Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτή κατέληξα τελικά

https://www.skroutz.gr/s/9523621/Sapphire-Radeon-RX480-4GB-Nitro-11260-02-20G.html

θα δείξει πόσο μπουκάλι θα φάω.Αλλά δε με παίρνει για αναβάθμηση cpu-mobo-ram γιατί πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το σύστημα της υπογραφής.

7600+rx 480 = μπουκαλι?  :confused:  :o

• Like 1
  • Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειπα κι εγω... ;)

θα δείξει πόσο μπουκάλι θα φάω.Αλλά δε με παίρνει για αναβάθμηση cpu-mobo-ram γιατί πριν λίγες μέρες αναβάθμισα το σύστημα της υπογραφής.

Οτι μπουκαλι ειναι να φας θα το φας, ετσι κι αλλιως σε κοβω οταν σε παιρνει να αναβαθμιζεις κι αυτο, αλλα η καρτα θα σου μεινει..

Aν μπορεις κανε και ενα ο/c στον επεξεργαστη (αν μπορει)

• Like 2
Δημοσ.

Sta παιχνίδια με ενδιαφέρει αν θα έχω θέμα....θα έχω θέμα.?

Για παιχνίδια λέω βρε 'συ, για office θα έλεγα μπουκάλια? Εξαρτάται το παιχνίδι λοιπόν.

• Like 1
Δημοσ.

Ειπα κι εγω... ;)

Οτι μπουκαλι ειναι να φας θα το φας, ετσι κι αλλιως σε κοβω οταν σε παιρνει να αναβαθμιζεις κι αυτο, αλλα η καρτα θα σου μεινει..

Aν μπορεις κανε και ενα ο/c στον επεξεργαστη (αν μπορει)

+1

Αυτό σκέφτηκα και εγώ και κατέληξα στην 480.Τον έχω ξανακάνει oc μέχρι τα 4.2 και στα 4 ghz σταθερός και θα το κάνω πάλι αλλά θα πρέπει να του βάλω και 1 ψύκτρα μιας και αυτή που είχα την έβαλα στο σύστημα της υπογραφής.

Δημοσ.

+1

Αυτό σκέφτηκα και εγώ και κατέληξα στην 480.Τον έχω ξανακάνει oc μέχρι τα 4.2 και στα 4 ghz σταθερός και θα το κάνω πάλι αλλά θα πρέπει να του βάλω και 1 ψύκτρα μιας και αυτή που είχα την έβαλα στο σύστημα της υπογραφής.

Ωραιος τοτε,μην σε απασχολει κατι, ρωτα εδω για ψυχτρα στα χρηματα που θα διαθεσεις..

http://www.insomnia.gr/topic/610848-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%88%CF%8D%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%82%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CF%85/

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μια καρτούλα γραφικών, το πολύ να παίζω Diablo 3 σε 1080 ανάλυση. ΜΕ ενδιαφέρει ο θόρυβος και το κόστος. Τι να προτιμήσω?

Case (Κουτί): midi

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake toughpower 650

Motherboard (Μητρική): δε θυμάμαι AM3+

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): δε θυμάμαι 

RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb dd3

GPU (Κάρτα γραφικών): 4850 (ψόφησε)

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 10

Δημοσ.

Κατι ηθελα να προτεινω.... :fear:    Το ξεχασα...

• Like 10
Δημοσ.

Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μια καρτούλα γραφικών, το πολύ να παίζω Diablo 3 σε 1080 ανάλυση. ΜΕ ενδιαφέρει ο θόρυβος και το κόστος. Τι να προτιμήσω?

Case (Κουτί): midi

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): thermaltake toughpower 650

RAM (Μνήμη συστήματος): 4gb dd3

GPU (Κάρτα γραφικών): 4850 (ψόφησε)

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1080

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): win 10

Δώσε καμια πληροφορία ρε, αμα βαριέσαι, βαριόμαστε και εμείς.

• Like 3
Δημοσ.

Απλά είμαι σε άλλη περιοχή , δεν είμαι στον υπολογιστή για να κατεβάσω το CPU ID. Κάτσε μπας και βρω τον επεξεργαστή . Μιλάμε για πρώην υπολογιστή γραφείου , αγορασμένο 4 χρόνια πριν.

Δημοσ.

Απλά είμαι σε άλλη περιοχή , δεν είμαι στον υπολογιστή για να κατεβάσω το CPU ID. Κάτσε μπας και βρω τον επεξεργαστή . Μιλάμε για πρώην υπολογιστή γραφείου , αγορασμένο 4 χρόνια πριν.

Γιατί αν είναι κανας athlon X2/3 μην προτείνουμε 470-480 κτλ.

Όπως σε κόβω καμια 460 4άρα θες.

Δημοσ.

Δώσε καμια πληροφορία ρε, αμα βαριέσαι, βαριόμαστε και εμείς.

μου θυμησε σημερα εναν στην δουλεια μου, μου ελεγε πως ασχολειται με desktop.

Τον ρωταω τι επεξεργαστη φορας, και μου λεει,δεν θυμαμαι,εναν Asus νομιζω.

• Like 5
Δημοσ.

Γιατί αν είναι κανας athlon X2/3 μην προτείνουμε 470-480 κτλ.

Όπως σε κόβω καμια 460 4άρα θες.

Εκεί που έλεγα 80 ευρώ, με πας στα 120.

Θα είναι περιστασιακό το gaming. 

Δημοσ.

Εκεί που έλεγα 80 ευρώ, με πας στα 120.

Θα είναι περιστασιακό το gaming. 

Με 80 καινούριο δεν παίρνεις κάτι σοβαρό. Δες καμιά μεταχειρησμένη 750 στις αγγελίες αν θες με 70-80.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...