Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια SAPPHIRE Vapor-X R9 270X 2gb ή να πάρω μια gtx 660 Ti 2gb ή GTX 660 σκέτο! Την θέλω για GTA v επεξεργαστή έχω Intel 3258 unlocked 4.2ghz

Κάποιες από αυτές της 3θα ήθελα να μου πείτε και όχι κάποιες άλλες, Ευχαριστώ πολύ!

Αν σε ενδιαφερει για μεταχειρισμενη εχω μια asus gtx 680

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θέλω να πάρω μια SAPPHIRE Vapor-X R9 270X 2gb ή να πάρω μια gtx 660 Ti 2gb ή GTX 660 σκέτο! Την θέλω για GTA v επεξεργαστή έχω Intel 3258 unlocked 4.2ghz

Κάποιες από αυτές της 3θα ήθελα να μου πείτε και όχι κάποιες άλλες, Ευχαριστώ πολύ!

Σε 720p οθονη ολα αυτα;  :wacko:  :wacko:   http://www.insomnia.gr/topic/638230-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%AE-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD/

Δημοσ.

Η 270x είναι μακράν καλύτερη, το gta v όμως είναι πολύ cpu heavy και θα σέρνεται, το χω δει και σε φίλο μου που είχε τον ίδιο cpu.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι σε αναζήτηση κάρτας γραφικών, για ένα PC που έστησα τον Σεπτέμβρη με τα παρακάτω parts:

Asrock B150-Pro4

Intel I5-6500

Kingston HyperX Fury 8gb-2133MHz

Sandisk SSD Plus 240gb 

Seasonic M12II 520W.

Αρχικά υπολόγιζα κάποια RX470 ( πχ την Strix Oc), αλλά μιας και έχει περάσει κάμποσος καιρός από την τελευταία έρευνα αγοράς, παρατήρησα ότι έχουν πέσει αρκετά οι τιμές σε μερικές υλοποιήσεις RX480. Μεταξύ 4άρας XFX στα 230 απο Ελλάδα και 8αρας MSI απο Amazon, υπάρχουν μεγάλες διαφορές σε απόδοση; Το μπάτζετ είναι οριακά στα 250 ευρώ!

Απο παιχνίδια, Witcher 3, GTA V, ME: Andromeda οπου είναι σχετικά απαιτητικοί τίτλοι.

Ευχαριστώ εκ'των προτέρων!

Δημοσ.

Αξίζει η MSI σίγουρα αλλά τελευταία φορά που έλεγξα ήταν προπαραγγελία.

Αλλιώς δες την φθηνότερη 480 εκτός απο Powercolor/Gigabyte.

• Like 2
Δημοσ.

με cpu i5 4570 8gb ram corsair xms 3 1600 και τροφοδοτικο coolmaster g550m ποια καρτα να παρω για 1080p gaming..μεχρι 250..ελεγα για rx 470-480 της sapphire..

Με τέτοια διαφορά τιμής τσιμπάς την 480. Αξίζει πάντως την υπέρβαση η 8άρα στα ~260 ευρώ.

Δημοσ.

Με τέτοια διαφορά τιμής τσιμπάς την 480. Αξίζει πάντως την υπέρβαση η 8άρα στα ~260 ευρώ.

θα εχω ομως bottleneck??για 1080p ποιες απο της μικρες μπορουν;;πχ 1050ti

Δημοσ.

θα εχω ομως bottleneck??για 1080p ποιες απο της μικρες μπορουν;;πχ 1050ti

Άσε τι λεν μερικοί για bottleneck που εξισώνουν haswell i5 με phenom II και πάρε μια 480 8άρα.

• Like 5
Δημοσ.

Καλησπέρα

Σκεπτόμενος οτι σε κανα εξάμηνο θα βγει ο επεξεργαστής (AMD 1600x) που παίζει να αγοράσω(Γενική Αναβάθμιση CPU, M/B, RAM)  σκέφτομαι να ξεκινήσω την ανανέωση του Η/Υ αγοράζοντας μια νεα κάρτα γραφικών στον παλιό, θα δω καμιά διαφορά ; ή μπα;

η παλιά καρτα γραφικών ειναι μια ATI 4850.
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωω

Δημοσ.

Αξίζει η MSI σίγουρα αλλά τελευταία φορά που έλεγξα ήταν προπαραγγελία.

Αλλιώς δες την φθηνότερη 480 εκτός απο Powercolor/Gigabyte.

Στην ίδια τιμή με MSI (για την συγκεκριμένη 9 του μήνα θα υπάρχει διαθεσιμότητα,οπότε με express θα είναι στα χέρια μου μέχρι τις 15), βρίσκεις μόνο Saphire Radeon 8αρα, που απ'ότι διαβάζω στο νετ είναι αρκετά ζεστή σε σχέση με την πρώτη. Επίσης δεν παίζουν ετοιμοπαράδοτες σε αυτό το εύρος τιμών. 

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και μου ήρθαν κάτι χρήματα,στον υπολογιστή της υπογραφής για τι κάρτα να παω;

υποψιν θα γινει και αλλαγή οθόνης σε 1080!

(επίσης υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και ολική αναβάθμιση συστήματος-cpu-mobo-ram αν ειναι λογικές οι τιμές του 6πυρηνο ryzen)

Δημοσ.

Μιας και μου ήρθαν κάτι χρήματα,στον υπολογιστή της υπογραφής για τι κάρτα να παω;

(επίσης υπάρχει η πιθανότητα να γίνει και ολική αναβάθμιση συστήματος-cpu-mobo-ram αν ειναι λογικές οι τιμές του 6πυρηνο ryzen)

Πόσα μπορείς να δώσεις? Αν μπορείς να δώσεις έως 300 και  διαλέξεις monitor με FreeSync τότε προτιμότερη είναι η 480. Αν δεν σε ενδιαφέρει η freesync τεχνολογία, διαλέγεις ανάμεσα σε 1060 ή 480. Ίδιες επιδόσεις έχουν.

Δημοσ.

Αν σε καλύπτει, κάνε λίγο υπομονή ακόμα, θα έρθουν ανατιμήσεις στις Nvidia.

Αν θες τώρα, μια 8άρα 480 είναι η καλύτερη επιλογή απο θέμα VFM.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...