thor777 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 H 480 είναι καλύτερη απο την 290 ανεξαρτήτως specs. Aν σου δώσουν την εκδοση με τα 8gb με λιγα ευρώ απο την μεριά σου ακόμα καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση να προσέξεις να είναι η κάρτα γραφικών που θα πάρεις ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ. Λοιπόν, έχω ένα i7 920 socket το πρώτο που βγήκε (1366?), με 6 GB DDR3 triple channel, το ειχα πάρει πριν 9 χρόνια. Και SSD του έβαλα. Το gaming που κάνω είναι casual εντελώς. Είπαμε, κάνα lol, κάνα age of empires 3, να θυμάμαι τα νιάτα μου. Δεν προκείται να κάτσω να παίξω σύγχρονο απαιτητικό παιχνίδι. Άντε αν βρω ποτέ χρόνο να φτάσω μέχρι το Witcher. Μεταχειρισμένη δεν ψήνομαι να πάρω, βαριέμαι να ψάχνω. Το ερώτημα είναι, να πάρω ότι πιο φτηνό βρω, με παθητική ψύξη να είναι και ήσυχη ή να δώσω λίγα χρήματα μήπως και καλά αντέξει λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ όσους απάντησαν και ασχολήθηκαν. Κοιτα αν είναι να παίζεις κανένα παιχνιδάκι θα σου έλεγα να μην πάρεις την πιο φθηνή που υπάρχει στο σκρουτζ δηλαδή την hd 5450. Αν δεν θέλεις να πάρεις μεταχειρισμένη για τους δικούς σου λογους κοίτα σε gt 730 gddr5. Απο εκεί και πέρα το κόστος ανεβαίνει π.χ. η πιο φθηνη r7 250 κοστίζει 80 ευρώ το οποίο είναι κακό vfm αλλά δεν υπάρχει και κανένα καλύτερο σε αυτά τα χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Mου δίνουν ο,τι θέλω γιατί τους πήρα να ρωτήσω αν αυτό που μου προτείνουν είναι υποχρεωτικό και μου είπαν οτι αν δε μου κανει να τους πω να πιστωσουμε τα λεφτα. Ειπα θα το κοιταξω και μετα απο λιγο μου ηρθε SMS οτι μου πιστωσανε το ποσο της προηγουμενης στα 285€. Πιστευω δηλαδη πως με +30€ αξιζει η 480 στα 8 γιγα απο την XFX. Και η XFX ειναι πιστευω απο τις πιο σοβαρες κατασκευαστριες εταιριες που θα μπορουσα να εμπιστευτω περισσοτερο και απο την Asus. Εννοειται κοιταζω παντα να ειναι σφραγισμενα! Εντομεταξυ βλεπω δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη η XFX οποτε ή θα φάω άκυρο στο τέλος, ή θα πρεπει οντως να κοιταξω καλα την συσκευασια μην ειναι τιποτα που βρηκαν πεταμενο πουθενα απο επιστροφη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Λοιπόν, έχω ένα i7 920 socket το πρώτο που βγήκε (1366?), με 6 GB DDR3 triple channel, το ειχα πάρει πριν 9 χρόνια. Και SSD του έβαλα. Το gaming που κάνω είναι casual εντελώς. Είπαμε, κάνα lol, κάνα age of empires 3, να θυμάμαι τα νιάτα μου. Δεν προκείται να κάτσω να παίξω σύγχρονο απαιτητικό παιχνίδι. Άντε αν βρω ποτέ χρόνο να φτάσω μέχρι το Witcher. Μεταχειρισμένη δεν ψήνομαι να πάρω, βαριέμαι να ψάχνω. Το ερώτημα είναι, να πάρω ότι πιο φτηνό βρω, με παθητική ψύξη να είναι και ήσυχη ή να δώσω λίγα χρήματα μήπως και καλά αντέξει λίγο παραπάνω; Ευχαριστώ όσους απάντησαν και ασχολήθηκαν. Η παθητικη/ενεργητικη ψυξη δεν εχουν να κανουν με την αντοχη. Απλα μια καρτα αν εχει παθητικη ψυξη μαλλον ειναι και παρα πολυ αδυναμη. Εξαιρεση η 750ti που βγηκε σε εκδοση με παθητικη ψυξη αλλα ζεσταινεται υπερβολικα αν δεν εχει εξαερισμο το κουτι και κανει throttling. Ο υπολογιστης σου (αν δεν υπαρχει ασυμβατοτητα) μπορει να παρει μεχρι nvidia 1060 ή rx480 μεχρι να ριξει μπουκαλι ο επεξεργαστης. Προφανως εσυ θες κατι πολυ πιο φτηνο αλλα εδω υπαρχει ενα προβλημα. Οι πιο αδυναμες καρτες που μπορουνα να σταθουν αξιοπρεπως σε παιχνιδια αυτη τη στιγμη ειναι οι 750 και 460 ομως η 750 2gb κοστιζει οσο η 460 2gb που εχει σαφως καλυτερες επιδοσεις στην ιδαι τιμη. Αρα η 750 απορριπτεται. Τα 120€ φαινονται πολλα ομως δεν υπαρχει αξιολογη καρτα κατω απο 100€. Οι καρτες κατω απο 80-100€ μπορουν να παιξουν μονο αρκετα παλια παιχνιδια και σε μετριες ρυθμισεις. Αν η rx460 των 120€ παιζει το tomb raider (2 χρονων παιχνιδι) στα 40fps τοτε η gt740 των 90€ βγαζει 20fps ενω η gt720 των 60€ βγαζει το πολυ 15fps. Αυτο που εννοω ειναι οτι στις φτηνες καρτες εχει χαθει το value for money. Αν δεν παιζεις παιχνιδια παρε την απολυτως φτηνοτερη. Αν παιζεις παιζεις παιχνιδια 5ετιας οι πολυ φτηνες δε θα σε καλυψουν εκτος αν παιζεις σε low settings και σε χαμηλη αναλυση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Mου δίνουν ο,τι θέλω γιατί τους πήρα να ρωτήσω αν αυτό που μου προτείνουν είναι υποχρεωτικό και μου είπαν οτι αν δε μου κανει να τους πω να πιστωσουμε τα λεφτα. Ειπα θα το κοιταξω και μετα απο λιγο μου ηρθε SMS οτι μου πιστωσανε το ποσο της προηγουμενης στα 285€. Πιστευω δηλαδη πως με +30€ αξιζει η 480 στα 8 γιγα απο την XFX. Και η XFX ειναι πιστευω απο τις πιο σοβαρες κατασκευαστριες εταιριες που θα μπορουσα να εμπιστευτω περισσοτερο και απο την Asus. Εννοειται κοιταζω παντα να ειναι σφραγισμενα! Εντομεταξυ βλεπω δεν υπαρχει ετοιμοπαραδοτη η XFX οποτε ή θα φάω άκυρο στο τέλος, ή θα πρεπει οντως να κοιταξω καλα την συσκευασια μην ειναι τιποτα που βρηκαν πεταμενο πουθενα απο επιστροφη Μακράν την καλύτερη υλοποίηση στην σειρα rx 480 την έχει η asus strix ... μετά έπονται οι υπόλοιπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 καλησπερα εχω i7 3,4 gh cpu 16gm μνημη ram και θα παρω την gtx 1070 8gb καρτα τι τροφοδοτικο χρειαζομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zandim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 500watt και πανω είναι υπεραρκετά. Εννοείται καποιο επωνυμο με καλες προδιαγραφές ασφαλείας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εμενα τωρα μου εχει 650w τροφοδοτικο και εχω gtx 760.τωρα να βαλω πιο χαμηλο? αλλα μαρκα οτι να ναι μου εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μακράν την καλύτερη υλοποίηση στην σειρα rx 480 την έχει η asus strix ... μετά έπονται οι υπόλοιπες. Σε τι είναι καλύτερη από την msi gaming x; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κι εγώ να πάρω 480 και νόμιζα ότι της msi ήταν η καλύτερη. Επίσης η strix μέχρι πόσα λεφτά αξίζει πιστεύεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μακράν την καλύτερη υλοποίηση στην σειρα rx 480 την έχει η asus strix ... μετά έπονται οι υπόλοιπες. Τι μου κανεις τωρα; Έχουν ακουστεί τίποτα προβλήματα με κάποιες συγκεκριμένες υλοποιήσεις; Σε τι θα καταλαβουμε διαφορα δηλαδη; Καλύτερες επειδόσεις; (είναι overclocked? ) Καλύτερο σύστημα ψύξης; H sapphire nitro+ τι λέει; (αν και με 4γιγα μνημη ρε γαμωτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thor777 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 εμενα τωρα μου εχει 650w τροφοδοτικο και εχω gtx 760.