Kostas.karras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πεταμένα λεφτά και η διαφορά με την ενσωματωμένη που έχεις δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο θα φανταζόσουν. To "εικονική" μου άρεσε λες και η 730 είναι κάτι παραπάνω από fancy office renderer Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το PCI 2.0 και αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε κάτι που να τιμάει τον τίτλο "κάρτα γραφικών" είσαι τουλάχιστον εδώ: https://www.skroutz.gr/s/10554879/MSI-Radeon-RX-460-2GB-OC-Radeon-RX-460-2G-OC.html +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSALKANTIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Και να πέσουν οι τιμές θα πέσουν ελάχιστα. Αν κάτι πάει στραβά πάρε την καφετζού μου για παράπονα. Και να πέσουν οι τιμές θα πέσουν ελάχιστα. Αν κάτι πάει στραβά πάρε την καφετζού μου για παράπονα. Πεταμένα λεφτά και η διαφορά με την ενσωματωμένη που έχεις δεν είναι και τόσο μεγάλη όσο θα φανταζόσουν. To "εικονική" μου άρεσε λες και η 730 είναι κάτι παραπάνω από fancy office renderer Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με το PCI 2.0 και αν θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε κάτι που να τιμάει τον τίτλο "κάρτα γραφικών" είσαι τουλάχιστον εδώ: https://www.skroutz.gr/s/10554879/MSI-Radeon-RX-460-2GB-OC-Radeon-RX-460-2G-OC.html Δηλαδη μου λες οτι με αυτη τη καρτα δεν θα μπορεσω να παιζω αξιοπρεπος ενα lol η ενα cs ; το διαβασες ολο το "θεμα μου" ; δεν ειναι για τα χρηματα πανελλαδικες δινω αυτη τη στιγμη απλα μεχρι να παρω PC θελω μια κυριακη για κανα game.. δεν θα με κανει δουλεια δλδ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δηλαδη μου λες οτι με αυτη τη καρτα δεν θα μπορεσω να παιζω αξιοπρεπος ενα lol η ενα cs ; το διαβασες ολο το "θεμα μου" ; δεν ειναι για τα χρηματα πανελλαδικες δινω αυτη τη στιγμη απλα μεχρι να παρω PC θελω μια κυριακη για κανα game.. δεν θα με κανει δουλεια δλδ ; Μωρέ παιχνίδια θα πάιζει, αλλά είναι πεταμένα λεφτά. Δώσε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε μια 460 για αν έχεις 6 φορές δυνατότερη κάρτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSALKANTIS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μωρέ παιχνίδια θα πάιζει, αλλά είναι πεταμένα λεφτά. Δώσε 30 ευρώ παραπάνω και πάρε μια 460 για αν έχεις 6 φορές δυνατότερη κάρτα. Καταλαβα τι μου λες... true..απλα ενταξει λεω εντελως για αντικατασταση του onboard την ηθελα..να φανταστεις σκευτομου να παρω μπλουζα η καρτα.. τοσο αναγκη την εχω :-D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μην πάρεις. Είτε θα δώσεις 100 τουλάχιστον ή τίποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καταλαβα τι μου λες... true..απλα ενταξει λεω εντελως για αντικατασταση του onboard την ηθελα..να φανταστεις σκευτομου να παρω μπλουζα η καρτα.. τοσο αναγκη την εχω :-D Σχεδον στα ιδια θα ειναι με τα ενσωματωμενα, δεν εχει νοημα η αγορα της.. Να δωσεις 70 ευρω για να εχεις 20% παραπανω αποδοση? παρε μπλουζα καλυτερα ποιο πολυ θα την ευχαριστηθεις... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SilverCloak Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Γεια σας .. εχω ενα πολυ απλο pc προς το παρον απλα για χρηση youtube internet γενικα που δεν ειναι δικο μου αλλα τωρα για καποιο λογο ειμαι εγω ο κατοχος. ο επεξεργαστης του ειναι ενας Intel Core i3 συγχρονισμενος στα 3.60 GHz. 4 gb ram εναν SSD για τα Windows εναν HDD 500 GB για διαφορα μουσικη, εγκαταστασεις των games κτλπ.. και η καρτα γραφικων δεν υπαρχει γιατι ουσιαστικα εχει μια του επεξεργαστη ξερετε εικονικη intel HD Graphics 4400 Εχθες 5/7 εκανα παραγγελεια μια καρτα γραφικων https://www.skroutz.gr/s/7435879/MSI-GeForce-GT-730-2GB-N730-2GD3V2.html?keyphrase=MSI+GeForce+GT+730+V809-1694R+2GB+GDDR3 αυτο ειναι link. και αυτο το ονομα της καρτας ξεχωριστα. MSI GeForce GT 730 V809-1694R 2GB GDDR3 - PCI Express λοιπον η ερωτηση ειναι φυσικα αν εκανα καλη επιλογη στα 70 ευρω με την αντικαταβολη κτλπ. Δεν το θελω για ιδιαιτερη χρηση απλα για κανενα LoL που και που η κανενα CS με τα φιλαρακια μου.. αυτα ομως με τη μεγιστη αναλυση.. Η δυνατοτητες των επιλογων μου ομως ηταν πολυ λιγες αφου η μητρικη μ υποστηριζει PCI EXPRESS 2.0 και οχι 3.0 κατι πολυ αρνητικο για τα σημερινα δεδομενα..θα ειμαι ενταξει με αυτη τη καρτουλα ; βρηκα μια αλλη μετα με DDR5 και οχι DDR3 οπως αυτη και στεναχωρεθηκα. Και εγώ αυτή την ηλιθιότητα ακριβώς πήγα να κάνω. Λέω, άντε να δώσω καμιά 50αρια ευρώ. Μπαίνω skroutz, τούμπανη η 730, ε, ας δώσω 70. Ή θα κάτσεις με την onboard ή πας σε τελευταίας γενιάς κάρτα, την πιο φτηνή, RX 430 2GB. Ευτυχώς, με έσωσε ο bro, θα έπαιρνα κάρτα 5 γενιές πίσω. Τέλος, με τι ακριβώς είναι συγχρονισμένος στα 3,6 GHz o επεξεργαστής σου; Και το 5/7 είναι η γνωστή βαθμολογία που λέει ότι είναι το καλύτερο που υπάρχει ή είσαι από το μέλλον; Ακόμα πιο τέλος, στις πανελλήνιες δεν υπάρχουν games. Ή δεν υπάρχει μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα , αξίζει η αναβάθμιση της 970 g1 gaming για 1080p 60hz ultra ? Η να κάνω εντελώς skip την σειρά 1000 ? Τα games που παίζω είναι τύπου witcher 3 , assasins κλπ , καθόλου online και καθόλου fps ... Άνετα skip, ειδικά αν κάνεις και oc (που ελπίζω να κάνεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratigos24 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Σε μερικά πιθανόν. Αλλά δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, go for it.Με τον g3260 και palit gtx 1050ti stormx έχω στο fifa 17 bottleneck με τα settings στο ultra και lock to 60fps. Στο bf4 single player σε ultra σχεδόν όλη την ωρα 60fps (σπάνια στιγμιαία μπορεί να πέσει 54 και παλι 60 αμέσως) αλλά στο multi σε 64αρη server θέλουν λίγο κατέβασμα προς τα κατω τα settings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hauntedpunto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλημέρα! Θα ήθελα τη βοήθεια σας σχετικά με αναβάθμιση κάρτας γραφικών καθώς δεν το πολυκατέχω το θέμα. Έχω έναν desktop με τα κάτωθι χαρακτηριστικά: - CPU: intel Core i5 @ 3.20GHz - motherboard: Asus H97M-E - τροφοδοτικό: Force model: DR-8600 BTX (max 600W) - GPU: Geforce 750Ti 2 GB - Ram: 8GB Θέλω να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών σε Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 Gaming, 6144 MB GDDR5 ( GV-N1060G1 GAMING-6GD (REV. 2. ). Γνωρίζετε αν ο υπολογιστής μου σηκώνει την 1060 ή αν θα πρέπει να κάνω και άλλες αναβαθμίσεις; Επίσης θα ήθελα να μου πείτε αν θεωρείτε ότι θα χωρέσει η καινούρια κάρτα στον πύργο μου; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για τη βοήθεια. ΥΓ: δεν είναι κατσαρίδα αυτό που φαίνεται στον πύργο.. Καλησπέρα! Αγόρασα τελικά την MSI Geforce GTX 1060 Gaming X 6GB TwinFrozr VI και τροφοδοτικό THERMALTAKE SMART SE 730W 80+ BRONZE EFFICIENCY MODUS. Έπαθα πλάκα με το μέγεθος της.. Βάζω μερικές photοs να δείτε πως δείχνει η καινούρια κάρτα σε σχέση με την παλιά και πως δείχνει πάνω στον πύργο... είναι πολύ εντυπωσιακή.. Προς το παρόν ένα "dead by daylight" έπαιξα το οποίο δε θέλει βέβαια και τις τρελές απαιτήσεις.. Επόμενη αναβάθμιση SSD και μνήμη.. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και πάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Mε γειά....αυτή τη φορά το κουτί δεν έχει ζουζούνι και απογοητεύτηκα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Ζουζούνι? Το μέγεθος της παλιάς κάρτας? Edit xaxaxax Ευχαριστώ! Τελικά ζουζούνι ήταν όντως.. το μάζεψα πριν ξαναγίνω ρόμπα..Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως όντως κατέβασα το δίσκο πιο κάτω.. A, το κάποτε ζωντανό ζουζούνι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hauntedpunto Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Mε γειά....αυτή τη φορά το κουτί δεν έχει ζουζούνι και απογοητεύτηκα.... xaxaxax Ευχαριστώ! Τελικά ζουζούνι ήταν όντως.. το μάζεψα πριν ξαναγίνω ρόμπα.. Επίσης κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι πως όντως κατέβασα το δίσκο πιο κάτω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω την Msi r9 390x Gaming 8g https://www.msi.com/Graphics-card/R9-390X-GAMING-8G.html#hero-overview Μου έβγαλε ένα πρόβλημα και την πήγα πίσω στο e-shop και μου την κάνουν αντικατάσταση και τώρα ψάχνω για κάρτα γραφικών και εδώ θέλω την βοήθεια σας,αυτή μου πρότειναν την MSI GEFORCE GTX1070 GAMING X 8G https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html τι λέτε αξίζει να πάω σε αυτήν θα έχω μεγαλύτερη απόδοση και ποσο σε σύγκριση με αυτήν που είχα?? NVIDIA δεν είχα ποτε μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Nαι, είναι πολύ μα πολύ καλύτερη. Πήγαινε άφοβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα