Spartan117 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Είναι πιθανό να δούμε μια τελική μορφή του Βαγγέλη μέσα στους επόμενους 2 μήνες; Είμαι χωρίς GPU και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια 1080 ή 1080ti και να τελειώνω, αλλα από την άλλη δεν έχω και τίποτα που να με καίει στο PC τώρα (πέρα από production premiere/photoshop που βοηθάνε τα cuda) και λέω να περιμένω μπας και εμφανιστεί ο Βαγγέλης. Η AMD άκρα του τάφου σιωπή, είναι high με τους Ryzen τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλήμερα παιδιά, μια απορία. Τι τρέχει με την εγγύηση της XFX Radeon RX480 8GB GTR True OC Triple X Edition . γτ άλλος λέει 3 χρονιά κ άλλος 2 χρονιά; Η εγγύηση για τήν xfx είναι 3 χρόνια για την κάρτα και 5 για τα φαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Η εγγύηση για τήν xfx είναι 3 χρόνια για την κάρτα και 5 για τα φαν Καλήμερα φίλε μου, μας έστειλαν από εδώ Σε μερικά μαγαζιά γτ λέει 2; π.χ. http://www.e-shop.gr/vga-xfx-amd-radeon-rx480-gtr-8gb-gddr5-true-oc-1288mhz-triple-x-edition-pci-e-retail-p-PER.519802 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=52999&cat=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
glazos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα , μπορεί να είναι λάθος πάρε ένα τηλ και ρώτα τους γιατί η xfx στο site δίνει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markos9 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Καλημέρα , μπορεί να είναι λάθος πάρε ένα τηλ και ρώτα τους γιατί η xfx στο site δίνει 3 A οκ ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Ναι αγαπητέ αλλά θα πάρει απλά ένα μπάλωμα σε ένα ήδη αργό μηχάνημα. Η τρύπα στο νερό σου λέει κάτι; ΄Οτι πληρώνεις παίρνεις, αλλιώς είναι άσκοπη επένδυση. Το "καλό τροφοδοτικό" σημαίνει τι ακριβώς; Σου κάνει δεν σου κάνει δουλειά θα είναι δική σου ευθύνη. Throttling δεν θα έχετε γιατί δεν έχει σχέση με την πιθανή τροχοπέδη που θα έχει ο επεξεργαστής. το τροφοδοτικο π θα μπει ειναι ενα smart se 530 watt σοrry p den to ανεφερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2017 Είναι πιθανό να δούμε μια τελική μορφή του Βαγγέλη μέσα στους επόμενους 2 μήνες; Είμαι χωρίς GPU και σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια 1080 ή 1080ti και να τελειώνω, αλλα από την άλλη δεν έχω και τίποτα που να με καίει στο PC τώρα (πέρα από production premiere/photoshop που βοηθάνε τα cuda) και λέω να περιμένω μπας και εμφανιστεί ο Βαγγέλης. Η AMD άκρα του τάφου σιωπή, είναι high με τους Ryzen τώρα... 'Q2 http://www.amd.com/en-us/press-releases/Pages/amd-vega-gpu-2017mar01.aspx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Belial Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 * Case (Κουτί): Thermaltake armor jr * PSU (Τροφοδοτικό & Watt):hiper 680w * Motherboard (Μητρική):msi mortar b250m * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):g4560 * RAM (Μνήμη συστήματος):16gb 2x8 ddr4 corsair vengeance 2400 * GPU (Κάρτα γραφικών): ati hd5850 sapphire 1gb * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):lg 23 fullhd * ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 10 64bit Χαιρετώ την παρέα του ινσόμνια. Μετά από μια μίνι αναβάθμιση μητρική cpu ram ετοιμάζομαι για αλλαγή κάρτας γραφικών. Επειδή δεν ασχολούμαι με βαριά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, με υπηρέτησε πολύ καλά και αν δεν είχε 1gb μπορεί να την κρατούσα κι άλλο. Όμως επειδή θα την δώσω στον αδελφό για απλά πράγματα. Ψάχνομαι ανάμεσα στην entry κατηγορία gtx1050i 4gb και την mainstream rx470 με 4gb. Casual gamer με απλά παιχνίδια, μπορεί να δοκιμάσω αν έχω καλύτερη κάρτα παιχνίδια με απαιτήσεις τα χρήματα είναι γύρω στα 150€. Αν βρεθεί κάτι πιο ανθεκτικό στο χρόνο θα το προτιμήσω. Ξέρω ότι έχω παραπάνω Ράμ από όσο θα έπρεπε αλλά υπήρχε πιστωτικό σε μαγαζί και το πιο ωφέλιμο ήταν η μνήμη. Το τροφοδοτικό είναι παλιό και σίγουρα χρειάζεται αλλαγή. Θα κατέβω