Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να προβω σε αγορα καινουργιας gpu και θα ηθελα να φωτα σας 

Το συστημα μου ειναι το εξης

PSU : XFX TS 550W

MOBO : H61m-VG3

CPU : Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz

RAM : CMZ8GX3M1A1600C10

Monitor/Resolution : 1366X768

Προκειτε να αλαξω και οθονη στο προσεχες μελλον.

Δεν παιζω πολυ απαιτητικα παιχνιδια (fallout new vegas, lords of the fallen και αλλα) Το ποσο που θελω να διαθεσω ειναι γυρο στα 150 και εβαλα στο ματι Link.png Site: αυτη  εσεις τι λετε; 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Στα λεφτά της (125-130) είναι πολύ καλή επιλογή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι και αρκετά ακριβότερη. Αλλά ναι, είναι καλύτερη. Γενικά πολύ καλό VFM έχει η 470 που πέφτει κατα καιρούς στα ~175 και είναι 2 φορές δυνατότερη.

• Like 1

Είναι και αρκετά ακριβότερη. Αλλά ναι, είναι καλύτερη. Γενικά πολύ καλό VFM έχει η 470 που πέφτει κατα καιρούς στα ~175 και είναι 2 φορές δυνατότερη.

Ναι το παρατηρησα αξιζει μια οικονομια για 470 δηλαδη ετσι;

Κατα την γνώμη μου ναι, όταν πέφτει στα ~175. Η MSI ήταν πριν καμια εβδομάδα εκεί κάτω.

Εγινε σε ευχαριστω για τον χρονο σου

Εμαθα οτι βγαζει η NVIDIA την 1080 ti και ριχνει παλιοτερες καρτες τις τιμες ισχυει κατι τετοιο;

Κάτι τελευταίο. Θα υπάρχει αρκετό bottleneck από τον g3260 με μια gtx 1050ti 4gb? Γιατί σκέφτομαι μήπως δεν πάω άμεσα σε i3 4170 κλπ. Αν είναι αρκετό, ίσως πάω στην πιο οικονομική rx 460, γιαυτό ρωτάω.

Κάτι τελευταίο. Θα υπάρχει αρκετό bottleneck από τον g3260 με μια gtx 1050ti 4gb? Γιατί σκέφτομαι μήπως δεν πάω άμεσα σε i3 4170 κλπ. Αν είναι αρκετό, ίσως πάω στην πιο οικονομική rx 460, γιαυτό ρωτάω.

Σε μερικά πιθανόν. Αλλά δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, go for it.

• Like 1

Καλησπερα παιδια θα ηθελα να προβω σε αγορα καινουργιας gpu και θα ηθελα να φωτα σας 

Το συστημα μου ειναι το εξης

PSU : XFX TS 550W

MOBO : H61m-VG3

CPU : Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz

RAM : CMZ8GX3M1A1600C10

Monitor/Resolution : 1366X768

Προκειτε να αλαξω και οθονη στο προσεχες μελλον.

Δεν παιζω πολυ απαιτητικα παιχνιδια (fallout new vegas, lords of the fallen και αλλα) Το ποσο που θελω να διαθεσω ειναι γυρο στα 150 και εβαλα στο ματι Link.png Site: αυτη  εσεις τι λετε; 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Συμφωνω με Sheogorath.Κοιτα οτι σου πε αλλα κοιταξε και για αλλαγη οθονης.Εγω απο κει θα ξεκιναγα.

• Like 1

Ανάλογα την έκδοση είναι αν δεν κάνω λάθος. Και να θέλουν, τραβάνε ελάχιστα απο το 6πινο.

Ναι, έτσι είναι και βιντεάκια που είδα unboxing κλπ δεν θέλαν όλες 6 pin. Πχ:

https://www.skroutz.gr/s/10553461/Zotac-GeFoce-GTX1050-Ti-4GB-Mini-ZT-P10510A-10L.html

https://www.youtube.com/watch?v=op-nNZvDWVc

ή 

https://www.skroutz.gr/s/10297571/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-StormX-NE5105T018G1F.html

https://www.youtube.com/watch?v=QHcggNv_zQ4

Θα περνάτε την gainward gtx 1050 2gb στα 125; Σκέφτομαι να δώσω λίγο λιγότερα χρήματα, ώστε να παρω και 2 παιχνίδια που θέλω και να φτάσω τα 160 ευρώ που θα έδινα μόνο για κάρτα αν έπαιρνα 1050 ti.

Rx 460 έφυγε σαν επιλογή γιατί προτιμώ την υποστήριξη της nvidia στο θέμα drivers.

καλησπερα παιδια θελω να αλλαξω την καρτα γραφικων μου για απλη χρηση και λιγο gaming

ειδα προσφατα την gtx 1050ti γυρω στο 160 και την rx 470 στα 180 οπου και καπου εδω κυμαίνεται το budget μου

και διαβαζοντας εδω ειδα οτι συντομα θα ερθουν νεα μοντελα στο χωρο οποτε αξιζει να περιμενω ?

δεν βιαζομαι ιδιαιτερα

το συστημα ειναι της υπογραφης μου 

ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...