Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Mηπως για αρχη να ακυρωνες την παραγγελεια σου, να πηγαινες ας πουμε σε μια freesync οθονη 2κ?

Και μια καρτα https://www.skroutz.gr/s/9743420/XFX-Radeon-RX-460-2GB-Single-Fan-RX-460P2SFG5.html

Ευχαριστώ,

η οθόνη δεν ακυρώνεται. Απλά τη θέλω :D. Οπότε αναγκαστικά θα δω για κάρτα αν χρειαστεί**.

Απλά τα 100+ μου φαίνονται πολλά.

Κάποια τέτοια δε θα κάνει δουλειά; (https://www.skroutz.gr/s/8408667/MSI-GeForce-GT710-1GB-GT-710-1GD3H-LP.html) ή ειναι εντελώς άχρηστη.

** θα δοκιμάσω και της μητρικής, αλλά μια φορά που είχα κουμπώσει οθόνη στη μητρική, είχα τρελά θέματα με κολλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ,

η οθόνη δεν ακυρώνεται. Απλά τη θέλω :D. Οπότε αναγκαστικά θα δω για κάρτα αν χρειαστεί**.

Απλά τα 100+ μου φαίνονται πολλά.

Κάποια τέτοια δε θα κάνει δουλειά; (https://www.skroutz.gr/s/8408667/MSI-GeForce-GT710-1GB-GT-710-1GD3H-LP.html) ή ειναι εντελώς άχρηστη.

** θα δοκιμάσω και της μητρικής, αλλά μια φορά που είχα κουμπώσει οθόνη στη μητρική, είχα τρελά θέματα με κολλήματα.

Καλημερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας. Το συστημα μου ειναι το εξης: mobo: msi 970 gaming cpu:fx 8350 4.2 ghz 16gb ram 4x4 gb 2133 mhz psu corsair cx750 bronze hyper evo 212 cooler gpu msi 390 8gb. Θα ηθελα την γνωμη σας να πουλησω την καρτα μου και να παρω μια 480 η να μεινω οπως ειμαι ηδη;

Καλημερα παιδια θα ηθελα την γνωμη σας. Το συστημα μου ειναι το εξης: mobo: msi 970 gaming cpu:fx 8350 4.2 ghz 16gb ram 4x4 gb 2133 mhz psu corsair cx750 bronze hyper evo 212 cooler gpu msi 390 8gb. Θα ηθελα την γνωμη σας να πουλησω την καρτα μου και να παρω μια 480 η να μεινω οπως ειμαι ηδη;

Δεν αξίζει. Η διαφορά απόδοσης κατά μέσο όρο 390 και 480 είναι περίπου 1-2%.

• Like 2

Η αλλαγή δεν αξίζει.

Να τονίσω την σημασία της ψύξης στα VRΜ της μητρικής, ειδικά που μιλάμε για MSI με tower cooler. Κρίμα να την πάρεις στα χέρια.

• Like 3

Εχω εναν amd fx8350 4000mhz μητρική gigabyte 970 gaming μνήμες 16gb hyperx fury blue 1866mhz. Και ψάχνω μια καλή κάρτα γραφικών που να ταιριάζει σωστά με τον amd κάπου στα 300-350 ευρώ. Ποιά θα ήταν η ιδανική λύση για game?

Καλημέρα παιδιά, θα θελα να ρωτησω, αν στο συστημα της υπογραφης μου αγορασω μια 1070 θα εχω μεγαλο bottleneck? το ολο συστημα λογικα θα αλλαχθει απο φθινοπωρο γιατι θελω να δω και τι ψαρια πιανουν οι ryzen. Δυσκολευεται ρε γαμωτο η 960 σε αυτη την αναλυση γι αυτο και ρωταω αν αξιζει να την αλλαξω τωρα ή να περιμενω να βγει και η 490(για την οποια εχουμε κανα νεο ποτε βγαινει)?

Υ.Γ ο επεξεργαστης ειναι oc @ 3,8

Εχω εναν amd fx8350 4000mhz μητρική gigabyte 970 gaming μνήμες 16gb hyperx fury blue 1866mhz. Και ψάχνω μια καλή κάρτα γραφικών που να ταιριάζει σωστά με τον amd κάπου στα 300-350 ευρώ. Ποιά θα ήταν η ιδανική λύση για game?

Αν έχεις καλό τροφοδοτικό Fury Nitro από Amazon. (Κάνε και κάνα oc στα 4,4-4,5ghz)

Το ίδιο θα έλεγα και για σένα. Αν είναι να δώσεις την 390 κάντο για fury (αν παίζεις σε 1440p), όχι για 480, δεν αξίζει. Στη θέση σου θα έμενα με την 390 πάντως.

• Like 1

Καλημέρα παιδιά, θα θελα να ρωτησω, αν στο συστημα της υπογραφης μου αγορασω μια 1070 θα εχω μεγαλο bottleneck? το ολο συστημα λογικα θα αλλαχθει απο φθινοπωρο γιατι θελω να δω και τι ψαρια πιανουν οι ryzen. Δυσκολευεται ρε γαμωτο η 960 σε αυτη την αναλυση γι αυτο και ρωταω αν αξιζει να την αλλαξω τωρα ή να περιμενω να βγει και η 490(για την οποια εχουμε κανα νεο ποτε βγαινει)?

σιγουρα θα εχεις bottleneck. πηγαινε για καποια 470

βασικα ακυρο για 480 πηγαινε

Δεν περιμένεις μια και καλή να τα πάρεις τότε? Δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα τώρα με την 1070, αλλά δεν θα την αξιοποιείς πλήρως.

Να πάρεις άλλη mid range καρτα και να είναι ο αδύναμος κρίκος σε μελλοντική αναβάθμιση (αφού θα γίνει σε λίγους μήνες τη θεωρώ σίγουρη), δεν το συνιστώ.

Ή παίρνεις τώρα μια 1070 και χάνεις σε σχέση με τον να την έπαιρνες τότε (αλλίμονο, θα έχει πέσει η τιμή της) ή κάνεις υπομονή με την 960 σου.

• Like 3

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Κι εγω ετσι πιστευω για αυτο και το καθυστερω οσο μπορω!

Κατι ακομα για να μου φυγει κι αυτο :αξιζει μεταχειρισμενη 970 ή 390 πουλωντας και την 960 βεβαια?

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια! Κι εγω ετσι πιστευω για αυτο και το καθυστερω οσο μπορω!

Κατι ακομα για να μου φυγει κι αυτο :αξιζει μεταχειρισμενη 970 ή 390 πουλωντας και την 960 βεβαια?

Όχι ιδιαίτερα. Έχει κάτι σφραγισμένες 290 στα 200 ευρώ αγγελίες μόνο που ίσως αξίζουν αν έχουν εγύηση.

Καλημέρα παιδιά, θα θελα να ρωτήσω ,ώστε να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου απο την msi radeon hd 7700 που έχω τώρα .Tην εχω 4 χρονια με εβγαλε ασπροπρόσωπο σε πολλά παιχνίδια άλλα στα συγχρονία  δεν μπορεί .Θα ήθελα μια πρόταση μέχρι 140 ευρώ.

Το σύστημα μου είναι :

intel core i5 6400 2,7 GHertzt ,

8gb ram 

μητρική : msi b150m pro vdh

500 watt τροφοδοτικό 

windows 10 

το κουτί είναι μικρο σε διαστάσεις. 

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...