Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Μια τελευταία ερώτηση,κατα πόσο ειναι αξιόπιστες αυτές οι μετρήσεις?..

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20894&game=Far+Cry%3A+Primal&p_make=AMD&p_deriv=FX-6300&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+1050+Ti+Palit+StormX+4GB&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements

Ο επεξεργαστής μου είναι αρκετά πισω σε απόδοση απο ότι βλέπω οπότε σύντομα θα πρέπει να δώσω κι αλλα λεφτά..(μαλλον με βλεπω για ps4 :mad: )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.. Μια τελευταία ερώτηση,κατα πόσο ειναι αξιόπιστες αυτές οι μετρήσεις?..

http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=20894&game=Far+Cry%3A+Primal&p_make=AMD&p_deriv=FX-6300&gc_make=Nvidia&gc_deriv=GeForce+GTX+1050+Ti+Palit+StormX+4GB&ram=8&checkSubmit=#systemRequirements

Ο επεξεργαστής μου είναι αρκετά πισω σε απόδοση απο ότι βλέπω οπότε σύντομα θα πρέπει να δώσω κι αλλα λεφτά..(μαλλον με βλεπω για ps4 :mad: )

Νομίζω είναι βάσει τα minimum/ recommended specs, δεν είναι μετρήσεις ατόμων που τις ανέβασαν στο site για να βγάζει μέσους όρους κλπ.

Καλύτερα βίντεο στο YouTube

• Like 1

Ποια υλοποίηση της RX 480 8GB DDR5 θεωρείτε πως είναι η καλύτερη επιλογή σήμερα με βάση  την ποιότητα  και το κόστος στην ελληνική αγορά.

Καλά λόγια έχουν ακουστεί για το pcb της XFX.  

Αν τελικά πάω να κάνω αναβάθμιση σε ένα σύστημα ποια να προτιμήσω ? 

XFX και αν ναι ποια XFX από τις τρεις που κυκλοφορούν ? 

http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga/f/694691/Τουλάχιστον-8GB.html?keyphrase=rx+480

Το σύστημα που θα φορεθεί προσωρινά είναι ένας

AMD FX 8120 @ OC 4.0Ghz

ASROCK 870 EXTREME 3 R2.0

GEIL 8GB 2133 DDR3

Αργότερα θα πέσει αναβάθμιση σε R7 1700.

[...]

Απ όσο θυμάμαι όλες οι XFX είναι το ίδιο, τα ρολόγια αλλάζουν (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος). Και η ASUS είναι καλή υλοποίηση, αλλά η ακριβότερη απ' όλες. Συνεπώς, κάποια απ' αυτές.

Mε αυτά τα χρήματα πας σε 380/380Χ ή 960.

Πάντως καλύτερη δουλειά θα κάνεις μακράν με αυτή http://www.skroutz.gr/s/10856765/MSI-Radeon-RX-470-4GB-Armor-OC-RX-470-ARMOR-4G-OC.html σαν VFM.

Μέχρι ~150, προτείνω καλύτερα σε νέα http://www.skroutz.gr/s/10297571/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-StormX-NE5105T018G1F.html

+1

• Like 1

η gtx 970 einai καλυτερη απο την r9 380?

Σαφώς, ειδικά αφού έχεις την 2gb έκδοση τώρα. Απλά κοίτα η διαφορά που θα δώσεις να είναι λογική. Τυχαίνει να έχω κάνει κι εγώ αυτή τη μετάβαση από 380 2gb σε 970, θα δεις σημαντική διαφορά, ειδικά αν αξιοποιήσεις και το γεγονός ότι παίρνει τρελό oc.

• Like 1

Έσβησα ακριβώς αυτά που ήταν περιττά και δεν προσφέρουν πλέον τίποτα στους χρήστες. Εάν θέλετε να την συνεχίσετε την συζήτηση στείλτε PM, e-mail ή ακόμα και λουλούδια ο ένας στον άλλον. Επιστροφή στο θέμα. 

Θέλω να πάρω μια SAPPHIRE Vapor-X R9 270X 2gb ή να πάρω μια gtx 660 Ti 2gb ή GTX 660 σκέτο! Την θέλω για GTA v επεξεργαστή έχω Intel 3258 unlocked 4.2ghz

Κάποιες από αυτές της 3θα ήθελα να μου πείτε και όχι κάποιες άλλες, Ευχαριστώ πολύ!

Παίδες η XFX στις κάρτες της δίνει εγγύηση 5 ετών ?

Γιατί τα καταστήματα λένε 2 χρόνια εγγύηση και η εταιρία λέει :

XFX's 3 + 2 Year Warranty   
Even though we trust that our high quality products will continue working at peak performance well beyond your use of it, we want to put our word behind that promise. That is why we offer  our 3 + 2 Year Warranty with this series of graphics cards. This means that your product is protected by a 3 year limited hardware warranty on manufacturing defects of anything on the card. Additionally, we'll extend that warranty on the fans by an additional 2, a total of 5 years, giving you even more protection than any competitor. That's the trust we have in the quality of our products.

http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-rx-400-series/rx-480-gtr-black-8gb-dd-led-rx-480p8dba6

Παίδες η XFX στις κάρτες της δίνει εγγύηση 5 ετών ?

Γιατί τα καταστήματα λένε 2 χρόνια εγγύηση και η εταιρία λέει :

3 χρόνια δίνει,όπως και η msi.

τα +2 είναι για τους ανεμιστήρες. 

• Like 2

3 χρόνια δίνει,όπως και η msi.

τα +2 είναι για τους ανεμιστήρες. 

Ωπ , τώρα είδα πως αναφέρει του ανεμιστήρες ... 

ο ωραίο πάντως είναι πως τα μαγαζάκια εδώ αναφέρουν συνολικά μόλις 2 έτη .. εγγύησης .

Ωπ , τώρα είδα πως αναφέρει του ανεμιστήρες ... 

ο ωραίο πάντως είναι πως τα μαγαζάκια εδώ αναφέρουν συνολικά μόλις 2 έτη .. εγγύησης .

Καλά εγώ από το μαγαζάκι(είναι μικρό :P ) που την αγόρασα,όταν ρώτησα για εγγύηση η απάντηση ήταν: "Δεν θυμάμαι,όσο λέει η XFX στο site".

Βγάλε συμπέρασμα εσύ τώρα.

Θέλω να πάρω μια SAPPHIRE Vapor-X R9 270X 2gb ή να πάρω μια gtx 660 Ti 2gb ή GTX 660 σκέτο! Την θέλω για GTA v επεξεργαστή έχω Intel 3258 unlocked 4.2ghz

Κάποιες από αυτές της 3θα ήθελα να μου πείτε και όχι κάποιες άλλες, Ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...