Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

παιδια θελω μια καρτα για gaming μεχρι 150-200ε ταβανι

mobo ga-ep35c-ds3r

cpu intel xeon x5450 4ghz oc 

ram 6gb 900mhz oc

psu corsair vs550

monitor 17' 1280x1024

Θες τουλαχιστον μια τετοια

Και απο καρτα εδω  https://www.skroutz.gr/comparelists/55?compare=9682863%2C10680494%2C9590595%2C10443329%2C10297571%2C10521312

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδιά, έχω ακριβώς το ίδιο (xeon e5450 αλλά όχι oc, δλδ στα 3ghz, ίδια ακριβώς μητρική και μνήμη θα βάλω άλλα 4 να πάω στα 8gb)

Εχω την AOC 930Fwz (19 inch, 1680x1050, 10000:1)

Κι' εγώ αυτά θα πρότεινα στον φίλο (που μακάρι να μου έδειχνε πώς να κλοκάρω κι΄εγώ τον ε5450 στα 4. Φοβάμαι λίγο να πειράξω πράγματα μήπως τα κανω μαντάρα)

Στην gtx 1050Ti έχω καταλήξει και περιμενω να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της

Θα έχω λέτε πρβλμ με την οθόνη;

αξιζει η rx460 4gb xfx oc??? μαζι με fhd μονιτορ

Για τα χρήματά της ναι.

Αν δεν αλλάξεις monitor θα έχεις θέμα αν είναι μόνο VGA εξάλλου.

Παιδιά, έχω ακριβώς το ίδιο (xeon e5450 αλλά όχι oc, δλδ στα 3ghz, ίδια ακριβώς μητρική και μνήμη θα βάλω άλλα 4 να πάω στα 8gb)

Εχω την AOC 930Fwz (19 inch, 1680x1050, 10000:1)

Κι' εγώ αυτά θα πρότεινα στον φίλο (που μακάρι να μου έδειχνε πώς να κλοκάρω κι΄εγώ τον ε5450 στα 4. Φοβάμαι λίγο να πειράξω πράγματα μήπως τα κανω μαντάρα)

Στην gtx 1050Ti έχω καταλήξει και περιμενω να πέσει λίγο ακόμα η τιμή της

Θα έχω λέτε πρβλμ με την οθόνη;

Μωρέ ταιριάζει, αλλά κρίμα είσαι με 19''. Δες να πάρεις καμια 22άρα τουλάχιστον να ευχαριστηθείς.

Και εσύ αν δεν αλλάξεις monitor θα έχεις θέμα αν είναι μόνο VGA εξάλλου.

• Like 3

Μωρέ ταιριάζει, αλλά κρίμα είσαι με 19''. Δες να πάρεις καμια 22άρα τουλάχιστον να ευχαριστηθείς.

Και εσύ αν δεν αλλάξεις monitor θα έχεις θέμα αν είναι μόνο VGA εξάλλου.

DVI-D (HDCP) έχει. Τι μας πέρασες;  :P

Οταν την πήρα, ήταν άγνωστες οι AOC και με είχαν κράξει σε ένα φόρουμ τότε

Τώρα βλέπω είναι αξιόπιστες και προτεινόμενες

Εχω μονίμως συνδεδεμένη την κάρτα γραφικών με hdmi με την tv και φχαριστιέμαι  ;)

Αμα τα τινάξει...βλέπουμε

DVI-D (HDCP) έχει. Τι μας πέρασες;  :P

Οταν την πήρα, ήταν άγνωστες οι AOC και με είχαν κράξει σε ένα φόρουμ τότε

Τώρα βλέπω είναι αξιόπιστες και προτεινόμενες

Εχω μονίμως συνδεδεμένη την κάρτα γραφικών με hdmi με την tv και φχαριστιέμαι  ;)

Αμα τα τινάξει...βλέπουμε

Τότε είσαι κομπλέ, απλά λόγο ανάλυσης-μεγέθους είσαι κρίμα. Απλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο thread.