ενεργειακά δεν έχω στο μυαλό crossfire μία κάρτα είναι για τις ανάγκες μου αρκετή. Το σκέφτομαι για msi αλλά σε καλύτερη πρόταση δεν θα πώ όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. (Στην υπογραφή έχω περισσότερες πληροφορίες για κάποια μέρη από το παλιό σύστημα που με συνοδεύουν στο νέο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 * Case (Κουτί): Thermaltake armor jr * PSU (Τροφοδοτικό & Watt):hiper 680w * Motherboard (Μητρική):msi mortar b250m * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):g4560 * RAM (Μνήμη συστήματος):16gb 2x8 ddr4 corsair vengeance 2400 * GPU (Κάρτα γραφικών): ati hd5850 sapphire 1gb * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση):lg 23 fullhd * ΟS (Λειτουργικό σύστημα):windows 10 64bit Χαιρετώ την παρέα του ινσόμνια. Μετά από μια μίνι αναβάθμιση μητρική cpu ram ετοιμάζομαι για αλλαγή κάρτας γραφικών. Επειδή δεν ασχολούμαι με βαριά παιχνίδια τα τελευταία χρόνια, με υπηρέτησε πολύ καλά και αν δεν είχε 1gb μπορεί να την κρατούσα κι άλλο. Όμως επειδή θα την δώσω στον αδελφό για απλά πράγματα. Ψάχνομαι ανάμεσα στην entry κατηγορία gtx1050i 4gb και την mainstream rx470 με 4gb. Casual gamer με απλά παιχνίδια, μπορεί να δοκιμάσω αν έχω καλύτερη κάρτα παιχνίδια με απαιτήσεις τα χρήματα είναι γύρω στα 150€. Αν βρεθεί κάτι πιο ανθεκτικό στο χρόνο θα το προτιμήσω. Ξέρω ότι έχω παραπάνω Ράμ από όσο θα έπρεπε αλλά υπήρχε πιστωτικό σε μαγαζί και το πιο ωφέλιμο ήταν η μνήμη. Το τροφοδοτικό είναι παλιό και σίγουρα χρειάζεται αλλαγή. Θα κατέβω ενεργειακά δεν έχω στο μυαλό crossfire μία κάρτα είναι για τις ανάγκες μου αρκετή. Το σκέφτομαι για msi αλλά σε καλύτερη πρόταση δεν θα πώ όχι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια. (Στην υπογραφή έχω περισσότερες πληροφορίες για κάποια μέρη από το παλιό σύστημα που με συνοδεύουν στο νέο). Καλησπέρα, αν θες κάνε υπομονή μπας και πέσει καμία 470 στα ~180, γίνεται κατα καιρούς. Αλλιώς ~150 μια 1050ti αλλά σαν απόδοση δεν σε συμφέρει τόσο αφού χάνεις αρκετά περισσότερα σε απόδοση απο όσο κερδίζεις σε χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα στην παρέα. Φίλος ενδιαφέρεται για αγορά κάρτας γραφικών η οποία προορίζεται για rendering. Το budget είναι περίπου 300 ευρώ, υπάρχει βέβαια περίπτωση να αυξηθεί κάπως αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα. Προγράμματα που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα παρακάτω: α) Solidworks β) Cinema4D γ) Adobe Premiere Το υπόλοιπο σύστημα αποτελείται από i7 4770 ή 4790, δε θυμάμαι ακριβώς μοντέλο, 8gb ram που θα γίνουν 16 και το τροφοδοτικό είναι καλούτσικο νομίζω, Corsair TX μάλλον. Για την δουλειά που το θέλει φαντάζομαι πάμε προς gtx 1060 6gb λόγω cuda, σωστά; Αξίζει να κοιτάξουμε λίγο παραπάνω σε μεταχειρισμένη 980Ti/1070 ή θα είναι καλυμμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 [...] Στα 300-350 ευρώ ναι η 1060 6GB είναι μονόδρομος. Αν φτάσει το budget >= 400 ευρώ, καλύτερα την 980 Τi λόγω περισσότερων CUDA cores. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2017 Κοίτα με 350-380 ευρώ βρίσκω κάτι 980Ti. Το θέμα όμως είναι αξίζει τα παραπάνω λεφτά; Θα δει αισθητή διαφορά στο rendering; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Κοίτα με 350-380 ευρώ βρίσκω κάτι 980Ti. Το θέμα όμως είναι αξίζει τα παραπάνω λεφτά; Θα δει αισθητή διαφορά στο rendering; Ναι, περισσότερα Tflops, για την δουλειά που το θες, έχει σημασία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physiciant Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οραϊτ λοιπόν...ξέρεις για ποιον είναι ε; Για τον Greg, θέλει να κόβει/ράβει video για την σχολή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2017 Οραϊτ λοιπόν...ξέρεις για ποιον είναι ε; Για τον Greg, θέλει να κόβει/ράβει video για την σχολή Μεγειά του πες του . Αν θυμάμαι καλά έχει το AX 860i, συνεπώς την σηκώνει άνετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα