Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για Αναβάθμιση Κάρτας γραφικών

Ailuros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχι, ανεβαζουν θερμοκρασιες σαν την στοκ ψυκτρα και καινε το ιδιο ρευμα. Τωρα για την rev2 που αναφερθηκε λενε οτι εχει διωρθωθει το θεμα. Περιμενουμε review, αλλα κραταω μικρο καλαθι, οπως και με την σειρα r7/r9 3xx που ηταν κλειδωμενες και δεν ψυχονταν σωστα τα vrm. Γιατι τοσο "αγαπη" για gigabyte, την στιγμη που σου λεμε οτι στον τομεα AMD gpu υπαρχουν πολυ καλυτερες μαρκες/υλοποιησεις οπως XFX/Asus/Sapphire?

+1 για τις gigabyte (fail σε amd gpus)

edit: XFX/Asus/Msi για την rx σειρά μόνο (όχι για παλαιότερες)

η sapphire κυμαίνεται (σαν την evga από nvidia πλευρά) σε πολύ ρηχά επίπεδα για το όνομα της και της αποκλειστικότητας που έχει στις amd κάρτες και πάντα μιλώντας για τις καινούργιας γενιάς gpus.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι, ανεβαζουν θερμοκρασιες σαν την στοκ ψυκτρα και καινε το ιδιο ρευμα. Τωρα για την rev2 που αναφερθηκε λενε οτι εχει διωρθωθει το θεμα. Περιμενουμε review, αλλα κραταω μικρο καλαθι, οπως και με την σειρα r7/r9 3xx που ηταν κλειδωμενες και δεν ψυχονταν σωστα τα vrm. Γιατι τοσο "αγαπη" για gigabyte, την στιγμη που σου λεμε οτι στον τομεα AMD gpu υπαρχουν πολυ καλυτερες μαρκες/υλοποιησεις οπως XFX/Asus/Sapphire?

Δηλαδή οι G1 δεν είχαν πρόβλημα?

Eχω την gigabyte 280 δύο χρόνια τώρα δεν είδα ποτέ θερμοκρασία πάνω από 68 βαθμούς στο 50%(πολύ νορμαλ θόρυβος) ανεμιστήρες και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κάρτα!

Απλά προσπαθώ να ενημερωθω,πχ και για την Sapphire(480 νομίζω) είχε ακουστεί ότι ανεβάζει θερμοκρασία επειδή έχει ορίζοντια τις γριλιες η ψήκτρα .

Δηλαδή οι G1 δεν είχαν πρόβλημα?

Eχω την gigabyte 280 δύο χρόνια τώρα δεν είδα ποτέ θερμοκρασία πάνω από 68 βαθμούς στο 50%(πολύ νορμαλ θόρυβος) ανεμιστήρες και γενικά δεν είχα κανένα πρόβλημα με την κάρτα!

Απλά προσπαθώ να ενημερωθω,πχ και για την Sapphire(480 νομίζω) είχε ακουστεί ότι ανεβάζει θερμοκρασία επειδή έχει ορίζοντια τις γριλιες η ψήκτρα .

Η σειρα 2 ηταν οκ. Ειπα απο την σειρα 3 και πανω (370-380 κλπ). Οι 3 καλυτερες επιλογες σε rx 480/470 ειναι XFX GTR/His Roaring X2/Asus Strix. και η sapphire ειναι οκ,τωρα 75 βαθμους αντι για 68-70 δεν το θεωρω και τραγικο για την sapphire

• Like 1

η οθόνη αυτή δεν υποστηρίζει freesync. Αυτή υποστηρίζει http://www.e-shop.gr/othoni-lg-29um68-p29-ultrawide-fhd-black-p-PER.170757

Μεγαλη μου πατατα! Νομιζα οτι ειχε και αυτος ηταν ο λογος που κοιτουσα μονο amd. Τωρα θα παω σε nvidia 1060!

Μεγαλη μου πατατα! Νομιζα οτι ειχε και αυτος ηταν ο λογος που κοιτουσα μονο amd. Τωρα θα παω σε nvidia 1060!

Δεν πειράζει μια χαρά είναι η οθόνη ούτως ή άλλως. Άν τελικά επιλέξεις  amd gpu τσέκαρε αυτό https://www.reddit.com/r/Amd/comments/56p2mo/annoucing_freesync_over_hdmi_and_some_dvi_on_non/

καλησπερα να κανω την εξης ερωτηση εχω αυτο το συστημα 

Case aerocool 500

PSU xfx 550w plaus 80 bronze

Motherboard asrock fm2a75 pro 4

CPU a10 5800k 4.2

RAM 12GB 1866

GPU onboard

Monitor/Resolution 1920x1080

ΟS windows 10

θα ηθελα να μου πειτε μεχρι ποια καρτα γραφικων μπορω να βαλω εγω ειμαι αναμεα σε rx460 και gtx750ti 

πειμενω της αποψεις σας

ευχαρηστω για τον χρονο σας

καλησπερα να κανω την εξης ερωτηση εχω αυτο το συστημα 

Case aerocool 500

PSU xfx 550w plaus 80 bronze

Motherboard asrock fm2a75 pro 4

CPU a10 5800k 4.2

RAM 12GB 1866

GPU onboard

Monitor/Resolution 1920x1080

ΟS windows 10

θα ηθελα να μου πειτε μεχρι ποια καρτα γραφικων μπορω να βαλω εγω ειμαι αναμεα σε rx460 και gtx750ti 

πειμενω της αποψεις σας

ευχαρηστω για τον χρονο σας

Η συγκεκριμένη  http://www.skroutz.gr/s/9590595/XFX-Radeon-RX460-4GB-DD-RX-460P4DFG5.html

θα ταίριαζε κουτί στο setup σου (και είναι σίγουρα δυνατότερη από την 750ti που κοιτάς)....από εκεί και πάνω παίζει να ρίχνει μπουκάλι ο επεξεργαστής σου σε κάρτες όπως οι gtx 1060/ rx470/ rx 480....Δεν προτείνω την 1050ti μιας και φτάνει στα ίχνη της rx 470 (στο θέμα της τιμής,όχι της απόδοσης) και είναι σίγουρα δυνατότερη από την rx 460 αλλά δεν συμφέρει στην τιμή (190+ευρώ) που πλασσάρεται.

• Like 1

Να ρωτήσω και κάτι άλλο εγώ;

Παίζει ρόλο το memory bus;

Επειδή έχω την θρυλική HD 4850 που είναι 256 bit (αν δεν ήταν 512Mb η μνημη της ακόμα θα άντεχε) , στην αρχή σκεφτόμουν να πάρω μία κάρτα με 256 bit και όχι 128 που είναι σχεδόν όλες οι χαμηλομεσαιας τιμης καινούργιες

Και συγκεκριμενα την R7 370

Την βλέπω σε πολύ καλή τιμή σε μεγάλο μαγαζί, κάτι που με διευκολύνει σε θέματα εγγύησης και τρεξίματος αν κάτι πάει στραβά και χρειαστεί αντικατάσταση

Γεια σας, 

Πήρα το καλοκαίρι την Panasonic DX600 series 40'' απο το Mediamarkt με την προσφορά και την κόλλησα στο pc μου και μέχρι στιγμής την παλεύω με Full HD ανάλυση. Σκέφτομαι να πάρω μια κάρτα γραφικών με 4K ανάλυση που να προσφέρει αξιοπρεπή αποτελέσματα. Το hardcore gaming δε με ενδιαφέρει.

Υπάρχει καμια πρόταση μέχρι τα 200 ευρώ;

Ευχαριστώ πολύ

Case Cooler master Cosmos S

Motherboard (Μητρική): Evga P55 classified 200

CPU  Intel i7 870

RAM 12 GB

GPU Nvidia Gtx 295

Monitor/Resolution  Panasonic DX600 series 40''

ΟS Windows 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...