παιδια αυτα τα 2 παριγγειλα Link.png Site: gpu  

και αυτο το Link.png Site: monitor

Aφου θα δωσεις καποια χρηματα λοιπον για οθονη καλυτερα να παρεις μια freesync για να την συνδυασεις με την καρτα γραφικων σου, για καλυτερα αποτελεσματα.

https://www.skroutz.gr/s/7566338/AOC-G2260VWQ6.html

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω μια νέα κάρτα γραφικών μιας και από τότε που χάλασε η παλιά μου, είμαι με μια gts 250, και δεν μπορώ να παίξω καν μερικά παιχνίδια(π.χ fifa 17). Το budget είναι 80-120 με αυστηρό ταβάνι(δυστυχώς) μιας και είμαι πλέον πιο casual gamer. Έχουμε και λέμε:

Case (Κουτί): Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, θα χωράει 100%. Αν χρειάζεται θα κάνω edit.

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Ένα corsair gs 600αρι

Motherboard (Μητρική):  Gigabyte z68a-d3h-b

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel 2500k(stock τον έχω και θα συνεχίσω να τον έχω)

RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb (2*4)

GPU (Κάρτα γραφικών): Gts 250 :'(

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Μια Dell u2412, με max res 1920*1200

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10(γνήσια όλα τα updates)

Από παιχνίδια, αυτή την περίοδο(και γενικά το βλέπω) παίζω: Heroes of the Storm, Hearthstone, WoW(Blizzard fan boy :P), πολύ cs:go, fifa 17(αν έπαιζε) και το πιο απαιτητικό το witcher 3. Ξέρω ότι με αυτό το budget το w3 δεν θα παίζει ικανοποιητικά αλλά δεν με πολύ ενδιαφέρει. Από λίγο research(πολύ λίγο) κατέληξα εδώ: Rx 460 2gb OC

Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή και ευπρόσδεκτη!

Καλησπέρα στην παρέα. Θέλω μια νέα κάρτα γραφικών μιας και από τότε που χάλασε η παλιά μου, είμαι με μια gts 250, και δεν μπορώ να παίξω καν μερικά παιχνίδια(π.χ fifa 17). Το budget είναι 80-120 με αυστηρό ταβάνι(δυστυχώς) μιας και είμαι πλέον πιο casual gamer. Έχουμε και λέμε:

Case (Κουτί): Δεν νομίζω να παίζει ρόλο, θα χωράει 100%. Αν χρειάζεται θα κάνω edit.

PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Ένα corsair gs 600αρι

Motherboard (Μητρική):  Gigabyte z68a-d3h-b

CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel 2500k(stock τον έχω και θα συνεχίσω να τον έχω)

RAM (Μνήμη συστήματος): 8gb (2*4)

GPU (Κάρτα γραφικών): Gts 250 :'(

Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Μια Dell u2412, με max res 1920*1200

ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10(γνήσια όλα τα updates)

Από παιχνίδια, αυτή την περίοδο(και γενικά το βλέπω) παίζω: Heroes of the Storm, Hearthstone, WoW(Blizzard fan boy :P), πολύ cs:go, fifa 17(αν έπαιζε) και το πιο απαιτητικό το witcher 3. Ξέρω ότι με αυτό το budget το w3 δεν θα παίζει ικανοποιητικά αλλά δεν με πολύ ενδιαφέρει. Από λίγο research(πολύ λίγο) κατέληξα εδώ: Rx 460 2gb OC

Οποιαδήποτε άλλη γνώμη δεκτή και ευπρόσδεκτη!

Αφου θα το κανεις που θα το κανεις, κσνε το σωστα! Με 4gb δηλαδη και 5 ευρω πανω απο το budget σου...Ε αξιζει ομως..

• Like 4

Αφου θα το κανεις που θα το κανεις, κσνε το σωστα! Με 4gb δηλαδη και 5 ευρω πανω απο το budget σου...Ε αξιζει ομως..

Σίγουρα για 5 ευρώ θα το έκανα. Απλά δεν ξέρω αν τα 2gb είναι overkill, με την έννοια, θα υπάρξει παιχνίδι που το bottleneck θα είναι τα GB και όχι η ισχύς αυτή καθαυτή? Αλλά ναι, μπορώ να πάρω και την έκδοση με τα 4!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...