Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όπως σου γράφει ο φίλος από πάνω, καλύτερα να περιμένεις.

Αν πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις κάρτα άμεσα προτιμήσε την 390(Χ).

• Like 1
Δημοσ.

Case NZXT Phantom 820

PSU Thermaltake Smart M850W

Motherboard MSI 970 Gaming

CPU AMD FX-8350

RAM G.Skill Aegis 16GB DDR3-1600MHz

GPU R9 280 Gigabyte windforce 3x oc edition

Monitor/Resolution LG 25' 1920X1080p

ΟS windows 10 pro

καλησπερα σε ολους σας.ηθελα την βοηθεια σας και τις γνωσεις σας διοτι θελω να αγορασω καινουρια GPU ετσι παρακαλω προτεινεται μου κατι.Ξεχασα απο τιμη μπορω να διαθεσω μεχρι 400-450$

Games που παιζω.WoW,Hots,diablo,overwatch,witcher 3,crisis 3,battlefield,titanfall...

Ευχαριστω.

συμφωνω με τους παραπανω...αφου αντεχει σχετικα ακομα η καρτα σου και αν δεν επειγει αμεσος λογος αντικαταστασης περιμενεις και περνεις μια 1070 π.χ στα 400-450ε περιπου...

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με τις εξελίξεις αλλά μου έτυχε η στραβή και χάλασε η κάρτα γραφικών.

Μιλάμε για ένα σύστημα 6-7 ετών (ούτε που θυμάμαι) με έναν επεξεργαστή i5 4πύρηνο νομίζω στα 2,5 (παλιός), 4GB RAM, ένα τροφοδοτικό thermaltake 750W και πρόσφατα είχα βάλει ssd samsung evo 850.

Η κάρτα γραφικών που είχα ήταν μία ATI HD5850.

Λέω να πάρω μία nvidia τώρα που να είναι σε θέση να τρέξει και κανένα παιχνιδάκι (έπαιζα παιχνίδια στυλ far cry, crisis κλπ) αν το επιτρέπει βέβαια και το υπόλοιπο σύστημα.

Νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο να πάρω καμία gtx 960 και να βάλω και 8GB RAM επιπλέον στο σύστημα ή θα πρέπει να προχωρήσω σε ολική αναβάθμιση;

Δημοσ.

Έχω καιρό να ασχοληθώ με τις εξελίξεις αλλά μου έτυχε η στραβή και χάλασε η κάρτα γραφικών.

Μιλάμε για ένα σύστημα 6-7 ετών (ούτε που θυμάμαι) με έναν επεξεργαστή i5 4πύρηνο νομίζω στα 2,5 (παλιός), 4GB RAM, ένα τροφοδοτικό thermaltake 750W και πρόσφατα είχα βάλει ssd samsung evo 850.

Λέω να πάρω μία nvidia τώρα που να είναι σε θέση να τρέξει και κανένα παιχνιδάκι (έπαιζα παιχνίδια στυλ far cry, crisis κλπ) αν το επιτρέπει βέβαια και το υπόλοιπο σύστημα.

Νομίζετε ότι αξίζει τον κόπο να πάρω καμία gtx 960 και να βάλω και 8GB RAM επιπλέον στο σύστημα ή θα πρέπει να προχωρήσω σε ολική αναβάθμιση;

Αν και το τροφοδοτικό είναι 7τίας εγώ δεν θα πόνταρα οποιαδήποτε gpu πάνω του...Ένα άλλο ερώτημα είναι πιος ακριβώς επεξεργαστής είναι καθώς και τι mobo έχεις (ρωτάω για να κάνεις κανα oc να ανεβάσεις λίγο την απόδοση του setup γρήγορα και οικονομικά με μία ψύκτρα μόνο αν δεν έχεις)....

Δημοσ.

Η μητρική είναι η Gigabyte P55 UD3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3164#ov

Βρήκα μόλις τώρα και τον επεξεργαστή ο οποίος είναι ο i5 -750 2.66 GHz

http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-750-266-ghz-lga1156-box-p-PER.558294

Φυσικά δεν κυκλοφορεί πλέον ούτε ο επεξεργαστής ούτε η μητρική.

Η αγορά είχε γίνει το 2010 τελικά (βρήκα τα μαιλ επιβεβαίωσης από τότε)

Ψύκτρα έχω μία megahalems η οποία ήταν πάρα πολύ καλή τότε.

Είμαι κατά 95% σίγουρος ότι είναι αυτή.

http://www.prolimatech.com/en/products/detail.asp?id=155

Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει κανένα oc ποτέ γιατί δεν το κατέχω το αντικείμενο αν και η ψύκτρα είχε αγοραστεί με τέτοια προοπτική μιας και μπορεί να προσφέρει τέτοιες δυνατότητες.

Δημοσ.

συμφωνω με τους παραπανω...αφου αντεχει σχετικα ακομα η καρτα σου και αν δεν επειγει αμεσος λογος αντικαταστασης περιμενεις και περνεις μια 1070 π.χ στα 400-450ε περιπου...

οι τιμες τις 1070 θα ειναι σε αυτα τα πλαισια η θα χτυπανε ταβανι στα 600+???

αν ειναι ναι μπορω να περιμενω.

Δημοσ.

οι τιμες τις 1070 θα ειναι σε αυτα τα πλαισια η θα χτυπανε ταβανι στα 600+???

αν ειναι ναι μπορω να περιμενω.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με ακυκλοφόρητο υλικό ότι αναγκαστικά θα πρέπει να μαντέψεις. Θα σου πω την ασφαλέστερη μαντεψιά στο φλιτζάνι σου που θα σου έλεγε ότι αν μπορείς να περιμένεις και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού αυτής της χρονιάς θα μπορούσε κάποιος με ασφάλεια να πει ότι και η διαθεσιμότητα θα είναι λογικότερη από τον Ιούνιο και οι τιμές θα έχουν ισορροπήσουν αρκετά οπότε δύσκολο να ξεπερνάνε τότε το 450-άρι σε σύνολο.

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα δε ξερω κατα ποσο ικανος ειναι αυτος ο επεξεργαστης πλεον ...αλλα τεσπα αναλογως τα οικονομικα σου στη χειροτερη θα εβαζα μια 950 στη καλυτερη μια 960 με 4 γιγα ραμ ....και +4 γιγα μνημη επιπλεον στο συστημα...

ισως σε καποια παιχνιδια σε κρατηση λιγο πισω ο επεξεργαστης αλλα οπως και ναχει θα εχεις ενα πολυ καλο ανεβασμα σε γενικες γραμμες....

και στο μελλον αν σε περνει το ψαχνεις και για μια αναβαθμιση επεξεργαστη κλπ...

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα δε ξερω κατα ποσο ικανος ειναι αυτος ο επεξεργαστης πλεον ...αλλα τεσπα αναλογως τα οικονομικα σου στη χειροτερη θα εβαζα μια 950 στη καλυτερη μια 960 με 4 γιγα ραμ ....και +4 γιγα μνημη επιπλεον στο συστημα...

ισως σε καποια παιχνιδια σε κρατηση λιγο πισω ο επεξεργαστης αλλα οπως και ναχει θα εχεις ενα πολυ καλο ανεβασμα σε γενικες γραμμες....

και στο μελλον αν σε περνει το ψαχνεις και για μια αναβαθμιση επεξεργαστη κλπ...

Δεν πιστεύω ότι μπορεί να πάρει 960 χωρίς μπουκάλι.

Δημοσ.

Η μητρική είναι η Gigabyte P55 UD3

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3164#ov

Βρήκα μόλις τώρα και τον επεξεργαστή ο οποίος είναι ο i5 -750 2.66 GHz

http://www.e-shop.gr/intel-core-i5-750-266-ghz-lga1156-box-p-PER.558294

Φυσικά δεν κυκλοφορεί πλέον ούτε ο επεξεργαστής ούτε η μητρική.

Η αγορά είχε γίνει το 2010 τελικά (βρήκα τα μαιλ επιβεβαίωσης από τότε)

Ψύκτρα έχω μία megahalems η οποία ήταν πάρα πολύ καλή τότε.

Είμαι κατά 95% σίγουρος ότι είναι αυτή.

http://www.prolimatech.com/en/products/detail.asp?id=155

Να σημειώσω ότι δεν έχω κάνει κανένα oc ποτέ γιατί δεν το κατέχω το αντικείμενο αν και η ψύκτρα είχε αγοραστεί με τέτοια προοπτική μιας και μπορεί να προσφέρει τέτοιες δυνατότητες.

Με μια Link.png Site: GTX950 στα 160ευρω και λιγες ωρες ενασχολησης για να μαθεις να κανεις λιγο OC στον επεξεργαστη σου θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Αγορά gpu

Παίδες χρειάζομαι την βοήθεια σας για αγορά κάρτας γραφικών .Επειδή δεν γνωρίζω πολλά σχετικά με το bottleneck θέλω να μου προτείνεται μια κάρτα έτσι ώστε να μην έχω πρόβλημα με το σύστημα μου.budget:400 ευρώ

cpu:amd fx 8320

mobo:ga-970a-d3

ram:16gb

psu:coolermaster gm series 750w 80+ bronze

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ξέχασα να αναφέρω ότι η κάρτα προορίζεται για gaming σε 1080 αναλυση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...