ή και μια GTX 1070 θα ήταν αρκετή; Budget δεν αναφέρω γιατί είναι ανοιχτό προς το παρόν για να δω τι αξίζει και τι όχι να κάνω Εξαρταται και απο τα παιχνιδια που θα παιζεις.Εισαι σε 1440p μεν αλλα και παλι σε αρκετα θα σε κρατησει πισω ο επεξεργαστης και σε καποια θα χεις καποιο stuttering.Σε γενικες γραμμες αν μιλας για συγχρονα παιχνιδια (και multi) για να παρεις το maximum θα χρειαστεις αλλαγες περα απο ram-καρτας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2017 * Case (Κουτί):Corsair Carbide Series 300R Compact PC Gaming Case * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair Builder Series CX600 * Motherboard (Μητρική): Gigabyte H77M-D3H * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):Intel Core i7-3770 * RAM (Μνήμη συστήματος): Corsair 16GB Vengeance 1600MHz CL (4x4) * GPU (Κάρτα γραφικών): Gigabyte GTX 560 1GB * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): TV Samsung 32" Full HD * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Win 10 Καλησπέρα, ψάχνω να αντικαταστήσω την κάρτα γραφικών γιατί μου κάνει κάτι προβλήματα και γενικά κρατάει πίσω το υπόλοιπο σύστημα. Δεν με νοιάζουν τόσο τα παιχνίδια, με ενδιαφέρει περισσότερο το Premiere και το After Effects. Το παραπάνω σύστημα είναι κομπλέ για full hd, αλλά όταν δουλεύω 4κ αρχεία από την Lumix G7 καθυστερεί και στο render μπορεί και να κολλήσει κι όλας αν βάλω GPU acceleration. το μπάτζετ είναι 100-120 άντε μέχρι 140 αν είναι να κάνει μεγάλη διαφορά. Δες στις αγγελίες για GTX 960 4GB, ή αν θες καινούρια 1050 Τι (αν και κοστίζει >140 ευρώ η φθηνότερη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα