Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά gpu

Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας για αγορά κάρτας γραφικών .Επειδή δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με το bottleneck θέλω να μου προτείνεται μια κάρτα έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα με το σύστημα μου.budget:400 ευρώ

cpu:amd fx 8320

mobo:ga-970a-d3

ram:16gb

psu:coolermaster gm series 750w 80+ bronze

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα προορίζεται για gaming σε 1080 αναλυση

καλημερα..αν και δε το εχω ιδιαιτερα με τους αμδ...νομιζω αυτος ο επεξεργαστης δεν εχει κανα ιδιαιτερο προβλημα σε bottleneck γιατι λογικα ειναι αδυνατο να πιασει 100% χρηση...

απο εκει και περα σε θεμα επιδοσεων ειναι μια αλλη ιστορια...τεσπα...

οποτε στα 400ε και ποιο κατω ....η που περνεις μια 390...η περιμενεις την νεα γενια και εσυ μαζι με τους υπολοιπους και βλεποντας και κανοντας...

• Απαντ. 12,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φιλε ghost πιστευω και γω οτι πρεπει να περιμενω λιγο τις καινουργιες το 8εμα ειναι οτι δεν εχω καρτα να λειτουργισω τον υπολογιστη μου γιατι αυτη που ειχα πανω μας αφησε χρονους.Πιστευεις οτι αξιζει να δωσω τα 400 για την 390 η και με την 380Χ 8α κανω την δουλεια μου σε αυτην την αναλυση.

Δημοσ.

Φιλε ghost πιστευω και γω οτι πρεπει να περιμενω λιγο τις καινουργιες το 8εμα ειναι οτι δεν εχω καρτα να λειτουργισω τον υπολογιστη μου γιατι αυτη που ειχα πανω μας αφησε χρονους.Πιστευεις οτι αξιζει να δωσω τα 400 για την 390 η και με την 380Χ 8α κανω την δουλεια μου σε αυτην την αναλυση.

κοιτα δε μπορω να ξερω τι απαιτησεις εχεις ακριβως ...εγω π.χ με 960 ειμαι και ειμαι οκ προς το παρον δε εχω κανα ιδιαιτερο θεμα...

οκ δε τα βαζεις ολα στα καραουλτρα αλλα τεσπα σε γενικες γραμμες ειναι οκ...

οποτε αν ρωτας τι θα εκανα εγω...θα επερνα την ποιο φτηνη καρτα κατηγοριας 9604γιγα 380...η και ελαφρα μεταχειρισμενη ακομα καλυτερα...και στο μελλον που θα εχουν βγει και σταθεροποιηθει η τιμες θα πηγαινα σε κατι καλυτερο...

Δημοσ.

Οσον αφορα τις απαιτησεις που ανεφερες 8ελω να παιζω στα ultra καποια παιχνιδια οπως π.χ.total war warhammer,το νεο battlefield οταν βγει με το καλο.Απλα σε ρωτησα αν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα η 380Χ με την 390 για να αφερεσω λιγο απο το  budget για να γλειτωσω καποια χρηματα.Για να μην τα πολυλογο και κουραζω θελω μια καρτα να με βγαλει γυρω στα 2 χρονακια και να παιζω τα games σε high-ultra.

PS.Σορρυ αν σε κουραζω.

Δημοσ.

Οσον αφορα τις απαιτησεις που ανεφερες 8ελω να παιζω στα ultra καποια παιχνιδια οπως π.χ.total war warhammer,το νεο battlefield οταν βγει με το καλο.Απλα σε ρωτησα αν εχουν τοσο μεγαλη διαφορα η 380Χ με την 390 για να αφερεσω λιγο απο το  budget για να γλειτωσω καποια χρηματα.Για να μην τα πολυλογο και κουραζω θελω μια καρτα να με βγαλει γυρω στα 2 χρονακια και να παιζω τα games σε high-ultra.

PS.Σορρυ αν σε κουραζω.

ε τοτε ναι θα πας σε 390 τουλαχιστον αν ειναι ετσι...απλα στο ειπα για να ειναι ποιο ευκολο να αλλαξεις στο μελλον μια καρτα χωρις μεγαλη απωλεια χρηματων...αλλιως αν παρεις 390 και ιδικα καινουργια θα μεινεις με  αυτη η θα χασεις πολλα αν πας να την πουλησεις στο συντομο μελλον...

Δημοσ.

Χίλιες φορές να πάρεις μια κάρτα μεταχειρησμένη και πάνφτηνη(κάνα 30ρι ευρώ) ίσα ίσα για να βγάλεις το 2μηνο παρά να σκάσεις τώρα τα 350 για r9 390 και 2 μήνες μετά να είναι ξεπερασμένη απο 480 και πάνω.Είναι κρίμα.Εσύ ξέρεις στην τελική αλλά εγώ το θεωρώ κακή κίνηση να πάς τώρα για σειρά 3XX

• Like 1
Δημοσ.

O FX 6300 ,6350 ΜΕ ΠΟΙΑ  ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΜΠΟΡEI ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤEΙ  .Και μια δευτερη ερωτηση αν παρω εναν απο τους δυο cpu θα εχω θεμα αν βαλω στο συστημα μου μια 7770 ?? 

Albilosha

Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους 2 για τις απαντησεις σας.

Φιλε life is music η 7770 τρεχει πολυ καλα με οποιον και να παρεις απο τους 2.Ενας φιλος μου εχει τον 6300 με την 7770 και τρεχει πολυ καλα

Δημοσ.

Αγορά gpu

Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας για αγορά κάρτας γραφικών .Επειδή δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με το bottleneck θέλω να μου προτείνεται μια κάρτα έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα με το σύστημα μου.budget:400 ευρώ

cpu:amd fx 8320

mobo:ga-970a-d3

ram:16gb

psu:coolermaster gm series 750w 80+ bronze

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα προορίζεται για gaming σε 1080 αναλυση

Τσιμπα μια μεταχειρισμενη 970 στα 230e με εγγυηση και εισαι κομπλε

Δημοσ.

O FX 6300 ,6350 ΜΕ ΠΟΙΑ  ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΝΕΕΣ ΜΠΟΡEI ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤEΙ  .Και μια δευτερη ερωτηση αν παρω εναν απο τους δυο cpu θα εχω θεμα αν βαλω στο συστημα μου μια 7770 ?? 

Albilosha

Μέχρι 960/380 είναι κομπλέ.Έχω δει και 970 σε 6300 overclocked να παίζει μια χαρά αλλά δεν ξέρω αν και σε ποια παιχνίδια μπορεί να έχει bottleneck.7770 προφανός και την έχει άνετα.

Δημοσ.

Μέχρι 960/380 είναι κομπλέ.Έχω δει και 970 σε 6300 overclocked να παίζει μια χαρά αλλά δεν ξέρω αν και σε ποια παιχνίδια μπορεί να έχει bottleneck.7770 προφανός και την έχει άνετα.

970 λιγο χλομο το κοβω.Αλλα μεχρι r9 280,380 και gtx 960 μπορει να παει.

• Like 2
Δημοσ.

Τσιμπα μια μεταχειρισμενη 970 στα 230e με εγγυηση και εισαι κομπλε

ναι και αμα βρεις παρε μου και εμενα αλλες δυο :P

ειπαμε οκ...πουλησε ενας μια φορα μια 970 220ε και αυτη αγορασμενη απο αλλον στα 270 και εγγυησεις απο τριτο κλπ ...

απο εκει και περα πεζουν γυρω στα 270-290 αναλογως εγγυησης......250 στη καλυτερη με κανα χρονο εγγυηση ακομα μαξ...

Δημοσ.

970 λιγο χλομο το κοβω.Αλλα μεχρι r9 280,380 και gtx 960 μπορει να παει.

Ανάλογα το παιχνίδι,το έχω δει μπροστά μου την καταφέρνει.Φαντάζομαι πως σε παιχνίδια που θέλουν πολύ cpu να την κόβει σε ένα βαθμό αλλά γενικά είναι καλός cpu.

Δημοσ.

Παιδια ηρθε η ωρα να κανω και εγω μια ερωτηση.Σε αναλυση 1366x768 (δλδ 720p) μεχρι ποια καρτα μπορει να μπει χωρις να ειναι overkill??

Και επισης σε αναλυση 1440x900 μεχρι ποια μπορει να μπει??

Δημοσ.

Παιδια ηρθε η ωρα να κανω και εγω μια ερωτηση.Σε αναλυση 1366x768 (δλδ 720p) μεχρι ποια καρτα μπορει να μπει χωρις να ειναι overkill??

Και επισης σε αναλυση 1440x900 μεχρι ποια μπορει να μπει??

ε τωρα σε αυτες της αναλυσεις ...καμια 650τι τπτ τετοιο νομιζω θα ειναι οκ...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...