Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν κάτι αναμένεται τον επόμενο μήνα, δεν είναι φρόνιμο να το αναφέρουμε? Eιδικά αν αυτό επιφέρει και αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική.

Γιατί έχουμε τέτοια περίπτωση εδώ; 

καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου για απλη χρηση και λιγο gaming

ειδα προσφατα την gtx 1050ti γυρω στο 160 και την rx 470 στα 180 οπου και καπου εδω κυμαίνεται το budget μου

και διαβαζοντας εδω ειδα οτι συντομα θα ερθουν νεα μοντελα στο χωρο οποτε αξιζει να περιμενω ?

δεν βιαζομαι ιδιαιτερα

το συστημα ειναι της υπογραφης μου 

ευχαριστω

Eάν εννοείς κάτι τέτοιο https://www.skroutz.gr/s/10856765/MSI-Radeon-RX-470-4GB-Armor-OC-RX-470-ARMOR-4G-OC.html μια χαρά είναι. Αν θες να περιμένεις τον Απρίλιο θα κυκλοφορήσουν μοντέλα με νέες ονομασίες και ελάχιστες αλλαγές. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι αυτη εννοούσα

Ρωταω επειδη δεν υπάρχει μεγαλη βιασύνη

Και αμα ειναι κατι που αξιζει η αναμονη τοτε θα περιμένω

Γιατί έχουμε τέτοια περίπτωση εδώ; 

Αν δεν κάνω λάθος, η ανακοίνωση της 1080ti επέφερε μειώσεις στις τιμές των μοντέλων της nvidia, τουλάχιστον στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή σύντομα, λογικά η αλλαγή θα φανεί και εδώ.

Nvidia has just announced its new GTX 1080 Ti graphics card, which will go on sale next week, pricing it at $699 (probably £649 inc VAT), which is the price the GTX 1080 launched at last May. In the US, Nvidia instantly applied a $100 price drop on the GTX 1080, but it's unclear how that will shake out here in the UK, and when we will see discounts.

http://www.trustedreviews.com/nvidia-geforce-gtx-1080-review (και αλλού)

Θεωρητικά δεν θα πέσει μόνο η 1080, αλλά όλες αναλογικά. (Αλλιώς θα είχαμε 1070 και 1080 σχεδόν στην ίδια τιμή).

Φαντάζομαι και η amd θα συμπιέσει λίγο τις τιμές αν πέσουν οι 1050/1050ti/1060. Αλλά αυτό δεν το είδα κάπου και είναι αποκλειστικά personal speculation.

asus z170a

i3 7100

8 gb ram 2666hz

Super Flower Platinum King 450W

Αν βαλω 1080 θα εχω bottleneck?

Ναι, υπάρχει λόγος να πας σε τόσο ανισόρροπο setup? Σε τι ανάλυση θα παίζεις?

Θα έχεις "πρόβλημα" και με το τροφοδοτικό μετά. Καλύτερα κάποια 480 ή 1060.

• Like 1

Αν δεν κάνω λάθος, η ανακοίνωση της 1080ti επέφερε μειώσεις στις τιμές των μοντέλων της nvidia, τουλάχιστον στο εξωτερικό. Κάποια στιγμή σύντομα, λογικά η αλλαγή θα φανεί και εδώ.

Nvidia has just announced its new GTX 1080 Ti graphics card, which will go on sale next week, pricing it at $699 (probably £649 inc VAT), which is the price the GTX 1080 launched at last May. In the US, Nvidia instantly applied a $100 price drop on the GTX 1080, but it's unclear how that will shake out here in the UK, and when we will see discounts.

http://www.trustedreviews.com/nvidia-geforce-gtx-1080-review (και αλλού)

Θεωρητικά δεν θα πέσει μόνο η 1080, αλλά όλες αναλογικά. (Αλλιώς θα είχαμε 1070 και 1080 σχεδόν στην ίδια τιμή).

Φαντάζομαι και η amd θα συμπιέσει λίγο τις τιμές αν πέσουν οι 1050/1050ti/1060. Αλλά αυτό δεν το είδα κάπου και είναι αποκλειστικά personal speculation.

Aν ήθελαν να τις ρίξουν τις τιμές για οτιδήποτε κάτω από 1070 θα το είχαν κάνει ήδη, γιατί ο ανταγωνισμός ΕΙΝΑΙ φθηνότερος στις άμεσα ανταγωνιστικές λύσεις. Αν δεν σε πείθει δείξε μου πόσο στοιχίζει ακόμα και σήμερα μια 750Ti και όχι μην πας skroutz αλλά σε κάτι όπως geizhals.de. 

Tέλος είχαμε καμιά μείωση στις 1070 και μου ξέφυγε; Με την διαφορά τιμής που έχει με την 1080 έχει αρκετό περιθώριο ακόμα και σήμερα. 

Ναι, υπάρχει λόγος να πας σε τόσο ανισόρροπο setup? Σε τι ανάλυση θα παίζεις?

Θα έχεις "πρόβλημα" και με το τροφοδοτικό μετά. Καλύτερα κάποια 480 ή 1060.

Aνισορροπο?1080p 144hz

Mε το τροφοδοτικο γιατι? 180w καταναλωση η gtx1080 και 50 ο επεξεργαστης, 1σσδ+1hdd kai 3led coolers..

Exω 450 ποιοτικα wαττ εγω.Tι στο καλο προβλημα?  

Η rx480 δεν αγγιζει την 1070..  Θα παω σε gtx 1070 η 1080.To θεμα ειναι αν θα εχω bottleneck..

Eυχαριστω..

Για αυτό είναι μεσα σε " ". Προσωπικά και αποποιούμενος κάθε ευθύνη σου λέω αρκεί. Τυπικά θες μεγαλύτερο.

Ισως έχεις χαμηλα minimum fps.

Για αυτό είναι μεσα σε " ". Προσωπικά και αποποιούμενος κάθε ευθύνη σου λέω αρκεί. Τυπικά θες μεγαλύτερο.

Ισως έχεις χαμηλα minimum fps.

Kαταλαβα, τυπικες μπουρδες  :P  :P   Μια χαρα αρκει και περισσευει..

Εννοεις fps drops?

Kαταλαβα, τυπικες μπουρδες  :P  :P   Μια χαρα αρκει και περισσευει..

Εννοεις fps drops?

Για την αρχική σου ερώτηση ΝΑΙ θα έχεις τροχοπέδη με μια 1080 και μάλιστα αρκετά μεγάλη. Για τα υπόλοιπα θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε τις συνομιλίες σε ένα σχετικό επίπεδο.

asus z170a

i3 7100

8 gb ram 2666hz

Super Flower Platinum King 450W

Αν βαλω 1080 θα εχω bottleneck?

Ναι και μεγάλο μάλιστα, ειδικά αφού πας για 1080p/144hz. Η σύνθεση γενικά είναι πολύ ανισόρροπη, mobo πιο ακριβή από cpu, σκέψη για 1080 με i3, τροφοδοτικό οριακό...

Για την αρχική σου ερώτηση ΝΑΙ θα έχεις τροχοπέδη με μια 1080 και μάλιστα αρκετά μεγάλη. Για τα υπόλοιπα θα σε παρακαλούσα να κρατήσουμε τις συνομιλίες σε ένα σχετικό επίπεδο.

Ναι και μεγάλο μάλιστα, ειδικά αφού πας για 1080p/144hz. Η σύνθεση γενικά είναι πολύ ανισόρροπη, mobo πιο ακριβή από cpu, σκέψη για 1080 με i3, τροφοδοτικό οριακό...

Aρα να παω καλυτερα στην 1070 λετε ε?, Και να κανω και ενα o/c  στον επεξεργαστη?? 

Ωραια,αυτο θα κανω, να στε καλα, ευχαριστω!

Aρα να παω καλυτερα στην 1070 λετε ε?, Και να κανω και ενα o/c  στον επεξεργαστη?? 

Ωραια,αυτο θα κανω, να στε καλα, ευχαριστω!

Δεν θα διορθώσει κάτι συγκλονιστικό μια 1070 ούτε οποιοσδήποτε υπερχρονισμός ενός i3, αλλά δικός σου ο υπολογιστής και μοιραία θα το δεις και μόνος σου. 

• Like 1

Kαλησπερα στην παρεα

εγω μια gtx 280 msi πρεπει να ειναι αυτη 

https://www.msi.com/...o-specification

και ελεγα μηπως αυτη ειναι καλυτερη 

http://www.plaisio.g...10-2GD3H-LP.htm

Η χρηση που κανω πλεον ειναι ταινιες αλλα με madvr φιλτρα και τετοια σε αναλυσεις 1080p 24hz και εαν γνωριζει κανεις απο το αποτελεσμα εαν θα εχω καλυτερα χρωματα.

Τις γνωμες σας.

Σας ευχαριστω

Kαλησπερα στην παρεα

εγω μια gtx 280 msi πρεπει να ειναι αυτη 

https://www.msi.com/...o-specification

και ελεγα μηπως αυτη ειναι καλυτερη 

http://www.plaisio.g...10-2GD3H-LP.htm

Η χρηση που κανω πλεον ειναι ταινιες αλλα με madvr φιλτρα και τετοια σε αναλυσεις 1080p 24hz και εαν γνωριζει κανεις απο το αποτελεσμα εαν θα εχω καλυτερα χρωματα.

Τις γνωμες σας.

Σας ευχαριστω

Τραγικά υψηλές οι τιμές στο πλαίσιο όπως πάντα. ΄Εχω σοβαρές αμφιβολίες να κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά μια 710 σε σχέση με την 280 που έχεις που να αξίζει και τα 50 ευρώ για την 710. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...