τωρα να βαλω πιο χαμηλο? αλλα μαρκα οτι να ναι μου εχει Οπως σου είπαν και οι άλλοι ενα ποιοτικο τροφοδοτικό των 550W θα σε καλύψει μια χαρά. Όπως αυτο π.χ. https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-TS-Series-550W-Bronze.html Αν θες να δώσεις 10-30 ευρώ παραπάνω να πας σε 80+ gold ή και σε 650W μπορείς να το κάνεις αλλά δεν είναι απαραίτητο. Σε 80+ platinum δες και αυτό το super flower στα 79 ευρω απο eshop http://www.e-shop.gr/psu-super-flower-platinum-king-80-plus-platinum-550w-p-PER.817410 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos234 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Μαλιστα.... http://videocardz.com/64071/msi-launches-geforce-gtx-1070-quick-silver-8g-oc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1555 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 πιο απο τα 2 http://www.e-shop.gr/psu-xfx-ts-series-550w-p-PER.640669 η http://www.e-shop.gr/psu-coolermaster-g550m-gm-series-550w-modular-80-bronze-rs550-amaab1-eu-p-PER.811576 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Σε τι είναι καλύτερη από την msi gaming x; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι κι εγώ να πάρω 480 και νόμιζα ότι της msi ήταν η καλύτερη. Επίσης η strix μέχρι πόσα λεφτά αξίζει πιστεύεις; Τι μου κανεις τωρα; Έχουν ακουστεί τίποτα προβλήματα με κάποιες συγκεκριμένες υλοποιήσεις; Σε τι θα καταλαβουμε διαφορα δηλαδη; Καλύτερες επειδόσεις; (είναι overclocked? ) Καλύτερο σύστημα ψύξης; H sapphire nitro+ τι λέει; (αν και με 4γιγα μνημη ρε γαμωτο) Γενικά για rx 480 8gb μέχρι 300 ευρώ είναι καλά...είπα για την asus strix http://www.skroutz.gr/s/9541750/Asus-Radeon-RX480-8GB-Strix-Gaming-OC-90YV09K0-M0NA00.html (ξεφεύγει βέβαια σε τιμή αυτή) μιας και διαθέτει από τα κορυφαία και ποιοτικότερα pcb σε αυτήν την σειρά καθώς και κορυφαίο σύστημα ψύξης....έπειτα έπονται η msi / xfx (προσωπική άποψή μου πάντα)....Για την nitro σε αυτήν την σειρά δεν έχει κάνει το best deal όπως στην r9 390(x) nitro / 290 (x) trix....Για μένα μία εκ των πρώτων τριών αναφερθείσων! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavrosgreenday Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχει διαφορά η oc με την κανονική έκδοση της strix? Στο εξωτερικό είναι πιο ακριβή η oc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Έχει διαφορά η oc με την κανονική έκδοση της strix? Στο εξωτερικό είναι πιο ακριβή η oc. Μόνο στους χρονισμούς ( oc: 1310MHz VS 1266MHz της απλής ) για μένα στην πράξη δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στα παιχνίδια αλλά από την στιγμή που βρίσκεις την oc πιο φθηνά γιατί να μην την προτιμήσεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα