Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Σε αυτή κατέληξα τελικά https://www.skroutz.gr/s/9523621/Sapphire-Radeon-RX480-4GB-Nitro-11260-02-20G.html θα δείξει πόσο μπουκάλι θα φάω.Αλλά δε με παίρνει για αναβάθμηση cpu-mobo-ram γιατί πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το σύστημα της υπογραφής. 7600+rx 480 = μπουκαλι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 7600+rx 480 = μπουκαλι? http://www.insomnia.gr/topic/606957-βοηθεια-για-αναβαθμιση-καρτασ-γραφικων/?p=55447163 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Σε μερικές εφαρμογές ναι. Sta παιχνίδια με ενδιαφέρει αν θα έχω θέμα....θα έχω θέμα.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 http://www.insomnia.gr/topic/606957-βοηθεια-για-αναβαθμιση-καρτασ-γραφικων/?p=55447163 Ειπα κι εγω... θα δείξει πόσο μπουκάλι θα φάω.Αλλά δε με παίρνει για αναβάθμηση cpu-mobo-ram γιατί πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το σύστημα της υπογραφής. Οτι μπουκαλι ειναι να φας θα το φας, ετσι κι αλλιως σε κοβω οταν σε παιρνει να αναβαθμιζεις κι αυτο, αλλα η καρτα θα σου μεινει.. Aν μπορεις κανε και ενα ο/c στον επεξεργαστη (αν μπορει) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Sta παιχνίδια με ενδιαφέρει αν θα έχω θέμα....θα έχω θέμα.? Για παιχνίδια λέω βρε 'συ, για office θα έλεγα μπουκάλια? Εξαρτάται το παιχνίδι λοιπόν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zigo13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Ειπα κι εγω... Οτι μπουκαλι ειναι να φας θα το φας, ετσι κι αλλιως σε κοβω οταν σε παιρνει να αναβαθμιζεις κι αυτο, αλλα η καρτα θα σου μεινει.. Aν μπορεις κανε και ενα ο/c στον επεξεργαστη (αν μπορει) +1 Αυτό σκέφτηκα και εγώ και κατέληξα στην 480.Τον έχω ξανακάνει oc μέχρι τα 4.2 και στα 4 ghz σταθερός και θα το κάνω πάλι αλλά θα πρέπει να του βάλω και 1 ψύκτρα μιας και αυτή που είχα την έβαλα στο σύστημα της υπογραφής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 +1 Αυτό σκέφτηκα και εγώ και κατέληξα στην 480.Τον έχω ξανακάνει oc μέχρι τα 4.2 και στα 4 ghz σταθερός και θα το κάνω πάλι αλλά θα πρέπει να του βάλω και 1 ψύκτρα μιας και αυτή που είχα την έβαλα στο σύστημα της υπογραφής. Ωραιος τοτε,μην σε απασχολει κατι, ρωτα εδω για ψυχτρα στα χρηματα που θα διαθεσεις.. http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μια καρτούλα γραφικών, το πολύ να παίζω Diablo 3 σε 1080 ανάλυση. ΜΕ ενδιαφέρει ο θόρυβος και το κόστος. Τι να προτιμήσω? Case (Κουτί): midi * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake toughpower 650 * Motherboard (Μητρική): δε θυμάμαι AM3+ * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): δε θυμάμαι * RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb dd3 * GPU (Κάρτα γραφικών): 4850 (ψόφησε) * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 * Motherboard (Μητρική): δε θυμάμαι AM3+ * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): δε θυμάμαι Κατι ηθελα να προτεινω.... Το ξεχασα... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μια καρτούλα γραφικών, το πολύ να παίζω Diablo 3 σε 1080 ανάλυση. ΜΕ ενδιαφέρει ο θόρυβος και το κόστος. Τι να προτιμήσω? Case (Κουτί): midi * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake toughpower 650 * Motherboard (Μητρική): δε θυμάμαι AM3+ * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): δε θυμάμαι * RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb dd3 * GPU (Κάρτα γραφικών): 4850 (ψόφησε) * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080 * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 10 Δώσε καμια πληροφορία ρε, αμα βαριέσαι, βαριόμαστε και εμείς. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Απλά είμαι σε άλλη περιοχή , δεν είμαι στον υπολογιστή για να κατεβάσω το CPU ID. Κάτσε μπας και βρω τον επεξεργαστή . Μιλάμε για πρώην υπολογιστή γραφείου , αγορασμένο 4 χρόνια πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Απλά είμαι σε άλλη περιοχή , δεν είμαι στον υπολογιστή για να κατεβάσω το CPU ID. Κάτσε μπας και βρω τον επεξεργαστή . Μιλάμε για πρώην υπολογιστή γραφείου , αγορασμένο 4 χρόνια πριν. Γιατί αν είναι κανας athlon X2/3 μην προτείνουμε 470-480 κτλ. Όπως σε κόβω καμια 460 4άρα θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Δώσε καμια πληροφορία ρε, αμα βαριέσαι, βαριόμαστε και εμείς. μου θυμησε σημερα εναν στην δουλεια μου, μου ελεγε πως ασχολειται με desktop. Τον ρωταω τι επεξεργαστη φορας, και μου λεει,δεν θυμαμαι,εναν Asus νομιζω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Γιατί αν είναι κανας athlon X2/3 μην προτείνουμε 470-480 κτλ. Όπως σε κόβω καμια 460 4άρα θες. Εκεί που έλεγα 80 ευρώ, με πας στα 120. Θα είναι περιστασιακό το gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2017 Εκεί που έλεγα 80 ευρώ, με πας στα 120. Θα είναι περιστασιακό το gaming. Με 80 καινούριο δεν παίρνεις κάτι σοβαρό. Δες καμιά μεταχειρησμένη 750 στις αγγελίες αν θες με 70-80. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα