Gkoukouz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 XFX AMD RADEON R7 260X έχει ένας φίλος ο οποίος σκέφτεται να δαπανήσει 200 ευρώ για μεταχειρισμένη rx480 μιας και πουλιούνται σιγά σιγά. CPU έχει έναν 4300 fx. Και η ανάλυση π παίζει νομίζω είναι σε μία 18` 1600x δεν θυμάμαι.αξιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πολύ χαμηλή ανάλυση και μικρή οθονη. Να τα δώσει καλύτερα για να πάει σε μια 22-24άρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkoukouz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η κάρτα θεωρείς τα έχει τα χρονακια της για games σε 24 οθόνη;Δεν βλέπω πουθενά να δίνουν ούτε πόσο αξίζει τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η κάρτα θεωρείς τα έχει τα χρονακια της για games σε 24 οθόνη;Δεν βλέπω πουθενά να δίνουν ούτε πόσο αξίζει τώρα. Καλύτερα μια 260Χ σε 24άρα παρά μια 480 σε 18αρα. Τα μάτια του θα βγάλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gkoukouz Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Θα παίζει έστω σε medium η 260 σε 1080? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Πολλά ναι, άλλα όχι. Είμαστε offtopic, ας δοκιμάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limbonicart Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα σας Σκέφτομαι για αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών (προς το παρών).Budget 100-150 €.Βλέπω αρκετές ταινίες στον υπολογιστή και απο games παίζω assasins creed,battlefield 3,κλπ.Το σύστημα που έχω είναι το παρακάτω: * Case (Κουτί): Xigmatek Midgard * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair GS600W * Motherboard (Μητρική): Asrock880G Pro3 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): AMD Phenom II X4 BE 955 3.2 GHz * RAM (Μνήμη συστήματος): Kingston Hyper X ddr3 4gb * GPU (Κάρτα γραφικών): ATI Radeon HD6950 1GB xfx * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): Dell LCD 23'' U2311H * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 7 64bit Τι μου προτείνετε?Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimzog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και από μένα. * Case (Κουτί): Case Fazn Firefly Midi Tower * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair VS Series 450 W * Motherboard (Μητρική): GIGABYTE Z97M-D3H 1150 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Core i7 4770 1150/3.40GHz * RAM (Μνήμη συστήματος): Desktop Corsair 8GB 1600MHz DDR3 * GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GeForce GT 730 8GB * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 64bit Για κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε υπάρχει θέμα σε αρκετά νέα games. Από τιμή σκεφτόμουν γύρω στα 300, οπότε αν υπάρχει κάτι εκεί γύρω μου το λέτε. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ωστόσο! Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos_24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και καλη χρονια. συγνωμη για το off topic αλλα υπαρχει τροπος να σβησουμε το xfx logo στη rx 480 gtr? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Καλησπέρα και από μένα. * Case (Κουτί): Case Fazn Firefly Midi Tower * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): Corsair VS Series 450 W * Motherboard (Μητρική): GIGABYTE Z97M-D3H 1150 * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής): Intel Core i7 4770 1150/3.40GHz * RAM (Μνήμη συστήματος): Desktop Corsair 8GB 1600MHz DDR3 * GPU (Κάρτα γραφικών): NVIDIA GeForce GT 730 8GB * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 64bit Για κάρτα γραφικών ενδιαφέρομαι, όπως καταλαβαίνετε υπάρχει θέμα σε αρκετά νέα games. Από τιμή σκεφτόμουν γύρω στα 300, οπότε αν υπάρχει κάτι εκεί γύρω μου το λέτε. Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη ωστόσο! Ευχαριστώ Η RX480 GTR είναι η καλύτερη με αυτά τα χρήματα αλλά ψιλοοριακά με το τροφοδοτικό σου. Την προτείνω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimzog Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Η RX480 GTR είναι η καλύτερη με αυτά τα χρήματα αλλά ψιλοοριακά με το τροφοδοτικό σου. Την προτείνω πάντως. Να σαι καλά αδερφέ! Γενικά, κάποια άλλη πρόταση? Και σε διαφορετική τιμή δηλαδή, θέλω να δω τις εναλλακτικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2017 Μετά στα 250 για την 4άρα 480 ή στα 215 για την 4άρα 470. Αυτά είναι τα VFM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mar10s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 καλησπερα και καλη χρονια. συγνωμη για το off topic αλλα υπαρχει τροπος να σβησουμε το xfx logo στη rx 480 gtr? θες να απαλλαγεις απο την εγγυηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos_24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τι δλδ πρεπει να το εχω μονιμα ετσι? Δεν υπαρχει εστω κανα καλωδιο με πιν να τραβηξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mar10s Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2017 Τι δλδ πρεπει να το εχω μονιμα ετσι? Δεν υπαρχει εστω κανα καλωδιο με πιν να τραβηξω? ειμαστε offtopic... μη χαλασεις τιποτα που δεν μπορεις να επαναφερεις (με μια αυτοκολλητη ταινια μαυρη ισως???) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα